|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 15:34:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim.

grozno!!! jaz vedno pravim kakršen pes, takšen gospodar!!! in če je peso tak nasilen, bi ga zahtevala da ga dajo uspavat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pekinezer!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
26.2.2009 15:35:12   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz sem mojega psa dala v album če ga hoče katera pogledat...user posted image

joj kak je šikan.. tazga bi js tud mela.. joj kak bi ga cartala... ful mam rada pse, ampak ga po vsej verjetnosti ne bomo več meli, ker nam je do zdaj 4 pse lovec ubil... čist krivično... nazadnje ga je ustreil 10m stran od hišeuser posted image .... en manijak ko sovraži pse in potem jih kar strela...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
26.2.2009 15:35:53   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

če ima naša novo danes rd???
novo ima RD danesuser posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
26.2.2009 15:41:20   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mene pa je kar strah zaradi kužkov, sestra ima eno zmešano pekinezarko, pa se kar zaletava v otroke, zelo je ljubosumna, je zadnjič razklala ustnico dveletni punčki. Jaz bi jo zadavila. Res so jo bojim.

grozno!!! jaz vedno pravim kakršen pes, takšen gospodar!!! in če je peso tak nasilen, bi ga zahtevala da ga dajo uspavat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pekinezer!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj? tud pekinezerji so lahko nasilni, al ne? res je da je odvisno kako se je ta punčka obnašala do njega, mogoč ga je sama izzvala, da se je pes samo branil... sam še usejen mal kruto...

ampak tako na splošno samo po tem kar sem že vse slišala po tv-ju kaj se vse dogaja s temi psi, kaki so to gospodarji ko imajo take nasilne pse...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
26.2.2009 15:43:48   
KOKICA32
Brez veze! Ta debata o psih nima epiloga! user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
26.2.2009 16:10:07   
sanna
Psica je ljubosumna in če pocrklja kakšnega otroka se ji zmeša pa mal napadalna rata.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
26.2.2009 16:11:28   
mihaela01
Hvala za vaše odgovore.

Kaj vas tudi občasno špika v spodnjem delu trebuha?? mislim, da se mi nekaj že počasi pripravlja:).

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
26.2.2009 16:12:03   
mihaela01
Hvala za odgovore.

Kaj vas tudi občasno špika v sp. delu trebuha??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
26.2.2009 16:13:35   
mihaela01
Zdaj sem pa kar dva krat eno in isto poslala...Se opravičujemuser posted image

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
26.2.2009 16:21:02   
novo

novo ima RD danesuser posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke še enkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala! user posted image Sm v rahlilh pripravah,ker pridejo moji, pa sej veste, da more bit nekaj na mizi. Pa še js bom potešena, če že pit ne morem! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
26.2.2009 16:21:35   
novo

Vse naj, naj, naj NOVO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
26.2.2009 16:22:42   
novo

hvala! Zdej mi že pa rit raste! user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
26.2.2009 16:23:25   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala! user posted image

P.s.: ko boste delale sezname, me postarajte: 30 let -joj, sm že stara!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 26.2.2009 16:25:29 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
26.2.2009 16:29:09   
pocka

se pridružujem čestitkam, vse naj naj za okroglo obletnico user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
26.2.2009 16:33:26   
mihaela01
Novo: Vse najboljše in najlepšeuser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
26.2.2009 16:45:33   
mediuhec
poročilo s pregleda: ctg OK, dojenček spi kot polh, sem morala narest par počepov, da se je mal premaknil. kolk je težek nimam pojma, dol me pa tudi ni gledala.

za seznam: + 2kg ( a je to sploh možno v 1 tednu?????), obseg 103 cm, naslednji ctg: 4. marec

potem sem se oglasila še v P, kjer mi je prijazni babičar (sploh nisem vedela, da ga imajo v MB) že delno izpolnil obrazce, nekaj pa sem jih dobila tudi za domov.

punce, ko ste na ctg, kolk vam pa kažejo popadki. meni gre tko do številke 20/25- kolk je pa cifra, ko se gre zares?

