|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 11:04:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri...

ha ha, sem našla napako - namesto tebi smo podatke spremenili Dali* user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa štima.

aha no ok. te ne bom zbrisana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.2.2009 11:05:16   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

punce, samo še tri dni je do marca user posted image user posted image user posted image

sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje user posted image user posted image user posted image

punce, dejte noge skup držat user posted image

če mi pa trebuh nasede na noge če jih skup držim ko sedim. ne gre več user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.2.2009 11:11:02   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

punce, samo še tri dni je do marca user posted image user posted image user posted image

sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje user posted image user posted image user posted image

če mi pa trebuh nasede na noge če jih skup držim ko sedim. ne gre več user posted image user posted image user posted image user posted image

ti pa kr skup noge tišči...da ne boš kaj prehitevala slučajno user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.2.2009 11:24:45   
Lolita23

ti pa kr skup noge tišči...da ne boš kaj prehitevala slučajno user posted image

te 3 dni nam bo pa ja uspeluser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.2.2009 11:31:10   
Lolita23
Mogoče bo katero zanimalo kako izgleda zunanji obrat v nosečnostiuser posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/video-zunanji-obrat.html

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 26.2.2009 11:32:44 >

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.2.2009 11:40:13   
julam
Evo, predno preberem, kaj ste načvekale, RAPORT:

MV praktično NI VEČ, odprta praktično NIČ user posted image , CTG ok, user posted image brca kot zmešan/a, popadkov NIČ. Naslednji pregled v pon, 2.3, kg po knjigi +0,5.

Skratka, gremo zgleda čez rok, razen če se kej ne zgodi samo od sebe čez vikeend. Glavica je primerno velika, NI prevelika, trebušček mal manjši, torej naj ne bi pričakovvali nekega velikana user posted image user posted image user posted image .

Nah, pa bom še en vikend vegetirala, pa taka lepa napoved je. Ampak nisem sposobna niti za daljši sprehod, tako da bojo moji 3 fantje spet solirali.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.2.2009 11:42:04   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: julam

MV praktično NI VEČ, odprta praktično NIČ user posted image , CTG ok, user posted image brca kot zmešan/a, popadkov NIČ. Naslednji pregled v pon, 2.3, kg po knjigi +0,5.

Skratka, gremo zgleda čez rok, razen če se kej ne zgodi samo od sebe čez vikeend. Glavica je primerno velika, NI prevelika, trebušček mal manjši, torej naj ne bi pričakovvali nekega velikana user posted image user posted image user posted image .

Nah, pa bom še en vikend vegetirala, pa taka lepa napoved je. Ampak nisem sposobna niti za daljši sprehod, tako da bojo moji 3 fantje spet solirali.

user posted image user posted image za pregled, potem so bomo pa pa ta vikend kar menili še tu gor.Sem bila skor prepričana, da ti pa boš šla

18.3.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.2.2009 11:43:18   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura za šašavke user posted image user posted image user posted image user posted image

o frau, a boš kej napisala svojo poročno zgodbo user posted image

uuuu user posted image user posted image a to tud moram user posted image user posted image user posted image tko kot porodno al kako user posted image user posted image user posted image zdele še mam malo dela, bom popoldan si vzela čas in vse lepo napisala user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.2.2009 11:45:55   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane.user posted image

pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP user posted image user posted image user posted image

Mene je sindrom že spustil, se vidi, da odštevam dneeve user posted image . No, pa tud nikol ni bil tako močan, da bi šla ploščice glancat user posted image . Lolitka, dobrodošla pri nas, moj mož bi te bil nadvse vesel user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.2.2009 11:48:50   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..

Super Persida,da ste doma user posted image user posted image user posted image , mozek se je pa res zelo potrudil....

Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit...user posted image ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat....

lp lejca

Mi2 sva se že nehala kregat zarad njegovih, ker v vseh letih nisva nikamor prišla. Zdaj enostavno o njih ne govoriva, razen tekoče zadeve. Ne vem, sicer za kaj točno pri vas gre, ampak pri nas se je stanje nenormalno poslabšalo s prvim vnukom user posted image . Drži se!

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.2.2009 11:51:17   
dana
julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček?

Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primerenuser posted image in bi tudi rada vedela kolk je naš velik.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.2.2009 11:52:58   
Lolita23

Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane.user posted image

pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP user posted image user posted image user posted image

Mene je sindrom že spustil, se vidi, da odštevam dneeve user posted image . No, pa tud nikol ni bil tako močan, da bi šla ploščice glancat user posted image . Lolitka, dobrodošla pri nas, moj mož bi te bil nadvse vesel user posted image .

Sej ne po stenah sam te po tleh s tem sesalcem h2o, malo potegnem pa je to to.user posted image user posted image user posted image user posted image Une niti nora ne grem zdajuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.2.2009 11:55:11   
julam

user posted image user posted image za pregled, potem so bomo pa pa ta vikend kar menili še tu gor.Sem bila skor prepričana, da ti pa boš šla

TUDI JAZ

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
26.2.2009 11:56:01   
mama_milchy
punce ste vidle to: http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=10731

user posted image user posted image user posted image  groza

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
26.2.2009 11:57:53   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: dana

julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček?

Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primerenuser posted image in bi tudi rada vedela kolk je naš velik.

Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
26.2.2009 12:01:01   
julam

punce ste vidle to: http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=10731

pa to ne moreš verjet user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4291
26.2.2009 12:01:10   
Tulipan12
PERSIDA, sem se morala kar prijavit, da ti povem, da sem se zjokala pri tvojem zadjem postu - sej vem, da mi delajo hormoni, pa vedno sem bila bolj občutljiva (sem riba po horoskopuuser posted image ), ampak to si tako lepo napisala, po takem boju, ki si ga bila, da si nisem mogla pomagat!
VSO SREČO TEBI IN TVOJI DRUŽINICI!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4292
26.2.2009 12:03:35   
Lolita23

Eni so za raje ne bom reklauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4293
26.2.2009 12:03:39   
Tulipan12
No, da se še malo opravičim, zakaj sem tako redkobesedna - DELAM ŠE SAMO JUTRI, potem pa porodniškauser posted image user posted image user posted image  No, potem bom pa čvekala, da bom dokler rodim na 4 zvezdicahuser posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
26.2.2009 12:05:03   
spps

Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri...

pa res. nisem niti opazila. samo jaz sem podatke napisala - barvno in bold, tak da me ne smete kregat user posted image user posted image user posted image user posted image izbrišete me pa lahko če me hočete - mogoče dobim potem kaj euerčkov odškodnine od ministrice user posted image user posted image user posted image

no, bom pa še enkrat napisala: +18 kg, naslednji pregled 2.3.2009, cm obsega pa ostaja enako - zgleda da se redim še samo v rit user posted image user posted image

user posted image user posted image tvoji podatki so menda bli k Dali napisaniuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4295
26.2.2009 12:09:51   
mama_milchy
čveke, a z marcem bomo že v 8.delu user posted image  naše nadaljevanke,

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
26.2.2009 12:11:22   
spps

čveke, a z marcem bomo že v 8.delu user posted image  naše nadaljevanke,
user posted image  če boste pridno čvekaleuser posted image user posted image user posted image  danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanjeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4297
26.2.2009 12:12:01   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm.

Midva sva tudi oba majhna (jaz 163, mož par cm več) pa je bil Tilen težak 4150, pa dol 54 cm.
Samo če jaz rečem svoji za UZ vem da ga bom mogla spet plačati (60€) pa zaradi tega oklevam. Bom videla no.

< Sporočilo je popravil dana -- 26.2.2009 12:13:02 >

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
26.2.2009 12:15:20   
dana
aja julam pa še to; kakor sem brala ti pričakuješ 3. otroka. A je bil res drugi težji in večji kot prvi? Ker tako pravijo. Sam jaz res ne vem če bo pri nas tako, koliko naj pričakujem pri ta drugemuser posted image ?

Se mi je pa danes sanjalo da sem že rodila in je bil težak 4257g, porod pa ni bil nič hudegauser posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
26.2.2009 12:15:34   
KOKICA32
Sem nazaj..na ctg-ju vse okej...ni bilo možnosti zadremuckati, ker se v MB P sedi! user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?