|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
25.2.2009 20:04:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dober dan!

Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm.

user posted image
Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko user posted image user posted image user posted image

Kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 851
25.2.2009 20:04:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image
user posted image
user posted image

evo moji dve maškarciuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 852
25.2.2009 20:05:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ANA (Aurea)
VSE NAJBOLJŠE ZA 10 MESECEV!

GAL (Anitka)
BRINA (Tana7)
TUDI VAMA VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!
user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 853
25.2.2009 20:06:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje,moj je v nočni,jst se počutim malo boljše,me je končno nehalo zatilje bolet,mala pa že pančauser posted image user posted image user posted image

Kok je to super da mi ne vpije več po eno uro,pri varuški se je navadla tko lepo pančkat,da tud doma več ne izsiljuje z vpitjem,ok so redke izjeme,ampak lepo zapančka.

Jo zdej dajem 2x tedensko pazit za 4 urce pa se moram pohvalt,da je moja psiha čist drgačna,počutim se super,končno lahko malo zadiham in v miru kaj pospravim in zlikam.

Po eni strani imam kar malo slabo vest ker vem da sem zato na porodniški,da sem z njo,pa skoz se sekiram kaj si bo kdo mislil o tem,po drugi strani se mi pa zdi,da sem mogla mal izprečt ker mi je blo obupno težko,sploh k mojga ni skor nč doma k ma ruski turnus in še tisti 1 dan vmes ko bi mogu bit frej,mora it v spremstvo.

Nimaš kaj imeti slabe vesti user posted image

Sem pa opazla,da ima desno dojko povečano in trdo na otip,podobno kot da bi imela kako žlezo vneto,jo bom jutri najbrž peljala pogledat kaj je to?A ima katera izkušnje s tem?

Pojma nimam user posted image user posted image user posted image user posted image

A veste da grem 14.3.na koncert Oliverja Dragojeviča,nisem neki veliki fen,par pesmi je res lepih pa mal odklopa tud rabim,sploh pa je sobotni večer,večer za žur!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odlično user posted image  Kam pa greš to?

Priprave na zakon so bile presenetljivo v redu,so nama predaval 3 župniki ampak to čist v izi in nobenga vsiljevanja vere ni bilo,potem ena zdravnica glede splavov in zakonski par,ki je poročen že čez 30 let.Spala sva vsak v svoji sobi sam sem se zbujala tko kot se doma ko se mala zbuja pa sem bla zjutri še bolj zmatrana kot ponavadi.Bila sem res presenečena nad njimi.
No tko da uraden žegen imava tko da ohcet bouser posted image user posted image user posted image

Super user posted image

Grem malo prečekirat pa pridem nazaj

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 854
25.2.2009 20:07:48   
Taula
Pozdravljene

Preden grem brati za nazaj imam vprašanje (da ne pozabimuser posted image )...

-porodniška se plačuje za 1 mesec nazaj..torej bomo me dobile še maja nakazano za aprila (pač za nekaj dni aprila)? Ali dobimo aprila zadnjo izplačilo?

Hvalauser posted image

Sedaj grem pa malo brati in gledati slikice maškarc nazaj. Sem videla nekaj pikapok...tudi mi smo bili to.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 855
25.2.2009 20:07:49   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

a kej čivkate?user posted image user posted image user posted image

Slab kažeuser posted image Jaz komaj tipkam, pa še zaspana sem kot sto user posted image . Alja vsatne samo 1x na noč, da ji zrihtamo nos, pa še Andraž ima spet nočne pohode in sem kaput

škoda, upam da se pozdravite user posted image user posted image user posted image , jaz se bom probala odkotalit na en kofiuser posted image , če bo imela mafi čas seveda

Jaz upam, da jo mine do petka. Ju3 je še en danuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 856
25.2.2009 20:08:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dober večer user posted image

Če sodim po št. naklofanih  strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate.

Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super user posted image  Tudi sonček smo krepko izkoristili.

