Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
OJLA čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravit , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:34:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm. Naslednjič pa gremo v P 26.5.2009. Anitka - mi smo še lažji od vas (8220g) , večji za 0,5 cm .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:36:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika Hvala, tudi Gal je pravi lepotan! To bodo problemi, pa ful odraslo deluje. Oooooooo, Vid je dobil prvega zobka, ja krasno, končno! in na isti dan kot Taja tretjega... Hvala vsem za za našega zobeka. Estrella- za minus na tehtnici! Jeeeeeeeej. spet aplaudiram, tokrat mali piki od Špelin-e, za ločitev od dudke...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:36:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: za avtar. Ful ma dolge laske hvala zgleda da vse kar poje gre za rast las pa ne kak komentar, zato je pa lahka in bo manekenka...meni je pa taka carta s to čupiko...sploh sta z atijem lušna na slikcah. .sta ful prijatla, kaj?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:36:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo našo maškaro KUKU mami polna lička mala! lepa pikapoka je bil , mu pristaja ko je tak nežen fantek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:39:17
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos OJLA čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravit , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunaj Ohoj! Lepo to, da se po dolgem času spet javiš. Kako ste, zdravi? Ja kr vn, k je lep sonček. Jst čakam, da se Vid zbudi, da neki po je pol pa vija vn na sonce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:48:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos OJLA čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravit , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunaj Ohoj! Lepo to, da se po dolgem času spet javiš. Kako ste, zdravi? Ja kr vn, k je lep sonček. Jst čakam, da se Vid zbudi, da neki po je pol pa vija vn na sonce. HB smo zdravi , ja jaz tudi čakam, da se AT zbudi in da šibave ven. Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:48:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Pa imamo prvi zobek . Pa je imela sitnoba vzrok. zgleda da smo sam še mi brezzobi pa daj poglej , včeraj je bil dan za zobke, da ni kaka žagica že na delu... , če ne pa bo...saj ma čas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:48:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Danes mu bom kupila magični lonček, ker nama je prejšnji točil in je romal v koš. Upam, da ga bo osvojil, ker jaz mu ne bom več ponujala zize čez dan, ker tole je že too much. Včasih popije kaj iz kozarčka, včasih pa noče nič. Do kdaj boste prekuhavale vodo za pitje, jim mogoče že dajete direkt iz pipe? Jaz mu zmeraj prekuham vodo. Če se res mudi, pa ni časa, potem mu dam tudi iz pipe, ampak to se je zgodilo mogoče 2x, drugače pa prekuhano. Magični lonček pa nama tudi toči, pa zamenjat ga niso hoteli. Sem pa gledala od Aventa, moram nabavit. Jaz jo tudi še prekuhavam. magičnega pa se moja taknit noče, sploh ne skapira da mora potegnit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:48:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zdej vem zakaj me boli križ zjutraj k se zbudim: Haaahaaaaahaaaaaaahaaaaaaaa Ta pa je čit zame , samo mene tud žez dan, misliš da bi morala po parkete in ploščice pogledat, če je še tam kaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:49:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Jaz se danes počutim, kot da me je tovornjak povozil, pozno sem zaspala, ker nisem mogla spat, pa celo noč sem se prebujala. Ko sem končno proti jutru zaspala, pa je bil že alarm v kinderpetu, danes ob 6.45, vsako jutro prej. Sitnoba ga še ni minila, po mojem se je sedaj malo navadil, da mora sitnarit , sploh dopoldan je siten 100 na uro in čaka, kdaj boma šla ven, Meni je pa tak uššššš zunaj, sonček pa lepo sveti. Jaz sem pa danes tako lačna, ampak včeraj sem pozabla dat kruh pečt in sma danes čisto brez kruha. Si boma žgance skuhala, pa zraven mleko. ta tovornjak je mel pot skoz -kamnico na pobrežje zgleda , adijo, samo ne vem, če ni še kake prikolice vmes zraven naložo ker jaz sem tilt!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:51:39
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem iz linea snelle prilično zmatrana. Kilce gredo dol, zaenkrat sem na -5,55kg Asji so pobrali šive, seveda so jo mogli uspavati, ker so se zarastli Olajšali so me še za 14 eu , rana se je skoraj zacelila, stanje je dobro in sedaj jemo do konca AB , luster ima še 3 dni, potem pa bi mogla stvar biti sanirana Ju3 grem drsat, zato grem pod tuš in počasi spat. Če bom še pri volji bom nahitro pokukala sem, če se kaj dogaja za - kile in Asjo Estrella, ti si full pridna. in super da je asja ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:51:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Še malo pa bo 2000 ! GO ČMRLIKA GO Hvala, zdaj sem pa na cilju! In lahko grem zdaj ležat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:51:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko , pa škoda da ne boš mogla cartat. Hvala, ja res, pa saj mam ene dve male štruce tu blizu plus moj mai zaklad.. pa upam ,da bom tud tole kmalu sppoznala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:52:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:52:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:53:11
|
|
|
|
barbaw
|
Čmrlika za 2000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:54:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
Tako, jejjjjj pa še zvezdico sem dobila. Grem perilo obesit, dokler Taja panča.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:54:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit. Zakaj pa ne, a zaradi manjše plače?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:54:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kot vidim, je čvek v polnem zagonu No, jaz grem zdaj lahko končno pod tuš in spat, sem spravila kuhinjo v eno normalno stanje, da bomo zjutraj vsaj lahko sedli mirno k zajtrku. Moj ima zdaj 3 dni dopust in lahko greva jutri zjutraj z veliko piko k frizerju na konkretno striženje. Ona bo ob pol metra las, jaz pa ob dobrih 30 cm. Mirno nočko želim vsem uuuuuu, a tolko dolge lase ima? a ji ne bo nič žal? pa za frizerja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:55:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika za 2000-ko Še malo pa te bom vlovila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:55:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, hvala za kavico, sm jo že spila pol,pol pa mal kasnej Dons bova doma tko da bom mela mal več časa za rr. Naše spanje je še zmer isto, jest ne vem kdaj se bo nehala zbujat ponoč Sm na hitr mal preletela, vse maškarce so res luštne o lejo tebe...si uspela prit mal sem ? a Gaja je bla maškarca? Jah sej veš, da sm jest bl mal doma,zvečer mi pa Sebo prevzame računalnik, je navalil na poker,odvisnik . Ma je bla kao čebelca, je mela sam slinček pa kapo.Bo drugo leto kej več . Kaj pa Nejko? Nejko tud..letos mu tak še to nič ne pomeni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:56:44
|
|
|
|
jana81
|
no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?