|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
23.2.2009 17:29:40   
čebeli
Tole je naša Doroteja v naročju sestrične...

user posted image

no, takale bo za krst v nedeljo.

< Sporočilo je popravil čebeli -- 23.2.2009 17:31:48 >

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
23.2.2009 18:48:56   
martka
lepo doroteja!
no, Gaja se bo krstila drugo leto. ko bo toplo- po maju.

spi ponoči med 22h in 8h . že 14dni tako.  je danes rekla dr. da je ok, ker se očitno, čez dan naje tudi za noč. nočne obroke pa naj bi začeli dojenčki izpuščati po 4mesecu. in se je gaja odločila, da ne bo tako dolgo čakala.
podnevi pa... kakor kdaj, na uro, na dve, ...  Vse to se je zdelo njeni zdravnici ok. zdaj že tri dni čez dan ne zaspi za več kot pol ure.
budna je 2-3 ure, pol malo zaspi in se spet pogovarja. taka čveka, da je joj! (včasih se sliši kot bi rekla gaja). in mehurčke dela z ustnicami. v gugalniku si ogleduje svoje roke, udarja po igračah in se smeje in čeblja s svojo čebelico na sredini.
glavo ful dviguje. ko je v ležalniku, oz. v gugalniku, kr dviguje glavo, kaj šele v naročju. kupček pa že cel mesec "stoje" podira. ni šans, da bi položila glavo na moje rame. hitri so,hitri. še malo pa bodo lezli naokoli.

uh, punce, a mislite, da bo dovolj eno trojansko srečanje za ves naš čvek??? bi ga kr na 14dni ob sredah(??) uvedle, a?user posted image

no tako, eno uro je spala. zdaj je konec. čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
23.2.2009 20:04:47   
Anonimen
Čer!

No tako ... naša gospodična spijo, mami ima pa zdaj čas da malo na RR pogleda user posted image .

No mi smo imeli danes pregled kolkov in je zdravnik rekel, da na prvi uč je vse ok, da bolj podrobno bo pa drug teden v izvidu pri pediatru pisalo. Je bila pa Neži tako pridna in že zdaj ve, koga mora šarmirat ... strice v belih haljah user posted image ... je bil zdravnik bolj mrk, ko sva prišli, pol se mu je pa Neža tako smejala pa 'AAAAA' na 100 in en način povedala, tak da se je zdravnik na koncu kar režal in jo vprašal, če B-ja pa še ni vzela user posted image ... oh ti lumpa mala user posted image !

Sem jo pa danes prvič brez kombinezončka ven nesla, ker sem ji čez žabice oblekla podložene žametke in čez bodi dala eno jopico, pa mi je pol nekak ni uspelo še v kombineznčka stlačit ... in itak, pol hit mami klicat če je to ful narobe če je brez kombinezona zunaj in se mi je samo smejala, da valjda če je drugače vsa zadekana ... komplikator jaz, a ne user posted image ... tak da sem ji dala gor eno debelo jaknico pa čez nogice v lupinici sem ji dekico dala, pa se mi zdi, da je ni nič zeblo ... pa saj je bilo okoli 7 stopinj danes zunaj.

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1953
23.2.2009 20:43:56   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Čer!

No tako ... naša gospodična spijo, mami ima pa zdaj čas da malo na RR pogleda user posted image .

No mi smo imeli danes pregled kolkov in je zdravnik rekel, da na prvi uč je vse ok, da bolj podrobno bo pa drug teden v izvidu pri pediatru pisalo. Je bila pa Neži tako pridna in že zdaj ve, koga mora šarmirat ... strice v belih haljah user posted image ... je bil zdravnik bolj mrk, ko sva prišli, pol se mu je pa Neža tako smejala pa 'AAAAA' na 100 in en način povedala, tak da se je zdravnik na koncu kar režal in jo vprašal, če B-ja pa še ni vzela user posted image ... oh ti lumpa mala user posted image !

