|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
25.2.2009 8:10:07   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Cveka30, jst na tvojem mestu ne bi še zganjala panike. Počakaj še danes, sigurno se ti bo kaj javil tekom dneva.

ja jaz upam ker se mi ful čudno zdi ker je prejšnje dni tako razgrajav da me je že vse bolelo, zdaj pa kar naenkrat taka spremembauser posted image

Ja, Cveka, če je bil tak športnik par dni zdej, mora imet kak dan tudi počitka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
25.2.2009 8:10:30   
OliveOyl
Še ena...user posted image  jutro!

Naša tudi nekam švoh brca,mislim da je vreme krivo,če je zmeraj za vse krivo naj bo pa še za to.user posted image
Jaz moram kupiti še kozmetiko,pa novo prevleko za previjalno...košek bo moj naredil,pa modrčke za dojenje,tiste podloge za noter,vložke...
cunjic ne bom več kupovala,no mogoče...user posted image Ostalo pa mislim ,da imam.
Včeraj sem en posnetek poroda gledala,mi je kar vroče ratalo...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
25.2.2009 8:10:32   
Anonimen
nič se ne sekiraj, boš videla kako bo hiter user posted image ven prišeluser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4578
25.2.2009 8:11:02   
Blueeyes
joj, včeri k sem bla z mojim pr zdravniku v LJ sem bla čist šokirana... že kr zvončki rastejo... trobentic pa še nisem vidla... k sem to vidla, sem se malo zavedala, da zdej pa res prihaja naš čas... user posted image  user posted image

naše današnje kosilo bo tud golaž... sem ga že postavla vn iz zmrzovalnika

ok, o sexu ne bomo zaradi Cveke, da ne bo skominov... počakamo še teh par mesecev

glede malega... malo počakaj... če pa nekje do popoldneva ne bo nič mrdal, potem pejt k zdravniku na pregled... jz zaenkrat še nisem mela teh problemov, ker je moja živahna k user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
25.2.2009 8:12:04   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst o sexu tudi ne bi... user posted image  Se mi zdi, kot da se mi je vse skupi zožalo - potem me pa drgne in me boli. Kako bo bogi dojenček ven prišel, če pa še lulek noter komaj pride? user posted image  Se tolažim, da bo po porodu vse super oh in sploh in da bova vse nadoknadila. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  sej bo, sej bo

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
25.2.2009 8:12:35   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Včeraj sem en posnetek poroda gledala,mi je kar vroče ratalo...user posted image

Jst sem tud gledala, ja... Kaj mi je tega treba bilo! user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
25.2.2009 8:12:36   
petrazg
ojla babike...

Mali je malo boljše volje in upam, da mi uspe kakšno rečit z vami... vas kar pogrešam, ko takole 3 dni ne morem sledit. Potem pa še naklofate tolko, da komaj v presledkih vse preberemuser posted image

Cveka... malemu je začelo zmanjkovati prostora, nič panike... Po 30.tednu tudi brce postanejo drugačne, bolj so to premiki ali nekakšno prerivanje sem in tja. Jst mojega fakina fajn čutim ampak sploh ne več tistih pravih brc... bolj se mi naguzi v kakšen del , potem se pa cel tam obrača... Počakaj še malo, al pa nekaj sladkega pojej... to jim bojda da energijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
25.2.2009 8:12:40   
OliveOyl
Pri nas sam teloh raste pa še tist bo pomrznil,je spet nekam mrzlo.Piha.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
25.2.2009 8:13:42   
Anonimen
bom počakala, in če ne bo nič bilo bom pa začela paniko zganjatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
25.2.2009 8:14:22   
Blueeyes
no to sem pa tud jz zasledila na našmu koncu.. k bo še mal zrastu teloh, si ga bom šla nabrat.. mi tko lepo zgleda

