|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 9:25:58   
Lolita23
Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
25.2.2009 9:29:53   
buksi
Dobro jutro!
Jaz sem tudi danes malo bolje spala. Sicer pa me ponoči itak vse boli, ko se obračam in predno se namestim.....
Ja danes bo pa samo pohan sir in solatka in nič drugega.
Moram še malo pospraviti po stanovanju danes pol pa mal počivanja.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
25.2.2009 9:30:22   
spps

Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- Grahec         18.2
- sahary         10.2.!!!!!!!!!
 - yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- sončica*     18.2.
- dolči            11.2. !!!!!!!!!!
- Irena83      24.1. !!!!!!!!!!
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
25.2.2009 9:31:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image
user posted image user posted image user posted image  mi  spadamo med tiste,ki se ne postimouser posted image user posted image user posted image  bo pa kisla repa ,pire in kranjskauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
25.2.2009 9:31:48   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Dobro jutro!
Jaz sem tudi danes malo bolje spala. Sicer pa me ponoči itak vse boli, ko se obračam in predno se namestim.....
Ja danes bo pa samo pohan sir in solatka in nič drugega.
Moram še malo pospraviti po stanovanju danes pol pa mal počivanja.

user posted image ne se preveč matrat,sej ti ne bo nikamor pobegnilouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
25.2.2009 9:33:17   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image  mi  spadamo med tiste,ki se ne postimouser posted image user posted image user posted image  bo pa kisla repa ,pire in kranjskauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Te pa tak, ma men pa itak meso ne paše, tak da mi še ustrezauser posted image user posted image user posted image user posted image                                                                                      

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
25.2.2009 9:33:27   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, kdaj si pa ti ustala, da si vse že pospravla?
user posted image user posted image user posted image ob petih,pospravla sem si pa od 6ih daljeuser posted image

Persida je šla včeraj domovuser posted image user posted image user posted image taša bo pa verjetno v čet,ker je mala pod lučko zarad zlateniceuser posted image

madonca si pa pridna, da se ti da ob taki zgodnji uri pospravljat user posted image

zdaj je Persida zelo srečna, da so vsi 4 končno skupaj, ta je pa bla res dolga....user posted image user posted image user posted image user posted image

za Lijo in Tašo pa user posted image  da gresta čimprej domov

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
25.2.2009 9:33:33   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Dobro jutro,

kako smo?

Jaz kr OK glede na to da sem spala po obrokih...Žigec je celo noč neki jamral pa ob 2-eh zjutraj je prišel k nama v spalnico....vročine pa ime že 39,5 tako da sem že ob 7-ih klicala v ZD ampak naša zdravnica dela danes popoldan; sem mu včeraj dajala calpol pa ni kaj dosti pomagal...no, driskal pa danes še ni je pa zato začel kr grdo suho kašljat......bomo vidli kako bo zdaj zjutraj...
aja, še zobozdravnico moram klicat da ga danes ne bo....
grem si po kavico da se lažje prebudim

Je kaj novosti glede taše in perside?

spps, kdaj si pa ti ustala, da si vse že pospravla?

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žigca!

hvala.......

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
25.2.2009 9:33:41   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Oj punce,

da se vam še jaz malo oglasim.

Spim kot user posted image , pomoje še bolj trdno, zmatrana sem kot en user posted image . Zvečer grem spat okol 9h ker ne zdržim več in ko se uležem zaprem oči in sem že koma strica toma do sedmih zjutraj. ( sej se ne prtožujem, hvala bogu da lahko spim). Sem pri Valu mela tud tako utrujenost pred porodom. Lahko bi skoz spala.

No včeraj zvečer sem mislila da že pušamo, sem mela mokro pižamo, pa sem pol vidla da je le prozoren izcedek ( uf ).  Sej bi rada da je mimo sam naj še 14 dni počaka, da bo sigurno vse vredu.

Sanjala sem da sem mela res težkega in velkega otroka, in da so mi rekli da morava v porodnišnici biti 1 mesec zaradi fizioterapije stopal, ker je tako velik.
Je pa tale moj otrok že kr prvi dan sedel user posted image  user posted image user posted image . Bliže je porod bolj čudne so sanje. No vglavnem upam da bo z njim vse v najlepšem redu.

Zdej grem pa brat za nazaj, kaj ste počvekale, pa vas še pol pokomentiram.

lp

ko bi tudi jaz lahko spala kot user posted image ....ma ne morem zdaj pa itak ne spim, ker je Žigec bolan user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
25.2.2009 9:33:47   
mama_milchy

a danes pa ne bo nobene blizu RR in bom morala imet samogovore?user posted image user posted image user posted image

evo mene....sam počaki da si zajtrk do konca zrihtam....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
25.2.2009 9:33:59   
mama_milchy

mineštrica za družinco...jaz pa telečjo jetrco in rdečo peso pa krompirček.....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
25.2.2009 9:39:15   
mama_milchy
http://www.bambino.si/hujsanje_med_dojenjem berem tale članek....

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
25.2.2009 9:43:00   
KOKICA32

Mi tudi! user posted image user posted image user posted image Samo še nimam pojma kaj bi kuhala!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
25.2.2009 9:45:00   
Lolita23

Bomo videli, kak bojo šle kg dol, me kar zanima, koliko mi jih bo ostal.user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3764
25.2.2009 9:52:46   
spps
linki smeškov   Link    Link   Link Link  

MamaM,drugih pa nimam,ker se je nam tud comp sesul in sem jih nekaj poiskalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 25.2.2009 9:53:48 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
25.2.2009 9:56:02   
spps

Bomo videli, kak bojo šle kg dol, me kar zanima, koliko mi jih bo ostal.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pustimo se presenetitiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
25.2.2009 9:59:28   
julam
Ojla!

Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam.

Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta user posted image .

Sicer se je pa naš user posted image nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari user posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
25.2.2009 10:02:57   
spps

a danes pa ne bo nobene blizu RR in bom morala imet samogovore?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3768
25.2.2009 10:03:40   
mama_milchy

linki smeškov   Link    Link   Link Link  

MamaM,drugih pa nimam,ker se je nam tud comp sesul in sem jih nekaj poiskalauser posted image user posted image user posted image

hvala; ma moj skozi nekaj nadgrajuje ta računalnik in pol vse zbriše user posted image  tako da pol stvari oz.linkov zgubim....zdaj si jih bom kr zapisala....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
25.2.2009 10:04:02   
mama_milchy

user posted image user posted image user posted image

ja, lakota je hudič user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
25.2.2009 10:04:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ojla!

Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam.

Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta user posted image .

Sicer se je pa naš user posted image nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari user posted image .

julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelouser posted image user posted image  men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?'''user posted image user posted image  moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delatauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
25.2.2009 10:05:06   
sanna
Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
25.2.2009 10:07:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. user posted image
user posted image  spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod  novi kilogramiuser posted image user posted image user posted image

jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravituser posted image user posted image user posted image  sem čist pozabilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
25.2.2009 10:09:10   
julam

Ojla!

julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelouser posted image user posted image  men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?'''user posted image user posted image  moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delatauser posted image user posted image

Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. user posted image Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim user posted image .

Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
25.2.2009 10:10:13   
spps

Ojla!

Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. user posted image Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim user posted image .

Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica.

user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče ga je pa res strah,kolk ga bosta mala dva jezila,ko šefice ne bo domauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?