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4391
26.2.2009 16:56:36   
trinity22
novo vse najboljše za tvojo 30. letnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pondelak kok je lepi kužauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva imava pa shit-zuja in je ful prijazen kuža, sicer tudi zelo, zelo navezan name, ko pridem od kod domov pa pride vedno povohat, če še imama trebuh ... prav smešen je, čeprav skoz tud glavo gor naslanja, pa mislim da je kar malo ljubosumen, če se jaz božam po trebuhu, potem kar svoj nos zraven prinese in moram še njega božatuser posted image user posted image upam, da bo dobro prenesel novo članico in ona njegauser posted image . Drugače pa razmišljam podobno kot KOKICA in ne mislim neki ful pretiravat in ga neki stran odganjat in to, ker konec koncev je bil on 5 let sedaj najina glavna skrb in sva ga skozi tretirala kot družinskega člana, tako da tako tudi ostane ...

Neposredna povezava do sporočila: 4392
26.2.2009 16:57:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

poročilo s pregleda: ctg OK, dojenček spi kot polh, sem morala narest par počepov, da se je mal premaknil. kolk je težek nimam pojma, dol me pa tudi ni gledala.

za seznam: + 2kg ( a je to sploh možno v 1 tednu?????), obseg 103 cm, naslednji ctg: 4. marec

potem sem se oglasila še v P, kjer mi je prijazni babičar (sploh nisem vedela, da ga imajo v MB) že delno izpolnil obrazce, nekaj pa sem jih dobila tudi za domov.

punce, ko ste na ctg, kolk vam pa kažejo popadki. meni gre tko do številke 20/25- kolk je pa cifra, ko se gre zares?

pa pa

user posted image user posted image user posted image za pregled... maš torej enga zaspanca user posted image če bo potem tut tak boš lahk veselauser posted image ... drugač sem se jst tut v 1tednu za 2kg zredila, tko da očitno je možno... čeprou jaz skos pravim da je tista tehtnica tam pri G. pokvarjena in čist preveč kažeuser posted image

kake obrazce si pa že dobila to? js nimam nič, mislim da vse to dobim takrat ko pridem v P. in bom veselo tam izpolnjevala tiste obrazce, zraven pa popadke predihavalauser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
26.2.2009 17:00:02   
Pupa7

Pa si ziher, da je bil kuža kriv??? Ker poznam otroke, kaj so vse sposobni ubogim živalicam delat! user posted image

tale je pa mal huda, kako pa naj 2 letni otrok ve do kam lahko gre pri psu???  nima smisla da se išče krivca, razklana ustnica pa se mi ne zdi kar tako....

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
26.2.2009 17:00:32   
trinity22
zdaj pa eno A je to vprašanje, a moraš kaj prej do porodnišnice v kateri imaš namen rodit al je OK da prideš tja, ko se vse skupi začne ( popadki, odtok vode ...)?

Res sem blond ampak sem zdaj čist zmedena in ne vem kako in kaj glede na to da je zame vse prvič ....
Ne mi zamerit, pa ne me zbombandiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
26.2.2009 17:02:13   
Pupa7
NOVO VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE !!! NAJ BO POROD LAHEK OTROK PRIDEN IN ŠE VSE OSTALO KAR SI SAMA ŽELIŠ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
26.2.2009 17:04:34   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

zdaj pa eno A je to vprašanje, a moraš kaj prej do porodnišnice v kateri imaš namen rodit al je OK da prideš tja, ko se vse skupi začne ( popadki, odtok vode ...)?

Res sem blond ampak sem zdaj čist zmedena in ne vem kako in kaj glede na to da je zame vse prvič ....
Ne mi zamerit, pa ne me zbombandiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj pa bi prej tja hodila? greš tja ko se začne user posted image če greš čez rok te tak G napoti tja ko je potrebno user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
26.2.2009 17:13:22   
suncicica
mene tudi ze cel dan nekaj spika, pa ne morem nikak definirat od cesa, sem mislila da je prebava,pa ni. ampak spikanje pa se mi zdi presvoh za kaksne popadke.   bom videla kaj bo do jutra.

grem na pregled ce nebo nic boljse.

Stella in Pia

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
26.2.2009 17:16:52   
suncicica
mihaela ti si tudi ptujcanka,sem komaj sedaj opazila. s kerega konca pa si ce lalko vprasam.

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
26.2.2009 17:21:29   
Nina00
Na današnjem UZ-ju je bilo vse ok: otroček primerne velikosti, z glavico obrnjen navzdol user posted image

Naslednji pregled in CTG imam 6.3.
Kile so pa šle na +13,5 kg.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?