Sem jo pa danes prvič brez kombinezončka ven nesla, ker sem ji čez žabice oblekla podložene žametke in čez bodi dala eno jopico, pa mi je pol nekak ni uspelo še v kombineznčka stlačit ... in itak, pol hit mami klicat če je to ful narobe če je brez kombinezona zunaj in se mi je samo smejala, da valjda če je drugače vsa zadekana ... komplikator jaz, a ne user posted image ... tak da sem ji dala gor eno debelo jaknico pa čez nogice v lupinici sem ji dekico dala, pa se mi zdi, da je ni nič zeblo ... pa saj je bilo okoli 7 stopinj danes zunaj.

Tvoja je pa zgodaj začela šarmirat in to kr zdravnike al kaj?! Ja punca že veuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
23.2.2009 20:50:37   
pike
Oj

naša je polno dojena vendar ji jaz tudi dajem čaj za pit. Kakšne čaje kaj dajete?
Jaz ji skuham včasih šipkovega, sadnega ali pa komarčkov čaj. Vendar ga spije dnevno samo kakih 30 -40 ml. Je pa res, da se mi čez dan doji na 2 uri. Ponoči pa tudi ziza okrog 3 ure in pol 7 zjutraj. Po eni strani bo pa fajn, ko bojo našiuser posted image vso noč prespali, da bomo tudi mamice lahko kam šle, na kako zabavo.
Jaz že mojo user posted image komaj nosim, saj hoče biti v navpičnem položajo, da bi jo leže ujčkala sploh več ne pride v poštev. Ima pa 7 kg  pri 3 mesecih in moja mami mi tudi včasih reče, da je kar močna pol pa se tudi sekiram. Od začetka se bojimo, da premalo pojejo pol pa, da preveč.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
23.2.2009 21:10:28   
YOZIKA

Dojenje:
Spet imam krizo. ker sta me dobili 2 moji teti in mi težili kolk mam suhceno punčko,da bi mogla kaj dodajat. In sem se spet začela sekirat...in mam dete živčno (al mi je pa zdej spet krčke dobila). Babe zmešane user posted image ! Smo jo šli pol vagat, pa smo ugotovil, da ma čez 5 kil, kolk natančno pa povem drug teden, ko mamo posvetovalnico. Se pa verjetno ni zredila za celo kilo v enem mesecu.

Čebeli- ne se sekirat zaradi teže. Minimum na mesec je 450g. Če je dete zadovoljno, potem sigurno ni lačna. Bi že jokala, če bi bla lačna.
Aja, če dobi otrok dovolj mleka se vidi še po polulanih in pokakanih pleničkah (polulanih naj bi blo 5 v 24 urah, pokakani pa 2 na dan oziroma na več dni ena, ampak takrat obilno)

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
23.2.2009 22:29:26   
blackcoffee

YOZIKA:
...
Čebeli- ne se sekirat zaradi teže. Minimum na mesec je 450g. Če je dete zadovoljno, potem sigurno ni lačna. Bi že jokala, če bi bla lačna.
Aja, če dobi otrok dovolj mleka se vidi še po polulanih in pokakanih pleničkah (polulanih naj bi blo 5 v 24 urah, pokakani pa 2 na dan oziroma na več dni ena, ampak takrat obilno)

ojej.. dve pokakani plenički na dan???? hmm..  user posted image
moj poserje dve plenički za dobro jutro! loluser posted image - brez heca!
čez dan pa tud kakne ene tri. ponoči sem opazila ne kaka več - oz zelo redko. mi pa fejst lula.
..a naj se zdj zasekiram?

čujte, tiste, ki ste že bile na obveznem cepljenju.. kako so cepljenje prenesli vaši malčki. gromkega čaka to v četrtek. user posted image so fejst jokali???user posted image   in kako se obnašajo po-tem otročki - ste opazile kako razliko?

v četrtek imam tudi G pregled. prvič po porodu. isuse.. mi sploh ni za it. bom rekla G, naj mi namaže z gelom one ledene pi-zda-rije, preden mi jih bo vstavila v lulo. mater.. ne razumem, zakaj ne morjo teh instrumentov segreti, preden jih vstavijo. BANDA! ma prav res imam odpor it tja se pokazat. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 23.2.2009 22:34:22 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
23.2.2009 22:46:51   
katja_p
Blackcoffee: tale G pregled ni nč kaj fajn. Js sm ga mela prejšn tedn ... mene je še na roke štorala pa tipala, če je maternica ok user posted image

