Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:04:06
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri... ha ha, sem našla napako - namesto tebi smo podatke spremenili Dali* no, zdej pa štima. aha no ok. te ne bom zbrisana
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:05:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, samo še tri dni je do marca sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje punce, dejte noge skup držat če mi pa trebuh nasede na noge če jih skup držim ko sedim. ne gre več
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:11:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, samo še tri dni je do marca sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje punce, dejte noge skup držat če mi pa trebuh nasede na noge če jih skup držim ko sedim. ne gre več ti pa kr skup noge tišči...da ne boš kaj prehitevala slučajno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:24:45
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 punce, samo še tri dni je do marca sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje punce, dejte noge skup držat če mi pa trebuh nasede na noge če jih skup držim ko sedim. ne gre več ti pa kr skup noge tišči...da ne boš kaj prehitevala slučajno te 3 dni nam bo pa ja uspel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:40:13
|
|
|
|
julam
|
Evo, predno preberem, kaj ste načvekale, RAPORT: MV praktično NI VEČ, odprta praktično NIČ , CTG ok, brca kot zmešan/a, popadkov NIČ. Naslednji pregled v pon, 2.3, kg po knjigi +0,5. Skratka, gremo zgleda čez rok, razen če se kej ne zgodi samo od sebe čez vikeend. Glavica je primerno velika, NI prevelika, trebušček mal manjši, torej naj ne bi pričakovvali nekega velikana . Nah, pa bom še en vikend vegetirala, pa taka lepa napoved je. Ampak nisem sposobna niti za daljši sprehod, tako da bojo moji 3 fantje spet solirali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:42:04
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, predno preberem, kaj ste načvekale, RAPORT: MV praktično NI VEČ, odprta praktično NIČ , CTG ok, brca kot zmešan/a, popadkov NIČ. Naslednji pregled v pon, 2.3, kg po knjigi +0,5. Skratka, gremo zgleda čez rok, razen če se kej ne zgodi samo od sebe čez vikeend. Glavica je primerno velika, NI prevelika, trebušček mal manjši, torej naj ne bi pričakovvali nekega velikana . Nah, pa bom še en vikend vegetirala, pa taka lepa napoved je. Ampak nisem sposobna niti za daljši sprehod, tako da bojo moji 3 fantje spet solirali. za pregled, potem so bomo pa pa ta vikend kar menili še tu gor.Sem bila skor prepričana, da ti pa boš šla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:43:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hip hip hura za šašavke o frau, a boš kej napisala svojo poročno zgodbo uuuu a to tud moram tko kot porodno al kako zdele še mam malo dela, bom popoldan si vzela čas in vse lepo napisala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:45:55
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane. pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP Mene je sindrom že spustil, se vidi, da odštevam dneeve . No, pa tud nikol ni bil tako močan, da bi šla ploščice glancat . Lolitka, dobrodošla pri nas, moj mož bi te bil nadvse vesel .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:48:50
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dobro jutro.. Super Persida,da ste doma , mozek se je pa res zelo potrudil.... Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit... ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat.... lp lejca Mi2 sva se že nehala kregat zarad njegovih, ker v vseh letih nisva nikamor prišla. Zdaj enostavno o njih ne govoriva, razen tekoče zadeve. Ne vem, sicer za kaj točno pri vas gre, ampak pri nas se je stanje nenormalno poslabšalo s prvim vnukom . Drži se!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:51:17
|
|
|
|
dana
|
julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček? Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primeren in bi tudi rada vedela kolk je naš velik.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:52:58
