|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
25.2.2009 18:44:26   
malaMravljica
miniko, poglej si zs

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.2.2009 18:45:30   
frrrr
miniko, mislim da 3 mesece. mogoče zdaj zgleda kot bi se odtujila... vendar take izgube združujejo in v drugo bosta šla močnejša! drži se!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.2.2009 18:52:21   
lenika83
Zdaj sem se še malo igrala z našim seznamčkom in sem ga kar precej spremenila. Upam, da tista, ki ga je pripravila, ne bo preveč jezna name. Se mi zdi, da je bilo prej ful malo podatkov gor in je zavzelo ogromno prostora. Upam, da nisem pri prenašanju kaj pomešala, kake pdp-je , preglede in podobno. Če pa sem, pa prosim ne bit jezne name. Napišite kaj ni ok, pa bom popravila. Tudi če vam karkoli drugega na seznamu ni všeč povejte, pa bomo uredili, da bo ustrezalouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.2.2009 18:58:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

mene lahko črtate s seznama user posted image . Včeraj sem bila na čiščenju. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.2.2009 19:12:28   
Aniiita
miniko user posted image user posted image

jaz se vedno poskušam potolažit tako, da pomislim, da je to bilo zagotovo tudi za nekaj dobro (kaj pa če bi bil otroček hudo hudo bolan ali karkoli drugega šlo narobe skozi nosečnost..)

Ti želim, da bi v drugo takoj zagledala +.

user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.2.2009 19:17:32   
lenika83
Presneto, zdaj mi pa ne gre prilepit seznama. Pa dobro, nima veze, bom probala še kasneje, pa upam, da bo delovalo, zdaj se mi več ne da ukvarjat s temuser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.2.2009 19:25:21   
hayabusa
Ko sem začela vse skupaj brati na strani kjer sem ostala sem bila zelo navdušena vse nove čestitke! user posted image in ker me dvojčki fascinirajo ninčy čudovito user posted image .

miniko - ne morem reči da te razumem, rečem lahko samo da po dežu zmeraj posije
sonce user posted image . čeprav bo to morda odveč je vendarle dejstvo da narava poskrbi za svoje napake, zamislimo si samo kaj bi bilo če bi se otroci z njimi rodiliuser posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.2.2009 19:27:44   
Anonimen
Miniko žal mi je. Upam, da bosta skupaj prešla skozi to težko preizkušnjo. Držim pesti user posted image

No jaz sem danes malo boljše volje saj je bil prvi pregled OK. Imam pa vedno te temno rumene, prozorne, rahlo mogoče vmes rjave, vlečljive izcedke. Upam, da to ne bo kaj hujšega in, da ne bo kaj preveč rjavo.
Midva sva včeraj povedala našim in njegovim in vsi so bili tako nepričakovano veseli, se še danes postavlajo na noge. Sicer jaz nisem hotel povedati do 12 tedna ravno zaradi splava in tega, vendar pravi moj, da je treba misliti pozitivno in tako...Upamo, da bo vse ok. Danes se bom prijavila še na NS, naslednji pregled pa imam 7.4.09.
Kar se tiče angelsound-a ga jaz ne bom kupila..ne vidim pač smisla v tem.

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
25.2.2009 19:32:09   
Nončika
pravoda, bravo za pregled in da je vse ok. jaz se še niti nisem naročila za pregled. še vedno kolebam med menjavo G. menjat ali ne menjat???? lepo, da sta staršem povedala. jaz odlašam z vso stvarjo tja do 12t. prevsem zaradi službe. še vedno nisem podpisala pogodbe. danes sem že na črno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.2.2009 19:37:26   
Anonimen
Jaz sem v službi povedala rekla sem jim, da se mi zdi to fer, da jim pač povem...šefica je bila ful vesela ni nič omenila, da ne bi prekinila pogodbe. Ampak pri meni je vse odvisno od naročil in pač dela, bi me radi obdržali ampak glede na to kako bo s krizo pač na to ne bojo mogli vplivat. Glede nosečnosti je pa vesela in tako danes že komplicirala dajva malo okna odpret, boš čajček..Tako, da sedaj bomo videli kaj bo 7.4. ko mi preteče, takrat imam pa tudi 2 pregled :)

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
25.2.2009 19:37:37   
vrtnica83
hvala za čestitke, in za vse dobrodošlice, sej ne morem še čist verjet komi čakam na prvi pregled pregled upam da bo vse ok in da je to to tko da hvala še enkrat ,user posted image   tale forum je res super,lp vsem

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.2.2009 19:41:06   
vrtnica83
ojla
mislim da si se pri meni malo zmotila prvi pregled imam 13.3 na seznamčku pa mislim da piše 9.3..lp

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.2.2009 19:44:42   
palegia30
Miniko tudi meni je al in dri se za dejem vedno posije sonce!
Anonimna.f bodi pozitivna in drži se!

