|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 13:14:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat:

Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3?
Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu.

A še katera deje to mleko?

Mi smo še na 2,milumil 3 je po 10 mesecu

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
26.2.2009 13:16:05   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat:

Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu.

jst dajem 3, ampak sem ful jezna ker v mullerju v Velenju že 2ič niso imeli modrega in zdej že pije 4 škatlo roza 3.

jst ji pa skoz roza škatlo kupujem. je malo večja. sj tud modra 2 je bla sam mala škatla, ne?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
26.2.2009 13:18:25   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi smo prešaltali na HIPP 3, sam mi ni tolk všeč kot 2, ker dela več grudic. si že včasih mislim, da delam kak shake, ko moram tak trest user posted image user posted image user posted image

jst bom verjetno AM dajala nekje do 1 leta. kako pa naj potem gremo na navadno mleko? postopno, da ji ga mešam z vodo al ji lahka kr samega dam? user posted image

Starejšemu nisem nikoli redčila mleka.Sva šla pa postopoma okoli 11.meseca sem mu en obrok Am zamenjala s kravjim mlekom,da se je počasi navadil okusa,pa da vidiš,če je kaj reakcije.S Tilnom bova pa šele po 12.mesecu probala,ker je že po čokolinu ves flekast.Čeprav to baje po enem letu izzveni

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
26.2.2009 13:19:13   
Srčekgirll
Pr nas je tak lepuser posted image bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. 

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
26.2.2009 13:29:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo.
Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista  ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upamuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo.

Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
26.2.2009 13:50:58   
Anitka

Čau mačkice moje

me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo.
Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista  ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upamuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo.

Ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Katy držita se in upam, da bo kmalu vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
26.2.2009 13:52:03   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pr nas je tak lepuser posted image bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. 

A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sončekuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
26.2.2009 13:55:15   
špelin@
MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms user posted image

katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kdaj gresta v bolnico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.2.2009 13:56:30   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms user posted image

Kaj niste rekle prej, bi se tudi jaz zapeljala do MB. Pa drugičuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.2.2009 14:19:13   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image bi z velikim veseljem delila z vsako, če bi lohk, takoj.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.2.2009 14:22:01   
barbaw

Tole je pa res na short notice. user posted image

Anitka če boš ti kaj hodila tudi povej, pa z veseljem te imam pri sebi nekaj ur. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.2.2009 14:22:48   
barbaw

Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.2.2009 14:23:36   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tole je pa res na short notice. user posted image

Anitka če boš ti kaj hodila tudi povej, pa z veseljem te imam pri sebi nekaj ur. user posted image

Zmenjenouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.2.2009 14:24:23   
Anitka

Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. user posted image

Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruhauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.2.2009 14:31:19   
tilči
http://www.ringaraja.net/forum/finan%C4%8Dno_nadomestilo/m_3845973/tm.htm
Ali ste brale tole

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.2.2009 14:35:24   
nia5

Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruhauser posted image user posted image

Pa ja, zjutraj (no dopoldan) ko sije sonček je pa mrzlo ko pes, zdaj pa ni več sonca. Tak sem že naveličana tega mraza  user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.2.2009 14:38:29   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ali ste brale tole

Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.2.2009 14:44:32   
barbaw

že dežuje user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.2.2009 14:45:26   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ali ste brale tole

Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright user posted image

O tem sem jaz pisala januarja. Sta samo 2 občini v Sloveniji, ki dajeta to nadomestilo. Je pa bilo objavljeno v Žurnalu.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 26.2.2009 14:47:23 >

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.2.2009 14:49:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Barbaw: a ti boš delala v smenah?

Ja. user posted image  Vsak drug teden bom bolj malo videla otroke. Dokler Maja ne bo šla v vrtec bom z njo pred bom šla v službo oz. po njej. Ko bo šla v vrtec je pa en teden ne bom skoraj nič videla, pred vrtcem in ko bo spala zvečer.
Iščem drugo službo, ampak ZZZEEEELLLLOOO slabo kaže.

a ti bo tašča merkala otroke ko boš popoldne? Jah to je pa res smotan, da moraš delat v smenahuser posted image user posted image user posted image ,

jaz bom imela po novem urnih od 6-14h, služba je pa oddaljena od mojega doma slabih 3kmuser posted image user posted image ,
vrtec pa 500 muser posted image user posted image ,
babi pa 700muser posted image user posted image

Edina: očitno sem jaz nekje zgrešila, da si menjala službo?????

Kje in kaj pa delaš po novem, če ni skrivnost???

SS: imaš ZSuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.2.2009 14:50:00   
Estrella*

Ali ste brale tole

OMG kaka diskriminacijauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.2.2009 14:50:14   
Estrella*

Čau mačkice moje

user posted image user posted image user posted image   Držim pesti

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
26.2.2009 14:50:56   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Ali ste brale tole

O tem sem jaz pisala januarja. Sta samo 2 občini v Sloveniji, ki dajeta to nadomestilo. Je pa bilo objavljeno v Žurnalu.

Ja saj sem napisala slučajno zaslediš, jaz cajting sploh ne berem, no redko.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
26.2.2009 14:50:59   
Čmrlika
Ojla, midve sva ble na sončku, zdaj ga pa ni več...sva že popapali Taja pa spi zdaj...
Moram mojo mami pohvalit, je Taji nakupla cotike dANES...SPOMLADANSKO JAKNICO, 2 BODIJA, TRENIRKICO ups derem se...user posted image  majčko z dolgimi majčko s kratkimi rokavčki...user posted image user posted image user posted image

Hvala mami! user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
26.2.2009 14:51:04   
Anonimen

katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kdaj gresta v bolnico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko prosim katere razloži za kaj se tu greuser posted image kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P?user posted image

kATY DRŽI SE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?