Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla, .... Evo mene. Spali smo še kar vredu tam do 1ih, potem pa jamranje, stokanje, ves čas se je odrivala z nogicami navzgor po postelji in posledično non stop pristala pri zgornji planki postelje in ko se je "zakajlala" in ni mogla več naprej je začela jokat, tako da sem jo vsakih 10minut mogla popravljat, .... potem okrog pol 3h sem jo pa dala k nama v posteljo in je še kar nekako spala do pol 5ih, ko je bial čisto naspidirana in je začela plezat po atiju, ga tolčt in pravit: ata, ata, ata, ... No pol sej jo vzela čisto k sebi in jo fajn stisnila in sva se skor eno uro dajale, da je nazaj zaspala, potem pa je spala do 7.00 Drugače pa sem jaz imela danes en razgovor za službo, kjer so mi povedali, da se nas je prijavilo krepko čez 100 kandidatov, ter da nas je 22 izpolnjevalo pogoje, .... in sedaj mučno čakanje kaj bo, .... samo nisem ravno optimist, ampak bolj pestimist, ker sem potem mogla še en test reševat pa sem se najbrž kaj fajn zakvačkala, ... In glede na to, da sem mogla it ob pol 8ih od doma, Manca pa je ob 7.00 še spala mi je ful prov prišlo, da je bila moja mami doma, da sem jo zjutraj samo previla, naprej sta se pa z mojo mami štimale
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|