|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 19:24:20   
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz sem mojega psa dala v album če ga hoče katera pogledat...user posted image

lep kuža...user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
26.2.2009 19:25:07   
IZVIRNO SPOROČILO: spps

če ima naša novo danes rd???
novo ima RD danesuser posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam...želim ti čim lažji porod in zdravega dojenčka...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
26.2.2009 19:25:11   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

mimogrede sem se zmislila...kak pa kaj vaši nohti??jaz nikol nisem mela tak lepih kot v nosečnosti...saj ne da se pritožujem...user posted image user posted image

ej a veš da sem ravno danes opazovala svoje nohte... vedno so se mi cepili in lomili, zdej pa nič, prou lepi so... user posted image

kaj pa lasje? ti so pa čist kontra... se mi tko hitr zmastijo, da bi si jih lahko vsak dan prala...user posted image

z lasmi sem jaz isto...user posted image pa barva mi zarad hormonov ne prime...user posted image mam že veeeeelik narastek-še dobro da ni velike razlike med mojo in umetno barvo...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
26.2.2009 19:33:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

heiiiiii 
mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Bravo, Tasa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je balerina Lija?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
26.2.2009 19:33:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim.

Pa si ziher, da je bil kuža kriv??? Ker poznam otroke, kaj so vse sposobni ubogim živalicam delat! user posted image

tale je pa mal huda, kako pa naj 2 letni otrok ve do kam lahko gre pri psu???  nima smisla da se išče krivca, razklana ustnica pa se mi ne zdi kar tako....

saj sem že napisala, da ta debata ne bo imela epiloga...poznam veliko primerov in btw. doma imamo registrirano društvo proti mučenju živali...tak, da verjemi VEM, kaj se dogaja...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
26.2.2009 19:33:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

poročilo s pregleda: ctg OK, dojenček spi kot polh, sem morala narest par počepov, da se je mal premaknil. kolk je težek nimam pojma, dol me pa tudi ni gledala.

za seznam: + 2kg ( a je to sploh možno v 1 tednu?????), obseg 103 cm, naslednji ctg: 4. marec

potem sem se oglasila še v P, kjer mi je prijazni babičar (sploh nisem vedela, da ga imajo v MB) že delno izpolnil obrazce, nekaj pa sem jih dobila tudi za domov.

punce, ko ste na ctg, kolk vam pa kažejo popadki. meni gre tko do številke 20/25- kolk je pa cifra, ko se gre zares?

pa pa

Jaz sem danes bila na ctg-ju v P (MB), pa se je tudi v sobi za ctg oglasila ena babica in rekla, da lahko pridem potem dol in že izpolnil zapisnik o porodu, da ne bom potem rabla, ko bom tja s popadki hodila...pa sem šla in si za dan D prišparala 20 minut izpolnjevanja papirjev...user posted image user posted image user posted image Ta tekega babičarja pa sem tudi jaz slišala..Bojan je, se mi zdi! user posted image Pa baje je ful fajn, če nanj naletiš, ko greš rodit!!! user posted image user posted image user posted image Sicer pa sta tudi ta babica Erika in  še ena mlajša (ne vem imena-Mateja user posted image user posted image ) ful prijazni, tak da prvi vtis je bil dober danes! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
26.2.2009 19:33:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

novo vse najboljše za tvojo 30. letnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pondelak kok je lepi kužauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva imava pa shit-zuja in je ful prijazen kuža, sicer tudi zelo, zelo navezan name, ko pridem od kod domov pa pride vedno povohat, če še imama trebuh ... prav smešen je, čeprav skoz tud glavo gor naslanja, pa mislim da je kar malo ljubosumen, če se jaz božam po trebuhu, potem kar svoj nos zraven prinese in moram še njega božatuser posted image user posted image upam, da bo dobro prenesel novo članico in ona njegauser posted image . Drugače pa razmišljam podobno kot KOKICA in ne mislim neki ful pretiravat in ga neki stran odganjat in to, ker konec koncev je bil on 5 let sedaj najina glavna skrb in sva ga skozi tretirala kot družinskega člana, tako da tako tudi ostane ...

user posted image user posted image user posted image user posted image moj pa je z mano že 9 let!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
26.2.2009 19:36:05   
pondelak
kaj to moreš pred porodom vse izpolnjevat tam???user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
26.2.2009 19:38:48   
suncicica
ja en kup nekih papirjev moras izpolnit,meni so vse ze izpolnile med ctg-ji. da nebo treba ko pridem rodit

Stella in Pia

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
26.2.2009 19:41:14   
pondelak
to pa je res lušna obveznost med popadki user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
26.2.2009 19:41:59   
KOKICA32

to pa je res lušna obveznost med popadki user posted image

ja, pa trajaaaaaaaa

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
26.2.2009 19:47:19   
pondelak
nič zdaj pa vas morem zapustit,ker niti minute nemorem več sedetuser posted image user posted image user posted image                     lepo pančajte in lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
26.2.2009 19:51:55   
suncicica
jaz pa cakam da pride kdo domov in mi pomaga oblect posteljio,me ze tudi spat tisci

