|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 10:09:06   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro!

še vse pridno noge skupaj držite?user posted image user posted image

morgen,
seveda in še kako user posted image

felix, tvoja umetnina pa je zelo lepa...joj, jz bi tudi včasih kaj lepega nardila pa nimam ravno roke za to...zato pa mi grejo sladice bolje od rok user posted image

spps, hvala za zajtrk, sej včasih tak tudi paše user posted image

Persida, user posted image user posted image user posted image  lepo da ste doma in skupaj, ker si zaslužite vso srečo tega sveta, meni so kr user posted image  pritekle, ko sem prebirala tvoje besede....pa tvoj možek je tudi zlata oseba in ti priredil sprejem, ki si ga zaslužiš.....sedaj pa z polno paro in kupom energije naprej
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kako ste? mi smo do 4-ih zjutraj spali OK, pol pa je Žigec prišel k nama in seveda čisto vrel, seveda je imel 38,8 vročine in smo do 5-ih se cartali pol pa zaspali do 8-ih, zdaj je boljši bomo vidli kako bo čez dan.......

ojla mama_m. upam da bo z žigcem kmalu vse ok.

jaz pa grem zdaj malo na kavč ker me že vse boli od tega stola. pridem kmalu nazaj...

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
26.2.2009 10:10:40   
buksi
Dobro jutro!

jaz sem se tudi danes malo maspala. sem samo 3x šla na wc ponoč. Edino kar je, da meje začel hrbet bolet.
A so tudi vaši mali takoživahni? meni je včeraj skoraj cel večer po trebuhu tako delal, da je trebuh ar valoval? Sploh ne vem kje najde toliko prostora. paše ful nizko čutim, kako se premika. Kot da bi skor ven prišel?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
26.2.2009 10:13:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Jaz pa moram počas spravit malo v šolo,pa neki grem na šolo vprašat-jim grem mal zatežit user posted image user posted image user posted image  potem bom pa doma do 16ih,potem pa grem na predavanjeuser posted image user posted image

dobro zrihtaj user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
26.2.2009 10:13:20   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast user posted image .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno.

MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET.

Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kiticuser posted image .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu user posted image .

No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom:

Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje.
Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov.
Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov.

Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo.

NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. 

uau, kako lepo se je tvoj možek potrudil user posted image user posted image user posted image  in mislim, da si že tretja šašavka, ki ji je dragi podaril avto user posted image

zdaj vam bo pa zagotovo lažje, ko ste doma, najbrž čisto drugi občutek, a ne?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
26.2.2009 10:14:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..

Super Persida,da ste doma user posted image user posted image user posted image , mozek se je pa res zelo potrudil....

Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit...user posted image ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat....

lp lejca

ojla lejca. ma kriza je to, če živiš skupaj z njegovimi. jaz sem dve leti pa vem kako ti je. samo saj se bo nekak porihtalo. kaj veš - včasih se pa celo starši malo vnesejo in postanejo bolj razumevajoči... če ne bo šlo, pa vam priporočam selitev - pri nama je res spremenila vse. prej sva se dosti več kregala zaradi nekih bedarij. zdaj se mi pa zdi da se skoraj sploh več nič ne kregama, razen ko meni podivjajo hormoni user posted image pa tudi z njegovimi se bolj razumemo - ko prideta, pač potrpim kake izpade in si mislim svoje, ker potem itak greta in se mi ni treba več ukvarjati z njima....

zdaj pa hitro najdi nekaj, kaj rada počneš, da boš boljše volje, ker s sekiranjem ne boš nič spremenila na bolje.

drži se

Midva stanujeva nad njimi...in moj mi je ze rekel,da nej greva drugam,sam ko jaz vztrajam,ker sva pravkar dokoncala mansardo in morda prevec spostujem kar sva vlozila v njo...in meni je drgac ful vredu ..sam na trenutke pa res ne vem...

