Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:25:58
|
|
|
|
Lolita23
|
Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:29:53
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! Jaz sem tudi danes malo bolje spala. Sicer pa me ponoči itak vse boli, ko se obračam in predno se namestim..... Ja danes bo pa samo pohan sir in solatka in nič drugega. Moram še malo pospraviti po stanovanju danes pol pa mal počivanja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:30:22
|
|
|
|
spps
|
Nove podatke za seznam bi morale javiti: zadnji pregled: - Grahec 18.2 - sahary 10.2.!!!!!!!!! - yassy 6.2. !!!!!!!!! - mamica00 20.1. !!!!!!!!! - sončica* 18.2. - dolči 11.2. !!!!!!!!!! - Irena83 24.1. !!!!!!!!!! Punce, prosim za nove podatke.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:31:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir mi spadamo med tiste,ki se ne postimo bo pa kisla repa ,pire in kranjska
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:31:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi Dobro jutro! Jaz sem tudi danes malo bolje spala. Sicer pa me ponoči itak vse boli, ko se obračam in predno se namestim..... Ja danes bo pa samo pohan sir in solatka in nič drugega. Moram še malo pospraviti po stanovanju danes pol pa mal počivanja. ne se preveč matrat,sej ti ne bo nikamor pobegnilo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir mi spadamo med tiste,ki se ne postimo bo pa kisla repa ,pire in kranjska Te pa tak, ma men pa itak meso ne paše, tak da mi še ustreza
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, kdaj si pa ti ustala, da si vse že pospravla? ob petih,pospravla sem si pa od 6ih dalje Persida je šla včeraj domov taša bo pa verjetno v čet,ker je mala pod lučko zarad zlatenice madonca si pa pridna, da se ti da ob taki zgodnji uri pospravljat zdaj je Persida zelo srečna, da so vsi 4 končno skupaj, ta je pa bla res dolga.... za Lijo in Tašo pa da gresta čimprej domov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Dobro jutro, kako smo? Jaz kr OK glede na to da sem spala po obrokih...Žigec je celo noč neki jamral pa ob 2-eh zjutraj je prišel k nama v spalnico....vročine pa ime že 39,5 tako da sem že ob 7-ih klicala v ZD ampak naša zdravnica dela danes popoldan; sem mu včeraj dajala calpol pa ni kaj dosti pomagal...no, driskal pa danes še ni je pa zato začel kr grdo suho kašljat......bomo vidli kako bo zdaj zjutraj... aja, še zobozdravnico moram klicat da ga danes ne bo.... grem si po kavico da se lažje prebudim Je kaj novosti glede taše in perside? spps, kdaj si pa ti ustala, da si vse že pospravla? za Žigca! hvala.......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:41
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Oj punce, da se vam še jaz malo oglasim. Spim kot , pomoje še bolj trdno, zmatrana sem kot en . Zvečer grem spat okol 9h ker ne zdržim več in ko se uležem zaprem oči in sem že koma strica toma do sedmih zjutraj. ( sej se ne prtožujem, hvala bogu da lahko spim). Sem pri Valu mela tud tako utrujenost pred porodom. Lahko bi skoz spala. No včeraj zvečer sem mislila da že pušamo, sem mela mokro pižamo, pa sem pol vidla da je le prozoren izcedek ( uf ). Sej bi rada da je mimo sam naj še 14 dni počaka, da bo sigurno vse vredu. Sanjala sem da sem mela res težkega in velkega otroka, in da so mi rekli da morava v porodnišnici biti 1 mesec zaradi fizioterapije stopal, ker je tako velik. Je pa tale moj otrok že kr prvi dan sedel . Bliže je porod bolj čudne so sanje. No vglavnem upam da bo z njim vse v najlepšem redu. Zdej grem pa brat za nazaj, kaj ste počvekale, pa vas še pol pokomentiram. lp ko bi tudi jaz lahko spala kot ....ma ne morem zdaj pa itak ne spim, ker je Žigec bolan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a danes pa ne bo nobene blizu RR in bom morala imet samogovore? evo mene....sam počaki da si zajtrk do konca zrihtam....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:33:59
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir mineštrica za družinco...jaz pa telečjo jetrco in rdečo peso pa krompirček.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:43:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan sir mi spadamo med tiste,ki se ne postimo bo pa kisla repa ,pire in kranjska Mi tudi! Samo še nimam pojma kaj bi kuhala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:45:00
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.bambino.si/hujsanje_med_dojenjem berem tale članek.... Bomo videli, kak bojo šle kg dol, me kar zanima, koliko mi jih bo ostal.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:52:46
|
|
|
|
spps
|
linki smeškov Link Link Link Link MamaM,drugih pa nimam,ker se je nam tud comp sesul in sem jih nekaj poiskala
< Sporočilo je popravil spps -- 25.2.2009 9:53:48 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:56:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://www.bambino.si/hujsanje_med_dojenjem berem tale članek.... Bomo videli, kak bojo šle kg dol, me kar zanima, koliko mi jih bo ostal. pustimo se presenetiti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 9:59:28
|
|
|
|
julam
|
Ojla! Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam. Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta . Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:02:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps a danes pa ne bo nobene blizu RR in bom morala imet samogovore? evo mene....sam počaki da si zajtrk do konca zrihtam....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:03:40
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps linki smeškov Link Link Link Link MamaM,drugih pa nimam,ker se je nam tud comp sesul in sem jih nekaj poiskala hvala; ma moj skozi nekaj nadgrajuje ta računalnik in pol vse zbriše tako da pol stvari oz.linkov zgubim....zdaj si jih bom kr zapisala....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:04:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps a danes pa ne bo nobene blizu RR in bom morala imet samogovore? evo mene....sam počaki da si zajtrk do konca zrihtam.... ja, lakota je hudič
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:04:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam. Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta . Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari . julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelo men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?''' moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:05:06
|
|
|
|
sanna
|
Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:07:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod novi kilogrami jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravit sem čist pozabila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:09:10
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam. Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta . Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari . julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelo men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?''' moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delata Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim . Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:10:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam. Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta . Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari . julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelo men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?''' moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delata Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim . Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica. mogoče ga je pa res strah,kolk ga bosta mala dva jezila,ko šefice ne bo doma
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?