opatija
|
Ojla ! Se končno spet oglašam. Imela sem popolnoma nor vikend. V petek sem delala do 4h zjutraj, v soboto cel dan, razen medtem ko sem kuhala in ko smo peljali našega zmajčka za 2 uri v festivalno dvorano na maškare. Zvečer spet naprej do 10h, pa celo nedeljo, ponedeljek, včeraj ob 14.45h pa sem oddala! JUHU JUHU JUHU Nato sem šibala kot nora, ker sem bila naročena pri G. V soboto ponoči, ko sem šla WC, sem opazija na papirju malo krvi. Čeprav sem bila noro utrujena mi je pobralo ves spanec. Do jutra sem na eno uro panično hodila gledat, če je še kaj krvi. Na srečo ni bilo nič več, le tu pa tam se je pojavila kakšna rjavkasta lisa. V nedeljo sem bila skos na trnih, ali naj grem kar na urgenco, vendar me je dragi potolažil, da najbrž ni panike, če je bilo čisto malo in je prenehalo. V pon. sem klicla svojo G., da bi me potolažila, pa je na dopustu, sestra pa je rekla naj se grem za vsak slučaj pokazati k zdravniku, ki jo nadomešča. No včeraj sem to opravila in je na srečo vse OK Upala sem na UZ, pa spet nisem imela sreče, sem pa slišala in me je imelo, da bi kar zavriskala Ful mi je bilo neprijetno, ker nisem vajena moških G., vprašal me je, če sem imela v soboto spolni odnos, nato pa je rekel: jah ni čudno, da je potem krvavitev Na koncu pa mi je rekel, da je treba malo bolj paziti. Ne vem kaj divjega si/je predstavljal... Se mi zdi malo čudno vse skupaj Ali se še kateri dogaja, da bi po muckanju zakrvavela? Zjutraj, ko sem oddala mojega škratka v vrtec sem odšla na sprehod na Rožnik. Po tokih dneh ždenja doma se mi je na sončku kar smejalo Sicer danes uživam v brezdelju in čvekanju po telefonu, pa čeprav imamo doma kot v prašičjem dolu. Me sploh ne briga, pospravljanje bo na sporedu jutri. Ob enih grem s prijateljico na kosilce in babji čvek, potem pa če bo čas, še malo v shopping po kakšno cunjico. Trebušček je že zelo opazen, zato so hlače že kakšen mesec v igri. Od pejšnjič imam dvoje, vendar so kavbojke zanič. Kupila sem jih v LA VIE, so bile drage ko , pa me tiščijo v trebuhu, hkrati pa mi lezejo dol Nujno moram kupiti tudi kremo proti strijami, bom spet kupila od Chiccota, ker se je prvič obnesla fenomenalno Glede nosilk za Na spletni strani mojskratek.si jih imajo veliko in da se jih izposoditi ter sprobati (za en ali dva tedna), kar vsem toplo priporočam. Meni so te nosilke neskončno všeč in sem jih sprobala kar nekaj, pa za nas žal niso prišle v poštev. Nik je bil precej velik dojenček (v času probavanja je bil star 5 mesecev) in ga v raztegljivi trak sploh ni bilo mogoče stlačiti, kljub profesionalni pomoči. Najbolj uporaben se mi je zdel sling z obroči (lahko ga je nosil tudi očka) vendar sem jaz po 15 minutnem nošenju ugotovila, da tudi z njim ne bo nič. Nik je sicer blazno užival, ker je imel pregled nad vsem, kmalu pa je začel zelo polivati (preveč je bil stisnjen v trebuščku). Mislila sem, da bom imela roke proste, vendar jih v praksi nikakor ne smeš imeti, saj je prenevarno, hrbet pa me je vsakič začel neznosno boleti. Menim, da so te nosilke bolj primerne za novorojenčke (še posebno revčke, ki imajo krče, saj jih morajo imeti mamice itak ves čas v naročju) in pa za bolj drobne dojenčke. Idealne pa se mi zdijo za nedonošenčke. tejč77 mah nekateri zdravniki se zajo res obnašati kot totalni tepci Najbolje jih je ignorirati, važno da ti veš da je vse OK. Vse ki čakate na AC, držim pesti, vse bo OK! Imejte čudovit dan! Čau, čau
|