|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 13:24:43   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

cita, eno UNI rukni pa bo prišlo mleko...se spomnem kako se je meni tvorlo mleko če sem uni spila user posted image  kr mlekarna taprava je ratala....samo da ste dobro in da vas razvajajo....a ta večja je že OK, mislim, je sprejela user posted image ?

joj, da se spomnim,kako so me ljjudje streljal s pogledi, ko sem 4mesečnega drugega fantiča dojila v ošteriji na smučišču zraven pa lokala brezalko pivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - jasno, noben ni vedel, da ni alko... madonca, kaj koga briga!!!!

ja ampak to uni je pa prav fajn pa še mlekec se tvori...meni je full pasal, je blo poletje, vroče....zvečer sem dala Žigca ninat, si vzela pivce iz hladilnika in na teraso....

zadnjič greva z mojim v trgovino in mi reče: ˝a en zaboj ti bo dovolj?˝ sva se user posted image , so naju vsi gledali in si mislili, glej jo pijanko, trebuh do zob pa pivo ruka.....

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.2.2009 13:24:47   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Pr nas vse po starem še vedno se  matramo glede dojenja ni mlekca na veliko ampak grem jutri svoji G po tabletke sej sem jo komaj nafehtala ampak kaj me briga naj bi jih da če jih je možno dobit...mala dobiva dodatek da je sita ampak je pa naenkrat postala mala prava požeruhinja bi jedla in jedla le po kom je lahko otrok če bi kr jedo po mamici user posted image ...Moj je še vedno doma gre pa v službo tam okol 08.03 joj si sploh ne predstavljam kako bova sami doma ok k bo delal zjutraj ni blema ampak ko bo popoldne bo kriza ko dela do konca tam do 23:30 ali pa še dlje se bova že navadili na svoj ritem...moram pa povedat da je velika velika razvajenka jo je ati fajn razvado točno ve kdaj je na rokah ali pa če jo položimo v ležalnik ja pač prvi otroček pa še punčka in je ati čist blažen kr naj bo sej je lepo da jo ima tako rad moram pa priznat da je velika velika razlika med prvo hčero in sedaj...sploh nisem navajena da mi nekdo toliko pomaga ker prvič sem bila za vse sama...
Bili smo že tudi na prvem sprehodu bilo je več kot super se sploh nisem mogla ločit od vozičkauser posted image user posted image sem bila kot mali otrok...nekdo se je oglasil ampak je že tišinauser posted image user posted image ...
če je kateri sonček bolan naj se hitro pozdravi...drugače pa punce lepo se imejte pa seveda se še javim...

No kaj sedaj prehitevanja bo počasi konec sedaj ste pa vi marčevke na vrsti katar gre prva???user posted image user posted image user posted image

No šibam mal počivat...ker moj kuha kosilo kk mi je lepo...

user posted image za prvi sprehodek.... verjamem da je blo luštno...

glede dojenja, sem zasledila da baje sezamov čaj pomaga, da ti da več mlekauser posted image
probi še to, sej zgubit oziroma škodit ti ne more....user posted image

aja hvala...kje pa se ga lahko kupi mogoče veš????

ni to prou posebi sezamov čaj... ampak samo sezam kupiš in potem skuhaš čaj iz sezama... potem spiješ čaj in še tist sezam na koncu poješ... sicer so se punce kr pačile ko so pisale kaj pijejo, ampak jim je pomagalouser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.2.2009 13:25:04   
sanna
Julam, si me nasmejala. Videt je bilo pa sigurno zanimivo, pivo pa dojenje. Si kar predstavljam user posted image . Ampak ljudje so res preveč polni predsodkov. Kaj koga briga.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.2.2009 13:27:57   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

a vse čakamo na marec???

ma kaj je z RR? neki mi šteka...

pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da.....
user posted image user posted image user posted image bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebijauser posted image user posted image user posted image

Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2user posted image Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

3.3. bi men pasaluser posted image user posted image ni velik za študiratuser posted image user posted image user posted image ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datumeuser posted image

kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno letouser posted image

Res je, marčevski datumi so lepši user posted image , meni je še posebaj všeč 8.3.2009, mogoče nam pa rata user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image jaz sem preden sem izvedela za spol ,govorila,da če bo fantek,da bo ziher rojen na dan ženauser posted image user posted image user posted image

Jaz vam ta datum rade volje odstopim, sej je lep user posted image user posted image user posted image sam dlje kot še 1 teden ne bom zdržala, me vse špika, na trenutke v križu grabi.Moj pravi, da komaj čaka in sploh noče slišat, da čakam marec, on bi že svojo pužo rad imel.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja ti ga res skor ne boš dočakala, k te že vse tko špika...  še 5 dni pool pa lahk grešuser posted image ...

