Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:28:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:29:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla, .... Evo mene. Spali smo še kar vredu tam do 1ih, potem pa jamranje, stokanje, ves čas se je odrivala z nogicami navzgor po postelji in posledično non stop pristala pri zgornji planki postelje in ko se je "zakajlala" in ni mogla več naprej je začela jokat, tako da sem jo vsakih 10minut mogla popravljat, .... potem okrog pol 3h sem jo pa dala k nama v posteljo in je še kar nekako spala do pol 5ih, ko je bial čisto naspidirana in je začela plezat po atiju, ga tolčt in pravit: ata, ata, ata, ... No pol sej jo vzela čisto k sebi in jo fajn stisnila in sva se skor eno uro dajale, da je nazaj zaspala, potem pa je spala do 7.00 Drugače pa sem jaz imela danes en razgovor za službo, kjer so mi povedali, da se nas je prijavilo krepko čez 100 kandidatov, ter da nas je 22 izpolnjevalo pogoje, .... in sedaj mučno čakanje kaj bo, .... samo nisem ravno optimist, ampak bolj pestimist, ker sem potem mogla še en test reševat pa sem se najbrž kaj fajn zakvačkala, ... In glede na to, da sem mogla it ob pol 8ih od doma, Manca pa je ob 7.00 še spala mi je ful prov prišlo, da je bila moja mami doma, da sem jo zjutraj samo previla, naprej sta se pa z mojo mami štimale za spanje držimo pesti za službo se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:30:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej. A Alja pa praviš, da ima zadosti mleka. No sej verjetno se ga je prenajedla al kako, glede na to, da ga je včasih kar precej spila. Kako pa je Asja sedaj, bo vredu?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:31:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! Pridna je tale tvoja miška, ni kej!!! Pa za varuško, mislim, da si našla res super druper varuško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:31:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ANJA-TIA (edinaos) MATEVŽ (valentina 2006) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV! Tudi od naju z Manco!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:33:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro ne morem verjeti, da sem jaz danes prva, no potem vam ponujan vročo kavico z vročim mlekom ker pri nas je -8 stopinj. Moja miška še pančka, mene je pa matral celo noč in evo HB je zdaj prišel, tako da je zdaj malo bolje. Povejte mi a ima še katera take muke predno dobi , sicer je to moja šele druga po porodu, prej nisem nikoli imela nikakršnih bolečin, ker tole zdaj je pa res katastrofa . Tako jaz sem kavico že ob 6h spila, zdaj grem pa malo brat , dokler se miška ne zbudi. minus 8, o groza, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pa upam, da si sedaj že bolje, da te ne bo več matrala. Jaz nimam težav predn dobim teto na obisk, je pa res, da sem na tabletkah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:33:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, bom kar od srčekgirl prekopirala: spanje , ti to lahko vsak dan napišeš, no danes pa še jaz lahko . Ni pila mleka ponoči, zato pa je spila 5dl čaja, s tem da se je le enkrat zbudila, potem veste kakšno pumpo mam doma Anja Tia in Matevž vse naj naj za 9 mesecev Estrella za Aljino spanje Barbaw joj to vaše spanje je obup, bo bolje OMG v enem šusu je spila toliko??? Ne , pred spanjem je kljub mleku spila ene 2dl, pol se je maličko predramla po eni urci in spila še kak deci, ostalo pa ob treh zjutraj, pa še to ji moram cucelj ven potegnit . Je bla pa tak polulana zjutraj da je kr fleke puščala po postelji, ker je nisem ponoči previla, groza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:34:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko?
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 26.2.2009 12:35:17 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:36:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? mi mamo aptamil 2
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:37:24
|
|
|
|
mafi
|
zdej se gremo pa mal vozičkat papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:41:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos a ti bo tašča merkala otroke ko boš popoldne? Jah to je pa res smotan, da moraš delat v smenah , jaz bom imela po novem urnih od 6-14h, služba je pa oddaljena od mojega doma slabih 3km , vrtec pa 500 m , babi pa 700m kaj še češ boljšega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:42:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Drugače pa sem jaz imela danes en razgovor za službo, kjer so mi povedali, da se nas je prijavilo krepko čez 100 kandidatov, ter da nas je 22 izpolnjevalo pogoje, .... in sedaj mučno čakanje kaj bo, .... samo nisem ravno optimist, ampak bolj pestimist, ker sem potem mogla še en test reševat pa sem se najbrž kaj fajn zakvačkala, ... držimo pesti, da ti uspe dobiti službo. če ne to, pa katero drugo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:43:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! Pridna je tale tvoja miška, ni kej!!! Pa za varuško, mislim, da si našla res super druper varuško
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:45:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? mi smo prešaltali na HIPP 3, sam mi ni tolk všeč kot 2, ker dela več grudic. si že včasih mislim, da delam kak shake, ko moram tak trest jst bom verjetno AM dajala nekje do 1 leta. kako pa naj potem gremo na navadno mleko? postopno, da ji ga mešam z vodo al ji lahka kr samega dam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:46:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga??? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:48:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga??? ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:53:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga??? ne tiste homeopatske kroglice še imate? zadnjič si rekla, da ji malo pomagajo, zdaj ne več?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 12:59:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga??? ne tiste homeopatske kroglice še imate? zadnjič si rekla, da ji malo pomagajo, zdaj ne več? Ne več, je bolečina očitno prehuda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:00:04
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:03:48
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju Seveda bomo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:06:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju ojoj, upam, da ni kaj hujšega in da bosta hitro doma!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:08:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali ojoj, še vedno zobki predvidevam pa kaj kakšen daleron ali kaj podobnega ji tudi čisto nič ne pomaga??? ne tiste homeopatske kroglice še imate? zadnjič si rekla, da ji malo pomagajo, zdaj ne več? Ne več, je bolečina očitno prehuda. da pridejo ti zobki ven in vaju nehajo mučiti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:11:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan večerjala sem jabolčni čips , tako da upam da gredo kg po tem sistemu bolje v minus. danes šibam še 1 urco z anejo v nahrbtniku na en hribček. kaj je to ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:11:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat: Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3? Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu. A še katera deje to mleko? jst dajem 3, ampak sem ful jezna ker v mullerju v Velenju že 2ič niso imeli modrega in zdej že pije 4 škatlo roza 3.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 13:13:22
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo. Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upam Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo. Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?