Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:14:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? Mi smo še na 2,milumil 3 je po 10 mesecu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:16:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? jst dajem 3, ampak sem ful jezna ker v mullerju v Velenju že 2ič niso imeli modrega in zdej že pije 4 škatlo roza 3. jst ji pa skoz roza škatlo kupujem. je malo večja. sj tud modra 2 je bla sam mala škatla, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:18:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? mi smo prešaltali na HIPP 3, sam mi ni tolk všeč kot 2, ker dela več grudic. si že včasih mislim, da delam kak shake, ko moram tak trest jst bom verjetno AM dajala nekje do 1 leta. kako pa naj potem gremo na navadno mleko? postopno, da ji ga mešam z vodo al ji lahka kr samega dam? Starejšemu nisem nikoli redčila mleka.Sva šla pa postopoma okoli 11.meseca sem mu en obrok Am zamenjala s kravjim mlekom,da se je počasi navadil okusa,pa da vidiš,če je kaj reakcije.S Tilnom bova pa šele po 12.mesecu probala,ker je že po čokolinu ves flekast.Čeprav to baje po enem letu izzveni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:19:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:29:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:50:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju Ne no . Katy držita se in upam, da bo kmalu vse ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:52:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:55:15
|
|
|
|
špelin@
|
MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... Kdaj gresta v bolnico?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:56:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms Kaj niste rekle prej, bi se tudi jaz zapeljala do MB. Pa drugič
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:19:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček bi z velikim veseljem delila z vsako, če bi lohk, takoj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:22:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms Tole je pa res na short notice. Anitka če boš ti kaj hodila tudi povej, pa z veseljem te imam pri sebi nekaj ur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:22:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:23:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms Tole je pa res na short notice. Anitka če boš ti kaj hodila tudi povej, pa z veseljem te imam pri sebi nekaj ur. Zmenjeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:24:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruha
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:35:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruha Pa ja, zjutraj (no dopoldan) ko sije sonček je pa mrzlo ko pes, zdaj pa ni več sonca. Tak sem že naveličana tega mraza
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:38:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/finan%C4%8Dno_nadomestilo/m_3845973/tm.htm Ali ste brale tole Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Pr nas je tak lep bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sonček Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruha že dežuje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:45:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/finan%C4%8Dno_nadomestilo/m_3845973/tm.htm Ali ste brale tole Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright O tem sem jaz pisala januarja. Sta samo 2 občini v Sloveniji, ki dajeta to nadomestilo. Je pa bilo objavljeno v Žurnalu.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 26.2.2009 14:47:23 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:49:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Barbaw: a ti boš delala v smenah? Ja. Vsak drug teden bom bolj malo videla otroke. Dokler Maja ne bo šla v vrtec bom z njo pred bom šla v službo oz. po njej. Ko bo šla v vrtec je pa en teden ne bom skoraj nič videla, pred vrtcem in ko bo spala zvečer. Iščem drugo službo, ampak ZZZEEEELLLLOOO slabo kaže. a ti bo tašča merkala otroke ko boš popoldne? Jah to je pa res smotan, da moraš delat v smenah , jaz bom imela po novem urnih od 6-14h, služba je pa oddaljena od mojega doma slabih 3km , vrtec pa 500 m , babi pa 700m Edina: očitno sem jaz nekje zgrešila, da si menjala službo????? Kje in kaj pa delaš po novem, če ni skrivnost??? SS: imaš ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:50:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju Držim pesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:50:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.ringaraja.net/forum/finan%C4%8Dno_nadomestilo/m_3845973/tm.htm Ali ste brale tole Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright O tem sem jaz pisala januarja. Sta samo 2 občini v Sloveniji, ki dajeta to nadomestilo. Je pa bilo objavljeno v Žurnalu. Ja saj sem napisala slučajno zaslediš, jaz cajting sploh ne berem, no redko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:50:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ojla, midve sva ble na sončku, zdaj ga pa ni več...sva že popapali Taja pa spi zdaj... Moram mojo mami pohvalit, je Taji nakupla cotike dANES...SPOMLADANSKO JAKNICO, 2 BODIJA, TRENIRKICO ups derem se... majčko z dolgimi majčko s kratkimi rokavčki... Hvala mami!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 14:51:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... Kdaj gresta v bolnico? Lahko prosim katere razloži za kaj se tu gre kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P? kATY DRŽI SE!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?