Vijolica77
|
Zdravo punce! Končno imam nekaj trenutkov, da se vam tudi javim. Preberam vas še, potem pa me zmeraj kaj zmoti. Jaz sem imela pregled v petek. Vse ke OK. Krvavitve so se mi popolnoma ustavile, nič več ni zaslediti kakšnih sledov. Srček bije, velikost je ustrezna. Je pa moja G tak fajn, sva se tako super pogovarjali, ker so se mi iste težave pojavile na začetku prejšne nosečnosti. Pa kri in vodo sem dala, na naslednjem pregledu, ki ga imam čež štiri tedne (20.3.) bo mi vse pogledela. Opozrila me je za toxo, pač naj se pazim. je še nisem prebolela. Velja pa opozorilo tudi pri svežem mesu. Počutim se super nosečniško. Slabo mi je za znoret, najbolj kadar jem. Noro res. Drugače so krči že skoraj ponehali. Upam, da kmalu mine. V prvi mi je bilo tudi en teden slabo, pa krvavela sem, tako da se vse lepo ponavlja. Sem pa še vedno nenormalno utrujena. No tudi to je isto . V službi pa gužva, da ne vem kje se me glava drži. Moj projekt je trenutno v ful izvedbeni fazi in še tri tedne, potem pa se bo umirilo. No včeraj pa smo praznovali rojstni dan moje hčerke. Tretjega že, noro hitro mine. je pa bilo najboljše do sedaj, so babice in mož za vse poskrbeli, ker sem noseča in moram mirovat (no to je bolj povezano s krvavitvami , kot z njihovim cartlanjem mene). Tako da je bilo prav fino. Malo razvajanja pa res paše. Kar se športa tiče, sem jaz bila v prvi ful aktivna, čeprav neki športnik ravno nisem, veliko sicer kolesarim in hodim. Nekje okrog 15. tedna pa sem začela hodit na aerobiko za nosečnice, pa ful veliko sva hodila, posebej po Pohorju. No še na predviden dan poroda sem bila na telovadbi ful naspidirana, pa se ni nič zgodilo. Sem pa imela kasneje CR in sem nenormalno hitro okrevala in hodila in dvigovala vse, tako da šport pomoje ful koristi. Ne sme pa se pretiravat. NS....dela se med 12. in 14. tednom. Ko se želiš naročiti te povprašajo po dnevu zadnje menstruacije in morda PDP če imaš, potem ti določijo datum. Je pa fino it. Edino kar priporočajo, da se dela pri G z licenco. Vsi nimajo. moja starost...zgleda sem med starejšimi 31, zaposlena (uf kje je že diploma, lušni časi), ena hčerka in priden mož. nove nosečke....oktobra nas bodo hitro iz poordnih metali. Fino. Dobrodošle. natalia....no midve sva pa res slike...spet imava skupaj termin se bova družile v novi temi...imaš ZS.... drage moje, imejte se, uživajte, čim manj skrbi, pobožajte trebuhe lp, vijolica