Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? si mi vzela z jezika!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:35:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena Filip,l pa kaj te matra? Naša je spala oz. spi še vedno, brez zbujanj Končno sem se naspala mogče bo zobek, nič mi noče povedat za spanje pridna Alja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. madonca si pridna pa še študiraš zraven teh par izpitov in diplomo še moram naredit, če hočem sploh delo dobit! Res si pridna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:37:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? si mi vzela z jezika!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:37:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena Filip,l pa kaj te matra? Naša je spala oz. spi še vedno, brez zbujanj Končno sem se naspala Alja
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:38:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita za nakup. Jaz bi tud nekaj kupovala.... sej jaz bi tud še sam je zmankalo evrčkov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:39:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. Zate vem... si faca , mislim ne poznam nobene , ki bi to da gre moz na porodnisko dejansko izpeljala. Ti si prva, ki jo jaz poznam. In ce smem bit se mal firbcna, kdo vama pa pomirka otroka? A kaka sorodnica ali imata prav najeto varusko? skor 2 meseca sma iskala varuško, ker so babice in dedki še mladi in imajo še vsi kar nekaj let do penzije. no, našla sma eno varuško, ki že pazi 2 2letna otroka in je brez težav vzela še najino miško! ženska je mlada, malo čez 30, ma 3 svoje otroke in je res PRAVA varuška! je ne menjam za noben denar!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:41:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. Zate vem... si faca , mislim ne poznam nobene , ki bi to da gre moz na porodnisko dejansko izpeljala. Ti si prva, ki jo jaz poznam. In ce smem bit se mal firbcna, kdo vama pa pomirka otroka? A kaka sorodnica ali imata prav najeto varusko? skor 2 meseca sma iskala varuško, ker so babice in dedki še mladi in imajo še vsi kar nekaj let do penzije. no, našla sma eno varuško, ki že pazi 2 2letna otroka in je brez težav vzela še najino miško! ženska je mlada, malo čez 30, ma 3 svoje otroke in je res PRAVA varuška! je ne menjam za noben denar!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. Zate vem... si faca , mislim ne poznam nobene , ki bi to da gre moz na porodnisko dejansko izpeljala. Ti si prva, ki jo jaz poznam. In ce smem bit se mal firbcna, kdo vama pa pomirka otroka? A kaka sorodnica ali imata prav najeto varusko? skor 2 meseca sma iskala varuško, ker so babice in dedki še mladi in imajo še vsi kar nekaj let do penzije. no, našla sma eno varuško, ki že pazi 2 2letna otroka in je brez težav vzela še najino miško! ženska je mlada, malo čez 30, ma 3 svoje otroke in je res PRAVA varuška! je ne menjam za noben denar! Super!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:42:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. madonca si pridna pa še študiraš zraven teh par izpitov in diplomo še moram naredit, če hočem sploh delo dobit! Res si pridna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Nic, jaz grem pospravljat...Imam tok razmetano.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:48:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, jaz grem pospravljat...Imam tok razmetano. sj bo počakalo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:52:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. Zate vem... si faca , mislim ne poznam nobene , ki bi to da gre moz na porodnisko dejansko izpeljala. Ti si prva, ki jo jaz poznam. In ce smem bit se mal firbcna, kdo vama pa pomirka otroka? A kaka sorodnica ali imata prav najeto varusko? skor 2 meseca sma iskala varuško, ker so babice in dedki še mladi in imajo še vsi kar nekaj let do penzije. no, našla sma eno varuško, ki že pazi 2 2letna otroka in je brez težav vzela še najino miško! ženska je mlada, malo čez 30, ma 3 svoje otroke in je res PRAVA varuška! je ne menjam za noben denar! super, takih je malo in se je le držite
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:53:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita za nakup. Jaz bi tud nekaj kupovala.... sej jaz bi tud še sam je zmankalo evrčkov Jaz jih sploh nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:53:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, jaz grem pospravljat...Imam tok razmetano. sj bo počakalo! Saj to je sra,nje ker vse počaka in se ne pospravi samo od sebe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:57:26