Stella in Pia

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
26.2.2009 19:53:23   
KOKICA32

nič zdaj pa vas morem zapustit,ker niti minute nemorem več sedetuser posted image user posted image user posted image                     lepo pančajte in lahko noč!user posted image

Lahko noč! user posted image Jaz tudi grem! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.2.2009 19:58:24 >

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
26.2.2009 19:54:40   
Pupa7
nočko pupe, lepe sanje in mirno noč!

tudi jaz grem še malo na bok pred tv potem pa v mižule user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
26.2.2009 19:57:10   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ma neverjetno hitro je minilo... se spomnim lanskega piknika poleti, ko sva domačim povedala veselo novico...in se mi je zdela še cela večnost do marca...evo, pa smo že res skoraj pri koncu user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, kdaj je utegnilo minit...

Ne cela večnost se začne zadnja 2 tednauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakanja mislimuser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
26.2.2009 20:01:00   
Lolita23
Jaz grem tud film pogledatm ker mi sedenje ne ustreza.

lahko nočuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
26.2.2009 20:51:06   
MalaČebelica
ojla čvekice!

jaz mam pa tako srečo, da že vse pobegnete spat, ko pridem mimo user posted image

a je še kera tukaj?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
26.2.2009 20:59:31   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla čvekice!

jaz mam pa tako srečo, da že vse pobegnete spat, ko pridem mimo user posted image

a je še kera tukaj?

js sm pršla še mal pogledat če se kej dogaja... moj je zaspal na kavču, tko da niti nimam placa se it uležt zravenuser posted image za v pojstlo mi pa tut še ni...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
26.2.2009 21:08:32   
lejca
Cer ..

sem se prisla zahvalit za podporo ki ste mi jo dale dopoldan,ko sem bla cist na tleh...hvala,hvala,hvala...

Zdej sem ze boljs, z mojim cakava na ene kolege ,ma jaz sem ze tak zmatrana ,da me vse boli....pecem strudelj in disi po celi kuhniuser posted image user posted image user posted image
sem kot en slon..komi cakam,da se mali odloci priti na svet...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
26.2.2009 21:10:16   
novo
Dober večer!
Še enkrat hvala vsem za lepe želje!  user posted image Da bi se le uresničile! user posted image
Enako pa želim tudi vsem vam: čim lažji porod,, in da bodo naše bebe najbolj zadovoljne bebe!
Tasa_m: vi pa uživajte, se nacartajte,...user posted image user posted image user posted image
Vsem pa, ki ste imele pregled user posted image user posted image user posted image !

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.2.2009 21:15:15   
yania
Novo- vse naj naj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      ..da se ti izpolnijo najbolj skrite želje.....
uf 30....to tudi mene čaka 6.maja....user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes kar boljša...samo utrujena sem, pa kaj ko mora mali jesti spet ob 23.ih pa se mi ne splača iti spat....mah, podnevi bi jedel na 3 ure in pol, ponoči pa na 2 in pol, al pa kar nekaj jamra v posteljici....kaj vem, očitno mu ne paše biti v posteljici, ko je čez dan stalno v košarici, ki jo imam v dnevni, pa ni tišine, ponoči pa ga moti mir, al pa smrčanje mojega dragija....hahaha....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.2.2009 21:21:40   
MalaČebelica
o tasa. super da ste doma user posted image user posted image user posted image user posted image

nohti in lasje - jaz mam pa ravno obratno stanje. pred nosečnostjo sem imela ok nohte, zdaj imam nonstop polomljene. trgajo se mi ful nizko, že skoraj v meso user posted image lase mam pa super. prej so se mi dosti bolj mastile, zdaj bi si pa lahko 1x na teden umivala ali še manj pa bi blo ok.

kaj gledate Trenja? prej je Slaka skoraj ubil neki reflektor, ki je dol padel... bogi

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.2.2009 21:23:14   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim.

sanna samo za intermeco, ne jezi se na psičko, jezi se na tvojo sestro, ki te psičke ni znala pravilno vzgojit. Psi so točno takšni, kot jih lastniki "naredijo".

Je pa res, da tudi starši marsikaterih otrok ne naredijo popolnoma ničesar, da bi otroke naučili kako ravnati s psom (to ne leti zdaj konkretno nate). Enkrat so bili eni pri meni se zanimat za mladiče, in otroka sta tako delala z mojimi psi, ki so mimogrede zelo solidno vzgojeni, da sem jaz tema otrokoma v mislim ze trikrat en posten focn pritisnila, tako sta maltretirala pse, veleumna gospa pa niti reagirala ni. V trenutku sem jih odslovila in to se je zdaj skoraj dve leti potem izkazalo za pravilno, mladica so vzeli drugje in ga pred kratkim oddajali ker so se ga otroci navelicali.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.2.2009 21:25:28   
trinity22
Tasa_m česstitke za prihod domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj se pa le cartajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi vsem za opravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica vi se pa čiprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?