Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:04:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj ti danes? Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto , zdaj pa gre navzgor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:04:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij men je pa kriza za zvečer , včasih cel dan ne spravim nič vase pol pa zvečer ko se stanje doma poleže pa se napokam ko krava tako bo zgledalo pri meni ko bom v službi in upam, da bo tako kot pred nosečnostjo, ko se mi ni nič poznalo nikjer, da žrem pozno zvečer (22-23)
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:05:45
|
|
|
|
nia5
|
Hoj čvekice sem vam prišla le zaželet lahko noč, ker sem neka zdelana danes, se stuširam pa grem kar v horizontalo, če me bo Nia seveda ubogala . Nočko hroščekom in mamicam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:07:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:08:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hoj čvekice sem vam prišla le zaželet lahko noč, ker sem neka zdelana danes, se stuširam pa grem kar v horizontalo, če me bo Nia seveda ubogala . Nočko hroščekom in mamicam. nočko pa vsem ostalim tudi, ki sem jih spregledala
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:09:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hoj čvekice sem vam prišla le zaželet lahko noč, ker sem neka zdelana danes, se stuširam pa grem kar v horizontalo, če me bo Nia seveda ubogala . Nočko hroščekom in mamicam. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:09:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij men je pa kriza za zvečer , včasih cel dan ne spravim nič vase pol pa zvečer ko se stanje doma poleže pa se napokam ko krava tako bo zgledalo pri meni ko bom v službi in upam, da bo tako kot pred nosečnostjo, ko se mi ni nič poznalo nikjer, da žrem pozno zvečer (22-23) jaz se tolažim da bo šlo dol ko začnem gurat na šihtu, pa tempo...., prvič mi je šlo dol kar 15kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:10:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Hoj čvekice sem vam prišla le zaželet lahko noč, ker sem neka zdelana danes, se stuširam pa grem kar v horizontalo, če me bo Nia seveda ubogala . Nočko hroščekom in mamicam. nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:10:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij men je pa kriza za zvečer , včasih cel dan ne spravim nič vase pol pa zvečer ko se stanje doma poleže pa se napokam ko krava tako bo zgledalo pri meni ko bom v službi in upam, da bo tako kot pred nosečnostjo, ko se mi ni nič poznalo nikjer, da žrem pozno zvečer (22-23) jaz se tolažim da bo šlo dol ko začnem gurat na šihtu, pa tempo...., prvič mi je šlo dol kar 15kg Meni pa 7 ampak to je bilo 2 konfekcijski št. Zdaj pa rabim samo 1 minusa. Pa sem na konju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:12:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim da te potolaži jaz sedaj grickam eno minijaturno čokoladico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:14:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij men je pa kriza za zvečer , včasih cel dan ne spravim nič vase pol pa zvečer ko se stanje doma poleže pa se napokam ko krava tako bo zgledalo pri meni ko bom v službi in upam, da bo tako kot pred nosečnostjo, ko se mi ni nič poznalo nikjer, da žrem pozno zvečer (22-23) jaz se tolažim da bo šlo dol ko začnem gurat na šihtu, pa tempo...., prvič mi je šlo dol kar 15kg Meni pa 7 ampak to je bilo 2 konfekcijski št. Zdaj pa rabim samo 1 minusa. Pa sem na konju. sej pol ti pa ne fali veliko , do aprila pa imaš še čas . mal si vzemi premora pol pa spet štari z dieto
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:16:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pol ti pa ne fali veliko , do aprila pa imaš še čas . mal si vzemi premora pol pa spet štari z dieto Premor imam že cel mesec. Hb ni šlo nič gor. Zdaj pa moram nadaljevat. Danes mi je ratalo zdržat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:19:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi sej pol ti pa ne fali veliko , do aprila pa imaš še čas . mal si vzemi premora pol pa spet štari z dieto Premor imam že cel mesec. Hb ni šlo nič gor. Zdaj pa moram nadaljevat. Danes mi je ratalo zdržat. pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:20:49
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam za danes, Maja se dere kot bi jo iz kože dajali. nočko!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:23:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje tule vskočim...tud jaz sem postala bolj kratkolaska...danes pa pobarvana sem končno, akr pomeni vsaj kak teden, da ne pokuka ven kak sivko.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:24:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz se poslavljam za danes, Maja se dere kot bi jo iz kože dajali. nočko!!!! pa kaj jo muči, upam,da bo prec zaspala nazaj tudi vam želim mirno nočko in upam da po Maja spala tko k treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:24:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje tule vskočim...tud jaz sem postala bolj kratkolaska...danes pa pobarvana sem končno, akr pomeni vsaj kak teden, da ne pokuka ven kak sivko. za barvanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:25:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
Barbaw- upam, da vse kamlu mine, da boš boljše razpoložena...pa zdaj si že ziher ? Pripelji Majo kdaj k meni , z veseljem popazim še njo...Res!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:27:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje tule vskočim...tud jaz sem postala bolj kratkolaska...danes pa pobarvana sem končno, akr pomeni vsaj kak teden, da ne pokuka ven kak sivko. za barvanje Hvala, a za pol čupe manj pa ne ploskaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:27:42
|
|
|
|
mafi
|
jaz grem pa mal pred tv da svojga odhiptontiziram . želim vsem mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:29:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? za striženje tule vskočim...tud jaz sem postala bolj kratkolaska...danes pa pobarvana sem končno, akr pomeni vsaj kak teden, da ne pokuka ven kak sivko. za barvanje Hvala, a za pol čupe manj pa ne ploskaš? sem že ploskala poglej malo višje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:36:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
A zdej boste pa vse kidlne spat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:37:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Smo mel že 2 alarma. Ta drugi je bil oreng, Vid je ful jokal k de b se kej ustrašu v spanju, pa sm ga k seb v naročje dala pa v dnevno pred TV šla in je lepo se pomiril pa zaspal naprej. Upam, da bo zdej ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:37:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Estrella ful si pridna s hujšanjem,men se je pa kr ustavl,komi čakam da začnem s hormonsko terapijo,mam občutek da se bo pol kej bolj premaknil.Aja še to,dej povej kolk se kej koža povesi? jaz a na oliverja in Gibbonija no midva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:37:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. Mogoče in še razlogi zakaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?