Ah ne stavim na touser posted image Mi je tašča včeraj rekla, da še nedelje ne bom dočakal, sem rekla bom ja boste videl.user posted image user posted image user posted image Sem brala pri februarčicah ena ima iste znake, pa je čez rokuser posted image

ma moja mami je tut skos govorila da ne bom dočakala marca, sploh ne vem od kje touser posted image ... js pa mislim da bom čakala še čez rokuser posted image ... mam tak filing da bom 11.marca( ker je plna luna) rodila... jaoouser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.2.2009 13:29:27   

cita, eno UNI rukni pa bo prišlo mleko...se spomnem kako se je meni tvorlo mleko če sem uni spila user posted image  kr mlekarna taprava je ratala....samo da ste dobro in da vas razvajajo....a ta večja je že OK, mislim, je sprejela user posted image ?

ja sej so rekli da pivo pomaga bom danes probala drugače ne pijem nč ampak bom kak kozarček da bo mlekouser posted image user posted image user posted image ...

Mama kaj naj rečem če sem še vedno user posted image user posted image  pol veš kako je z našo taveliko punco...ampak ni kriva vse sama kriv je ati od nje ko jo šuftajo proti nam...nisem si mislila tega...spet user posted image user posted image  ko sem že tko čist out pol pa še kaj takega izvem...ok ne bom jamrala tle ko vi ste srečke nosečkeuser posted image

sej to uni je brezalkoholno pivo, pa kak deci mleka na dan skratka čimveč tekočine in ne skrbet preveč...ma kako je lahko moški tako nesramen pa proti vam obrača pupo....ma ne se user posted image , ne koristi ne tebi, ne user posted image .....nam pa lahko pojamraš in se izpoveš, vedno smo pripravljene pomagat....naj se tvoj možek proba z njo pogovorit, morda bo pomagalo....
samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pivo bom poskusila sej drugače pijem čaj za dojenje pa ful vode spijem mleka pa ne pijemuser posted image ...vem da ne koristi nikomur da jokam ampak srce se mi trga smo jo v nedeljo ko smo bili skupaj šli smo na en obisk pa jo je od botre hčera vprašala Laura ka te kdo pr atiju šufta zakaj en bi šla k mamici pa je rekla ja ati mi pravi da naj bom raje kr pr njemu v tem smisli sej ima mami malo punčko doma in nima časa zate...user posted image user posted image user posted image srce se mi trga punce moje verjemite mi...sej se ful ukvarjamo z njo ampak imam občutek da je tle tudi podkupovanje...ja nč grem pojest kosilo se potem kaj javim...punce hvala da me poslušate...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.2.2009 13:30:22   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: julam

ja sej so rekli da pivo pomaga bom danes probala drugače ne pijem nč ampak bom kak kozarček da bo mlekouser posted image user posted image user posted image ...

Mama kaj naj rečem če sem še vedno user posted image user posted image  pol veš kako je z našo taveliko punco...ampak ni kriva vse sama kriv je ati od nje ko jo šuftajo proti nam...nisem si mislila tega...spet user posted image user posted image  ko sem že tko čist out pol pa še kaj takega izvem...ok ne bom jamrala tle ko vi ste srečke nosečkeuser posted image

joj, kakšno škodo delajo ljudje oktrokom, ko jih proti lastnim mamicam naperjajo!!!

cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kar pojamri!!!

ma tebi tudi zaradi tega user posted image in stresa  primankuje mleka...  probi se čim manj sekirat, za dobro tebe in user posted image ... ker če bo šlo tak naprej, boš čist brez mleka ostala... za Lauringa atija pa tk nimam besed user posted image kok je lahk tak da ti malo obrača stran od nje.... skratka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.2.2009 13:30:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

javljam se iz pregleda..našauser posted image  ima že nekje 2700gramov...zredila se nisem spet nič(v 2 tedna niti 1 kg)user posted image ,opseg trebuha 103cm,naslednji pregled 4.3
čestitke za pregled,user posted image user posted image da ne pridobivaš na teži je pa normalno na koncu nosečnosti-jaz sem v prvi shujšala za kguser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.2.2009 13:31:05   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalouser posted image
če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov...

user posted image user posted image user posted image  najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok...

no, noben še ni not ostaluser posted image , 1x v kratkem bo že...

uf, si že v nizkem štartu user posted image  a zredila se pa nisi nič?

upsuser posted image , ja, sem se 1 kg zredila... zgleda, da so krofi naredili svojeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.2.2009 13:35:11   
NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz sem s pregleda... ctg ok, nič še ne kaže, da bi se kaj dogajalouser posted image
če prej ne rodim moram v ponedeljek zjutraj v P, da vidijo kako in kaj in če še vedno ne bo nič kazalo, da se kaj začenja grem še domov...

user posted image user posted image user posted image  najprej mi reče naj bom 14 dni prej pripravljena, ker je otrok tako velik, zdaj bom pa na koncu še čez rok...