midva sva tudi nad njimi stanovala. in sma imela vse za sebe - praktično eno stanovanje je bilo še zgoraj. edino vhod je bil skupen. samo nisva nikoli nekaj vlagala tja, ker sma nekako imela vedno namen it stran... in se nama je zdelo, da se ne splača. ko pa enkrat dosti vložiš, pa te čisto razumem, da ti ni kar tak it za stran. no, pa res je tudi, da ima dejstvo, da jih imaš tak blizu, tudi svoje prednosti...

ma saj če se drugače dobro razumete, pa poskusi misliti na tiste trenutke, ko so fajni. pa na vse prednosti, ki jih prinaša to, da jih imaš tak blizu pri roki. pa boš mogoče boljše volje. saj bo vse ok. samo ti hormoni so res vraženc - ko delajo kar nekaj po svoje...

lejca, pod post MalaČebelice pa se tudi jaz pospišem....misli na lepe trenutke, pa potem ko pride user posted image  ti bosta lahko veliko pomagala in boš ti imela več časa za bebija in se ne obremenjuj...morda so zdaj res malo user posted image  hormončki nardili svoje....

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
26.2.2009 10:14:50   
felix7

Dobro jutro..

Super Persida,da ste doma user posted image user posted image user posted image , mozek se je pa res zelo potrudil....

Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit...user posted image ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat....

lp lejca

ojla lejca. ma kriza je to, če živiš skupaj z njegovimi. jaz sem dve leti pa vem kako ti je. samo saj se bo nekak porihtalo. kaj veš - včasih se pa celo starši malo vnesejo in postanejo bolj razumevajoči... če ne bo šlo, pa vam priporočam selitev - pri nama je res spremenila vse. prej sva se dosti več kregala zaradi nekih bedarij. zdaj se mi pa zdi da se skoraj sploh več nič ne kregama, razen ko meni podivjajo hormoni user posted image pa tudi z njegovimi se bolj razumemo - ko prideta, pač potrpim kake izpade in si mislim svoje, ker potem itak greta in se mi ni treba več ukvarjati z njima....

zdaj pa hitro najdi nekaj, kaj rada počneš, da boš boljše volje, ker s sekiranjem ne boš nič spremenila na bolje.

drži se

Midva stanujeva nad njimi...in moj mi je ze rekel,da nej greva drugam,sam ko jaz vztrajam,ker sva pravkar dokoncala mansardo in morda prevec spostujem kar sva vlozila v njo...in meni je drgac ful vredu ..sam na trenutke pa res ne vem...

midva sva tudi nad njimi stanovala. in sma imela vse za sebe - praktično eno stanovanje je bilo še zgoraj. edino vhod je bil skupen. samo nisva nikoli nekaj vlagala tja, ker sma nekako imela vedno namen it stran... in se nama je zdelo, da se ne splača. ko pa enkrat dosti vložiš, pa te čisto razumem, da ti ni kar tak it za stran. no, pa res je tudi, da ima dejstvo, da jih imaš tak blizu, tudi svoje prednosti...

ma saj če se drugače dobro razumete, pa poskusi misliti na tiste trenutke, ko so fajni. pa na vse prednosti, ki jih prinaša to, da jih imaš tak blizu pri roki. pa boš mogoče boljše volje. saj bo vse ok. samo ti hormoni so res vraženc - ko delajo kar nekaj po svoje...

hja... čist vaju razumem, sva tudi midva dve leti živela pri njegovih in ni lepšega, kot da greš na svoje. Res...

Neposredna povezava do sporočila: 4256
26.2.2009 10:21:44   
PERSIDA
Drage moje hvala za vse.

Zdaj ,pa še vam sporočim ,da se naša tasa in mala Lija danes vračata domov.Upam,da se vam javita.

No sedaj ,pa lepo naprej po vrsti sva malo sprostile porodnišnico user posted image .Zdaj še druge uživajte v govedini in jabolčni čežani in siru v trikotu user posted image .

