Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:18:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaa Sem spet površno prebrala in vse pozabila Upam, da že počivaš Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cm Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje diham za cm!!!! Pujsek pa že nisi, čisto fajn punca si!!!! Palačinke...ja do nadaljnega jih ne bom jedla, to pa samo zato, ker ne vem kje je meja. Vem da pri eni ne bom ostala in potem raje ne jem. Naty: sem kupila pri plevniku edina: no toliko se mi pa res ne vidi. Mogoče čez kake 14 dni, bo pa res za pokazat da si začela tudi ti z dieto. Upam, da te ne mine po 14 dneh.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:18:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... za striženje!!! Slikice prosim!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:19:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:20:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
evo en še ki sem ga zdaj prebrala zaa lahko noč....... Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so same babice 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrla jim je Francka. Na pol poti z voza pade venec. Poldka ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Mici pa ji zakliče: "Kaj je Poldka, si ujela šopek?" jaz pa fantaziram o starosti in sivih lasih in pol še ta vic...tuo kompleto za nasmejat se pa it spat.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:21:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE SEM ŠLA GLEDAT tole čarli08 in ja sunila mi je avatar babji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:21:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE že dogo, pa ne vem če sta edini, da ni še kaka...zato sem pa jaz menjala ker sem tud mela vsiljivko.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:22:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pogrebna povorka gre proti pokopališču, v povorki pa so same babice 80-90 let. Komaj gredo, stare kosti škripajo, jamrajo, umrla jim je Francka. Na pol poti z voza pade venec. Poldka ga gre pobrat, prime ga in ga komaj dvigne, Mici pa ji zakliče: "Kaj je Poldka, si ujela šopek?"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:23:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE že dogo, pa ne vem če sta edini, da ni še kaka...zato sem pa jaz menjala ker sem tud mela vsiljivko. tale babji mi ga je sunil čisto na frišno kot zgleda, saj ima samo 160 objav, kot sem jaz videla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:23:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE Banda sej prou de se dereš, jst bi se tud
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:24:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE Banda sej prou de se dereš, jst bi se tud hvala, se že bolje počutim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:27:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE že dogo, pa ne vem če sta edini, da ni še kaka...zato sem pa jaz menjala ker sem tud mela vsiljivko. tale babji mi ga je sunil čisto na frišno kot zgleda, saj ima samo 160 objav, kot sem jaz videla sej zato pa se me zdi da je bla še ena kaer tale nick mi ni ostal v spominu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:27:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč drage moje, jaz gledam že približno takole tako da se za nocoj poslavljam! Se beremo spet jutri, če mi bo Manca pustila dihat NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:28:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla, ojla,.... še ena izgubljena duša se javlja na dolžnost evo, noč je bila spet da ne rečem kakšna, je bil pa potem dan toliko boljši, ker sva šla z mojim smučat, Manco pa je pazila moja mami Ojla zgubljena duša, res te malo beremo Bravo mami A veš da ima ena Čarli isti avatar kot ti AVATAR SO MI SUNILI AL KAJ????? Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr IN JA DEREM SE že dogo, pa ne vem če sta edini, da ni še kaka...zato sem pa jaz menjala ker sem tud mela vsiljivko. tale babji mi ga je sunil čisto na frišno kot zgleda, saj ima samo 160 objav, kot sem jaz videla sej zato pa se me zdi da je bla še ena kaer tale nick mi ni ostal v spominu se bomo mogle nekako zmenit, ker jaz ne dam kar tako, kar je moje je moje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:28:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč drage moje, jaz gledam že približno takole tako da se za nocoj poslavljam! Se beremo spet jutri, če mi bo Manca pustila dihat NOČKO lepo spite, pa dlje kot do pol šestih...SLIŠIŠ MANCAAAAAAAAAAAaaa--------DEREM SE! Jaz tud grem, zdaj pa res. Noč!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:31:09
|
|
|
|
Anitka
|
Ste imele pa pester zaključe dneva na RR-ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:42:13
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:47:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ker vse odhajate , se bom tud jst poslovila za danes. Še prej grem pa pa mal TV po gledat pol pa Lahko in MIRNO noč vsem skupaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:48:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč drage moje, jaz gledam že približno takole tako da se za nocoj poslavljam! Se beremo spet jutri, če mi bo Manca pustila dihat NOČKO Nočko, pa lepo spite
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 22:49:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 6:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro ne morem verjeti, da sem jaz danes prva, no potem vam ponujan vročo kavico z vročim mlekom ker pri nas je -8 stopinj. Moja miška še pančka, mene je pa matral celo noč in evo HB je zdaj prišel, tako da je zdaj malo bolje. Povejte mi a ima še katera take muke predno dobi , sicer je to moja šele druga po porodu, prej nisem nikoli imela nikakršnih bolečin, ker tole zdaj je pa res katastrofa . Tako jaz sem kavico že ob 6h spila, zdaj grem pa malo brat , dokler se miška ne zbudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
No koncno je ena prisla Jaz cakam pa cakam... a pa se ti gres sedaj brat? Za menzo pa... pri meni je blo po prvem isto, se hodit nisem mogla ta prvi in drug dan. Sedaj je pa veliko bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem, da ne smem prva pa vseeno, ker še vse lepo pančkate: DRAGA MOJA PRINCESKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJIH 9. MESCEV, najraje na svetu te imava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** No koncno je ena prisla Jaz cakam pa cakam... a pa se ti gres sedaj brat? Za menzo pa... pri meni je blo po prvem isto, se hodit nisem mogla ta prvi in drug dan. Sedaj je pa veliko bolje. oj oj kak smo? ste dobro spali? obisk prišel??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:09:53
|
|
|
|
suzy85
|
edinaos hvala za kavico! vi pa kr -8?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:11:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Drži se prijateljica naša. Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate ž O hudo Barbaw ti pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena? to je pa res poceni
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?