Kontracepcija: kaj ste vzele? Cezarette? Tiste, ki ste že doble "ta rdečo" in se zdaj dobile kakšne tabletke: a je treba te tabletke vzet na prvi dan M al kadarkol? (sej vem, da piše v navodilih, sam še nism odprla škatlice user posted image )

Teža malčkov: to pa čist vsak reče drgač - kolk je minimun da se zredi v enem mesecu. Men je sestra rekla, da med 500-600 g, Yozika, ti praviš da 450g. Ker js se pol ful sekiram, če se naša zredi za 600g (tolk pribžin se na mesec, se pa sam dojiva).

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
23.2.2009 23:13:07   
blackcoffee
katja_p:
... tale G pregled ni nč kaj fajn. Js sm ga mela prejšn tedn ... mene je še na roke štorala pa tipala, če je maternica ok user posted image

matr. a je vsaj namazala z gelom instrumente? kr jaz sem čist suha spodi. pol, ko bo treba pa noge narazn dat, pa mi jo bo itak dodatno skupii potegnilo - že od samega odpora in strahu. hmmm.. pa ti reče; 'bodite sproščeni!' ja kako, če:
1. bo prva, ki bo šarila po meni po porodu,
2. so instrumenti hladni,
3. je treba hitro, se mudi, kr je gužva - babe čakajo,
4. je G po možnosti groba,
5. vagina suha - premalo vlažna
6. etc...
joj, že vidim, kak bo bolelo. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
24.2.2009 7:33:22   
YOZIKA

ojej.. dve pokakani plenički na dan???? hmm..  user posted image
moj poserje dve plenički za dobro jutro! loluser posted image - brez heca!
čez dan pa tud kakne ene tri. ponoči sem opazila ne kaka več - oz zelo redko. mi pa fejst lula.
..a naj se zdj zasekiram?

Blackcoffee- ne, nima te kaj sekirat, mišljeno je blo najmanj dve plenički na dan, sem  malo nerodno napisala.

Sicer pa tukaj bolj natančno piše, kdaj dobi dojenček dovolj mleka.
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4718681

Neposredna povezava do sporočila: 1960
24.2.2009 7:48:45   
YOZIKA

Vidim, da sem danes jaz prva, tako da vam pošiljam vsem zaspankam eno velikouser posted image . Jaz jo že pijem. Mi smo pokonci  že od 6h. Ko gre naš Nejc z atkom v vrtec , se obvezno zbudi tudi Miha in smo seveda vsi 4 tako zgodaj pokonci. Saj ni čudno, če pa Miha ob 18 zvečer zaspi, Nejc pa pol ure kasneje.user posted image Zdaj se Miha igra z igračkami na počivalniku, vriska in se smeji, jaz pa tle gor visim. Nejc je šel ap danes tako veselo v vrtec, je bil Spiderman za maškure.
Upam, da bo danes lepo vreme za it kaj ven, čeprav tu pri nas zaenkrat slabo kaže.
Evo, zdaj pa mislim, da se naš pikec pokakal. Grem v akcijo.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
24.2.2009 9:33:59   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

čujte, tiste, ki ste že bile na obveznem cepljenju.. kako so cepljenje prenesli vaši malčki. gromkega čaka to v četrtek. user posted image so fejst jokali???user posted image   in kako se obnašajo po-tem otročki - ste opazile kako razliko?

v četrtek imam tudi G pregled. prvič po porodu. isuse.. mi sploh ni za it. bom rekla G, naj mi namaže z gelom one ledene pi-zda-rije, preden mi jih bo vstavila v lulo. mater.. ne razumem, zakaj ne morjo teh instrumentov segreti, preden jih vstavijo. BANDA! ma prav res imam odpor it tja se pokazat. user posted image user posted image user posted image

Naša je na cepljenju seveda jokala. Tista teta zdravnica z inekcijo ji ni bila nič všeč in se je drla potem še kakšne 15 minut. Ko smo prišli domov je bilo prvih par ur vse ok. Potem je pa postala sitna in je jokala 2 uri. Od utrujenosti je potem zaspala in spala celo popoldne skupaj 6 ur - nič ni jedla. Malce je apetita izgubila. Sem mislila, da bo potem ponoči zabava, pa je ni bilo. Potem se je le odločila, da bo jedla vendar je takoj nazaj zaspala. Tako je spala do jutra. Zjutraj je bila čisto prerojena. Vročine nismo imeli, bruhali tudi nismo. Smo samo spali in jedli. Je bila cepljenja pa tudi proti rotavirusu.

