|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
25.2.2009 13:08:06   
Belen
ql... sm mislila,da sm edina user posted image  ki nima pojma... no ja zadnjič sm prewila pri frendici fantka....malo prakse.... morem rečt da sm se kr dobro znašla user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 526
25.2.2009 14:24:16   
BIA79
Jaz razen mojega čičio belota nisem še previla nobenega otroka :) DannyS kar se tiče oblačil pa tudi poletni otroci morajo prve tedne imet dolge rokave, ker otroci do 6 meseca (okvirno) ne znajo regulirat toplote zato morajo biti malo več oblečeni. Seveda pridejo v poštev lahke bombažne majčke...Seveda prilagajaš vse temperaturi, ki je v stanovanju (ko so goli naj bi imeli nekje 26/29 stopinj, ampak o tem so cele debate)..

Jaz sem nosila svoje hlače do 6 meseca, samo širok trak (kupila sem ga  v H&M) sem imela čez pas, da mi je držal hlače gor :) Meni trebuh začne nekje v hrbtu, zato mi hlače s širokimi pasovi stiskajo trebuh "skupaj". Jaz imam tiste, ki se uravnavajo z elastiko v pasu in so mi super. V Ajatutaja pa sem si kupila "trenirko", ampak bolj kot trenirka zgledajo kot hlače in ko bo topleje pod eno daljšo tuniko bodo super :) Imaš občutek da nimaš nič oblečenega :)
Sem dobila sicer nekaj nosečniških hlač, a kaj ko so vse moje kolegice višje od mene in predvsem bolj suhe in niti slučajno ne grem v hlače :)
Mi pa predstavljajo vedno večji problem tudi čevlji, ker mi ful zatekajo noge in moram skozi najlonke nosit, ker drugače popoldne ne obujem več čevlja :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
25.2.2009 14:52:29   
Belen
bia79, moja frendica prawi, da če imaš otroka w poletnih mes.julija, awgusta so dowolj bodiji na brezrokawow. oNA je lani rodila in prawi,da mu je dala daljše,ampak patronažna,ko je prišla k njej, ji je rekla da ma lahko brez rokawow...res da so mičkeni,ampak jim je wseeno toplo...sicer ne tako kot nam user posted image
glede temeratur....pa mislim,da eni pretirawajo,da imajo w stan.25 in weč stopij....pole otrok gre mal wen....takoj zboli..... no ja wsak dela kar misli da je prow user posted image

ja ben.... js sm itak bolj in karne.....nikoli bla suha....tako da že w 4.mes....moram oz.so mi najbolj komot(poleg trenerke doma) te noseč.hlače s celim pasom.... komi čakam da kej dobijo lahkotnega.... in toplejši dnevi,da grem w LJ....po novih nakupih user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 528
25.2.2009 18:08:48   
DannyS
Punce, samo da vam povem da je spet neka akcija za otroške bodije in pajacke in še nekaj drobnarij in sicer v Intersparu,.... joj spet sem par stvari nakupla... sicer cene niso tako ugodne kot v Lidlu, ampak vseeno se mogoče kako stvar splača vzet.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
25.2.2009 18:28:33   
BIA79
Hvala Danny, bom šla kaj pogledat :)

Belen, maja in junija je vreme še vedno pod vprašanjem. Jaz zagovarjam temperaturo 21 stopinj pozimi, raje dam eno majico več kot da segrejem na 25 stopinj. Seveda ko ga kopaš ali preoblačiš malo bolj segreješ prostor, kjer to delaš.

Jaz bom tudi šla enkrat marca v Ljubljano en giro, ampak ne vem, če bom kaj zase kupila, tako in tako bom večino časa doma :) Mogoče kakšno majčko s sistemom za dojenje hahaha :) Belen, tudi jaz sem in carne, sam redit sem se začela šele v 5 mesecu (razen prsi, ki so zrastle takoj). Svoje hlače še vedno spravim gor, ampak ni šans da jih zaprem haha :) Pri tebi pa sta itak dva, tako da je normalno da vse bolj raste :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 530
25.2.2009 19:11:24   
Belen
dannyS sm blatudi js wšparu....sam prawijo mamice, da so cene tam wedno take.... bah...user posted image js sm kupla tudiblazinice za modrce-joške... pa ene bodyje user posted image

bia79, sej prawim julij avgust bolj topli mesci .... me bomo mele prej user posted image
sej meni grejo šewse gor hlač, ene kawbojke tudi zaprem, sam pole koše jem, in čezdan se napihnem.... in me tiščijo....tako da bodo počakale za kake pol leta in še malo ... user posted image

