|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 10:14:32   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: julam

Ojla!

Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam.

Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta user posted image .

Sicer se je pa naš user posted image nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari user posted image .

julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelouser posted image user posted image  men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?'''user posted image user posted image  moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delatauser posted image user posted image

Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. user posted image Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim user posted image .

Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica.

user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče ga je pa res strah,kolk ga bosta mala dva jezila,ko šefice ne bo domauser posted image user posted image

tega sploh ne skriva, ker sem pač jaz res taglavna kar se otrok tiče - on je lovec, lovi $ in jih domov nosi user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
25.2.2009 10:15:27   
spps
user posted image user posted image user posted image  nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
25.2.2009 10:19:19   
julam

user posted image user posted image user posted image  nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamouser posted image user posted image

a si ti z mojim v kontaktu??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
25.2.2009 10:21:11   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. user posted image
user posted image  spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod  novi kilogramiuser posted image user posted image user posted image

jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravituser posted image user posted image user posted image  sem čist pozabilauser posted image user posted image user posted image

sej če ne govorimo o user posted image  in moških, pol je debata o hrani.....

no, jaz sem že pripravla torbo, še danes dam copate noter in to je to....za user posted image  pa je na pol pripravljeno ostalo bo možek....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
25.2.2009 10:23:17   
sanna
Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala.

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
25.2.2009 10:23:32   
spps

a si ti z mojim v kontaktu??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne,pr nas je podobnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
25.2.2009 10:23:54   
julam
glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa  moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca.  In tega se vsakič drživa. user posted image (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam user posted image )

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
25.2.2009 10:24:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. user posted image
user posted image  spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod  novi kilogramiuser posted image user posted image user posted image

jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravituser posted image user posted image user posted image  sem čist pozabilauser posted image user posted image user posted image

no, jaz sem že pripravla torbo, še danes dam copate noter in to je to....za user posted image  pa je na pol pripravljeno ostalo bo možek....
user posted image jaz imam pa za bebija že vse parajt,no svoje stvari moram dat na en kup,ker zdaj so še po celem stanovanjuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3783
25.2.2009 10:24:39   
KOKICA32
Moj user posted image pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! user posted image user posted image user posted image Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3784
25.2.2009 10:25:14   
julam

user posted image user posted image user posted image user posted image  ne,pr nas je podobnouser posted image user posted image user posted image

HB, bom še ugotovila, da smo čisti normalci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
25.2.2009 10:25:24   
spps

glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa  moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca.  In tega se vsakič drživa. user posted image (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam user posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
25.2.2009 10:26:23   
spps

HB, bom še ugotovila, da smo čisti normalci user posted image user posted image user posted image

še mala je zadnjič pri kosilu nekaj komentirala kako je ati vredu,da v službo hodi ,da dobimo denaruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
25.2.2009 10:26:42   
KOKICA32

Pa ja, potem pa svizec zavije čokolado! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
25.2.2009 10:26:46   
sanna
Ko pa je že bilo omenjeno user posted image , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
25.2.2009 10:27:36   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj user posted image pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! user posted image user posted image user posted image Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zanj, eden redkih moških, se mi zdi. No poleg mojga, ki ITAK obvlada vse v zvezi s porodom user posted image        user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
25.2.2009 10:28:15   
spps

user posted image user posted image moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3.user posted image  je zgleda mal zgubil občutek za časuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
25.2.2009 10:29:33   
julam

Ko pa je že bilo omenjeno user posted image , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. user posted image

mene je metal v drugi tretini, zdaj me pa vse booli že nekaj tednov in mi ni, pa še upam si ne več, dokler G ne pove, kakšno je stanje v tunelu...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
25.2.2009 10:29:42   
spps

jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
25.2.2009 10:31:34   
julam

user posted image user posted image moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3.user posted image  je zgleda mal zgubil občutek za časuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Boš mogla nardit tak koledarček za otroke, ko se vsak večer križec nardi in tako odšteva, pa mu ga obesi na vidno mesto user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
25.2.2009 10:31:43   
mama_milchy

Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala.

pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici;

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
25.2.2009 10:31:50   
mama_milchy

halo, pa kaj imajo drugi pri tem kako ime bosta dala otroku...mi2 z mojim sva se sama odločla že pri prvem in do konca nobenemu povedala; sedaj sva recimo da upoštevala Žigca; no pri user posted image  ni blo težav, za user posted image  sta bila pa 2imena v ožjem izboru in je pol Žigi vlekel listek

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
25.2.2009 10:32:00   
mama_milchy

user posted image jaz imam pa za bebija že vse parajt,no svoje stvari moram dat na en kup,ker zdaj so še po celem stanovanjuuser posted image

jaz moram samo pajacka oziroma kompletek  za iz P zrihtat ostalo pa je že pripravljeno.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
25.2.2009 10:32:27   
mama_milchy

niti ne...me prime ampak tudi hitro mine user posted image  bomo pol nadoknadli za nazaj...

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
25.2.2009 10:33:49   
julam

pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici;

jest sem si kupila ene sexi rozi iz frotira z gumjastim podplatom za 3,90€ v leklerku. In bodo pristale lepo v smeteh, ko bomo šli domov. kaj čem, men se tele skupinske toalete tako user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3799
25.2.2009 10:39:21   
julam

halo, pa kaj imajo drugi pri tem kako ime bosta dala otroku...mi2 z mojim sva se sama odločla že pri prvem in do konca nobenemu povedala; sedaj sva recimo da upoštevala Žigca; no pri user posted image  ni blo težav, za user posted image  sta bila pa 2imena v ožjem izboru in je pol Žigi vlekel listek

TOČNO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?