Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:00:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit. Zakaj pa ne, a zaradi manjše plače? aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:00:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? božček, upam da se ni zbudil ko si ga prestavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:01:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika za 2000-ko Še malo pa te bom vlovila boš mogla malo bolj prste gulit
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:06:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika za 2000-ko Še malo pa te bom vlovila boš mogla malo bolj prste gulit kt takoj kapituliram
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čmrlika za 2000-ko Še malo pa te bom vlovila boš mogla malo bolj prste gulit kt takoj kapituliram
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:10:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:12:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:12:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? božček, upam da se ni zbudil ko si ga prestavila je pogledal in takoj nazaj zaspal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden. superca, kr pridita vidva, ker ti si bolj pogumna za volanom, kot jaz. Kar se tiče vožnje, sem pa res prava prpa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:14:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? božček, upam da se ni zbudil ko si ga prestavila je pogledal in takoj nazaj zaspal.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:15:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:16:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit. Zakaj pa ne, a zaradi manjše plače? aha sej to je pa res, da je manjša plača, sam kaj pa vem.....jaz bom vidla, kaka situacija bo......in se bom potem odločila......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:17:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? To bi jest rada enkrat doživela pri Gaji , sam pomoje je nemogoče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:18:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden. superca, kr pridita vidva, ker ti si bolj pogumna za volanom, kot jaz. Kar se tiče vožnje, sem pa res prava prpa sej če se boš v Lukovico vozla na šiht, se pelješ sam še 20 min po avtocesti in si pri meni
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No Gaja je končno zaspala, zdej grem pa do konca kavo spit na teraso k je tak lep sonček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:19:45
|
|
|
|
tilči
|
Midva sva iz posvetovalnice. Novi podatki:8450g,72,5cm,OG 45 cm.Naslednji pregled 27.5. Dobila sva kremico za lička,ker je še vedno pikast še od zadnjič od čokolino,čeprav se že počasi suši.Če pa slučajno po 1 tednu ne bo izginilo,greva pa na testiranje. Bil je pohvaljen,pa saj to so itak vsi,ampak je tako lepo slišat Edinaos...jaz bom koristila skrajšan delovni čas zaradi starševstva,tudi če bo nižje plačilo.Bomo že nekako.Če sedaj preživimo s porodniško,bomo tudi kasneje,saj bom takrat imela manj posojil.Nekako sem se odločila za to,ker bi rada veliko časa preživela z otrokoma,dokler sta še doma,kasneje bo pa itak že šola.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:20:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit. Zakaj pa ne, a zaradi manjše plače? aha sej to je pa res, da je manjša plača, sam kaj pa vem.....jaz bom vidla, kaka situacija bo......in se bom potem odločila...... Jaz si pri 3-eh kreditih tega ne morem privoščit, pa radi bi še naredili fasado in mansardo letos. Fasada naj bi zdaj spomladi padla, mansarda pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:21:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden. superca, kr pridita vidva, ker ti si bolj pogumna za volanom, kot jaz. Kar se tiče vožnje, sem pa res prava prpa sej če se boš v Lukovico vozla na šiht, se pelješ sam še 20 min po avtocesti in si pri meni Pomoje ne upa z AT. Men je pa fajn k zmer zaspi pol pa nekam prideva je pa dobre volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:21:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Jaz bi takoj, pa si tega ne morem privoščit. Zakaj pa ne, a zaradi manjše plače? aha sej to je pa res, da je manjša plača, sam kaj pa vem.....jaz bom vidla, kaka situacija bo......in se bom potem odločila...... Pred koriščenjem moraš 2 meseca prej dati vlogo v službo.Jaz sem jo že.Me je šefinja sama vprašala,če imam namen koristiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:21:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva iz posvetovalnice. Novi podatki:8450g,72,5cm,OG 45 cm.Naslednji pregled 27.5. Dobila sva kremico za lička,ker je še vedno pikast še od zadnjič od čokolino,čeprav se že počasi suši.Če pa slučajno po 1 tednu ne bo izginilo,greva pa na testiranje. Bil je pohvaljen,pa saj to so itak vsi,ampak je tako lepo slišat Edinaos...jaz bom koristila skrajšan delovni čas zaradi starševstva,tudi če bo nižje plačilo.Bomo že nekako.Če sedaj preživimo s porodniško,bomo tudi kasneje,saj bom takrat imela manj posojil.Nekako sem se odločila za to,ker bi rada veliko časa preživela z otrokoma,dokler sta še doma,kasneje bo pa itak že šola. za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:22:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva iz posvetovalnice. Novi podatki:8450g,72,5cm,OG 45 cm.Naslednji pregled 27.5. Dobila sva kremico za lička,ker je še vedno pikast še od zadnjič od čokolino,čeprav se že počasi suši.Če pa slučajno po 1 tednu ne bo izginilo,greva pa na testiranje. Bil je pohvaljen,pa saj to so itak vsi,ampak je tako lepo slišat Edinaos...jaz bom koristila skrajšan delovni čas zaradi starševstva,tudi če bo nižje plačilo.Bomo že nekako.Če sedaj preživimo s porodniško,bomo tudi kasneje,saj bom takrat imela manj posojil.Nekako sem se odločila za to,ker bi rada veliko časa preživela z otrokoma,dokler sta še doma,kasneje bo pa itak že šola. za mere Jest bi tud šla na skrajšan delovni čas, če bom dobla kej tazga. Itak mam zdej sam 350 Eur porodniške, tko da ne bo panike, če zdej preživimo bomo tud pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:23:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako, jejjjjj pa še zvezdico sem dobila. Grem perilo obesit, dokler Taja panča. , malo smotana, ampak kaj te zvezdice pomenijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 11:24:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste Mogoče se pa srečamo,ker mi imamo tudi namen iti,verjetno v soboto,če bo lepo vreme,da otroka malo zamenjata klimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?