Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** No koncno je ena prisla Jaz cakam pa cakam... a pa se ti gres sedaj brat? Za menzo pa... pri meni je blo po prvem isto, se hodit nisem mogla ta prvi in drug dan. Sedaj je pa veliko bolje. oj oj kak smo? ste dobro spali? obisk prišel?? Obisk pride 7 marca. Spali pa bolj malo do 2h zjutri bluzila po RR... strasno zanimivih temah Sedaj pa ze kako urco pokonci...Jeb*** ga Omarja ne zanima kdaj je sla mami spat... S tem da je se ob 3h in 6h zahteval svojo flaso... Bo ze... Pa pri vas? Aja... pa vse naj tvoji AT za 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 edinaos hvala za kavico! vi pa kr -8?! Dobro jutro tud tebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:14:18
|
|
|
|
suzy85
|
ANJA-TIA (edinaos) MATEVŽ (valentina 2006) VSE NAJBOLJŠE ZA DOPOLNJENIH 9 MESECEV!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:19:13
|
|
|
|
mafi
|
dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:20:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:21:46
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Pokonci smo že od 6.,a smo ponoči tako dobro spali,da ni panike.2x je spil mleko,pa naprej zasmrčal Sedaj se pa jezi,ker v spalni vreči ne more nikamor. Grem ga rešit muk,pa babyvac zalavfat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:22:25
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:24:11
|
|
|
|
suzy85
|
no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:27:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! pa kaj so se Tilen, Eva in Filip zmenil da vstanejo ob isti uri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:27:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro ne morem verjeti, da sem jaz danes prva, no potem vam ponujan vročo kavico z vročim mlekom ker pri nas je -8 stopinj. Moja miška še pančka, mene je pa matral celo noč in evo HB je zdaj prišel, tako da je zdaj malo bolje. Povejte mi a ima še katera take muke predno dobi , sicer je to moja šele druga po porodu, prej nisem nikoli imela nikakršnih bolečin, ker tole zdaj je pa res katastrofa . Tako jaz sem kavico že ob 6h spila, zdaj grem pa malo brat , dokler se miška ne zbudi. mene pred HB nič ne matra. verjetno zaradi tabletk, prej me je pa kr fajn. pa ne tolk prej, ampak prvi, drugi dan!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:30:56
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:32:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. madonca si pridna pa še študiraš zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:33:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! pa kaj so se Tilen, Eva in Filip zmenil da vstanejo ob isti uri naša bi še ziher potegnila, samo mora vstat, da pride mami pravi čas v službo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:33:22
|
|
|
|
mafi
|
barbaw: kako ste pa vi spal???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:01
|
|
|
|
Estrella*
|
ANJI TII IN MATEVŽU VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. madonca si pridna pa še študiraš zraven teh par izpitov in diplomo še moram naredit, če hočem sploh delo dobit!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi dobro jutro vsem ki ste že pokonci. Filip rogovili že od 6.00 , s tem da smo spal zelo slabo z večkratnim zbujanje . evo zdej se pa plazi okoli mene in dviguje povn energije jaz pa vsa povžena Filip,l pa kaj te matra? Naša je spala oz. spi še vedno, brez zbujanj Končno sem se naspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje tule vskočim...tud jaz sem postala bolj kratkolaska...danes pa pobarvana sem končno, akr pomeni vsaj kak teden, da ne pokuka ven kak sivko. za barvo, jaz se bom predno grem na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes, Maja se dere kot bi jo iz kože dajali. nočko!!!! Upam, da je po noči dala kolikor toliko mir
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita za nakup. Jaz bi tud nekaj kupovala....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 7:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, naša miška je snoči zaspala malo čez 7, jedla okrog polnoči in malo čez 4, ob 6ih zjutraj pa že gledala kot sova! je bla cela nasmejana, dokler je ni varuška vzela v roke, pol pa jok. pa HB se hitro potolaži! A vidva oba z mozem ze delata? jst sm začela lani avgusta, pa je šel na porodniško, ki bi se mu naj aprila iztekla. ker pa je na firmi ful slabo kazalo, je menjal službo in začel delat 10.2. Zate vem... si faca , mislim ne poznam nobene , ki bi to da gre moz na porodnisko dejansko izpeljala. Ti si prva, ki jo jaz poznam. In ce smem bit se mal firbcna, kdo vama pa pomirka otroka? A kaka sorodnica ali imata prav najeto varusko?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?