Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:24:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla, divje čveke Trenutno nimam časa brati, kaj se tu dogaja, samo sporočam nove Gregijeve mere: teža 10480 g, višina 77 cm, obseg glave 48 cm. Naslednji sistematski pregled (pri enem letu) ima 21.05.2009. uuuuu lepe merce, zdej vidim da je moj Nejc pravi suhec proti vašim
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:25:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Eh pa tak sem navijala pa ji ni ratalo, petri Majdič...jap kaj čmo Moja pikica spet spi, jo je fajn noč zdelala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:26:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Eh pa tak sem navijala pa ji ni ratalo, petri Majdič...jap kaj čmo Moja pikica spet spi, jo je fajn noč zdelala moj tud še kr šlafa, pa ravno zdej ko mu kosilo kuham, ker morava it naprej... ...zdej kleči na kolenih z glavo zarito v povšter
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:33:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam. Nejc pa na hrbtu, sem ga kr iz avta prinesla gor, še oblečen kot medved, samo bundo in čeveljčke sem mu slekla Pa se ti ne zbudi, moja bi se v sekundi kak bi jo dvignila iz sedeža
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:35:18
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Eh pa tak sem navijala pa ji ni ratalo, petri Majdič...jap kaj čmo Moja pikica spet spi, jo je fajn noč zdelala moj tud še kr šlafa, pa ravno zdej ko mu kosilo kuham, ker morava it naprej... ...zdej kleči na kolenih z glavo zarito v povšter Nia najraje tako spi, včasih je tako zvita, ma take poze, da je še pokrit normalno ne morem
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:35:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam. Nejc pa na hrbtu, sem ga kr iz avta prinesla gor, še oblečen kot medved, samo bundo in čeveljčke sem mu slekla Pa se ti ne zbudi, moja bi se v sekundi kak bi jo dvignila iz sedeža če ravn zaspi pol ne, če pa že nekaj časa spi, pol pa ja..sicer je bil pa orto zaspan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:37:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? upam, da se hitro pozdraviš! Hvala, jaz tudi, zaradi sebe še bolj pa zaradi pikice,ji nič ni jasno, ko jeskoraj nič ne dvignem pa nič ne hodiva, pa taka mami sem, ko skoz zajavka zraven, ko jo dvigne
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:37:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Samo meni je pa tole sneženje božansko... obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma . Jaz ga imam tudi rada, 1x na leto, ne pa vsak teden, pa norišnice na cestah, pa žlundra, pa .... meni je tud krasen, dokler ga tako koz prej z okna gledam, pa ne rabim nikamor it,oziroma kaj počet z njim, razen kake kepe ali snežaka M bo pa poletje pa bomo jamrale kak je vroče, da ni za ven it ... Jana a že kr 4000 ? ti si tudi fina klepetulja. Bravo! Hvala vsem za vse obbjemčke in pikepoke za moj križ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:37:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hojla, divje čveke Trenutno nimam časa brati, kaj se tu dogaja, samo sporočam nove Gregijeve mere: teža 10480 g, višina 77 cm, obseg glave 48 cm. Naslednji sistematski pregled (pri enem letu) ima 21.05.2009. OOOOoooo, bravo za mere, je že pravi možakar tale vaš Gregi...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:48:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam. , vidim da imate zvezdico zaspanko, a pri vas pali? Moja jo malo pogleda in je več ne šljivi pet postov pali ja, svetlobo ........ da mami boljše vidi kam tajo odloži...Ne, posluša ful glasbo, se je navdla da je takrat čas za spat, nekaj časa je medeke ful gledala,pol pa ne več, zdaj tu in tam poškili iz mojih rok, ker smo spet na njih pristali in ne zaspimo več sami, odkar se znamo vstat iz postlice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:48:47
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nehalo je snežit in je spet samo sonce. Danes sem sama, ker sta šla ata in sine smučat, ju3 pa greva z Andražom drsat v tivoli in bo ata varuška Super za športanje cele družine, in seveda za varuško! Vidiš, spet pacam poste skupaj...bo počasi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:52:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam. ijaj kok lepo panča zgleda lušno, pa tud udobna ji je blomenda ker ni mignila tak dolgo...lubek moj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:54:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? O pišuka, tole te pa res matra... ja res me , pa do danes si nisem hotla priznat. Včeraj sem pa še tele bla pa kopalnico ribala,in sem dodatno še vse pretegnila zgleda upam, da me rešijo malo zdravila... meša se mi že, mi verjameš...do ponedeljka ko mam rtg bom tak znorela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:54:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika naša noč je bla tako huda z razlogom, tretji zobek je končno zunaj, je požagal mami po prstu! , sreča da je to izjema in da veš razlog, jaz ga še zdaj ne ja res, to je fino. mi je pa v tolažbo da je zdaj blo za pol boljše kot pri prvih dveh...računam da v naslednjih dneh še drugi zgoraj pride na plano, potem pa da ne bo več težav pri izraščanju. Drž pesti za moj račun. !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 13:57:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem prej že pisala , da dobimo novo članico jutri v družino Barbaw ali estrella ali katera druga ki obvlada nemško bi mi mogoče želela katera kaj lepega napisat za voščilo, da bi pol prepisala? Znam sicer nekaj ampak čist premalo, pa bi mi blo ful lažje tak...pa gre se mi, da je čisto tak z glave napisano, kot bi same zase komu pisale, ne kak verz z interneta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:17:06