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
26.2.2009 10:25:11   
janaja
Ojla lejca,

tud midva sva bila 5 let pri njegovi mami , pa sem mislila da se mi bo user posted image , dokler nisva bila poročen in mela malega je blo še nekak vredu, pol je pa začela pamet solit kaj kako in kdaj je treba malega, pa ene par takih je mela : Me prav resno skrbi kaj s tega otroka bo!

Čisto vedno sem bla tiho, saj sem bla jaz tista, ki sem prišla k njim živet, ko je pa začela zarad malega in s takim izjavam, sem pa popi......user posted image  in rekla dovolj tega gremo na svoje.

Sej se še vedno z mojim včasih počiva, da ne veš kako naprej, sam pol traja ene 14 dni da se skulirava ( no zdej je že 16 dni od kar mi ni dal lubčka, jaz sem trmasta kot user posted image  in ne bom popustila, pa tud če traja še ne vem kok časa. Me mečejo hormončki sto na uro, on pa namesto da bi me miril, me še podžiga, pa ravno sedaj to rabimo ane.

No sej po večini je vredu.

Saj veste kako je ne moremo brez njih pa tud z njimi je včasih težko. user posted image user posted image user posted image

Persida - super možeka maš in upam da boste res uživali v družinski sreči.

lp

Janaja

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
26.2.2009 10:27:32   
felix7
user posted image

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

01.03.  
julam (33)               (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 26.2., LJ user posted image +14,5
 kg, ?
02.03
ada2 
(30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 2.3. v P, Ptuj user posted image
+15 kg, 106 cm 
03.03. 
=jasna=
(27)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1)
26.2., LJ user posted image +10 kg, 113 cm
06.03. 
Grahec (30)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., LJ user posted image +9 kg, 116 cm   
07.03. 
spps
(26)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 3.3., CE user posted image
+13,5 kg, 105 cm
08.03. 
Lolita23 (23)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., CE user posted image +16 kg ?
NoBady (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 3.3., CE user posted image +23 kg, 107 cm
mihaela01 (27)      (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., Ptuj user posted image +10 kg, 97 cm
09.03.
sahary (29)            (št. user posted image 4, št. user posted image 3) 10.2., CE user posted image +15 kg, ?
11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., Izola user posted image +13 kg, ?
12.03. 
helimaša (26)         (št. user posted image 3, št. user posted image 1) 2.3., LJ  user posted image +5 kg, 98 cm
13.03.
trezika (24)            (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., Ptuj user posted image +22,5 kg, 115 cm
14.03. 
trinity22 (30)         (št. user posted image  1, št. user posted image 0) 2.3., CE user posted image +12 kg, 99 cm
15.03.
lejca (32)                (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 27.2., ITA user posted image +14,5 kg, 110 cm 
kajaka (30)             (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 3.3., Ptuj user posted image +17,5 kg
16.03.
dana
(31)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 2.3., LJ user posted image
+12 kg, 110 cm
Infinity1 (26)          (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 4.3., NM user posted image +8,3 kg, 114 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
         (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., MB user posted image +12 kg, 101 cm
MalaČebelica (27)   (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 2.3., MB user posted image +18 kg, 106 cm
18.03. 
Dali*
(28)                
(št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., CE user posted image
+15 kg, 100 cm
buksi (26)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 3.3., PO user posted image +14 kg, ?
19.3.
Lorencia (25)           (št. user posted image 1,  št. user posted image 0) 3.3., MB user posted image +10 kg, 100 cm
20.03.
KOKICA32 (33)        (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 6.3., MB user posted image +14 kg, 104 cm
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 26.2., Izola  user posted image +18 kg, 106 cm 
21.3. 
_andreja_ (24)         (št. user posted image 2, št.user posted image 1) 3.3., TRB user posted image +10,5 kg, 136 cm
Pupa7 (28)                (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.3., CH  user posted image +19 kg, 122 cm 
jadrnica                     (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 2.3., LJ  user posted image +10,8 kg, 102 cm
čebeica maja (30)   (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 27.2., NM  user posted image +16,5 kg, 100 cm
yassy (25)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.2., LJ user posted image -1 kg, ?
pondelak (19)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.3., MS user posted image +16 kg, 115 cm 
sanna (23)                 (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 2.3., LJ  user posted image +12 kg, 105 cm
22.03
Sey (28)                     (št.user posted image 2, št. user posted image 1) 1.3., PO user posted image +10 kg
mamica00 (27)          (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 20.1., CE user posted image +5 kg, ?
23.03.
1hruška (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 26.2., LJ user posted image +14 kg, 106 cm
24.03.  
felix7 (27)                  (št. user posted image 1, št. user posted image 0)
3.3., LJ user posted image +12 kg, 100 cm 
25.03.
marec 2009 (31)        (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., LJ user posted image +4 kg, 134 cm
novo (29)                    (št. user posted image 3, št. user posted image 0) 11.3., CE user posted image +15 kg, 102 cm
piamaria (30)              (št. user posted image 3, št. user posted image 2) 3.3., LJ user posted image +13 kg
26.03.
bambam (29)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 6.3., CE user posted image +21 kg, 118 cm
sončica* (23)             (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 18.2., LJ user posted image +15 kg ?
28.03.
Nina00
(35)               (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 26.2., LJ user posted image +12,5 kg, ?