nič lep wečer wsem user posted image

user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 531
25.2.2009 19:24:02   
DannyS
He he, Belen jaz in ti se bomo še en dan zaletele kje v kaki trgovini,... kaj si bla po službi tam? Jaz sem prišla že lepo domov, sem razmišljala o kosilu in sprehodu, pol vidim, da mi je moj dragi na kuhinjsko mizo nastavil to reklamo, tako da takoj ko sem vidla, sem se samo obrnila in šla nazaj v Koper. Nora baba... namesto, da bi me vsaj moj kaj brenzal, mi še dela take skušnjave... user posted image  No sej na sprehod sem pol šla, ko sem prišla domov.

Ma ene stvari od neke firme so ble znižane za 50%, čeprav ko sem prišla domov, sem ugotovila da sploh nisem nikjer vidla bodijev od te firme... boo... so mi pa bli ful lepi od Disneya pajacki, čeprav niso lih poceni...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
26.2.2009 8:14:37   
Belen
jutro user posted image ,
js sm bla med službo user posted image ...dopoldne grem na gl.pošto po pošto, pa po malico skoćim....wmes pa še w špar pogledat user posted image

sm widla ja une na mikimiško....sam nism wzela une, ker so bli weliki,pa še ne wem, če mi bodo pršli w poštew user posted image
sm wzela ene s kratkimi po 3 w kompletu, pole pa tam une wloške če bom rabla za w moderc..... booooohhh.... in flaške une ki so meli za prwo silo, če bo potrebno user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 533
26.2.2009 8:37:10   
BIA79
Danny bodi srečna, da ti dragi nastavlja takšne pasti :) Jaz čim kaj prinesem domov, sam zavija z očmi :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 534
26.2.2009 8:44:48   
Belen
hehe ... sej boš widla, prej al slej se bo "omehčal" user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 535
26.2.2009 8:59:08   
BIA79
Mi smo zaenkrat dobili veliko stvari od njegovega brata, sam bomo mogli kmalu vrnit ker oni bodo drugič pestvali septembra :) Sej je res lepo da ni treba veliko kupovat, ampak ne vem kako razložit, je najin prvi otrok in ne vem...kljub temu da imava "veliko" stvari bi rada da ima naša girica nekaj svojega...ne vem kako povedat...mogoče me ve razumete :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
26.2.2009 10:02:18   
Belen
bia79, js te štekam..... :)
mi tudi kao na začetku bomo to rabljeno in ono.... zdej pa.... postljce 2 nowe, prewijalna nowa, woziček pa sploh ni bil nikoli wprašljiw da bo now.... no ja...sej za dwojčka ni da ki jih ima wsak in da lahko zbirawa user posted image
za oblekce pa itak.... zraste w enem mescu....neki sm jih dobila, druge bojo nowe.... imam to škužo js.... da sta dwa .... hehe user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 537
26.2.2009 10:49:17   
Azzurra
1. PREVIJANJE - v par dneh obvladaš vse, od pampers do širokega povijanja, polulano, pokakano, v par dneh znaš sredi noči na slepo previt. Garantiram. Sploh pa so prve dni tako čingumasti tej dojenčki, da ni problema nategnit gor plenico. Pa še potrpežljivi so, ko se najejo  in so prijetno utrujeni. Ne se bat.

2. NAKUPI - povsem jasno je, da mora vsaka girica imet nekaj svojega, samo bodočim tatijem je ponavadi čisto vseeno, zavijanje z očmi je bolj "reda radi" in kot opozorilo za vnaprej....he he...sej veste...user posted image

3. ZATEČENE NOGE - Crocsi

4. UGODNO IN LEPO - ja, ampak v Kopru bolj malo tega. H&M, C&A, Muller (blazinice za dojenje, razne kremice za strije, mazilo za dlesni, lončki, žličke, slinčki), bodyji in ugodne cunjice za doma tudi v Famili spodaj, občasno ugodno in presenetljivo ok Muller, Lidl (jaz pretežno zadovoljna), celo Adessa ima nekaj malega otroškega (sem kupla kavbojke in mi je še zdaj  močno žal,  da jih je prerastla), pa še katalogi (la Redoute - poceni v kompletih in baje super kvaliteta, bom javila, sem v fazi naročanja), in pa - ebay. Na ebayu dostikrat naletim na razprodaje novih oblačil iz trgovin (ki zapirajo ali pa menjajo program...). Čeveljčki - osebno zelo razočarana nad Ciciban, sem pa odkrila čeveljčke Kickers in nam so zaaakon. Valda niso poceni, ampak čevlji tega pridevnika ne poznajo. Trgovina je v Torri.

