|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
25.2.2009 9:08:46   
petrazg
Cveka30...user posted image user posted image user posted image super za gibe...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
25.2.2009 9:09:16   
KatMat
jest nimam se cist nc...razn 5 cunjc,toplomercek,ene copatke pa bordure za na steno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
25.2.2009 9:09:32   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a da patronažna pride na dom pred rojstvo otrokauser posted image pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdiuser posted image

ja ja, pripada ti v zadnjem trimesečju en obisk, takoj po porodu en obisk, pa še enih par... mislim da vse skupi 6 če sem prov slišala oz prebrala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
25.2.2009 9:09:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Cveka30 .....  jupi... a pol je že tkole

user posted image

ni glih tako je samo eden ampak začutila sem pa ga ene trikrat, to pomeni da naj bi bilo vreduuser posted image

važn da si čutila... sploh ni pomembno kako močno je bilo...

jz pa ne vem kako je moja user posted image  obrnjena... nazadnje je bla še pošrek - glava pr levih rebrih, noge pri desnih... bom zdej 9.3. k mam pregled vidla kako je - če je sprmenila že kakšen položaj

ja samo da ga čutim sem se pa kr  orenk ustrašla, da je kaj narobe hvala bogu da sem delala paniko za brez vezeuser posted image user posted image user posted image

kako je obrnjenuser posted image pa tud sploh nimam pojmauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4679
25.2.2009 9:10:57   
Blueeyes
edino kar me je strah je samo to, da se do roka moja bejba ne bi prov obrnila... ne bi rada mela kakšnih komplikacij

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
25.2.2009 9:11:19   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila...

user posted image

tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena

In kaj je namen tega, da pride pred rojstvom? Sorry, res ne vem zakaj bi sploh prišla.  Če je treba klicat, je ne bom... ne vidim poante, da prihaja prej... Potem po rojstvu bi jo pa več kot trikrat potrebovala, pa je ni...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.2.2009 9:11:37   
Dudica1
a ma katera kakšno idejo s katero barvo pobarvat sobico...imamo še eno za pobarvat pa sm prav ponoč sanjala o tem...torej kakšna barva za user posted image ?
barvali bomo pa samo eno steno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.2.2009 9:11:44   
Anonimen

a da patronažna pride na dom pred rojstvo otrokauser posted image pri prvem je ni bilo, samo po rojstvu je pršla ene trikrat, se mi zdiuser posted image

ja ja, pripada ti v zadnjem trimesečju en obisk, takoj po porodu en obisk, pa še enih par... mislim da vse skupi 6 če sem prov slišala oz prebrala

tole se bom pa jaz mal pozanimalauser posted image

petrazg: hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj sem pa boljš volje grem pa golaž dat kuhat pa mal prah pobrisat, se pišemo

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.2.2009 9:13:03   
petrazg

edino kar me je strah je samo to, da se do roka moja bejba ne bi prov obrnila... ne bi rada mela kakšnih komplikacij

Ne sekiraj se naprej... nekateri se čisto na koncu obrnejo. Tudi tisti, ki so sedaj že obrnjeni, ni nujno da tako ostanejo... Ima še čas...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
25.2.2009 9:14:20   
copka
sej patronazna ne pride sama, jo morate poklicat. Potem pa se malo spoznavate, pogovarjate, ce imate kaksno vprasanje jo vprasate...

Jaz je ne bom klicala, ker je nimam nic za vprasat-zaenkrat. Sem pa pred 5-imi leti spoznala mislim da vse patronazne, ki so takrat delale v Logatcu, ker smo imeli doma bolnika in so hodile na dva dni. Jaz upam, da patronazna sestra Eva se dela, ker mi je bila res vsec. Ko bom poklicala po porodu, bom prosila ce lahko ona pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.2.2009 9:14:25   
Blueeyes

Patronažne ni bilo prvič in tudi sedaj se še ni nič oglasila...

user posted image

tud to so rekli... patronažna NIKOLI ne pride sama od sebe, ampak jo moraš poklicati... jz upam, da bo kakšna uredu pršla, da ne bo zatežena

In kaj je namen tega, da pride pred rojstvom? Sorry, res ne vem zakaj bi sploh prišla.  Če je treba klicat, je ne bom... ne vidim poante, da prihaja prej... Potem po rojstvu bi jo pa več kot trikrat potrebovala, pa je ni...

