Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:41:25
|
|
|
|
trezika
|
se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:43:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nobady ti je tečno vidim sva že dve ka boš lepga povedala? rodit bi šla sva že dve sam še usejen čakam marec... sej sam še 3 dni... še manj..mal več ko 2 dni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:45:08
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... ja tut js mam nekam oteženo gibanje .. najbolj bom vesela ko si bom lahko svoje šuhe obula (zdej mi jih je moj posodil, ker mam tak zatekle noge) pa da si bom noge pobrila, pa da si bom lahk normalno nohte postrigla na nogah pa..uhh še velik stvari ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:45:37
|
|
|
|
trezika
|
ja saj js tut pravim, da bi rada še vsaj do nedelje prvega marca počakala... potem pa lahk kr greva... samo glede na to, kako že čakam, da se kaj začne dogajat, bom sigurno čakala do roka al pa še čez
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:46:42
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... ja tut js mam nekam oteženo gibanje .. najbolj bom vesela ko si bom lahko svoje šuhe obula (zdej mi jih je moj posodil, ker mam tak zatekle noge) pa da si bom noge pobrila, pa da si bom lahk normalno nohte postrigla na nogah pa..uhh še velik stvari ... jaaaaaaaaaa... to kar je zdaj že skoraj misija nemogoče bo potem spet tako enostavno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:47:02
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:48:44
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) ko pingvini smo pa kaj češ...vsega bo kmalu konec, dokler pa še uživajmo kot nosečke...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:52:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika ja saj js tut pravim, da bi rada še vsaj do nedelje prvega marca počakala... potem pa lahk kr greva... samo glede na to, kako že čakam, da se kaj začne dogajat, bom sigurno čakala do roka al pa še čez ma js sm zdele 100% da bom šla čez rok... ker mi tko drugač prou nč ne fali, nč ne manka, nč ne špika nič od nič.... če odmislim zatekanje, se počutim 100krat bolš kot pa na začetku, ko sem non stop mela neke bolečine v trebuhu pa vedno mi je nekaj manjkalo.... sem mislila da ne bom preživela teh 9 mescov... no evo pa smo že tu skor... kak je hitr minilo če tak gledaš, ane? no vsaj meni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:54:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nobady ti je tečno vidim sva že dve ka boš lepga povedala? rodit bi šla neeema, še 15 dni
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:54:36
|
|
|
|
trezika
|
ma neverjetno hitro je minilo... se spomnim lanskega piknika poleti, ko sva domačim povedala veselo novico...in se mi je zdela še cela večnost do marca...evo, pa smo že res skoraj pri koncu sploh ne vem, kdaj je utegnilo minit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:55:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nobady ti je tečno vidim sva že dve ka boš lepga povedala? rodit bi šla neeema, še 15 dni razumem gospa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:56:14
|
|
|
|
Pupa7
|
pupe lepo počakat v vrsti, smo se zmenle da ne prehitevamo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:56:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nobady ti je tečno vidim sva že dve ka boš lepga povedala? rodit bi šla neeema, še 15 dni razumem gospa pridna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:58:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) ko pingvini smo pa kaj češ...vsega bo kmalu konec, dokler pa še uživajmo kot nosečke... meni je najbolj smešno ko grem po stopnicah, ko se res zibljem na eno in drugo stran pa tko narazn morm met noge ....jaoo da ne govorim kko morm sedet..ko dec in se spomnem kko sm se včasih iz kere norce delala kko hodi - no zdej pa mam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:59:32
|
|
|
|
NoBady
|
pupa nič nam nisi zaupala kakšna je bila poročna noč ... si drznem upašat, ha?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 18:59:43
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:00:47
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem... pa ti to resno?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:00:49
|
|
|
|
pondelak
|
novo vse najboljše ob okrlogli letnici
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:01:22
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem... pa ti to resno? ja ona je to resno mislila ja...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:02:58
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem... kdaj pa že je naslednja polna luna?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:03:03
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa nič nam nisi zaupala kakšna je bila poročna noč ... si drznem upašat, ha? lahko si drzneš, zaspala sem ko klada včeraj končno dobila zavarovanje, tako da zdaj bi lahko samo kaj ko mi ne paše
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:03:35
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem... pa ti to resno? ja ona je to resno mislila ja... noo prosim vse višje sile, da rodim PRED polno luno ... v PORODNI SOBI... amen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:03:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika kdaj pa že je naslednja polna luna? 11. marca, prazna pa 26. marca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:04:10
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: trezika se mi zdi, da se še komaj premikam... pa nič se mi ne da... sama sem doma... v glavnem tečno je... Meni se tudi zadnje dni zdi, da me tak povsod "vleče", da res težko hodim...kot da bi imela premalo kože in delam take čudne korake, ko grem na sprehod ( sploh ne morem hoditi hitro, četudi bi želela ). Pa vsak mi reče, da se mi nosečnost nikjer ne pozna, samo trebušček imam...in jih imam na sumu, da mi ne verjamejo najbolj, ko rečem - da so mi določeni gibi težki. Opažam, da smo se vse zaprisegle da počakamo marec in da nobena ne želi predčasno rodit zadnje dni ...upam, da res ne bomo vse okoli polne lune, tako kot pravijo - da se takrat porodniščnice napolnijo s nosečnicami ( vendar ne vem ali je stroka v porodnišnici tudi to potrdila ??? ) nam je v mš sestra rekla da ob polni luni pa se zgodi da tudi na hodnikih rojevajo tak da nekaj že bo na tem... kdaj pa že je naslednja polna luna? 11.marec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 19:05:14
|
|
|
|
mediuhec
|
papirji v P: meni smo že izpolnili tisti sprejemni obrazec, osnovna zgodovina nosečnosti, podatki o očetu.... za domov sem dobila en papir za priimek otroka, pa en za statistiko, pa en za privolitev v posege. mislim da je to vse. ko pridem zares samo povem da me že imajo napisano. na dan D se tako izognem birokraciji oz. dlje počakam doma, če bo šlo. hoja: jaz tud ful počasi hodim, hitreje sploh ne gre, ker mi ni prijetno, mal me dol tišči, pa trebuh rata trd čestitke vsem za OK preglede, rojstne dneve in vse druge dobre novice!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?