Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 8:54:28
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja roka oziroma zapestje me tako boli od včeraj , da komaj klofam. Ja kaj si pa delala??? sam je res mal smešno za prebrat, če kdo ne ve, kaj si delala včeraj! še dobro, da si samo badminton igrala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 8:56:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja roka oziroma zapestje me tako boli od včeraj , da komaj klofam. Ja kaj si pa delala??? sam je res mal smešno za prebrat, če kdo ne ve, kaj si delala včeraj! še dobro, da si samo badminton igrala! A badminton si igrala , jaz pa sem že imela umazane misli
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:02:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja roka oziroma zapestje me tako boli od včeraj , da komaj klofam. Ja kaj si pa delala??? A G si poklicala??? igrala sem badbinton.. danes še nisem klicala, ker zjutraj nisem imela nič na vložku, bom počakala če bo kaj in pokličem, ker nazadnje ko sem bila tm, mi je rekla jst nič ne vidim (pred mesecem), in ne bi rada da mi spet to reče, upam da je konec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:02:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dobro jutro, smo sicer pokonci že od 6.45, ampak smo mogli že sanirat rito, pa zajtrk sva jedla, pa cote obesla,.... spali smo vredu, zaspal je ob 21.30 in se prvič zbudil šele ob 3h za jest..potem potegnil do 6.45h. trenutno se pogovarja s cevjo od sesalca si dobla pošto? sem hvala.. se kaj ućiš? men gre bolj slabo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:02:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja roka oziroma zapestje me tako boli od včeraj , da komaj klofam. Ja kaj si pa delala??? sam je res mal smešno za prebrat, če kdo ne ve, kaj si delala včeraj! še dobro, da si samo badminton igrala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:03:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja roka oziroma zapestje me tako boli od včeraj , da komaj klofam. Ja kaj si pa delala??? sam je res mal smešno za prebrat, če kdo ne ve, kaj si delala včeraj! še dobro, da si samo badminton igrala! A badminton si igrala , jaz pa sem že imela umazane misli bi morala pa zelo dolgo tisto delat, da bi me zapestje bolelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, hvala za kavico, sm jo že spila pol,pol pa mal kasnej Dons bova doma tko da bom mela mal več časa za rr. Naše spanje je še zmer isto, jest ne vem kdaj se bo nehala zbujat ponoč Sm na hitr mal preletela, vse maškarce so res luštne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:06:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Zdej vem zakaj me boli križ zjutraj k se zbudim: Če bi me zaradi tega križ bolel bi bila prav vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:08:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, hvala za kavico, sm jo že spila pol,pol pa mal kasnej Dons bova doma tko da bom mela mal več časa za rr. Naše spanje je še zmer isto, jest ne vem kdaj se bo nehala zbujat ponoč Sm na hitr mal preletela, vse maškarce so res luštne o lejo tebe...si uspela prit mal sem ? a Gaja je bla maškarca?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:11:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, hvala za kavico, sm jo že spila pol,pol pa mal kasnej Dons bova doma tko da bom mela mal več časa za rr. Naše spanje je še zmer isto, jest ne vem kdaj se bo nehala zbujat ponoč Sm na hitr mal preletela, vse maškarce so res luštne o lejo tebe...si uspela prit mal sem ? a Gaja je bla maškarca? Jah sej veš, da sm jest bl mal doma,zvečer mi pa Sebo prevzame računalnik, je navalil na poker,odvisnik . Ma je bla kao čebelca, je mela sam slinček pa kapo.Bo drugo leto kej več . Kaj pa Nejko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:15:58
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro čvekice, mi smo spali super, zbudila se je le enkrat ponoči za mleko in enkrat proti jutru. Se vidi da je bolj lepo spala, saj se je zbudila že ob 07.30, eno uro prej kot ponavadi. je že v želodčku, pa vseeno hvala za postrežbo Anitka ta kopel je za dojenčke in otroke, pa tudi meni fajn dane ko se kopam z njo. Je od Penatena, kar pa je itak kozmetika za bebe. Ana vse naj naj za 10 mesecev Brina in Gal vama pa vse naj naj za 9 mesecev Aurora moja pije tekočino iz flaške, včasih tudi kak požirek iz kozarčka, sem pa ji kupila ta magični lonček od Aventa, pa noče iz njega pit . Vodo pa še jaz prekuhavam, razen če je sila in mi je zmanjka ji dam kar iz pipe. Špelin@ fajn se ostrižite Estrella me veseli da je Asja bolje in za izgubljene kilce Grem zdaj dat zajtrk moji frači, če bo seveda hotela, ker je pila mleko zjutraj. Se tipkamo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 