Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:24:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz sem mojega psa dala v album če ga hoče katera pogledat... lep kuža...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:25:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak če ima naša novo danes rd??? novo ima RD danes iskrene čestitke še enkrat se pridružujem čestitkam...želim ti čim lažji porod in zdravega dojenčka...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:25:11
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mimogrede sem se zmislila...kak pa kaj vaši nohti??jaz nikol nisem mela tak lepih kot v nosečnosti...saj ne da se pritožujem... ej a veš da sem ravno danes opazovala svoje nohte... vedno so se mi cepili in lomili, zdej pa nič, prou lepi so... kaj pa lasje? ti so pa čist kontra... se mi tko hitr zmastijo, da bi si jih lahko vsak dan prala... z lasmi sem jaz isto... pa barva mi zarad hormonov ne prime... mam že veeeeelik narastek-še dobro da ni velike razlike med mojo in umetno barvo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:33:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m heiiiiii mi smo domaaaaaaaaaaaaaaaaaa Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Bravo, Tasa! Kako je balerina Lija?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:33:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: sanna Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim. Pa si ziher, da je bil kuža kriv??? Ker poznam otroke, kaj so vse sposobni ubogim živalicam delat! tale je pa mal huda, kako pa naj 2 letni otrok ve do kam lahko gre pri psu??? nima smisla da se išče krivca, razklana ustnica pa se mi ne zdi kar tako.... saj sem že napisala, da ta debata ne bo imela epiloga...poznam veliko primerov in btw. doma imamo registrirano društvo proti mučenju živali...tak, da verjemi VEM, kaj se dogaja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:33:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec poročilo s pregleda: ctg OK, dojenček spi kot polh, sem morala narest par počepov, da se je mal premaknil. kolk je težek nimam pojma, dol me pa tudi ni gledala. za seznam: + 2kg ( a je to sploh možno v 1 tednu?????), obseg 103 cm, naslednji ctg: 4. marec potem sem se oglasila še v P, kjer mi je prijazni babičar (sploh nisem vedela, da ga imajo v MB) že delno izpolnil obrazce, nekaj pa sem jih dobila tudi za domov. punce, ko ste na ctg, kolk vam pa kažejo popadki. meni gre tko do številke 20/25- kolk je pa cifra, ko se gre zares? pa pa Jaz sem danes bila na ctg-ju v P (MB), pa se je tudi v sobi za ctg oglasila ena babica in rekla, da lahko pridem potem dol in že izpolnil zapisnik o porodu, da ne bom potem rabla, ko bom tja s popadki hodila...pa sem šla in si za dan D prišparala 20 minut izpolnjevanja papirjev... Ta tekega babičarja pa sem tudi jaz slišala..Bojan je, se mi zdi! Pa baje je ful fajn, če nanj naletiš, ko greš rodit!!! Sicer pa sta tudi ta babica Erika in še ena mlajša (ne vem imena-Mateja ) ful prijazni, tak da prvi vtis je bil dober danes!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:33:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 novo vse najboljše za tvojo 30. letnico pondelak kok je lepi kuža midva imava pa shit-zuja in je ful prijazen kuža, sicer tudi zelo, zelo navezan name, ko pridem od kod domov pa pride vedno povohat, če še imama trebuh ... prav smešen je, čeprav skoz tud glavo gor naslanja, pa mislim da je kar malo ljubosumen, če se jaz božam po trebuhu, potem kar svoj nos zraven prinese in moram še njega božat upam, da bo dobro prenesel novo članico in ona njega . Drugače pa razmišljam podobno kot KOKICA in ne mislim neki ful pretiravat in ga neki stran odganjat in to, ker konec koncev je bil on 5 let sedaj najina glavna skrb in sva ga skozi tretirala kot družinskega člana, tako da tako tudi ostane ... moj pa je z mano že 9 let!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:36:05
|
|
|
|
pondelak
|
kaj to moreš pred porodom vse izpolnjevat tam???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:38:48
|
|
|
|
suncicica
|
ja en kup nekih papirjev moras izpolnit,meni so vse ze izpolnile med ctg-ji. da nebo treba ko pridem rodit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:41:14
|
|
|
|
pondelak
|
to pa je res lušna obveznost med popadki
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:41:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak to pa je res lušna obveznost med popadki ja, pa trajaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:47:19
|
|
|
|
pondelak
|
nič zdaj pa vas morem zapustit,ker niti minute nemorem več sedet lepo pančajte in lahko noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:51:55
|
|
|
|
suncicica
|
jaz pa cakam da pride kdo domov in mi pomaga oblect posteljio,me ze tudi spat tisci
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:53:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak nič zdaj pa vas morem zapustit,ker niti minute nemorem več sedet lepo pančajte in lahko noč! Lahko noč! Jaz tudi grem!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.2.2009 19:58:24 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:54:40
|
|
|
|
Pupa7
|
nočko pupe, lepe sanje in mirno noč! tudi jaz grem še malo na bok pred tv potem pa v mižule
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:57:10
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ma neverjetno hitro je minilo... se spomnim lanskega piknika poleti, ko sva domačim povedala veselo novico...in se mi je zdela še cela večnost do marca...evo, pa smo že res skoraj pri koncu sploh ne vem, kdaj je utegnilo minit... Ne cela večnost se začne zadnja 2 tedna čakanja mislim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 20:01:00
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz grem tud film pogledatm ker mi sedenje ne ustreza. lahko noč
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 20:51:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla čvekice! jaz mam pa tako srečo, da že vse pobegnete spat, ko pridem mimo a je še kera tukaj?
