5ra_28
|
Pozdravček... Pri nas je prej snežilo kot pri norcih. Sva šla na sprehod, pa je začelo snežit in vedno bolj in bolj,sva se hitro obrnila, ker sem bila že kot sneženi mož. Bom na hitro komentirala, kaj sem na hitro prebrala.... Hrana med dojenjem...čokolade nisem jedla prvi mesec NIČ, se mi ni nič sladkega luštalo...potem pa skor vsak dan. Še nadaljujem..Vedno nekaj sladkega. Ne jem svinjine. Sem pred mescem svinjske rebrce, pa smo imeli borbo naslednji dan. Sem jih včeraj ponovno in je bilo prej po sprehodu pestro. Lefaxin po dolgem času stopile v boj in pomagalo v 20 minutah. Ostalo jem vse, oz. vedno več. Čaj med dojenjem...ga ne dodajam. Če bi mu dodajala AM, bi mu ga verjetno. IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A ve vaše malčke čez dan budite, da jejo al jih pustite, da spijo, se sami zbudijo in jim date za papcat, ko začejo sitkat? Na kolk časa približno jeste? Katja..ne budi otroka...bo ti sama povedala kdaj bo lačna. Moj mali sploh ne spi čez dan, razen 2x za 5 min. maksimalno, ali pa dremanje med dojenjem. Tako da ga niti nimam za budit. Privošči ji spanec!!!! Bo jedla z večjim veseljem, ko bo sama hotela, kot pa ko ji bo nekdo narekoval ritem hranjenja. Kaj šele da bi jo ponoči budila. Ti uživaj v daljših intervalih spanca!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tjaša zdle še kr spi. Jedle sva ob 5.30 in se še ni zbudila. Slipim sicer zdle neko rahlo stokanje, a ni nič. Js sm do pred dnevi tamalo budila na 3-3,5 ure, ker mi je tk rekla sestra pr pediatru. Ampak zdej je pa ne bom. Razmišljam edin, da bi si za kak mesec sposodila tehtnico, da mal vidim, kolk poje in če se vredu redi, če je ne budim. Kot so ene že napisala...jaz si tehtnice ne bi sposojala. Boš sam pod stresom in se sekirala. Saj je zdrava in raste.!!!!! Več ne rabiš. Ni enakega otroka, vsi imajo različno težo in različno postavo. Tako kot mi. Jaz tudi samo dojim in se za kaj takega sploh ne sekiram. Včasih je že po eni uri, včasih pa ponoči 6 ur spi skupaj. Pa je pravi suhec proti nekaterim malčkom tukaj med vami. Pa je men idealen in še niti za sekundo nisem pomislila, da bi jedel premal al pa da bi bil presuh.!!!!!!! Čebeli..ne poslušaj smotanih tet!!! Hvala bogu, da je otrok bolj vitek kot pa predebel! Presliši vse take izjave in ravnaj po občutku. Aja, moj mali ima v posteljici preko obešene igrače in ropotuljice, pa jih nikoli ni niti mal migal, razen po pomoti. Pa sva mu z mojim v soboto kupila tisto zapestnico za na roko, pa kot da je ni!!!! Pogovarja pa se, pa smeji, a za igrače pa mu dol visi. Zato se obotavljam za nakupom igralnega centra, Punce manj se sekirat za vse zadeve, pa bo vse ok.