5. DOLOČENO POHIŠTVO - Ikea - tudi precej posteljnine, zaves, odejic, brisač, slinčkov iz blaga oz. nepremočljivih, žličke, kozarčki, igrače, baldahini, mi imamo za oba tudi stolček Antilop,enega sem z največjim veseljem kupila od amaye, ker takrat nismo imeli poti v Ikeo in oba moja ga imata rada, no, Liam sedi že na normalnem stolu, drugih kot ikeinih pa nismo niti kupovali.  Ga umažeš, ga primeš, ga daš pod tuš. ali razstaviš in opereš v pomivalnem.

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 26.2.2009 10:53:18 >

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 538
26.2.2009 11:06:49   
Hator
Souser posted image , vidim, da že pridno nakupujete. No, mi zaenkrat še čakamo, imamo samo voziček, pogledujem za poslteljico, ampak je verjetno še ne bomo kupili. Za oblačila pa je še več kot dovolj časa. Bomo pa vse kupovali novo, saj nam lahko pride potem še kdaj prav user posted image

Drugače, kako ste kaj? Naš user posted image danes že od 5h zjutraj brcauser posted image user posted image .
Popoldne grem pa prvič v materinsko šolouser posted image , da se kaj naučim ker z dojenčki nimam nobenih izkušenj. Zanimivo pri tem pa je, da me je bilo včasih tako strah, joj, a bom sploh znala otroka previt.... odkar sem noseča, me pa to sploh ne skrbi več. Itak, da bom znalauser posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 539
26.2.2009 11:14:51   
dd77
Hator- kako to da greš popoldne v materinsko šolo...ma jaz sem mislila da je samo zjutraj v zdravstvenem v centru.
Zato sem se spraševala kako grejo babe ki delajo zjutraj?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 540
26.2.2009 11:18:26   
Belen
dd77...za kp in IZ wem da je w dopolanskih urah.... Hator gre w PO....oni majo popoldan

(odgovor članu dd77)
Neposredna povezava do sporočila: 541
26.2.2009 11:25:42   
Hator
Ja, jaz grem v PO, danes se začne ob 16h v ZD. Je pa ob tor in čet, traja en mesec. Danes je ob 16h, potem bo pa ob 17h.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 542
26.2.2009 11:51:57   
BIA79
Chiara...preden pozabim...sem pobrskala po internetu in se mi zdi da je materinska šola v starem zdravstvenem domu. Vsaj tako piše na internetu :)

A gre katera danes na predavanje?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 543
26.2.2009 11:53:53   
Belen
bia79.... js mam še čas....aprila najverjetneje bom šla user posted image  user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 544
26.2.2009 11:57:48   
BIA79
Jaz grem aprila na handling dojenčka :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
26.2.2009 12:05:28   
Belen
ben na tisto lahko tudi js...mogoče se tam widimo :)
sej ne rabiš na telowadbo hodit za hodit na ta predavanja k Maji,ne? user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 546
26.2.2009 12:08:53   
BIA79
Ne ne...itak je prispevek za predavanja določen :) od 10 eurov naprej...dan danes basta pagare :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
26.2.2009 13:20:34   
Belen
pis....mo ta forum mi neki trokira user posted image

uglawnem....ja denar je sweta wladar user posted image

wčeraj sm probala angel sound, ki sm ga kupla iz foruma od druge roke.... sej je ql....itd....ampak ni ne wem kaj,kot goworijo,da bi mogla zanj dat 70 eur.....uffffffff.... dnar wržen proč... ok sm dala saj 30 ... user posted image .... pol manj user posted image .... naj bo....lih da še moj čuje, ki je bil wsel,ko je widel....
ampa iskreno tudi brez tega se prežiwi user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 548
26.2.2009 13:27:49   
BIA79
Ko bodo postale brce prave brce ti angel sound ne bo več rabil :) More bit pa luštno slišat srček kako bije...jaz ga na pregledih le vidim, audio se pri nas baje ne da slišat :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
26.2.2009 13:32:58   
Belen
ja sej prawim... da ni kiša koša.... ben... malo iz firbca user posted image

a se ne sliši? h komu pa hodiš G? user posted image
pri meni se.... sicer ne konstanto,ko upali zwočnike

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.