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas se je vreme tudi čisto obrnilo, sneži več ne, ampak sije sonce Pri nas je tudi nehalo deževat in hoče nekaj sonček kukat... Moram pa res tule javno pohvaliti mojo malo piko: danes je pri zobozdravnici povedala, da nima več dudke in je bila tako pohvaljena, da je kar sijala Ima krasne zobke In čisto fino ji gre brez dudke Je pa zanimivo, ker pred kakšnim mesecem še ni bila pripravljena dati jo stran, je bila huda kriza, zdaj pa brez problema. ko se sami odločijo, je ta manjši problem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:27:00
|
|
|
|
kasso
|
Tast je prišel po moji dve šemci, da gresta malo napustno rajanje. Kaj bo zvečer, pa bomo še videli. Upam le, da se jima prehlad ne kaj poslabša. Ampak kaj naj naredim, ko se pusta veselita že celo večnost . Saj danes sta brez vročine, a še vseeno ne dovolj zdrava. Varja pa je res bolna, tako da letos ne bo imela nič od pusta.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:43:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Takole je trenutno v Mariboru, ne Hijenca? Zima zima bela, v krpah dol letela Filmček je. Zdaj pa grem navijat za Petro Majdič in novo medaljo! Ful dober komentar Gregi kar ploska zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:45:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami? Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč. pa za 15. del. Estrella za otvoritev... Ma jaz sem imela ful razjede na desnem kazalcu in sredincu... Kakšna je pa sestava tega gela? etilacetat, etanol, nitroceluloza, ricinusovo olje, izopropilalkohol, olje žitnih kalčkov, hidroksipropilceluloza Hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:47:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Tast je prišel po moji dve šemci, da gresta malo napustno rajanje. Kaj bo zvečer, pa bomo še videli. Upam le, da se jima prehlad ne kaj poslabša. Ampak kaj naj naredim, ko se pusta veselita že celo večnost . Saj danes sta brez vročine, a še vseeno ne dovolj zdrava. Varja pa je res bolna, tako da letos ne bo imela nič od pusta. Naj imata vsaj nekaj od pusta Za Varjo ni panike, ker ji pust še nič ne pomeni, za Petjo in Gašperja je pa čisto drugače. Naj uživata, za zdravje vseh pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 14:49:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? O pišuka, tole te pa res matra... ja res me , pa do danes si nisem hotla priznat. Včeraj sem pa še tele bla pa kopalnico ribala,in sem dodatno še vse pretegnila zgleda upam, da me rešijo malo zdravila... meša se mi že, mi verjameš...do ponedeljka ko mam rtg bom tak znorela Naj potem vsaj točno pogruntajo, kaj je pravzaprav narobe, da te začnejo zdravit, ker tole proti bolečinam je samo začasna rešitev Upam, da se bo na rtg sliki videlo, v čem je glavni problem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 15:01:57
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? O pišuka, tole te pa res matra... ja res me , pa do danes si nisem hotla priznat. Včeraj sem pa še tele bla pa kopalnico ribala,in sem dodatno še vse pretegnila zgleda upam, da me rešijo malo zdravila... meša se mi že, mi verjameš...do ponedeljka ko mam rtg bom tak znorela Naj potem vsaj točno pogruntajo, kaj je pravzaprav narobe, da te začnejo zdravit, ker tole proti bolečinam je samo začasna rešitev Upam, da se bo na rtg sliki videlo, v čem je glavni problem... saj to je to ravno ,šopala se bom s tabletami, pa želodec giftala...upam da bo slika pokazala njego sum...vnetje živca med kstnico in črevesnico...me je g doktor opozorila da sta to kosti tako poimenovani...mislim, a delujem blond?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 15:04:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo, ati je že doma, pri nas pa še piščanček ni perajt bom zvečer še kako rekla da bo 2000 ka padla...gremo k moji mami na pozno pustno kosilo - krača in krompirjeva solata , pa valda krofi... potem paa malo pogledat kako pustujejo v našem parku -evroparku...nakupovalno središče,( če katera ne ve)..j...g... če pa je tak vreme čudno da nisem najbolj ziher za veni bit. uživajte še naprej danes, in ne počnite preveč pustnih vragolij!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 17:00:55
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje,smo šle z malo v maškare in sem končno doma prišla do compa. Smo kar pridne samo vsi smo prehlajeni do amena,tko da tudi telovadba zvečer odpade,me bo oči zdravu s čajčki. Kako drgač,a gre? Ste pa pridne s čvekanjem,komaj čakam da mam comp zrihtan in se pridružim nazaj,ne vem kaj je to da se kolega kr ne naslika pri nama Grem še mal z mojo mami počvekat,mam končno šanso da v miru počvekamo k mamo obe moška v službi ,mala spi pa mi jo sestrična pazi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 17:21:23
|
|
|
|
tally
|
dann evo nas končno doma, smo mogli še avto regisrirat pa je spet šlo nakaj evrčkov . naše mere so sicer bolj lahkotategorniške in sicer: tt:8710g, v:73cm, og:45cm N.P.: 19.05.2009 tista driska se nam je poznala . drugače je vse drugo ok, kri je tudi v redu, pri nas pa vodo ne kontrolirajo , sem vparšala pa je rekel P, da on vidi po hemogramu če ni vse ok potam dajo še vodo kontrolirat. ja meni je prv mi ni bilo treba tisto vrečko gor dajat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?