9:21:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aja pa dobro jutro, smo sicer pokonci že od 6.45, ampak smo mogli že sanirat rito, pa zajtrk sva jedla, pa cote obesla,.... spali smo vredu, zaspal je ob 21.30 in se prvič zbudil šele ob 3h za jest..potem potegnil do 6.45h. trenutno se pogovarja s cevjo od sesalca si dobla pošto? sem hvala.. se kaj ućiš? men gre bolj slabo.. tak, tak. sem mela včeraj dober namen, pa smo z evo in rajši šli na , zvečer sem pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:17:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Nekaj odlomkov iz šolskih spisov ... - V soboto je ata zmagal na razstavi psov. - Jaz nisem krščen, sem pa cepljen. - V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar. - Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok. - Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom. - Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge. - Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako. - Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak. - Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija. - Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami. - Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja. - Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo. - Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata. - Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj. - Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka. - Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj. - Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi. - Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni. - V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino. - Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre. - Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:17:58
|
|
|
|
hijenca
|
No čvekice, kam ste vse pobegnile?? Grem pa še jaz malo počivat, ker Videk spi. KONČNO!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:19:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 25.2.2009 10:20:05 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:24:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca No čvekice, kam ste vse pobegnile?? Grem pa še jaz malo počivat, ker Videk spi. KONČNO!!!! To se tudi jaz sprašujem, nekam slabo gre to danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:25:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko Bravo za dojenčico
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:25:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko , pa škoda da ne boš mogla cartat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:25:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dober dan! Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico... Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm. Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:26:20
|
|
|
|
nia5
|
Grem kuhinjo spucat
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:27:02
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem prej že pisala , da dobimo novo članico jutri v družino Barbaw ali estrella ali katera druga ki obvlada nemško bi mi mogoče želela katera kaj lepega napisat za voščilo, da bi pol prepisala? Znam sicer nekaj ampak čist premalo, pa bi mi blo ful lažje tak...pa gre se mi, da je čisto tak z glave napisano, kot bi same zase komu pisale, ne kak verz z interneta moja nemščina je na invalidskem vozičku, zato prepuščam drugim, ki jo obvladajo pa se mi je zdelo, da si ti vau v nemščini, no škoda . Hvala vseeno za odgovor
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:27:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm. Naslednjič pa gremo v P 26.5.2009. za suheca, bo treba več banan papat, pa špinačo da mo moč , ma samo da so zdravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:27:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Takole je trenutno v Mariboru, ne Hijenca? Zima zima bela, v krpah dol letela Filmček je. Zdaj pa grem navijat za Petro Majdič in novo medaljo! Ful dober komentar Gregi kar ploska zraven , a res, se mu dopade moj globokiiiiiiiii glas... ..lušno je padalo kaj...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:27:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Upam, da se te nadloge čimprej znebiš Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? Ja strogo mirovanje pri majhnem otroku - le kako Hvala! Ne vem kako bo, me skrbi . Celo noč nisem spala, ker e ne morem obrnit, pa še zbuja me bolečina iz spanja...s tajo pa itak, tako pač j...kaj čem, zdaj je bla mami pri nama, tak da je malo ona na sprehodih po stanovanju pa previjane, pa te zadeve Hvala mami!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 10:30:41
|
|
|
|
hijenca
|
Še malo pa bo 2000 ! GO ČMRLIKA GO
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?