|
|
|
|
Estrella*
|
Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:58:00
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro!!! Sm mal pokomentirala, zdej morm it pa pokakano rito previt . Vse najboljše vsem današnjim slavljencem pa tudi tistim iz prejšnjih dni, ki jim nisem voščila !!! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaa Sem spet površno prebrala in vse pozabila Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cm Oooopaaaa!!!! To so pa konkretni centimetri!!! Naty: sem kupila pri plevniku Aha ok pol ... sorči, a veš, kolk sm se pol sekirala . Pa sploh ne vem, kaj mi je blo, sej smo tud mi pr plevniku kupoval prej . Tale bolnca je ful čudn vplivala na mene... edina: no toliko se mi pa res ne vidi. Mogoče čez kake 14 dni, bo pa res za pokazat da si začela tudi ti z dieto. Upam, da te ne mine po 14 dneh. špelin@ za nove frizure , js sm pa v nedeljo celo pršla do frizerja pa se pobarvala . Čmrlika za novo dojenčico, pa zadnč je bla tud ena ane?? Pa za novo frizuro. katy lepo, da se varuška obnese . Ma ja kaj češ met slabo vest, sej če mamica ni spočita in dobre volje ma tud otrok manj od nje. Če js ne bi mela mojga doma po šihtu, bi tud rabla kako varstvo (že itak bi mi včasih pasalo). barbaw za energijo ti js bolj predlagam jemanje kakih vitaminskih pripravkov. Supradin ali centrum. Kava in red bul sta samo začasna pa še to izgubi učinek če spiješ tri. Vitaminčki so proti stresu. Js jih jemljem kaka dva tedna pa se res bolš počutim. Anitka super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico . A je tud mami kej dobila ? mafi tud za vaše nakupe !! tally držim pesti, da pride motivacija nazaj in te nehajo sladkarije matrat . Včasih pridejo taki dnevi ... kako pa kej čupko? Kdaj se pa selite? ss ne se sekirat zarad avatarja, sej me mamo sam tebe rade s tem avatarjem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:58:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** Nic, jaz grem pospravljat...Imam tok razmetano. sj bo počakalo! Saj to je sra,nje ker vse počaka in se ne pospravi samo od sebe jst tak površno pospravim, ko eva bedi. takrat po navadi tudi na hitro posesam. drugače pa padem v pospravljanje, ko eva zaspi. nerada pospravljam, ko je ta mala pokonci, ker se že tak čez dan bolj malo vidimo!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:10:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi barbaw: kako ste pa vi spal??? ni za govorit , v bistvu nismo skoraj nič spali
< Sporočilo je popravil barbaw -- 26.2.2009 8:22:25 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:11:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita za nakup. Jaz bi tud nekaj kupovala.... jaz tudi, samo s tujo kartico
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:23:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pozajtrkovala in prvč mi ni dobro v želodcu, kot da je preveč Zgleda , da se mi je res želodec skrčil na orehovo velikost. Skratka ne vem ali naj bom vesela ali kaj? Nič grem pralni stroj naštimat, pa Ajina ušesa zrihtat in arcnije, predno bo Alja auf. A še to, naši se je začel mleko počasi upirat in ga ne pije več toliko kot prej. Jaz bi bila na tvojem mestu kar vesela. Pri mleku pa ste na istem kot mi. Jaz se sicer ne sekiram, ker dovolj drugih mlečnih stvari poje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:24:35
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro čveke! Že pridno pišete? Za lažji začetek četrtka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:26:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro ne morem verjeti, da sem jaz danes prva, no potem vam ponujan vročo kavico z vročim mlekom ker pri nas je -8 stopinj. Moja miška še pančka, mene je pa matral celo noč in evo HB je zdaj prišel, tako da je zdaj malo bolje. Povejte mi a ima še katera take muke predno dobi , sicer je to moja šele druga po porodu, prej nisem nikoli imela nikakršnih bolečin, ker tole zdaj je pa res katastrofa . Tako jaz sem kavico že ob 6h spila, zdaj grem pa malo brat , dokler se miška ne zbudi. Pri meni so sicer male spremembe pri , a ne tako hude. Krvavitev je morda malo daljša in močnejša kot je bila pred porodom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 8:27:37
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Spali pa bolj malo do 2h zjutri bluzila po RR... strasno zanimivih temah Sedaj pa ze kako urco pokonci...Jeb*** ga Omarja ne zanima kdaj je sla mami spat... S tem da je se ob 3h in 6h zahteval svojo flaso... Bo ze... Mami samo zate
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?