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

Kakšna aktualna tema tule gor danes?

user posted image user posted image user posted image za striženje. Uf,..te dni so vodna znamenja ( ribi) in ni glih dobr za frizure pa striženje,...No, ja upam da bo frizura obstojna. Jst sm si včeri umila glavo in mam že za en šit frizuro.user posted image user posted image user posted image

Frizura obstojna?? A se hecaš user posted image  Pri meni ni na noben dan frizura obstojna user posted image user posted image user posted image  No, itak sem se šla samo ostrič, brez kakršnekoli frizure, samo na hitro posušeno s fenom, brez krtač ipd. Ni keša za "full job" user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 857
25.2.2009 20:09:00   
špelin@

Alja je spet prehlajena, toktrat je pokasirala od Andraža. Sedaj ima pa še malo povišano temperaturouser posted image  Ta zima mora res kamlu minit, ker drugače se mi bo odtrgalo.

tally: kaj kukaš?user posted image

user posted image user posted image  za Aljo.

edinaos, berem, da bodo neke spremembe v službi?

barbaw, kako kaj ti danes? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 858
25.2.2009 20:09:09   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pozdravljene

-porodniška se plačuje za 1 mesec nazaj..torej bomo me dobile še maja nakazano za aprila (pač za nekaj dni aprila)? Ali dobimo aprila zadnjo izplačilo?

Hvalauser posted image

Sedaj grem pa malo brati in gledati slikice maškarc nazaj. Sem videla nekaj pikapok...tudi mi smo bili to.user posted image

Ja v maju bo izplačilo sorazmernega dela porodniške za april , ostalo pa plačauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 859
25.2.2009 20:09:23   
špelin@

Če sodim po št. naklofanih  strani (včeraj sem vas zapustila na str. 19), kar krepko čvekate.

Mi smo spali bolj slabo, dan je bil pa super user posted image  Tudi sonček smo krepko izkoristili.

Vse 3 ženske članice naše družine smo se ostrigle: mala pika za dobrih 5 cm, velika za 35 cm, jaz pa za 25 user posted image  Ampak smo še vedno dolgolaske, čeprav velika pika zdaj govori, da ima kratke lase. No, saj jo po svoje razumem, ker so se ji prej lasje končali pod ritjo, zdaj pa segajo "samo" do sredine hrbta...

O Špelin@ kako te bomo pa spoznale???user posted image user posted image user posted image  za pogumno dejanje.

Ko lase spnem v čop, sem enaka kot prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 860
25.2.2009 20:10:59   
Taula

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Pozdravljene

Hvalauser posted image

Ja v maju bo izplačilo sorazmernega dela porodniške za april , ostalo pa plačauser posted image

Hvala.user posted image  Jaz nimam plače, tako da bo borza do jeseni, če mi ne podaljšajo P. A bo še katera oddala vlogo za podaljšavo razen Anitke?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 861
25.2.2009 20:14:49   
tally

Hej mačkice moje,moj je v nočni,jst se počutim malo boljše,me je končno nehalo zatilje bolet,mala pa že pančauser posted image user posted image user posted image

Kok je to super da mi ne vpije več po eno uro,pri varuški se je navadla tko lepo pančkat,da tud doma več ne izsiljuje z vpitjem,ok so redke izjeme,ampak lepo zapančka.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jo zdej dajem 2x tedensko pazit za 4 urce pa se moram pohvalt,da je moja psiha čist drgačna,počutim se super,končno lahko malo zadiham in v miru kaj pospravim in zlikam.

Po eni strani imam kar malo slabo vest ker vem da sem zato na porodniški,da sem z njo,pa skoz se sekiram kaj si bo kdo mislil o tem,po drugi strani se mi pa zdi,da sem mogla mal izprečt ker mi je blo obupno težko,sploh k mojga ni skor nč doma k ma ruski turnus in še tisti 1 dan vmes ko bi mogu bit frej,mora it v spremstvo.

nič ne imej slabe vesti, se bo navadila varuške in to ti je samo + za naprej, ti se pa tudi rabiš malo spočit.

Sem pa opazla,da ima desno dojko povečano in trdo na otip,podobno kot da bi imela kako žlezo vneto,jo bom jutri najbrž peljala pogledat kaj je to?A ima katera izkušnje s tem?
user posted image user posted image user posted image user posted image ne bi vedla

A veste da grem 14.3.na koncert Oliverja Dragojeviča,nisem neki veliki fen,par pesmi je res lepih pa mal odklopa tud rabim,sploh pa je sobotni večer,večer za žur!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje pa bo koncert?

