Azzurra
|
1. PREVIJANJE - v par dneh obvladaš vse, od pampers do širokega povijanja, polulano, pokakano, v par dneh znaš sredi noči na slepo previt. Garantiram. Sploh pa so prve dni tako čingumasti tej dojenčki, da ni problema nategnit gor plenico. Pa še potrpežljivi so, ko se najejo in so prijetno utrujeni. Ne se bat. 2. NAKUPI - povsem jasno je, da mora vsaka girica imet nekaj svojega, samo bodočim tatijem je ponavadi čisto vseeno, zavijanje z očmi je bolj "reda radi" in kot opozorilo za vnaprej....he he...sej veste... 3. ZATEČENE NOGE - Crocsi 4. UGODNO IN LEPO - ja, ampak v Kopru bolj malo tega. H&M, C&A, Muller (blazinice za dojenje, razne kremice za strije, mazilo za dlesni, lončki, žličke, slinčki), bodyji in ugodne cunjice za doma tudi v Famili spodaj, občasno ugodno in presenetljivo ok Muller, Lidl (jaz pretežno zadovoljna), celo Adessa ima nekaj malega otroškega (sem kupla kavbojke in mi je še zdaj močno žal, da jih je prerastla), pa še katalogi (la Redoute - poceni v kompletih in baje super kvaliteta, bom javila, sem v fazi naročanja), in pa - ebay. Na ebayu dostikrat naletim na razprodaje novih oblačil iz trgovin (ki zapirajo ali pa menjajo program...). Čeveljčki - osebno zelo razočarana nad Ciciban, sem pa odkrila čeveljčke Kickers in nam so zaaakon. Valda niso poceni, ampak čevlji tega pridevnika ne poznajo. Trgovina je v Torri. 5. DOLOČENO POHIŠTVO - Ikea - tudi precej posteljnine, zaves, odejic, brisač, slinčkov iz blaga oz. nepremočljivih, žličke, kozarčki, igrače, baldahini, mi imamo za oba tudi stolček Antilop,enega sem z največjim veseljem kupila od amaye, ker takrat nismo imeli poti v Ikeo in oba moja ga imata rada, no, Liam sedi že na normalnem stolu, drugih kot ikeinih pa nismo niti kupovali. Ga umažeš, ga primeš, ga daš pod tuš. ali razstaviš in opereš v pomivalnem.
< Sporočilo je popravil Azzurra -- 26.2.2009 10:53:18 >
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|