|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
24.2.2009 13:17:57   
katja_p
Ne morem verjet, da se je Googlu Gmail sesul user posted image

Naša user posted image  pa že več kot 2 uri spi in spi in spi ... revček naš zaspančkani ... user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
24.2.2009 14:12:35   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

skorpika - ne gre za vprašanje preživetja, ampak njihov način - rutiniran način, ko jim je malo mar za tvoje počutje - glavno da opravijo.

ja ja sej vem kavica, zato pa sem šla jst rajš k mojmu ginekologu, ampak v privatno ambulanto kjer si vzame čas in vse naredi tako kot mora, ker v leonišču v LJ je kot po tekočem traku...daš mal več €, ampak men ni žal...

Neposredna povezava do sporočila: 1977
24.2.2009 16:14:48   
čebeli
Hvala vsem za tolažbo glede dojenja. user posted image Imam pač veliko punco, ki se lepo redi in raste, edin tistih šlaufkov na rokicah pa nima in glave širše kot daljše ne -na nobicah pa so klobasiceuser posted image . Je pa zato zdrava. In ne bojo me pripravle te moje tete ob mleko! Dons ponoči sem mela spet pižamo mokro in kovter tut.

Igrače:
Naša bejba jih tut ne šmergla pet posto, če ji visijo pred nosom. Če pa ji tresem tisto rožico ropotuljico, jo pa gleda, se ji smeje in čeblja pa maha z rokicami in tako včasih tut po nesreči mahne gor al pa celo zagrabi...

< Sporočilo je popravil čebeli -- 24.2.2009 16:21:11 >

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
24.2.2009 16:23:58   
čebeli
Tole sem pa še dolžna iz porodnišnice...eden redkih momentov, ko panča na svojem.

user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
24.2.2009 18:27:33   
Suni
Punce, a ima katera od vas tisti sling, ki nima obročev, ampak se zaveže? Jaz danes malo eksperimentiram, pa mi te vazeva ne grejo preveč dobro od rok... bi rabila kak nasvet...

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
24.2.2009 18:44:48   
uršula83
Js ga mam, sam tkole napisat je ful težko. Tut sama sm mela na začetku probleme. Moj nasvet je: pejt čist točn po priloženih navodilih. Ko sm kr sama probavala mi ni in ni ratal, ko pa sem sledila navodilom mi je.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
24.2.2009 19:43:18   
*nina*
pozdravljene po dolgem času...tudi mi smo imeli danes poporodni pregled in me ni nič bolelo, vse je vredu, lahko začnemo zopet s posteljnimi  igramiuser posted image juuuhhhuuuhhuuuuser posted image me prav zanima kako bo, sem že pozabila kako je touser posted image me je kar malo strahuser posted image

drugače smo pa pridni, mala lepo spi, izpuščaji so se zelo izboljšali, tako da mislim, da ni na kaj alergična zaenkratuser posted image mala se tudi zelo lepo redi, kako se le nebi če pa tako hlasta po zizi, da se ji kar zaleti ...tako je posrečenauser posted image danes smo jo za cele 5minut našemili v zajčka, več časa ni zdržalauser posted image

dojenje: jaz jem vse, razen tistih jedi ne, ki so pač že nasplošno znane da napenjajo

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
24.2.2009 19:44:37   
blackcoffee
evo.. sem ven vrgla vrečko in naštela današnje polulane in pokakane pleničke. torej, od 00:00 do zdaj, ura je 19:30h je polulal in pokakal 9 pleničk. zdaj ima 10-to na riti in do 24h ga bo ziher še potrebno previt. gromki je kot goska - pri ustih notr, pa pri ritki ven. user posted image me pa veseli po eni strani da sproti kaka in ga nič ne 'šraufa'. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
24.2.2009 22:52:23   
Suni
uršula83: ja, saj po navodilih si ga vežem, pa mi ni čist jasno, kako mora bit dete notri user posted image , imam samo taka navodila s slikcami, nič teksta... Pri tej osnovni vezavi (čez trebuh, zadaj prekrižano, čez rame, spredaj prekrižano, zadaj zavezano) sem dala notri mojo tamalo, pa ji je blo fajn če je bila na hrbtu (tko kot na rokah - da je hrbet spodaj), samo sem zdej po netu mal gledala, pa vidim, da mora biti dete notri tako, da ima nogice razkrečene user posted image . Bom jutri sprobala...

Neposredna povezava do sporočila: 1984
24.2.2009 23:01:47   
katja_p
Naša se je med kopanjem skor dotaknla stopal user posted image  so se ji tk zanimive zdele user posted image  zdej pa aja, js grem pa tud.

nočko!

user posted image

(odgovor članu Suni)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
25.2.2009 8:50:12   
čebeli
Dobro jutro in kofetke user posted image za vse!

Mi smo imeli neverjetne 5 urne kose spanca! Ni čudno, ko je pa hotla včer zvečer od 5h naprej na vsako uro jest, pa še čist divja je bla, ko sem jo odstavljala, sam kaj ko se je po parih minutah začela kregat v jošk in bušija je mela za raznest polnega. A vaši user posted image tut ne vejo kdaj so siti?

