NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši 3.3. bi men pasal ni velik za študirat ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datume kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno leto Res je, marčevski datumi so lepši , meni je še posebaj všeč 8.3.2009, mogoče nam pa rata jaz sem preden sem izvedela za spol ,govorila,da če bo fantek,da bo ziher rojen na dan žena Jaz vam ta datum rade volje odstopim, sej je lep sam dlje kot še 1 teden ne bom zdržala, me vse špika, na trenutke v križu grabi.Moj pravi, da komaj čaka in sploh noče slišat, da čakam marec, on bi že svojo pužo rad imel. ja ti ga res skor ne boš dočakala, k te že vse tko špika... še 5 dni pool pa lahk greš ... Ah ne stavim na to Mi je tašča včeraj rekla, da še nedelje ne bom dočakal, sem rekla bom ja boste videl. Sem brala pri februarčicah ena ima iste znake, pa je čez rok ma moja mami je tut skos govorila da ne bom dočakala marca, sploh ne vem od kje to ... js pa mislim da bom čakala še čez rok ... mam tak filing da bom 11.marca( ker je plna luna) rodila... jaoo