Neposredna povezava do sporočila: 1962
24.2.2009 9:56:10   
tejci01
Pozdravljene

po dolgem času se vam spet oglašam. Vidim da ste pridne čveke.
Naš Martin se je igral pod igralnem lokom, sedaj pa je zaspančkal v ležalniku. Očitno se je kar zmatral. Tudi mi se pridno že pogovarjamo in smejimo. Kako lepo je, ko ti otročiček vrača nasmešek, te kar napolni z energijo.
Kako pogosto daste vašega malčka "pasti kravice"?
Jaz ga dam približno 1x na dan, da si krepi vratne mišice. In se mi zdi da mu kar pomaga, ker se kar dviguje in je zelo vzdržljiv.

Mi kakamo 1x na dan, ker jemo večinoma samo umetno mleko. Zjutraj in zvečer si stisnem mleko iz obeh dojk in načrpam od 40 do 60 ml. Pač nisem ena izmed tistih mamic, ki ima veliko mleka. user posted image  Sem se že sprijaznila, važno da še vedno dobi kaj mojega mlekca.

prvi g pregled: jaz sem ga imela že v januarju in je bilo zelo neprijetno. Prvo me je pregledal s tisto kovinsko rečjo, pol z roko in nazadnje še z vaginalnim uz (ker sem imela zelo močan izcedek). Glede kontracepcije pa sva se dogovorila, da bomo naprej prakticirali kondom, ker tabletke mi niso odgovarjale.

Ste že seksale po porodu? Midva kar odlašava, pa še jaz sem imela močan rdečo-rjav izcedek (lahko je bla menstruacija), sedaj pa je bolj rumenkaste barve-prav sluzast izcedek. Mislite da se telo še čisti?

Ima mogoče katera tudi še izcedke?

slikica malega Martina
user posted image

sem se pa razpisala

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
24.2.2009 10:03:57   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Ste že seksale po porodu? Midva kar odlašava, pa še jaz sem imela močan rdečo-rjav izcedek (lahko je bla menstruacija), sedaj pa je bolj rumenkaste barve-prav sluzast izcedek. Mislite da se telo še čisti?

Js tud še vedno mam neki. Ko se je čišča končala, sem še kr mela skoz nek rjav izcedek, pol mislim da sm dobla menstro, ker se je izcedek povečal pa rdečk je bil, zdej mam pa takega rumenkastega. Pa ne vem, a je t čiščenje, al je kako vnetje. G mo je rekla, da se še čisti ... user posted image  Pa kda bom zdej skoz mogla met vložke?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
24.2.2009 10:46:23   
pike
Doro jutro,

Blackcoffee - jaz sem v januarju imela G pregled in me je bolelo kotuser posted image ,  za povrh pa mi je še G bris vzel kar me je pošteno speklo.

spolni odnosi - midva sva po G pregledu začela vendar imam nožnico suho kot saharo, ker dojim in me zato še boli. Je rekel moj, da mogoče so me pa preveč zašili.user posted image Je pa res, da kakšna akcija je trenutno samo parkrat na mesec. 

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
24.2.2009 10:49:10   
pike

Še eno vprašanje

tiste, ki polno dojite koliko čaja vam dnevno spijejo vašiuser posted image ? Kakšen čaj jim date?

Jaz ji dajem šipkov čaj, sadni in komarčkov, ki pa ga ne mara preveč.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
24.2.2009 11:09:26   
martka
prvi pregled pri G: meni ni bilo pa nič hudo.
1. vedno namaže
2. zelo je nežna
3. se ji ne mudi
4. vse razloži
5. vpraša če me še kaj zanima

povedala mi je za kontracepcijsko injekcijo ki  traja tri mesece. dajo ti jo 3x zastonj potem pa je fajn prekint in potem znova začet. dajo ti jo v ritno mišico (js nimam več te mišice- jo je kar v kožo dalauser posted image ).

seks pa porodu. mi2 sva  prvič 5 tednov po porodu. pa nisem imela suhe nožnice, kot naj bi jo imele doječe mamice, pa me ni nič bolelo. no, pol sva en teden počakala (do pregleda pri G) in potem veselo naprej.