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.2.2009 20:00:04   
Nončika
pravoda, jaz mam pripravljeno pogodbo za 6m, samo mi je še naš šef ni dal v podpis. zdaj ga bom malo piknila in mu rekla, da ne podpišem, ker je to vse po preteku moje pogodbe in me morajo vzeti za nedoločen čas. samo vem, da je vsega on kriv. direktor in pravna služba so pripravili pogodbo, njegova malomarnost pa je da je še ni dal v podpis.

pri meni je še prehitro, da kaj povem. bom pa zagotovo povedala do konca avgusta. user posted image user posted image user posted image  ko mi poteče pogodba. sam pri meni ne bodo tako razumevajoči. sodelavci že, a šef???? saj me ma že en sodelavec na sumu. baje je opazil, da ne kadim tolko. in seveda takoj posumil na to. hihi. sicer pa dvomim, da bom lahko glede na naravo mojega dela in odgovornosti delala do konca. stres, prevelika odgovornost, fizično delo, psihični pritisk. mah bomo vidli.

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.2.2009 20:03:25   
Nea_teja_
user posted image user posted image user posted image user posted image Miniko tudi sama sem to prebolela in verjamem da je vsaka stvar za nekaj dobra .Sej boš vidla kmalu bojo minili trije cikluci in potem boš spet lahko delala na user posted image . user posted image user posted image user posted image

Punce sedaj sem si privoščila eno pizzo mi je tok dišala.Me je moj sam gledu kaj počnem.user posted image

< Sporočilo je popravil Nea_teja_ -- 25.2.2009 20:05:21 >

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.2.2009 20:07:59   
Mona Liza
Še moji podatki za seznamček:

- stara sem 28 let
- moja 1. user posted image
- 2. UZ imam 10.3. (1. sem imela 9.2.)
- PDP tam nekje 10.10. (bolj točno bom izvedela na UZ)
- sem pa iz Ljubljane

Prijeten večer vsem še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
25.2.2009 20:13:35   
Mona Liza
Nea-teja_, v tvojem tickerju sem vidla, da si noseča 5 tednov in piše, da ti preostane še 171 dni. Mislim, da je to malo napačno, da si se nekje zmotila, ker je nemogoče, da ti preostane toliko malo dni do konca. Razen, če si se odločila, da boš imela krajšo nosečnost user posted image

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.2.2009 20:24:18   
vrtnica83
hvala nončika

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 893
25.2.2009 20:44:26   
Nea_teja_
Uf to bi bila pa res extremna nosečnost.Bom popravila.Ta cajt pa da vam malo dvignem cukeruser posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.2.2009 20:49:12   
Nea_teja_
evo sedaj naj bi bilo ok čene pa trakec narobe računa

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.2.2009 20:52:39   
vrtnica83
ojla
tudi jst imam prvi pregled 13.3. in po mojih izračunih pdp 24.10. , tko da sva zelo na istem.držim pesti za naju in vse ostale ki vaš še čakajo prvi pregledi da bo vse kot mora biti.lepo boditev vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.2.2009 20:52:50   
Anonimna.f
Srček smo vidliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo toliko, več jutriuser posted image sem vesela, da skačemuser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.2.2009 21:16:38   
Crystall
Jupiiiii ... čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.2.2009 21:18:28   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimna.f

Srček smo vidliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo toliko, več jutriuser posted image sem vesela, da skačemuser posted image user posted image

aaaaaaaaa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes se bos pa od srece tako lepo naspala!

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.2.2009 21:24:06   
Mona Liza
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

evo sedaj naj bi bilo ok čene pa trakec narobe računa

Čudno, da bi ti ticker narobe izračunal user posted image Pri meni je namreč vse ok pa imava čisto isto ozadje, le da imaš ti štorkljo, jaz pa dojenčka v culi. Sicer pa, to so malenkosti user posted image

Čuvaj se user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?