|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 12:17:09   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: dana

julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček?

Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primerenuser posted image in bi tudi rada vedela kolk je naš velik.

Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm.

Midva sva tudi oba majhna (jaz 163, mož par cm več) pa je bil Tilen težak 4150, pa dol 54 cm.
Samo če jaz rečem svoji za UZ vem da ga bom mogla spet plačati (60€) pa zaradi tega oklevam. Bom videla no.

Jaz pa imam že od samega začetka UZ pri vsakem pregledu, gleda me vaginalno in preko trebuha, pa tudi če želim kakšne mere vedet, mi vedno zmeri in pove. Mam srečo s svojo G.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
26.2.2009 12:17:12   
julam

julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček?

Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primerenuser posted image in bi tudi rada vedela kolk je naš velik.

Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm.

Midva sva tudi oba majhna (jaz 163, mož par cm več) pa je bil Tilen težak 4150, pa dol 54 cm.
Samo če jaz rečem svoji za UZ vem da ga bom mogla spet plačati (60€) pa zaradi tega oklevam. Bom videla no.

uf, velikanček! Ja, vsak G ima svoj sistem, moj G praktično na vsakem pregledu dela UZ od začetka nosečnosti. Brez doplačila! Danes mi je itak nameraval, mere pa so bile samo še dodatna minutka. Tako da sem res zadovoljna z njim, upam, da ne spremeni načina dela!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
26.2.2009 12:19:00   
pocka
Evo mene s pregleda, nič posebnega nimam za poročat, CTG - vse mirno, ginekološko me ni pregledala, kg vse skupaj +19, naslednji pregled 5.2. (CTG)...to je to, sva se pa prav nasmejale, taka panika je bila, zdaj,ko bi se pa moralo kaj začet dogajat, se je pa vse umirilo user posted image ...bom šla spet čez rok user posted image

...zdaj si grem pa kosilo skuhat, pa malo na kavč...pol bo pa že čas,da grem po Tajo v vrtec user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
26.2.2009 12:20:09   
buksi
OJla!
ne vem če ste že o tem kaj govorile.
me pa zanima ali ste si tiste,ki že mate otročke kaj mazale po porodu s kakšno kremo po trebuhu?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
26.2.2009 12:20:23   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

čveke, a z marcem bomo že v 8.delu user posted image  naše nadaljevanke,
user posted image  če boste pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image  danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanjeuser posted image user posted image user posted image

Potem pa navijam, da ga dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
26.2.2009 12:25:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

user posted image  če boste pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image  danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanjeuser posted image user posted image user posted image

Potem pa navijam, da ga dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim,da bouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
26.2.2009 12:28:43   
novo

user posted image user posted image user posted image user posted image se pridružujem željam! user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
26.2.2009 12:29:06   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim,da bouser posted image user posted image

Potem pa bo če si tak prepričana!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Potem torek si tak v Puser posted image user posted image user posted image user posted image (idealni datum)user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
26.2.2009 12:29:21   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Evo mene s pregleda, nič posebnega nimam za poročat, CTG - vse mirno, ginekološko me ni pregledala, kg vse skupaj +19, naslednji pregled 5.2. (CTG)...to je to, sva se pa prav nasmejale, taka panika je bila, zdaj,ko bi se pa moralo kaj začet dogajat, se je pa vse umirilo user posted image ...bom šla spet čez rok user posted image

...zdaj si grem pa kosilo skuhat, pa malo na kavč...pol bo pa že čas,da grem po Tajo v vrtec user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
26.2.2009 12:29:44   
novo

Potem pa bo če si tak prepričana!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Potem torek si tak v Puser posted image user posted image user posted image user posted image (idealni datum)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
26.2.2009 12:31:52   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast user posted image .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno.

MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET.

Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kiticuser posted image .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu user posted image .

No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom:

Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje.
Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov.
Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov.

Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo.

NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. 

iiiiiiiiiiii, kako lepo user posted image user posted image user posted image  res iskrene čestitke pa obilo, obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte, nacartajte se, ....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
26.2.2009 12:32:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: novo

se ne bi pritoževalauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
26.2.2009 12:33:58   
novo

Hvala za kavo in čvek!  Se še priporočam! user posted image
Pa poročaj, kako bo šlo, upam, da tak, ko zadnja ocena, če pa ne, pa tudi vredu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 26.2.2009 12:34:10 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
26.2.2009 12:34:44   
julam

aja julam pa še to; kakor sem brala ti pričakuješ 3. otroka. A je bil res drugi težji in večji kot prvi? Ker tako pravijo. Sam jaz res ne vem če bo pri nas tako, koliko naj pričakujem pri ta drugemuser posted image ?

Se mi je pa danes sanjalo da sem že rodila in je bil težak 4257g, porod pa ni bil nič hudegauser posted image

moja dva fanta sta razlike 1cm in cca 350g. oba čez rok. načeloma je vsak večji,ni pa nujno. je pa dejstvo, da je porodna pot pri drugem pripravljena, taprvi ima tu najtežjo nalogo. prvič sem rodila v 3.5h, drugič v 1h.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
26.2.2009 12:35:42   
Lolita23

se ne bi pritoževalauser posted image user posted image

jaz pridem v sredouser posted image user posted image user posted image tak da sprazni sobouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
26.2.2009 12:36:35   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

OJla!
ne vem če ste že o tem kaj govorile.
me pa zanima ali ste si tiste,ki že mate otročke kaj mazale po porodu s kakšno kremo po trebuhu?

jaz kar z isto kot med user posted image , proti strijam - dokler je ni zmanjkalo.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
26.2.2009 12:39:53   
spps

Hvala za kavo in čvek!  Se še priporočam! user posted image
Pa poročaj, kako bo šlo, upam, da tak, ko zadnja ocena, če pa ne, pa tudi vredu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ni panike,dok ne grem rodit,lahk brez problema prideš na čvekuser posted image
ma v glavnem,da gre izpit skoz-ne rabim take ocene kot je zadnjauser posted image user posted image user posted image čeprav slabo pa ni videtuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
26.2.2009 12:41:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julam

aja julam pa še to; kakor sem brala ti pričakuješ 3. otroka. A je bil res drugi težji in večji kot prvi? Ker tako pravijo. Sam jaz res ne vem če bo pri nas tako, koliko naj pričakujem pri ta drugemuser posted image ?