Gaja je včeraj dobila igralni center (tisti z ograjo). ful uživa not. resno. poje živalicam, udarja po njih in jim na veliko predava! lušna jeuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
24.2.2009 11:15:16   
martka
jaz ne dajem nič čaja! pravijo, da je bolje dat kar prekuhano vodo! a tudi ne dajem. samo dojim. saj s tem dobi dovolj vsega. na začetku se odžeja, potem pa še naje.
dojen otrok res ne rabi nič drugega.

pridobivanje teže... 450g na mesec?? Gaja je dobila 300g v tednu dni! no potem se je malo zaustavilo in sedaj dobiva 30g na dan.

ko so otročki lačni, povejo, ko so zaspani povejo... če jokajo vmes, bi se pa cartali! ubogajmo jih! življenje bo lepše!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
24.2.2009 11:52:41   
skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: martka

user posted image     user posted image

nikjer več ne najdem lukovega ig. centra kmetija. mama pravi, da sem posodila in tudi meni se tako zdi. a ne vem komu, pa tudi se mi grdo zdi, da sama ni toliko, da bi vrnila!
torej, katerega predlagate? on drugi ima še glasbo zraven in robovi se zavihajo, da nastane malo ograjice...

nežika...zelo lušna medvedka!!

no martka sem ti hotla povedat da imamo mi ta desni igralni center in je super, pa vidim da si ga že nabavla user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
24.2.2009 11:56:58   
skorpika
Kontarcepcija: ne uporabljamo, pazimo user posted image
Prvi pregled pri G: neboleč, imam super G, vse pove, razloži, je nežen user posted image
Sex: je tak kot prej edino manj ga je user posted image
Čaj: ker je na AM, mu dajem za pit janežev čaj od Hippa (filter vrečke) spije pa približno 50ml dnevno, pa še lažje se pokaka

Kavica: nič naj te ne bo strah pregleda, če je šel Thor ven, boš tudi pregled preživela user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
24.2.2009 12:04:31   
blackcoffee
pike:
tiste, ki polno dojite koliko čaja vam dnevno spijejo vašiuser posted image ? Kakšen čaj jim date?

Jaz ji dajem šipkov čaj, sadni in komarčkov, ki pa ga ne mara preveč.

izključno dojim. nobenega čaja ali vode.

skorpika - ne gre za vprašanje preživetja, ampak njihov način - rutiniran način, ko jim je malo mar za tvoje počutje - glavno da opravijo.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 24.2.2009 12:11:20 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
24.2.2009 12:05:32   
5ra_28
Pozdravček...

Pri nas je prej  snežilo kot pri norcih. Sva šla na sprehod, pa je začelo snežit in vedno bolj in bolj,sva se hitro obrnila, ker sem bila že kot sneženi mož.user posted image

Bom na hitro komentirala, kaj sem na hitro prebrala....

Hrana med dojenjem...čokolade nisem jedla prvi mesec NIČ, se mi ni nič sladkega luštalo...potem pa skor vsak dan. user posted image  Še nadaljujem..Vedno nekaj sladkega. Ne jem svinjine. Sem pred mescem svinjske rebrce, pa smo imeli borbo naslednji dan. Sem jih včeraj ponovno in je bilo prej po sprehodu pestro. Lefaxin po dolgem času stopile v boj in pomagalo v 20 minutah.  Ostalo jem vse, oz. vedno več.

Čaj med dojenjem...ga ne dodajam. Če bi mu dodajala AM, bi mu ga verjetno.

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A ve vaše malčke čez dan budite, da jejo al jih pustite, da spijo, se sami zbudijo in jim date za papcat, ko začejo sitkat?
Na kolk časa približno jeste?

