felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490..... Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko , tako da zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,, Ada nekaj sem brala ene forume, pa sem našla da si ti to jedla...kako je bilo? Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to.... oh, kakšna škoda držim pesti, da se čim prej vzpostavi normalno stanje