Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Drži se prijateljica naša. Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate ojoj barbaw, a pri vas to tudi še kar traja? če ti povem po pravici, je tale tvoja Maja ko takole berem čisto podobna Manci. tudi pri nas je situacija ista. papir je itak zakon in ko ga ji vzamem je taka ihta da to ni res. ful je začela trmarit zadnje dni. danes ko me ni bilo doma se je spuzala do balkonskih vrat in tolkla po šipi in kričala mam mam (tako me imenuje, nikakor noče več reči mama ), je rekla moja mami da je tako očitna razlika v enem tednu sedaj da je groza.... pa zobki jo tudi ful matrajo, ma ni da bi govoril, tudi meni se zadnje dni že malo trga od vsega, niti za RR nimam več časa čez dan nocoj sem ji kar mal dalerona dala in upam, da bo vsej malce boljše
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|