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane. pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP Mene je sindrom že spustil, se vidi, da odštevam dneeve . No, pa tud nikol ni bil tako močan, da bi šla ploščice glancat . Lolitka, dobrodošla pri nas, moj mož bi te bil nadvse vesel . Sej ne po stenah sam te po tleh s tem sesalcem h2o, malo potegnem pa je to to. Une niti nora ne grem zdaj
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:55:11
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: julam Evo, predno preberem, kaj ste načvekale, RAPORT: MV praktično NI VEČ, odprta praktično NIČ , CTG ok, brca kot zmešan/a, popadkov NIČ. Naslednji pregled v pon, 2.3, kg po knjigi +0,5. Skratka, gremo zgleda čez rok, razen če se kej ne zgodi samo od sebe čez vikeend. Glavica je primerno velika, NI prevelika, trebušček mal manjši, torej naj ne bi pričakovvali nekega velikana . Nah, pa bom še en vikend vegetirala, pa taka lepa napoved je. Ampak nisem sposobna niti za daljši sprehod, tako da bojo moji 3 fantje spet solirali. za pregled, potem so bomo pa pa ta vikend kar menili še tu gor.Sem bila skor prepričana, da ti pa boš šla TUDI JAZ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 11:57:53
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček? Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primeren in bi tudi rada vedela kolk je naš velik. Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:01:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
PERSIDA, sem se morala kar prijavit, da ti povem, da sem se zjokala pri tvojem zadjem postu - sej vem, da mi delajo hormoni, pa vedno sem bila bolj občutljiva (sem riba po horoskopu ), ampak to si tako lepo napisala, po takem boju, ki si ga bila, da si nisem mogla pomagat! VSO SREČO TEBI IN TVOJI DRUŽINICI!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:03:39
|
|
|
|
Tulipan12
|
No, da se še malo opravičim, zakaj sem tako redkobesedna - DELAM ŠE SAMO JUTRI, potem pa porodniška No, potem bom pa čvekala, da bom dokler rodim na 4 zvezdicah
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:05:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri... pa res. nisem niti opazila. samo jaz sem podatke napisala - barvno in bold, tak da me ne smete kregat izbrišete me pa lahko če me hočete - mogoče dobim potem kaj euerčkov odškodnine od ministrice no, bom pa še enkrat napisala: +18 kg, naslednji pregled 2.3.2009, cm obsega pa ostaja enako - zgleda da se redim še samo v rit tvoji podatki so menda bli k Dali napisani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:09:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
čveke, a z marcem bomo že v 8.delu naše nadaljevanke,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:11:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy čveke, a z marcem bomo že v 8.delu naše nadaljevanke, če boste pridno čvekale danes grem na predavanje,jaz jutri ne bom imela časa,ker grem še na en izpit,prej bom pa še imela predavanje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:12:01
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana julam a ti je delala UZ danes, da ti je vse to povedala kako velika je glavica in trebušček? Ker mene tako skrbi, da bo velik otrok, kot je bil Tilen, ker je bil tud porod temu primeren in bi tudi rada vedela kolk je naš velik. Ja, danes me je najprej ginekološko pregledal, potem pa še UZ - predvsem zarad plodovnice, pa sem ga potem še prosila, če na hitro oceni ali bo prišlo ven kaj velikega ali ne - ker zna bit vsak otrok večji in težji in na mojih miniaturnih 158cm je bil drugi sinko kar precej velik 3690g in 52cm. Midva sva tudi oba majhna (jaz 163, mož par cm več) pa je bil Tilen težak 4150, pa dol 54 cm. Samo če jaz rečem svoji za UZ vem da ga bom mogla spet plačati (60€) pa zaradi tega oklevam. Bom videla no.
< Sporočilo je popravil dana -- 26.2.2009 12:13:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:15:20
|
|
|
|
dana
|
aja julam pa še to; kakor sem brala ti pričakuješ 3. otroka. A je bil res drugi težji in večji kot prvi? Ker tako pravijo. Sam jaz res ne vem če bo pri nas tako, koliko naj pričakujem pri ta drugem ? Se mi je pa danes sanjalo da sem že rodila in je bil težak 4257g, porod pa ni bil nič hudega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 26.2.2009 12:15:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem nazaj..na ctg-ju vse okej...ni bilo možnosti zadremuckati, ker se v MB P sedi!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?