no, noben še ni not ostaluser posted image , 1x v kratkem bo že...

uf, si že v nizkem štartu user posted image  a zredila se pa nisi nič?

upsuser posted image , ja, sem se 1 kg zredila... zgleda, da so krofi naredili svojeuser posted image

ja meni je tudi G. rekla da je zelo velik in težji za svoje tedne, ampak da to ne pomeni da bo kaj prej...  meni se tudi zdi da bom šla kr čez rok...user posted image

js sm se letos toook najedla teh krofov da sem se zdej odločla da 40dni ne jem NIČ SLADKARIJ ... mi vse skoz uho ven gleda.... bom vidla če bom zdržala 40 dni brez čokolade, bonbonv, pač tega... težka bouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.2.2009 13:37:47   
dushka
Zdela je bila pri meni patronažna sestra. Taja lepo napreduje, ima 2560 kg. Tudi jaz imam probleme z mlekom. Imam full premalo mleka, niti za en obrok. Dajem ji nadomestno mleko.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
25.2.2009 13:39:18   
dana
cita si pa res boga no. Zdaj ko bi se morala veselit novega življenja, te pa še to bremeni. Mislim, da tudi zaradi tega sekiranja ni mleka. Ker tudi od razpoloženja mamice je odvisno kolk mleka ima.
user posted image Ti kar pojamraj, da ti bo lažje.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
25.2.2009 13:39:30   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

Zdela je bila pri meni patronažna sestra. Taja lepo napreduje, ima 2560 kg. Tudi jaz imam probleme z mlekom. Imam full premalo mleka, niti za en obrok. Dajem ji nadomestno mleko.

user posted image za Tajo... za mleko pa še ti poskusi pivo oziroma čaj iz sezama user posted image

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.2.2009 13:39:42   
spps

user posted image user posted image  za Tajouser posted image user posted image -
kar se pa dojenja tiče se rado zgodi,da dojenje ne steče,če so bebiji nedonošeni.v glavnem,da lepo papcauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.2.2009 13:42:21   
mama_milchy

pivo bom poskusila sej drugače pijem čaj za dojenje pa ful vode spijem mleka pa ne pijemuser posted image ...vem da ne koristi nikomur da jokam ampak srce se mi trga smo jo v nedeljo ko smo bili skupaj šli smo na en obisk pa jo je od botre hčera vprašala Laura ka te kdo pr atiju šufta zakaj en bi šla k mamici pa je rekla ja ati mi pravi da naj bom raje kr pr njemu v tem smisli sej ima mami malo punčko doma in nima časa zate...user posted image user posted image user posted image srce se mi trga punce moje verjemite mi...sej se ful ukvarjamo z njo ampak imam občutek da je tle tudi podkupovanje...ja nč grem pojest kosilo se potem kaj javim...punce hvala da me poslušate...

tebi pri nastajanju mlekca škodi tudi razbujranje pa user posted image  in vse kar se pač dogaja, poskusi malo odmislit zadeve čeprav verjamem da je težko ampak zate in za user posted image  bo to dobro

malo mlekca pa le spij pa čeprav na silo....moja kolegica je rodila decembra in tudi ne mara mleka, pa jo prepričam da le naj poskusi, drug dan me kliče in reče, da je prišla cisterna k njim domov kolko velke in polne joške ima...tako da kr probaj....
jaz ti edino lahko rečem, da se magari z njo kdo od tvojih pogovori (dedek, babica, kakšna teta) in pa seveda tudi z njim....res ni lepo od njega da tako govori otroku....,

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
25.2.2009 13:42:28   
dana
Punce sam ne se sekirat če nimate mleka. Je brez veze. Jaz sem Tilna dojila dobra 2 meseca, potem smo šli na dodatek. Pa mu danes nič ne manjka. Če ne gre, ne gre. Jaz sem naredila vse, kar sem lahko, pa ni šlo več. 

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
25.2.2009 13:48:00   
Lolita23

user posted image za Tajo... za mleko pa še ti poskusi pivo oziroma čaj iz sezama user posted image

user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
25.2.2009 13:54:17   
drevozivljenja
ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
25.2.2009 14:01:17   
NoBady

ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

js sploh ne pišem gibov in jih tudi ne mislim... čutim user posted image čez cel dan po malo, kdaj več, kdaj manj... se mi je ene parkrat nrdil da ga celo dopoldne nisem čutla, al pa popldne...sem pojedla čokolado in je blo dobro...user posted image priporočamuser posted image

glede kajenja ti pa ne znam odgovort, sama sem nekadilka, tko da ne vem....

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
25.2.2009 14:12:10   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: dana

Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno?

jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit.

ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat....

ne vem,če je katera že napisala,ker sem malo v zaostanku z branjem, mi smo to rešili tako,da smo odšraufali koleščka dol s posteljice pri nogah, gor pri glavi pa smo jih pustili in je bilo glih prav, drugače pa je ok tudi, če se zloži pod jogi kako debelo brisačo, ampak naš je predebel, pa ni bilo efekta, Taja ima zdaj malenkost tanjši jogi, pa ji kar brisačo dam pod jogi, ko je kaj prehlajena, da lažje diha

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
25.2.2009 14:13:14   
Lolita23

js sploh ne pišem gibov in jih tudi ne mislim... čutim user posted image čez cel dan po malo, kdaj več, kdaj manj... se mi je ene parkrat nrdil da ga celo dopoldne nisem čutla, al pa popldne...sem pojedla čokolado in je blo dobro...user posted image priporočamuser posted image

glede kajenja ti pa ne znam odgovort, sama sem nekadilka, tko da ne vem....

Jaz se pridružujem izjav. Meni ni dala niti papirja, da bi si pisala gibe.Se je zdej v dveh tednih pomirila, ampak jo čutim, mi se pa dogaja kot nobady,da je kako dop. ali pop. nisem, pa je potem nadoknadila.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
25.2.2009 14:16:02   
pocka

a vse čakamo na marec???

ma kaj je z RR? neki mi šteka...

pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da.....
user posted image user posted image user posted image bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebijauser posted image user posted image user posted image

Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2user posted image Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

3.3. bi men pasaluser posted image user posted image ni velik za študiratuser posted image user posted image user posted image ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datumeuser posted image

kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno letouser posted image

pa misliš da bi blo prestopno...bi vse noge skup držale da ne grejo rodit....stric od mojga moža je rojen na 29.2. user posted image

jaz sem obakrat, ko sem izvedel,da sem noseča šla najprej s strahom pogledat,da ni slučajno prestopno letouser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
25.2.2009 14:31:12   
mama_milchy
grrrrrr, sem se zdaj razjezila in sem jezna ko user posted image ....klicarim v ZD Koper in seveda se mi nihče ne javi pol končno dobim gor otroško in mi reče sestra da naj počakam do jutri in če ne bo bolje da pokličem in pridem v petek ga pokazat, če mi pa rabi bolniška bo vpisala v karton in jo dobim....meni pritisk na 300 in rečem da je otrok že od včeraj zjutraj z vročino, ki ne pada pod 38, da je čez dan driskal in zdaj še suho kašlja tako da ga kr trga in da ne bi rada čakala do jutri, ker tudi nič mu ne pomaga pri zbijanju vročine in danes pa tudi noče ne jest ne pit.........ja, no pol pa pridite se pokazat, če je tako.....
mislim, ej, so pa ena tako nerazumevajoče da kr glava boli...se vidi da ni ta prava sestra v službi, ker sestra naše zdravnice nas vzame brez da bi karkoli rekla do konca samo priimek ji je dovol...še posebej od takrat ko je bil žrelnico in pa ušesa operiran...pa še v kartonu je zdravnica zadnjič zapisala, da se ga vzame isti dan, če ima vročino.....no sej na koncu me je naročla naj ga ob 18-ih pripeljem ampak prej pa moraš glas dvignit
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
25.2.2009 14:31:52   
pocka
cita - poskusi se čim manj sekirat, ker to res ful vpliva na nastajanje mleka, verjamem,da je težko, jaz bi tudi verjetno bila čisto na koncu z živci,če bi izvedela kaj takega, ampak poskusi odmislit user posted image user posted image

uni - jaz sem ga tudi vsak dan pri kosilu spila in je bilo mlekeca z izvoz

drevozivljenja - kot so ti že ostale povedale, pri meni je tudi tako, včasih je dopoldne bolj miren, ampak zvečer pa obvezno nadoknadi med 20.30 in 21. je vedno revolucija v bušiju user posted image , glede kajenja pa ti ne znam svetovat, sicer pa kar je je, če že celo nosečnost kadiš, je itak brezveze,da se zdaj sekiraš,če kaj škodi...jaz sem v prvi nosečnosti nehala kaditi po 2 mesecih (2 meseca sem skadila 2 na dan), ko sem nehala dojit sem spet nekaj začela,ampak sem spet zanosila in takoj nehala kadit in upam,da tako tudi ostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image , glede dojenja, pa poskusi čim več počivat, pa kak uni spij, baje je počitek zelo pomemben na začetku, da se mleko tvori

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
25.2.2009 14:33:55   
pocka
mama_m - ti kar zaropotaj, ene sestre so res user posted image , niso zdrave,če ne komplicirajo, jaz ponavadi kar mojemu rečem naj kliče, ker drugače živčnega fašem...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
25.2.2009 14:35:03   
pocka
aja pa slikice Lovrota in Taje moram pohvalit user posted image user posted image user posted image , corteki mali

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?