Tulipan12 (34)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 6.3., MB user posted image +11,5 kg, ?  
SRCCEK (28)              (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 26.2., LJ user posted image +14 kg,100 cm
suncicica (29)       (št. user posted image 2, št. user posted image 0) 23.2., Ptuj user posted image user posted image +26 kg, 113 cm
29.03.
drevozivljenja (22)    (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 4.3., MS user posted image +18 kg, 103 cm
30.03.
janaja
(25)                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 27.2., KR user posted image
+10,5 kg, 118 cm
31.03.
dolči (29)                    (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 11.2., ? user posted image +12 kg, 100 cm
Irena83 (25)              (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.1., LJ user posted image +9 kg ?
01.04
Piruri (30)                  (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 3.3., PO user posted image +9 kg, 103 cm
Miška2006                 (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 4.3., GO/LJ user posted image +7 kg

- 16 fantkov user posted image
- 16 punčk user posted image
     - 19 presenečenj  user posted image

Skupaj nas je 51 marčevskih nosečk!

user posted image   

user posted image

user posted image            user posted image

Datum       Ime (starost)        PDP       Ime otročka   Teža    Velikost

7.1.2009      PERSIDA (32)    12.3.     Anže     user posted image    1840g     43,5 cm
                                                             Tomaž   user posted image    1550g     41 cm

30.1.2009    TEJČI H
(24)      28.3.   
  Lovro   user posted image     2000g     44 cm

6.2.2009       CITA (28)          1.3.        Lia       user posted image     2900 g    47 cm

7.2.2009       NAJAA (30)       31.3.      Nika    user posted image     1940 g    46 cm

12.2.2009    YANIA (29)         8.3.       Timon  user posted image     2260g     47 cm

12.2.2009    DUSHKA (26)      4.3.       Taja     user posted image     2600 g    47 cm

20.2.2009    TASA_M (25)     18.3.       Lija     user posted image     2330 g    46 cm

21.2.2009    JJASNA85 (23)  26.2.      Leon    user posted image      3510 g    54 cm

21./22.2.2009 JANJAP (26)  20.3.   Raphaël  user posted image      3110 g    50 cm

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
 NOSEČNIŠKI KALK.      VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image

