|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
25.2.2009 20:20:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. user posted image user posted image  Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. user posted image  Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. user posted image  Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica naša.

Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
25.2.2009 20:21:59   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš?

Ma nimam šans za kaj takega user posted image  Še za 6. marca, ko imava z user posted image  10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama...

Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 877
25.2.2009 20:22:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič več ne telovadimuser posted image

Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 878
25.2.2009 20:22:42   
špelin@
A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. user posted image

Mene kar "požene" velik (skoraj pol litra) kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka. Drugače pa ti nič ne bo pomagalo, če se ne boš vsaj 1x ponoči konkretno naspala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 879
25.2.2009 20:22:56   
tally

A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. user posted image

mogoče kakšni vitamini v obliki šumečih tablet user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 880
25.2.2009 20:24:16   
Anitka

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

Slikce prosim lepouser posted image

Kakšna aktualna tema tule gor danes?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
25.2.2009 20:24:37   
barbaw

Mene kar "požene" velik (skoraj pol litra) kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka. Drugače pa ti nič ne bo pomagalo, če se ne boš vsaj 1x ponoči konkretno naspala user posted image user posted image user posted image

To pa ne vem kdaj bom dočakala. Bom pa mogla kake vitamine jemat, ker do zdaj nisem bila nič bolana od predlani in ne bi rada, da me zdaj kaj ulovi.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 882
25.2.2009 20:24:51   
tally

jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič več ne telovadimuser posted image

Jaz bi rabila dve, ampak dokler sem tako na psu z energijo ne vem kako naj shajam s hujšanjem. Za zajtrk in kosilo mi ni problem, pri meni je problem večerja in danes bom probala zdržat z okrnjeno večerjo. Bomo videli so rekli slepi.

ma pri meni tudi gre do kosila lepo, po kosilu al pa bolje rečeno proti večeru pa začnem sladkarije jest.user posted image , včeraj in danes in sploh ne znam nehat, bom ogla vsaj mal začet migat da bo manj škode

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 883
25.2.2009 20:25:08   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Oj! Jaz sem takooo zmatranaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Sem spet površno prebrala in vse pozabilauser posted image

Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cmuser posted image Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje dihamuser posted image

user posted image user posted image user posted image Super za  - cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
25.2.2009 20:25:09   
katy82

Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. user posted image user posted image  Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. user posted image  Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. user posted image  Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica naša.

Joooj, barbaw, vem, da je hudo zaje.ba.no, mislim nate user posted image user posted image user posted image
ž

O hudo Barbaw ti  pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 885
25.2.2009 20:25:40   
Anitka

a kej čivkate?user posted image user posted image user posted image

čiv čiv

kuku

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 886
25.2.2009 20:26:01   
špelin@

Ma nimam šans za kaj takega user posted image  Še za 6. marca, ko imava z user posted image  10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama...

Pa saj to je zvečer,karta je pa okol 20 evrov,ni pretirano ni pa malo.A jih tvoj ne bi mogu met?

Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... user posted image  Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 887
25.2.2009 20:26:22   
barbaw

ma pri meni tudi gre do kosila lepo, po kosilu al pa bolje rečeno proti večeru pa začnem sladkarije jest.user posted image , včeraj in danes in sploh ne znam nehat, bom ogla vsaj mal začet migat da bo manj škode

Jaz nimam sladkarij na zalogi, me pa vse drugo matra. Kar naprej hodim v hladilnik gleda, če se je kaj na novo prikazalo. user posted image  Kar naprej bi nekaj glodala.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 888
25.2.2009 20:27:23   
tally

a kej čivkate?user posted image user posted image user posted image

čiv čiv

kuku

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 889
25.2.2009 20:27:39   
barbaw

O hudo Barbaw ti  pa res ni lahko,imam srečo ker je moja varuška zelo poceni,sploh ker se bo ogromno ur nabralo-0,75 e mi računa na uro kar je džabe.Kolk je pa pri vam cena?

Nimam pojma. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 890
25.2.2009 20:28:06   
špelin@

ž

Ej, tole je resnično izredno ugodno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 891
25.2.2009 20:29:01   
tally

Jaz nimam sladkarij na zalogi, me pa vse drugo matra. Kar naprej hodim v hladilnik gleda, če se je kaj na novo prikazalo. user posted image  Kar naprej bi nekaj glodala.

joj pri nas si je moj naredil zalogo in se mu kr pridružim  user posted image , do zdej sem se upirala zdej se pa kr ne več

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 892
25.2.2009 20:29:43   
tally

Nimam pojma. user posted image

tole pa je res ugodno

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 893
25.2.2009 20:30:30   
Taula
75 centov na uro.user posted image  Hudo poceni. Jao če pomislim kolk bom jaz plačevala če ne dobim vrtca ki rata kar slabouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.2.2009 20:30:49   
katy82

Pošteno ti povem, da ponavadi po celem dnevu dela doma, ukvarjanja z otroki in še z dedcem nimam zvečer nobene energije več... user posted image  Bi morala biti res kakšna huuuuuuuuuda motivacija (saj O.D. ni slab, ampak bolj bi se potrudila priti za npr. Borisa Novkovića) + nekdo, ki bi me peljal user posted image

Sej sem podobnega mnenja glede pevcev men npr. Cetinski ni slab,sam upam pa da ne zaspim od utrujenosti k me mala in možek tud znata izmozgati.Jah prevoz je pa šit k maš kr nekaj km do tam.Kdaj se pol vidmo,junija na liscini razprodaji?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.2.2009 20:33:48   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

75 centov na uro.user posted image  Hudo poceni. Jao če pomislim kolk bom jaz plačevala če ne dobim vrtca ki rata kar slabouser posted image

Ja res je poceni,se pozna da je majhen kraj in da je malo konkurence med varuškami,je pa zraven všteta hrana,jst ji samo plenice dostavm.Če samo pomislim na Lj in plačevanje stanovanja in kredita pol pa še tolk keša za varovanje,sem vesela da živim tlele na deželi,kjer lahko marsikaj prišparam

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 896
25.2.2009 20:34:49   
Taula
Jaz sej upam da se drugo leto seliva ven iz LJuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 897
25.2.2009 20:35:28   
Anitka
Midva z Galom sva bila danes spet na potepuuser posted image user posted image .

Je dobil naš sonček za 9 mesecev novo jaknico in dve majčki v H&M-u.

Zdaj pa šibam, ker Gal nergauser posted image user posted image user posted image

Se oglasim kasneje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 898
25.2.2009 20:36:46   
Estrella*

barbaw, kako kaj ti danes? user posted image

Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto user posted image , zdaj pa gre navzgor.

barbaw; žal vem kako se počutiš, sem bila večkrat na takem obiskuuser posted image Energijo si boš le tako povrnila, da boš malo odklopila od vsakdana in kaj naredila samo zase. Tako, da začni kaj razmišljat v tej smeriuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 899
25.2.2009 20:36:55   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dober večer user posted image

Če sodim po št. naklofanih  strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate.

Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super user posted image  Tudi sonček smo krepko izkoristili.

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

Kakšna aktualna tema tule gor danes?

O Špelin@ kako te bomo pa spoznale???user posted image user posted image user posted image  za pogumno dejanje.

Ko lase spnem v čop, sem enaka kot prej user posted image

Dons imate pa z Estrello vse v cmuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja in to konkretnh, kajne Špelin@?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?