Se mi je pa danes sanjalo da sem že rodila in je bil težak 4257g, porod pa ni bil nič hudegauser posted image

moja dva fanta sta razlike 1cm in cca 350g. oba čez rok. načeloma je vsak večji,ni pa nujno. je pa dejstvo, da je porodna pot pri drugem pripravljena, taprvi ima tu najtežjo nalogo. prvič sem rodila v 3.5h, drugič v 1h.

v 3. pa 15 minuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
26.2.2009 12:50:25   
julam

iz tvojih ust v bogovska ušesa user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
26.2.2009 13:02:34   
1hruška
Živjo!
Da se mal javim.. Sem glih iz pregleda. Vse OK. user posted image
A imate ve po 36 tednu vsak teden pregled in CTG? Jaz sm zdaj 36/3 teden, pa mi je rekla, da je naslednji pregled v 38 tednu.. CTGja nisem imela, je rekla, da je šele zadnji teden.. Vse moje kolegice, so imele po 36 tednu vsak teden CTG.. A je to OK?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
26.2.2009 13:04:50   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: 1hruška

Živjo!
Da se mal javim.. Sem glih iz pregleda. Vse OK. user posted image
A imate ve po 36 tednu vsak teden pregled in CTG? Jaz sm zdaj 36/3 teden, pa mi je rekla, da je naslednji pregled v 38 tednu.. CTGja nisem imela, je rekla, da je šele zadnji teden.. Vse moje kolegice, so imele po 36 tednu vsak teden CTG.. A je to OK?

jaz sem v 39 tednu pa ga še nisem imela, ga imam naslednji teden prvič.Odvisen od G.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
26.2.2009 13:05:15   
mama_milchy
olla,

danes pa je na svet prijokala še ena user posted image  marčevka čeprav ne vem ali njena mamica sodeluje na našem forumu

čestitike mamici in atiju pa mali Maji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1hruška)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
26.2.2009 13:05:30   
dana
No tud jaz upam, da bo v drugo hitreje. Saj že v prvo ni bilo krize kar se ur tiče (v 4 urah), je blo zarad velikosti otroka težko. 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
26.2.2009 13:05:45   
spps

iz tvojih ust v bogovska ušesa user posted image

no plus neki časa,da prideš v Puser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
26.2.2009 13:05:52   
sahary
evo mene s ctgja
sem dolžna podatke še od 10.2. ko sem mela pregled + samoplačniški uz
torej +13 KG (2 MANJ NA RAČUN SEKIRANJA ZARAD TAMALEGA SINKOTA), OBSEGA SI NIKOL NE MERIM, TEŽA MOJE ZAENKRAT ŠE PUPE JE BILA 2800G, OBRNJENA NAVZDOL, GLAVICA PRIBL. 32,5CM,
tolk od tega pregleda, danes sem bila na ctgju in sem mojga ginekologa direktno vprašala zakaj mi ne pogleda, preveri dolžino MV in odprtosti pa je rekel da ne bi kake infekcije fasala -Mislim halo
pol sem pa rekla da me nekaj boli spodaj ampak ni popadek, četrtič bom menda ja vedela kako zgleda popadek
pol mi je pa dal naknadno za kri dat da boma pregledala Crp mislim da je to faktor vnetja(?) v glavnem je rekel da vse kar je nad 4 je praiprava na porod (men je v laboraoriju rekla da do 8 je normalno), no in zdele kličem pa je reku da ga mam 16 da je povišan da se neki dogaja ampak da ni hudo, da če bi blo čez 50 bi blo neki hudega (prej je omenjal 4) no in da naj drug teden pridem normalno na ctg (če se seveda prej ne porodim- po njegovo)
kaj ve mislite se katera bolje spozna? aja pa še prehlajena sem , pa on pravi da zarad tega crp ne bi smel biti nič višji???
saj ne vem...

in YANIA! tri fantke mam, eden je bil dojen 3 dni, drug 1 teden, tretji pa nič, niti prvega mleka mu nisem dala zarad slabih izkušenj pri taprvih dveh..naj povem da so res zdravi fantje, nobenih alergij, nobenih posebnosti (no razen zobkov pri tamalem)
in tudi jaz sem jedla bromergon pa si hladila dojke z ledom...to so res muke...pa sem rekla nikol več ne bom dojila pa če jih mam še 5 ampak zdaj sem spet pripravljena na dojenje čeprav se kar malo bojim...
ti pa povem da zato nisi nič slabša mama in eni ti znajo ful slabo vest s tem vzbudit... dost da se ti sekiraš, otroku nudi varnost in ljubezen pa ni važno od kod mleko priteče...
aja pa po bromergonu sem jaz tud bla omotična, enkrat sem se skor sesedla ,je ful nevarno sploh če maš nizek pritisk
drugače pa je to zdravilo za neplodne ženske, to je pred vsemi temi postopki ki jih imajo potem nadalje, naprej jim dajo bromergon- tako da je po teh tabletah dokaj velika možnost za zanositev

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?