PUNCE,DAJTE PROSIM PODATKE JAVLJAT VSAJ BARVNO,DA JIH BO LAŽJE NAJDIT V TEKSTU,DA NE BO POTEM PRITOŽEVANJA,DA KAKŠNIH PODATKOV NI VPISANIH OZ. POPRAVLJENIH!

user posted image   

Seznam za v/iz porodnišnice

v porodnišnico - mame

- potrjeno zdravstveno izkaznico,
- materinsko knjižico,
- napotnico od ginekologa,
- fotokopijo poročnega lista,

- potrdilo za očete iz MŠ in potrdilo o plačilu prisotnosti pri porodu
- toaletne potrebščine (pasto in ščetko za zobe, glavnik, kremo za roke in obraz, gel za tuširanje, ščipalko za lase....)
- copate (z gumo spodaj, da ti ne zdrsne v koplanici)
- bombažne nogavice (včasih zna zebst v noge),
- brisačo (za rezervo; v izoli so ti jih zjutraj prinesli 3kom),
- vložke VIR 80 (pri nas jih sicer dobiš v porodnišnici ampak za razervo)
- spodnje perilo (lih da imaš sicer dobiš v P spodnjice za enkratno uporabo)
- modrček za dojenje (za odhod domov)
- lanolin mazilo za prsa,
- piškote (če rodiš zvečer, ponoči se zna zgodit da si lačna)
- vodo, sokec
- telefon in polnilec
- oblačila za odhod iz bolnišnice (tista v katerih si prišla oziroma ti partner prinese druga), čevlji
fotoaparat
plavalni obroč
zamaški za ušesa

Seznam za dojenčka
(ko gre iz porodnišnice)

- 4-5tetra pleni,

- 1povijalno plenico,

- nogavičke + copatke

- kapico za na glavo (bombažno, volneno)

- 2xbenkico (oz. 2x body na preklop)

- 1x majčko

- bombažni kompletek (majčka + hlače = trenirkica)

- bundica,

- dekica,

- lupinica,

- duda (mi smo jo pri Žigcu potrebovali, ker je kričal kot sraka ko smo odhajali domov)

Baby kozmetika in potrebščine

user posted image

*****pripomočki za nego otroka*****

1 banjica
2 skledici za umivanje
1 steklenička mandljevega olja
1 steklenička 70% alkohola
10-15 kom 5x5cm sterilne gazice
1 otroško trdo milo
1 škarjice za striženje nohtov
1 glavnik + 1 mehka ščetka za laske
1 zavitek palčk za ušesa
1 hladilno mazilo
1 praško pasto
fiziološko raztopino
1zavitek vate
1 telesni termometer
pumpica za nosek
micropore trak
termometer za v vodo
čistilni robčki
koš za smeti
***** pribor*****

1 steklenička
1 duda
2 mali silikonski žlički
1 steklen strgalnik
1 čaj za krčke
sterilizator
posoda za shranjevanje flašk

***** postelja in posteljnina *****

1 otroško posteljico
1 obroba za posteljico
3 kompletki rjuhic (jogi)
2 odejici
nepremočljiva podloga za posteljo
kovterček

**** ostali pripomočki *****

1 otroški voziček
1 lupinico
1 ležalnik
1 banjico ali čerbriček za kopanje
1 stajico - kasneje
1 ščetko za čiščenje stekleničk
1 flaško sterilne vode za flaške in dude
pumpico za nosek

***** perilo *****

30 tetra plenic
10 povijalnih plenic
5 hlačk ali pajackov
5 kapic triko
1 bombažna debelejša kapica
5 parov nogavičk
3 pare copatk
paket ali sva plenic za enkratno uporabo
2 kvadratni brisači
bombažne krpice za umivanje
2-3 pajacka z dolgimi rokavi
hlače do pasu
majčke na preklop - benkica
bodiji na preklop - body benkica
bundico (za iz porodnišnice)
slinček

***** za mamo *****

2-3 modrček za dojenje
blazinice za prsi
lanolin mazilo
nastavek za dojenje
vložki
čaj za dojenje

