Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:20:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Drži se prijateljica naša. Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:21:59
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Ma nimam šans za kaj takega Še za 6. marca, ko imava z 10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama... Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:22:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:22:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. Mene kar "požene" velik (skoraj pol litra) kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka. Drugače pa ti nič ne bo pomagalo, če se ne boš vsaj 1x ponoči konkretno naspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:22:56
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. mogoče kakšni vitamini v obliki šumečih tablet
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:24:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Slikce prosim lepo Kakšna aktualna tema tule gor danes?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:24:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. Mene kar "požene" velik (skoraj pol litra) kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka. Drugače pa ti nič ne bo pomagalo, če se ne boš vsaj 1x ponoči konkretno naspala To pa ne vem kdaj bom dočakala. Bom pa mogla kake vitamine jemat, ker do zdaj nisem bila nič bolana od predlani in ne bi rada, da me zdaj kaj ulovi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:24:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. ma pri meni tudi gre do kosila lepo, po kosilu al pa bolje rečeno proti večeru pa začnem sladkarije jest. , včeraj in danes in sploh ne znam nehat, bom ogla vsaj mal začet migat da bo manj škode
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:25:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaa Sem spet površno prebrala in vse pozabila Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cm Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje diham Super za - cm
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:25:09
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Drži se prijateljica naša. Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate ž O hudo Barbaw ti pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:25:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a kej čivkate? čiv čiv kuku
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:26:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Ma nimam šans za kaj takega Še za 6. marca, ko imava z 10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama... Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met? Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:26:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. ma pri meni tudi gre do kosila lepo, po kosilu al pa bolje rečeno proti večeru pa začnem sladkarije jest. , včeraj in danes in sploh ne znam nehat, bom ogla vsaj mal začet migat da bo manj škode Jaz nimam sladkarij na zalogi, me pa vse drugo matra. Kar naprej hodim v hladilnik gleda, če se je kaj na novo prikazalo. Kar naprej bi nekaj glodala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:27:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally a kej čivkate? čiv čiv kuku
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:27:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O hudo Barbaw ti pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena? Nimam pojma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:28:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. Drži se prijateljica naša. Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate ž O hudo Barbaw ti pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena? Ej, tole je resnično izredno ugodno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:29:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. ma pri meni tudi gre do kosila lepo, po kosilu al pa bolje rečeno proti večeru pa začnem sladkarije jest. , včeraj in danes in sploh ne znam nehat, bom ogla vsaj mal začet migat da bo manj škode Jaz nimam sladkarij na zalogi, me pa vse drugo matra. Kar naprej hodim v hladilnik gleda, če se je kaj na novo prikazalo. Kar naprej bi nekaj glodala. joj pri nas si je moj naredil zalogo in se mu kr pridružim , do zdej sem se upirala zdej se pa kr ne več
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:29:43
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 O hudo Barbaw ti pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena? Nimam pojma. tole pa je res ugodno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:30:30
|
|
|
|
Taula
|
75 centov na uro. Hudo poceni. Jao če pomislim kolk bom jaz plačevala če ne dobim vrtca ki rata kar slabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:30:49
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Ma nimam šans za kaj takega Še za 6. marca, ko imava z 10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama... Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met? Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal Sej sem podobnega mnenja glede pevcev men npr. Cetinski ni slab,sam upam pa da ne zaspim od utrujenosti k me mala in možek tud znata izmozgati.Jah prevoz je pa šit k maš kr nekaj km do tam.Kdaj se pol vidmo,junija na liscini razprodaji?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:33:48
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula 75 centov na uro. Hudo poceni. Jao če pomislim kolk bom jaz plačevala če ne dobim vrtca ki rata kar slabo Ja res je poceni,se pozna da je majhen kraj in da je malo konkurence med varuškami,je pa zraven všteta hrana,jst ji samo plenice dostavm.Če samo pomislim na Lj in plačevanje stanovanja in kredita pol pa še tolk keša za varovanje,sem vesela da živim tlele na deželi,kjer lahko marsikaj prišparam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:34:49
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sej upam da se drugo leto seliva ven iz LJ
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:35:28
|
|
|
|
Anitka
|
Midva z Galom sva bila danes spet na potepu . Je dobil naš sonček za 9 mesecev novo jaknico in dve majčki v H&M-u. Zdaj pa šibam, ker Gal nerga Se oglasim kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:36:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj ti danes? Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto , zdaj pa gre navzgor. barbaw; žal vem kako se počutiš, sem bila večkrat na takem obisku Energijo si boš le tako povrnila, da boš malo odklopila od vsakdana in kaj naredila samo zase. Tako, da začni kaj razmišljat v tej smeri
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:36:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? O Špelin@ kako te bomo pa spoznale??? za pogumno dejanje. Ko lase spnem v čop, sem enaka kot prej Dons imate pa z Estrello vse v cm Ja in to konkretnh, kajne Špelin@?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?