Priprave na zakon so bile presenetljivo v redu,so nama predaval 3 župniki ampak to čist v izi in nobenga vsiljevanja vere ni bilo,potem ena zdravnica glede splavov in zakonski par,ki je poročen že čez 30 let.Spala sva vsak v svoji sobi sam sem se zbujala tko kot se doma ko se mala zbuja pa sem bla zjutri še bolj zmatrana kot ponavadi.Bila sem res presenečena nad njimi.
No tko da uraden žegen imava tko da ohcet bouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem malo prečekirat pa pridem nazaj

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 862
25.2.2009 20:16:16   
barbaw
Cm so šli dol in to kar lepo. Seštevek trebuh, roke, noge -20cmuser posted image Da ne bo pomote, sem še vedno zavaljeni pujsek, samo že lažje dihamuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 863
25.2.2009 20:16:20   
barbaw

Alja je spet prehlajena, toktrat je pokasirala od Andraža. Sedaj ima pa še malo povišano temperaturouser posted image  Ta zima mora res kamlu minit, ker drugače se mi bo odtrgalo.

tally: kaj kukaš?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 864
25.2.2009 20:16:23   
barbaw

Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto user posted image , zdaj pa gre navzgor.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 865
25.2.2009 20:16:42   
katy82
Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš?

Estrella ful si pridna s hujšanjem,men se je pa kr ustavl,komi čakam da začnem s hormonsko terapijo,mam občutek da se bo pol kej bolj premaknil.Aja še to,dej povej kolk se kej koža povesi?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 866
25.2.2009 20:17:43   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čaw punce mojeuser posted image !!

Tkole po skor dveh tednih on pa off bolnice, se bova midva počas vrnila v normalo user posted image . Včeraj sva prišla domov in Žanovo stanje je tako: alergijo na mleko je očitno dokončno prerasel, nima intolerance na laktozo, včeri smo mu uvedli piščančka in danes je že jedel jogurt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeej kako lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 867
25.2.2009 20:17:51   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes sem treščila na dno, popoldne sem bila čisto user posted image , zdaj pa gre navzgor.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 868
25.2.2009 20:18:45   
katy82
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Čaw punce mojeuser posted image !!

Tkole po skor dveh tednih on pa off bolnice, se bova midva počas vrnila v normalo user posted image . Včeraj sva prišla domov in Žanovo stanje je tako: alergijo na mleko je očitno dokončno prerasel, nima intolerance na laktozo, včeri smo mu uvedli piščančka in danes je že jedel jogurt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeeeeeeeeej kako lepa novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O zakon bejba,sam da bo šlo na bolš,ste vsi dost pretrpel do zdejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 869
25.2.2009 20:18:57   
tally

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 870
25.2.2009 20:19:01   
Anitka

Jaka je bil ful obupen dojenček, ker ga je matrala hiperaktivnost. Od 3. leta je malo boljše in je zdaj stanje znosno. Maja pa je bila priden dojenček, zdaj pa je vedno hujša. user posted image user posted image  Saj vem, da ne smem otroka primerjat, ampak ne vem več kam tle pelje. Jaka je že ubogal, ko si mu rekel ne, tale madam pa kot da je gluha. Ful imam problem, ker je papir. Nikjer ne smem čisto nič pustit. Vsako smet in vse vtakne v usta. user posted image  Spanje je vedno hujše in se mi ga sploh ni za omenjat. Jaka je pristal pri nama in smo spali dalje, ta mala pa je za znoret. Počasi si bom mogla omislit kako varuško, da bom par ur na teden fraj. Včeraj sem se skoraj zjokala ob 20, ker enostavno nisem mogla več. Pa da zob sploh ne omenjam. Še zdaj ji ni prebil. user posted image  Enostavno je na momente ne morem več prenašat. Včeraj jo je Hb imela babica, da sem lahko šla v knjižnico, ampak to je bilo slabe pol ure. Saj vem, da vse mine, ampak ...... bojim se, da bo predolgo trajalo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se prijateljica naša.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 871
25.2.2009 20:19:10   
špelin@
Špelina koncert je v Sevnici,komi čakam,a prideš?

Ma nimam šans za kaj takega user posted image  Še za 6. marca, ko imava z user posted image  10. obletnico poroke, ne vem, če bova lahko kam smuknila sama...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 872
25.2.2009 20:20:02   
katy82

O Špelin@ kako te bomo pa spoznale???user posted image user posted image user posted image  za pogumno dejanje.

Ko lase spnem v čop, sem enaka kot prej user posted image

Dons imate pa z Estrello vse v cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 873
25.2.2009 20:20:32   
barbaw
A katera ve, če kaj učinkuje za energijo? Mene kava, red bull in podobno nič ne poživi. Kava mi odžene glavobol, tukaj pa se tudi konča. Red bull in podobni energijski napitki pa so tako kot bi jih stran zlila. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 874
25.2.2009 20:20:43   
tally
jaz rabim brco v rit, ta teden sem začela sladkarije jest user posted image user posted image user posted image user posted image , pa nič več ne telovadimuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?