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 20:59:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla čvekice! jaz mam pa tako srečo, da že vse pobegnete spat, ko pridem mimo a je še kera tukaj? js sm pršla še mal pogledat če se kej dogaja... moj je zaspal na kavču, tko da niti nimam placa se it uležt zraven za v pojstlo mi pa tut še ni...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:08:32
|
|
|
|
lejca
|
Cer .. sem se prisla zahvalit za podporo ki ste mi jo dale dopoldan,ko sem bla cist na tleh...hvala,hvala,hvala... Zdej sem ze boljs, z mojim cakava na ene kolege ,ma jaz sem ze tak zmatrana ,da me vse boli....pecem strudelj in disi po celi kuhni sem kot en slon..komi cakam,da se mali odloci priti na svet...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:10:16
|
|
|
|
novo
|
Dober večer! Še enkrat hvala vsem za lepe želje! Da bi se le uresničile! Enako pa želim tudi vsem vam: čim lažji porod,, in da bodo naše bebe najbolj zadovoljne bebe! Tasa_m: vi pa uživajte, se nacartajte,... Vsem pa, ki ste imele pregled !
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:15:15
|
|
|
|
yania
|
Novo- vse naj naj.. ..da se ti izpolnijo najbolj skrite želje..... uf 30....to tudi mene čaka 6.maja.... Jaz sem danes kar boljša...samo utrujena sem, pa kaj ko mora mali jesti spet ob 23.ih pa se mi ne splača iti spat....mah, podnevi bi jedel na 3 ure in pol, ponoči pa na 2 in pol, al pa kar nekaj jamra v posteljici....kaj vem, očitno mu ne paše biti v posteljici, ko je čez dan stalno v košarici, ki jo imam v dnevni, pa ni tišine, ponoči pa ga moti mir, al pa smrčanje mojega dragija....hahaha....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:21:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o tasa. super da ste doma nohti in lasje - jaz mam pa ravno obratno stanje. pred nosečnostjo sem imela ok nohte, zdaj imam nonstop polomljene. trgajo se mi ful nizko, že skoraj v meso lase mam pa super. prej so se mi dosti bolj mastile, zdaj bi si pa lahko 1x na teden umivala ali še manj pa bi blo ok. kaj gledate Trenja? prej je Slaka skoraj ubil neki reflektor, ki je dol padel... bogi
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:23:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim. sanna samo za intermeco, ne jezi se na psičko, jezi se na tvojo sestro, ki te psičke ni znala pravilno vzgojit. Psi so točno takšni, kot jih lastniki "naredijo". Je pa res, da tudi starši marsikaterih otrok ne naredijo popolnoma ničesar, da bi otroke naučili kako ravnati s psom (to ne leti zdaj konkretno nate). Enkrat so bili eni pri meni se zanimat za mladiče, in otroka sta tako delala z mojimi psi, ki so mimogrede zelo solidno vzgojeni, da sem jaz tema otrokoma v mislim ze trikrat en posten focn pritisnila, tako sta maltretirala pse, veleumna gospa pa niti reagirala ni. V trenutku sem jih odslovila in to se je zdaj skoraj dve leti potem izkazalo za pravilno, mladica so vzeli drugje in ga pred kratkim oddajali ker so se ga otroci navelicali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 21:25:28
|
|
|
|
trinity22
|
Tasa_m česstitke za prihod domov zdaj se pa le cartajte Čestitke tudi vsem za opravljene preglede čebelica vi se pa čiprej pozdravite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?