< Sporočilo je popravil felix7 -- 26.2.2009 10:39:58 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
26.2.2009 10:27:46   
felix7

BEBIJI MARČEVK 2009
user posted image  

user posted image  ANŽE in user posted image TOMAŽ - Persida 

user posted image   LOVRO-Tejči H 

user posted image  LIA- cita

user posted image   TIMON - YANIA 

user posted image   LIJA- Tasa_M

user posted image    LEON - JJASNA85 

user posted image  TAJA -Dushka

user posted image             

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
26.2.2009 10:28:01   
NoBady

Drage moje hvala za vse.

Zdaj ,pa še vam sporočim ,da se naša tasa in mala Lija danes vračata domov.Upam,da se vam javita.

No sedaj ,pa lepo naprej po vrsti sva malo sprostile porodnišnico user posted image .Zdaj še druge uživajte v govedini in jabolčni čežani in siru v trikotu user posted image .

user posted image user posted image za taso...
lepo da ste naredile zdaj prostor, za nas, da ne bo gužveuser posted image user posted image user posted image

lejca-- user posted image user posted image user posted image hormnčki delajo svoje, sicer pa je mala čebelca lepo napisala...se tut js pridružujem njenim besedam user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
26.2.2009 10:28:03   
felix7
BUŠIJI MARČEVK 2009 
user posted image   trezika - 32. teden 
user posted image  =jasna= - 39. teden 
user posted image   Pupa7 - 35. teden 
user posted image  spps - 36. teden 
user posted image Piruri - 32. teden 
user posted image  lejca - 37. teden 
user posted image Dali* - 31. teden 
user posted image Lolita23 - 37. teden 
user posted image   čebeica maja - 36. teden 
user posted image   felix7 - 36. teden 

user posted image   Mala Čebelica - 36 tednov
user posted image   mama_milchy - 32. teden 
user posted image  trinity22  -36.teden
user posted image  Kokica32 - 36 tednov 
user posted image   drevozivljenja - 30. teden 
user posted image  novo - 34 tednov  
user posted image pocka - 30 tednov 
user posted image   Lorencia - 35. teden 
user posted image    Nobady - 39. teden
user posted image  kajaka - 31 tednov
user posted image  pondelak - 32. teden 
user posted image  suncicica - 32. teden
user posted image  ada - 37. teden
user posted image Infinity1 - 38. teden

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
26.2.2009 10:32:04   
felix7
Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
26.2.2009 10:34:10   
felix7

user posted image user posted image user posted image  spet bomo v polni postavi (za nekaj časa user posted image )

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
26.2.2009 10:35:35   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  spet bomo v polni postavi (za nekaj časa user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura za šašavke user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
26.2.2009 10:36:02   
felix7

felix, tvoja umetnina pa je zelo lepa...joj, jz bi tudi včasih kaj lepega nardila pa nimam ravno roke za to...zato pa mi grejo sladice bolje od rok user posted image  

ja, vsak je za nekaj dober user posted image  jaz pa s kuhinjo nisem tako zelo prijatla user posted image  no, sej česar se lotim, dobro rata, samo lotit se je problem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4266
26.2.2009 10:37:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

user posted image user posted image user posted image user posted image hip hip hura za šašavke user posted image user posted image user posted image user posted image

o frau, a boš kej napisala svojo poročno zgodbo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
26.2.2009 10:39:22   
mama_milchy

Drage moje hvala za vse.

user posted image user posted image user posted image  za Tijo in tašo....zdaj pa naj se lepo cartata in naj ju drugi razvajajo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
26.2.2009 10:39:30   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Ojla lejca,

tud midva sva bila 5 let pri njegovi mami , pa sem mislila da se mi bo user posted image , dokler nisva bila poročen in mela malega je blo še nekak vredu, pol je pa začela pamet solit kaj kako in kdaj je treba malega, pa ene par takih je mela : Me prav resno skrbi kaj s tega otroka bo!