tud jz ne vem kaj točno naj bi delala v zadnjem trimesečju... sem že malo pozabila... user posted image  mogoče bo copka kej več povedala .. če si je zapomnila

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.2.2009 9:16:43   
petrazg
Možno, da pride in ti je na voljo za vprašanja , ki jih imaš in skupaj pogledata opremo in stvari za dojenčka... Po moje kaj takega... 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.2.2009 9:16:50   
Blueeyes
zdej se bojo kmalu zbudile user posted image pa bo vse zadišalo... češnje, jabolka, hruške, žafrani, trobentice.... juhi... čas za kratke rokave... k mene zdej že nenormalno kuha - k da bi mela termofor v riti

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
25.2.2009 9:18:36   
copka

zdej se bojo kmalu zbudile user posted image pa bo vse zadišalo... češnje, jabolka, hruške, žafrani, trobentice.... juhi... čas za kratke rokave... k mene zdej že nenormalno kuha - k da bi mela termofor v riti

jaz tudi komaj cakam... ko slisim pticke civkat mi je tako toplo pri srcu. KOMAJ CAKAM POMLAAAAA!!!! SE POSEBEJ PA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJ!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
25.2.2009 9:19:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: copka

sej patronazna ne pride sama, jo morate poklicat. Potem pa se malo spoznavate, pogovarjate, ce imate kaksno vprasanje jo vprasate...

Jaz je ne bom klicala, ker je nimam nic za vprasat-zaenkrat. Sem pa pred 5-imi leti spoznala mislim da vse patronazne, ki so takrat delale v Logatcu, ker smo imeli doma bolnika in so hodile na dva dni. Jaz upam, da patronazna sestra Eva se dela, ker mi je bila res vsec. Ko bom poklicala po porodu, bom prosila ce lahko ona pride.

no pr men je bla prvič EVA mislim da je tršarjeva al neki tko...a misliva isto...user posted image jo moram pa res pohvalit...user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
25.2.2009 9:20:48   
Blueeyes

Možno, da pride in ti je na voljo za vprašanja , ki jih imaš in skupaj pogledata opremo in stvari za dojenčka... Po moje kaj takega... 

ja sej mislim da je za neki tazga... k ostalga ti itak ne more svetovat... pol po porodu pa vem da ti še za popek pove kako ga počistit...

nč, moj user posted image se je zbudu, tko da grem delat zajtr... jupi... se kasnej še kej beremo...

user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
25.2.2009 9:28:33   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest nimam se cist nc...razn 5 cunjc,toplomercek,ene copatke pa bordure za na steno

Potem pa kar počasi po nakupih! Da ne bo tko, kot pri enih znancih... Je punca rodila več kot mesec prej in sta šla njen mož in brat sama naslednji dan v šoping, ker še nič nista imela doma. user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
25.2.2009 9:28:43   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: copka

no pr men je bla prvič EVA mislim da je tršarjeva al neki tko...a misliva isto...user posted image jo moram pa res pohvalit...user posted image

Ja, bo kar ta prava.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
25.2.2009 9:33:38   
Dudica1
no pr men je bla k sm rodila in pove res vse pa še kar vprašaš in še svojo številko mi je dala da sm jo klicala kadar me je kaj zanimalo...user posted image user posted image user posted image ...res super je bla

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
25.2.2009 9:38:16   
petrazg
A katera priporoča ve za kakšno super patronažno v Ljubljani? Prvič sem ostala 14 dni v Celju, zdaj pa mislim, da bomo kar v Ljubljano šli... Pa ne poznam nobebe...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
25.2.2009 9:38:45   
KatMat
3 d prikaz naravnega poroda

http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
25.2.2009 9:39:37   
KatMat
kolk obiskov pa ima patronazna sestra??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
25.2.2009 9:45:05   
KatMat
http://www.youtube.com/watch?v=z3WA9iHz5ww

zenska med popadki poje!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
25.2.2009 9:46:43   
KatMat
kam ste pa sle vse???

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
25.2.2009 9:49:22   
copka

A katera priporoča ve za kakšno super patronažno v Ljubljani? Prvič sem ostala 14 dni v Celju, zdaj pa mislim, da bomo kar v Ljubljano šli... Pa ne poznam nobebe...

pride tista, ki ti je najblizje. Ce npr. zivis na Rudniku ne bo prisla sestra iz Bezigrada. Malo se pozanimaj v najblizjem ZD domu

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?