Katja..ne budi otroka...bo ti sama povedala kdaj bo lačna. Moj mali sploh ne spi čez dan, razen 2x za 5 min. maksimalno, ali pa dremanje med dojenjem. Tako da ga niti nimam za budit. Privošči ji spanec!!!! Bo jedla z večjim veseljem, ko bo sama hotela, kot pa ko ji bo nekdo narekoval ritem hranjenja. Kaj šele da bi jo ponoči budila. Ti uživaj v daljših intervalih spanca!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Tjaša zdle še kr spi. Jedle sva ob 5.30 in se še ni zbudila. Slipim sicer zdle neko rahlo stokanje, a ni nič. Js sm do pred dnevi tamalo budila na 3-3,5 ure, ker mi je tk rekla sestra pr pediatru. Ampak zdej je pa ne bom. Razmišljam edin, da bi si za kak mesec sposodila tehtnico, da mal vidim, kolk poje in če se vredu redi, če je ne budim.

Kot so ene že napisala...jaz si tehtnice ne bi sposojala. Boš sam pod stresom in se sekirala. Saj je zdrava in raste.!!!!! Več ne rabiš. Ni enakega otroka, vsi imajo različno težo in različno postavo. Tako kot mi. Jaz tudi samo dojim in se za kaj takega sploh ne sekiram. Včasih je že po eni uri, včasih pa ponoči 6  ur spi skupaj. Pa je pravi suhec proti nekaterim malčkom tukaj med vami. Pa je men idealen in še niti za sekundo nisem pomislila, da bi jedel premal al pa da bi bil presuh.!!!!!!!

Čebeli..ne poslušaj smotanih tet!!! Hvala bogu, da je otrok bolj vitek kot pa predebel! Presliši vse take izjave in ravnaj po občutku.

Aja, moj mali ima v posteljici preko obešene igrače in ropotuljice, pa jih nikoli ni niti mal migal, razen po pomoti. Pa sva mu z mojim v soboto kupila tisto zapestnico za na roko, pa kot da je ni!!!! Pogovarja pa se, pa smeji, a za igrače pa mu dol visi. Zato se obotavljam za nakupom igralnega centra,

Punce manj se sekirat za vse zadeve, pa bo vse ok.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
24.2.2009 12:11:53   
CIPRESA
Moj prvi ginekološki pregled po porodu tudi ni bil nič hudega. Čist na izi me je pregledala, nič bolelo ali peklo, zmenii sva se za bris v mesecu maju, ker prej ni dobro - je še premalo mesecev od poroda in velikokrat ne pokaže prav (tako mi je G rekla), sex pa tudi tak kot prej, nič suho in nič bolečeuser posted image Zgleda je to tudi odvisno od posameznice.

Danes je Anja sitna kot user posted image , nič ji ni prav samo jokca. Žiga je šel danes v vrtec ker so imeli malo zabavico za pusta, je bil oblečen v levčka, potem bo pa doma bo imel počitnice ta teden in pomoje še drugi teden. Se mi bo malo kegljalo ampak mora imeti on počitnice kot ta veliki otrociuser posted image user posted image in ker je majhen pravi da mu pripadajo 14 dniuser posted image mulc maluser posted image

Še vprašanje za kuharice: kaj boste jutri na post kuhale nemesnegauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
24.2.2009 12:28:48   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Še vprašanje za kuharice: kaj boste jutri na post kuhale nemesnegauser posted image

zelenjavni ričet brez fižola! user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
24.2.2009 12:51:10   
blackcoffee
tejci01:

seksala še nisem in prašanje, kdaj bom.. user posted image čeprav bi mi pasalo malo telovadbe - priznam.
izcedkov pa več nimam. imela sem pred dnevi enodnevno krvavitev - kar tako. sem mislila, da bo menstruacija.. pa si je zgleda premislila.
čišča pa je pri meni trajala dobrih 8 tednov.

je pa za menoj naporna noč. gromki je iskal zizo na dve ure. ne vem kaj mu dogajalo. user posted image
in zjutraj, ko bi jaz najboj sladko spala, se je njemu govorilo, krililo in brcalo. in spet jedlo. zdaj spi.
pravijo, da ženska s porodom izvrže parazita, ki jo je.user posted image user posted image   potemtakem ima moj parazit okoli 8kg - govorim po občutku, ko ga nosim po rokah.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 24.2.2009 13:01:01 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.