štorkljica
|
Hvala sonček! Jaz sem pa danes čisto sama doma dopoldne, je šel moj enemu prijatelju v gozd nekaj pomagat, mala je v vrtcu. Sem mislila, da bom več počivala, pol sem se pa totalno zmatrala, sem čistila, pa pospravljala, pa še ful me nekaj čaka, sam to rajši jutri. Popoldne pa greve s tamalo v knjižnico, pol pa na telovadbo za malčke, pa še malo v DM, pa mami moram nekaj za RD kupit, ki ga ma v nedeljo...pa nimam pojma kaj. Moj pa pride domov in pol spet na popoldansko šihto, ga danes čist nč ne bom videla...mah mogoče pa včasih to sploh ni tako slabo, se bova pa ful pogrešala Me pa že 2 dni glava boli, mislim, da so sinusi, sem se v torek verjetno prehladila, ko smo šli s tamalo popoldne kot maske malo po obiskih. Mater, mala je tok zaslužila, da sva z mojim sam zijala...sva se glih pogovarjala, da bi to lahko blo večkrat letno. Aja pa danes mi na tickerju piše, da mam še 60 dni do konca. Iiiiiii to bo še hitro minilo. Sva se z mojim zmenila, da začneva drug tedena nabavljat že nekaj za dojenčka...voziček bova naročila, pol enkrat še v IKEO in Graz skočiva, pa še ostale stvari lepo počasi, da bomo v 37 tedni že meli vse pripravljeno. Mam pregled 3.3 in UZ, pa bom zdaj gin še nekrat vprašala za spol....me zanima, če bo isto kot na 3D. Akupunktura pa se tudi meni zdi zanimiva ideja, bom malo mojo gin še o tem vprašala, pa mogoče mi celo napotnico napiše. Poznam v naši bolnici eno starejšo zdravnico, ki je drugače že v penzionu, sam hodi pa še akupunkturo delat. Pa se bom še malo pri njej pozanimala, mogoče bom tudi jaz začela hodit. Škodit po mojem ne more?
|