Pokaka se mi na 2-4 dni, sam takrat bi pa lahko za 5 plenic mela...ji vse do vrata pride in do podplatov...jo morm direkt pod pipo al pa v banco tunkat...user posted image Zadnjič enkrat sem jo šla pa prehitro previt in sem morala odskočit, ko nisem hotla dobit zadnjega rafala v trebuh...user posted image Polula pa tut več kot 5 plenic na dan...sam ne čakam da so čist polne (ne premočijo mi zaenkrat).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
25.2.2009 10:38:24   
katja_p
Naša tud ne ve vedno, kdaj ma dost. Pol se pa eki krega pa krega, pa klati okol, se pristavlja pa spet stran ... pol med kupčkom pa bruhne odvečni del.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
25.2.2009 11:04:50   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Naša tud ne ve vedno, kdaj ma dost. Pol se pa eki krega pa krega, pa klati okol, se pristavlja pa spet stran ... pol med kupčkom pa bruhne odvečni del.

Evo, čist tko bi js napisala za našo...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
25.2.2009 11:10:05   
blackcoffee
čebeli:
Pokaka se mi na 2-4 dni, sam takrat bi pa lahko za 5 plenic mela...ji vse do vrata pride in do podplatov...jo morm direkt pod pipo al pa v banco tunkat...user posted image Zadnjič enkrat sem jo šla pa prehitro previt in sem morala odskočit, ko nisem hotla dobit zadnjega rafala v trebuh...user posted image Polula pa tut več kot 5 plenic na dan...sam ne čakam da so čist polne (ne premočijo mi zaenkrat).

user posted image

zunaj sije sonček.. gremo malo ven!

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
25.2.2009 11:56:15   
Detece
Mi2 sva ravnokar prišla domov. Je zelo lepo zunaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
25.2.2009 11:59:38   
blackcoffee
kje naša zverina lazi, da je ni nič na spregled?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 25.2.2009 12:00:56 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
25.2.2009 12:05:45   
arupnik3
živjo
spet se malo oglašam
ja sploh nimam časa še za net
grem raje malo ven, učeraj smo šli v maškare, danes smo že kuhali (pohan sir, pomfri) njami, potem gremo tudi ven,
jutri grem h eni kolegici bomo skupaj vozičkale
skozi se nekaj dogaja pa mala rabi vedno več pozornosti
ja naša sedaj 2 dni ni nič kakala in se je bogica dons ponoči tako napenjala da je bla potem pokakana čisto do vratauser posted image user posted image HB sam da ne trpi več
drugače pa nisem vas nič brala tko da bom mogoče mal preletela zadevo
lepo preživite popoldne

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
25.2.2009 12:06:57   
pike

Ojla,

tiste, ki boste dale otročke krstit, kje ste kaj kupovale oblačilca za krst. Mi bomo krst imeli v maju in jaz bi mojiuser posted image najrajsi kupila kar preprosto belo oblekco pa gor kako jopico v beli barvi. Se mi zdi, da so te oblekce za krste kar načičkane, no vsaj tiste, ki sem jih v BC opazila.

Neposredna povezava do sporočila: 1993
25.2.2009 13:20:58   
čebeli
Oj!

Ja, js sem jo v BC kupla, pa ni načičkana reč. Itak, ko pa ni prav za krst narejena...imajo pa res take princeskaste oblekice za krst tam. Poglej še na neckerman in quelle in podobno. Pa mogoče bojo mel na poletje tut u običnih štacuncah kakšno luštkano primerno zadevico. Ti svetujem da še mal počakaš do sezone, pol pa na lov, da ne boš prekasna, kot sem bla jaz. Sem hotla kupit tisto zimsko vrečo, k je tko mehka, pa so do takrat že vse pobrali. Pajaca al pa sam bunndice pa nisem hotla...

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
25.2.2009 14:15:51   
*nina*
daaan...mi smo tudi iz vozičkanja, sem mogla it na upravno stalni naslov zrihtat, vreme je ful lepo dokler sonček sije, ko pa ne sije pa kr mraz stisneuser posted image

vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojimuser posted image potni list ali osebno?

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
25.2.2009 14:17:57   
YOZIKA
Blackcoffee- ti pa tvojega gromkega dobro fotraš, da toliko plenic na dan zamenjaš.user posted image Pa očitno ma res dobro prebavo. Saj to je fino, da gre sproti ven, da ga potem ne napenja. Naš pa kaka samoo enkrat na 2 oz. 3 dni. Ampak je pa takrat res dost materiala. Pa kar kar tretji dan že fino napenja. Drugače pa imamo polulanih 6-7 plenic.

katja_p- naš pa ko ma dost, se odklopi, pol pa še nekaj sitka, če mu ponudim še se krega, če mu dam pa dudo, je pa vsa blažen. Tako da ko je sit, hoče samo še dudo, pa spat.

Neposredna povezava do sporočila: 1996
25.2.2009 16:34:03   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

daaan...mi smo tudi iz vozičkanja, sem mogla it na upravno stalni naslov zrihtat, vreme je ful lepo dokler sonček sije, ko pa ne sije pa kr mraz stisneuser posted image

vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojimuser posted image potni list ali osebno?

oboje - potni in osebno

no, mi smo tudi danes že veliko naredili. podpisali papirje za nov avto! v petek ga že vozim!!! komaj čakam!!! (kot mali otrok na božička)user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
25.2.2009 16:35:25   
martka
zunaj so zvončki in trobentice!!!!

juhu! ju3 bo 11 stopinj. ko bi le šlo še samo tako naprej!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
25.2.2009 16:47:48   
martka
http://www.vrtec.si/

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
25.2.2009 16:49:19   
tasa.m
Jaz ji bom za krst kupila kar oblekico (bolj svetle barve), vspodaj pa bela majčka in bele žabice in to bo to, neki takega, da bomo še potem lahko nosili, tiste krstne oblekice mi niso všeč, pa glede na to, da mi krst ne pomeni preveč, ne bom komplicirala. Sem bila lansko leto na krstu dveh punčk in so imeli vse od h&m in sta bile prav luštne.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.