Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:37:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. Mene prav nič od naštetega. Mogoče čokolada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:37:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Punca, takoj nehaj sračkat!!! Služba je pred vrati in ti se moraš k seb spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:37:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Estrella ful si pridna s hujšanjem,men se je pa kr ustavl,komi čakam da začnem s hormonsko terapijo,mam občutek da se bo pol kej bolj premaknil.Aja še to,dej povej kolk se kej koža povesi? Zaenkrat nič Upam, da tako ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:40:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Punca, takoj nehaj sračkat!!! Služba je pred vrati in ti se moraš k seb spravit bom nehala se basat s sladkarijami, ker tole mi ni nič všeč kaj delam
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:40:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom sva bila danes spet na potepu . Je dobil naš sonček za 9 mesecev novo jaknico in dve majčki v H&M-u. Zdaj pa šibam, ker Gal nerga Se oglasim kasneje za nakup in potep.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:40:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:41:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva z Galom sva bila danes spet na potepu . Je dobil naš sonček za 9 mesecev novo jaknico in dve majčki v H&M-u. Zdaj pa šibam, ker Gal nerga Se oglasim kasneje potepina , za nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:43:45
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidka sem skopala, zdej pa spi. Me prou zanima, kdaj bo in koliko jih bo alarmov?! Upam, da bo po noč spet mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:44:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Ma nimam šans za kaj takega Še za 6. marca, ko imava z 10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama... Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met? Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal Sej sem podobnega mnenja glede pevcev men npr. Cetinski ni slab,sam upam pa da ne zaspim od utrujenosti k me mala in možek tud znata izmozgati.Jah prevoz je pa šit k maš kr nekaj km do tam.Kdaj se pol vidmo,junija na liscini razprodaji? Ne, obvezno prej. Ampak čez dan, na kofetu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:45:43
|
|
|
|
mafi
|
čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:48:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaa Sem spet površno prebrala in vse pozabila Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cm Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje diham Super za - cm se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:50:21
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Če sodim po št. naklofanih strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate. Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super Tudi sonček smo krepko izkoristili. Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta... Kakšna aktualna tema tule gor danes? O Špelin@ kako te bomo pa spoznale??? za pogumno dejanje. Ko lase spnem v čop, sem enaka kot prej Dons imate pa z Estrello vse v cm Ja in to konkretnh, kajne Špelin@? Ja vse je nad 20 ,idealna mera
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:50:27
|
|
|
|
špelin@
|
Jaz se kar poslavljam, me po desni roki tako trga, da niti tipkat ne morem - za jokat in za smejat, ja Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:51:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se kar poslavljam, me po desni roki tako trga, da niti tipkat ne morem - za jokat in za smejat, ja Mirno nočko vsem nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:52:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita kako to da je Filipa zmanjkalo ? za nakupovanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:52:59
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš? Ma nimam šans za kaj takega Še za 6. marca, ko imava z 10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama... Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met? Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal Sej sem podobnega mnenja glede pevcev men npr. Cetinski ni slab,sam upam pa da ne zaspim od utrujenosti k me mala in možek tud znata izmozgati.Jah prevoz je pa šit k maš kr nekaj km do tam.Kdaj se pol vidmo,junija na liscini razprodaji? Ne, obvezno prej. Ampak čez dan, na kofetu Ja itak da čez dan,ti sam povej kdaj,se bom lažje prilagodila kot ti.Komi čakam da te vidm Kolk maš zdej dolge lase,do vratu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:54:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams kaj pa kdo drug? mogoče kakšen sorodnik, prijateljica? Moje sorodstvo je v Lj, drugo pa ni "kvalificirano". Bom že. Saj če bodo tako lepi dnevi kot danes, me bodo rožice kmalu rezveselile. Oprosti, ampak saj vem, da želiš vse najboljše za svoje otroke, ma se ti ne zdi, da pretiravaš?! Čeprav nisi v najbooljših odnosih z njimi, sem prepričana, da ne bi naredili prav nič slabega otrokom. Ne ne pretiravam. Sestrični od mojega je ne morem pustit, ker je res nesposobna. Še prijet je ni znala, kaj šele da bi jo mogla previt ali kaj takega. Takemu človeku ne morem dat otroka. Ostane mi samo še prababica, ki je pa zelo bolana na srcu, tako da odpade. drugega pa ni. te čist razumem, da ne moreš otroka pusti vsakemu jaz svoja tamalga sestri nebi pustila ma tud če mi ona plača 1000eurov, če je člov antitalent je pač antitalent in takemu res ne bi pustila otroka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:54:07
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se kar poslavljam, me po desni roki tako trga, da niti tipkat ne morem - za jokat in za smejat, ja Mirno nočko vsem Nočko,pa da te čimprej neha trgat v roki,a si kej tazga delala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:55:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi čer evo se še jaz mal oglasim dokler je moj hipnotiziran z TV . dan peživel o.k popodne smo imel šoping do milerja- smo ga izropal , med potjo nama je neki blokiral avto da ni hotel potegnit več ko 100na uro , pol smo se pa zapeljal še do lesnine in sedaj imam nov tepih , avto pa je spet v teku a ga je neki žoknl. Oba tamala pa že spita kako to da je Filipa zmanjkalo ? za nakupovanje mali se dela pridnega ko ma atija doma- zaradi tega pa je moja mami skor živčnega fasala z tamalim , ker sem ji ga pustila ko smo šli v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:56:01
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se kar poslavljam, me po desni roki tako trga, da niti tipkat ne morem - za jokat in za smejat, ja Mirno nočko vsem nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:56:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw, kako kaj ti danes? Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto , zdaj pa gre navzgor. barbaw; žal vem kako se počutiš, sem bila večkrat na takem obisku Energijo si boš le tako povrnila, da boš malo odklopila od vsakdana in kaj naredila samo zase. Tako, da začni kaj razmišljat v tej smeri delam na tem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:57:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jaz se kar poslavljam, me po desni roki tako trga, da niti tipkat ne morem - za jokat in za smejat, ja Mirno nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:57:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij meni zajtrk hodi odveč, za kosilo pojem manj kot 2 pešici vsake stvari, po kosilu mi pa premalo hodi ampak mi je danes uspelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 20:58:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je spet prehlajena, toktrat je pokasirala od Andraža. Sedaj ima pa še malo povišano temperaturo Ta zima mora res kamlu minit, ker drugače se mi bo odtrgalo. tally: kaj kukaš? pa da jo vročina čimprej mine da bomo kej kofetkal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 21:01:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest , pa nič več ne telovadim Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi. Zanimivo, meni pa večerja ni problem, je pa kriza dopoldan, ker takrat največ kurim in mi manjka kalorij men je pa kriza za zvečer , včasih cel dan ne spravim nič vase pol pa zvečer ko se stanje doma poleže pa se napokam ko krava
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?