Čisto vedno sem bla tiho, saj sem bla jaz tista, ki sem prišla k njim živet, ko je pa začela zarad malega in s takim izjavam, sem pa popi......user posted image  in rekla dovolj tega gremo na svoje.

Sej se še vedno z mojim včasih počiva, da ne veš kako naprej, sam pol traja ene 14 dni da se skulirava ( no zdej je že 16 dni od kar mi ni dal lubčka, jaz sem trmasta kot user posted image  in ne bom popustila, pa tud če traja še ne vem kok časa. Me mečejo hormončki sto na uro, on pa namesto da bi me miril, me še podžiga, pa ravno sedaj to rabimo ane.

No sej po večini je vredu.

Saj veste kako je ne moremo brez njih pa tud z njimi je včasih težko. user posted image user posted image user posted image

Persida - super možeka maš in upam da boste res uživali v družinski sreči.

lp

Janaja

janaja; midva sva z mojimi živela cca. 3mesece, ko se je Žigec rodil ker v hiški so bili še stari lastniki ampak je bilo OK, se nista nič vmešavala in nam je blo OK, meni pa sploh, ko je moj delal čez dan, da je mama vzela Žigca in šla na sprehod, jaz pa sem lahko počivala....sedaj po 4letih pa sva spet pri njih, ker urejava in adaptirava hišo (je tkao naneslo, da sva papirje dobila, pa še jaz user posted image ) in bova tukaj nekje do septembra, če meni prej ne poči film in grem v na pol zrihtano hišo oziroma narejen vsaj spodnji štuk....ker sem se navadla na to, da sem sama s svojo družinico in ko pospravim pač pospravim; če sem cel dan v pižami, sem pač v pižami tukaj pa ravno ne morem tako....bomo vidli kako bo....no HB se pa ne vmešavajo nič moji, če pa kaj rečejo da ni na mestu, hitro odreagiram in so pol tiho....

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
26.2.2009 10:39:38   
mama_milchy

jaz se lotim pol je pa user posted image  vse pospravit user posted image

ja, vsak je za nekaj dober user posted image  jaz pa s kuhinjo nisem tako zelo prijatla user posted image  no, sej česar se lotim, dobro rata, samo lotit se je problem user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
26.2.2009 10:42:25   
felix7

Mala Čebelica, a smo zgrešili tvoje poročilo s pregleda? Vidim, da so stari podatki notri...

ha ha, sem našla napako - namesto tebi smo podatke spremenili Dali* user posted image user posted image user posted image

no, zdej pa štima.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
26.2.2009 10:44:20   
felix7
punce, samo še tri dni je do marca user posted image user posted image user posted image

sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
26.2.2009 10:47:35   
felix7

Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- sahary         10.2.!!!!!!!!!
 - yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- sončica*     18.2.
- dolči            11.2. !!!!!!!!!!
- Irena83      24.1. !!!!!!!!!!

- PetrcaK       24.2.
- Marec2009 24.2.
- suncicica     23.2.
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
26.2.2009 11:01:43   
MalaČebelica

pa res. nisem niti opazila. samo jaz sem podatke napisala - barvno in bold, tak da me ne smete kregat user posted image user posted image user posted image user posted image izbrišete me pa lahko če me hočete - mogoče dobim potem kaj euerčkov odškodnine od ministrice user posted image user posted image user posted image

no, bom pa še enkrat napisala: +18 kg, naslednji pregled 2.3.2009, cm obsega pa ostaja enako - zgleda da se redim še samo v rit user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
26.2.2009 11:04:05   
mama_milchy

punce, samo še tri dni je do marca user posted image user posted image user posted image

sicer pa srečno tistim, ki imate danes preglede in CTGje user posted image user posted image user posted image

punce, dejte noge skup držat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?