Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!! DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno. MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET. Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kitic .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu . No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom: Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje. Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov. Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov. Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo. NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. iiiiiiiiiiii, kako lepo res iskrene čestitke pa obilo, obilo cartanja Uživajte, nacartajte se, .... Se pridružujem željam Čudovito, da ste doma!
|