jz sem si tud zanč ogledovala en porod.. žal sem zraven glih jedla... tko da nisem vedla a je bil enostavno futr zanič al kej druzga user posted image  user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
25.2.2009 8:14:47   
OliveOyl
Ja zdaj naši user posted image  drugače brcajo,men se v rebra našpona,me vse zaboli.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
25.2.2009 8:14:49   
lananai
Aja, zdej sem se spomnila... En mi je rekel, da mu lahko malo s kakšno baterijo posvetiš, če se ne premika. Da ga zmoti svetloba in brcne. Nisem še probala, ni potrebe zaenkrat. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
25.2.2009 8:16:09   
Anonimen
ampak jaz sem šele v 28tednu, no ja bom še mal počakala, mogoče res ni nič in me za brezveze skrbiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4588
25.2.2009 8:16:34   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

no to sem pa tud jz zasledila na našmu koncu.. k bo še mal zrastu teloh, si ga bom šla nabrat.. mi tko lepo zgleda

Moja mama ima telohe že sigurno kak mesec na balkonu... al pa še več... Jih je s korenino vzela in jih zdej lahko vsak dan gleda. Zvončke sem jst že parkrat šla nabirat, enkrat sem celo trobentice vidla.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
25.2.2009 8:17:13   
OliveOyl
Včeraj pa gledam tisto pa moj pride jaz pa vsa preč,on pa čist flegma pravi,da je on vse to že vidu,no edino tiste posteljice pa ni.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
25.2.2009 8:17:19   
petrazg
Ma sej v resnici spolh ni tko grozno... porod ... res ne... Ko si tam, v akciji , se vse tako hitro odvija... Fajn je pa, da imaš koga zraven , da nisi sam... tisto zna biti pa hudo. Ker sestre niso s tabo, ampak te pridejo vsake tolko malo pogledat...

V ljubljani pa sonček sije ....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
25.2.2009 8:17:22   
Blueeyes
o marija, vidim da tok čvekamo, da smo že aprilčice ujele user posted image  user posted image  

glihkar je pr nas začell sonček sijat... nič ne piha (zaenkrat), tko da mislim da bo danes idealen dan za sprehod... sicer ne še zdej.. pol malo pred kosilom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
25.2.2009 8:19:05   
OliveOyl
cveki al bo vse uredu,mal se umiri pa roko daj na trebuh,boš videla da se bo premaknu,tud naša nekam miruje zadnje dni,sam vsake toliko pa sporoči,da je še tam.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
25.2.2009 8:19:12   
Blueeyes
midva sva tud skup pogledala že porod... pa se mu ni nič obračalo al pa kej.. mu je blo prov zanimivo, pa prov spraševal me je... tko da sem bla čist šokirana... sm mislila da se bo raj stran obrnil... user posted image  user posted image  no se bom vsaj na njega lahko zanesla v porodnišnici ko bom rojevala

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
25.2.2009 8:19:35   
petrazg
Cveki, če imaš koga v Lj, naj se oglasi do mene pa ti dam AngelSound, da se pomiriš... 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
25.2.2009 8:20:28   
Blueeyes
ja Cveki, to bi blo pa res najbolje... AS pa da slišiš svojga user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
25.2.2009 8:20:35   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ma sej v resnici spolh ni tko grozno... porod ... res ne... Ko si tam, v akciji , se vse tako hitro odvija... Fajn je pa, da imaš koga zraven , da nisi sam... tisto zna biti pa hudo. Ker sestre niso s tabo, ampak te pridejo vsake tolko malo pogledat...

V ljubljani pa sonček sije ....

Ja tam tik tak mine,sam če pa gledaš...user posted image  To je res fajn,da imaš nekoga zraven,je čisto drugače.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
25.2.2009 8:21:37   
petrazg
No, moj se sedaj tudi strinja za spinalni porod. Je rekel, če jaz mislim, da sem dovolj močna, da bom zdržala, bo tudi on zraven sedel user posted image user posted image user posted image Sicer mislim, da on vseeno verjame v to, da si bom zadnji trenutek premislila... user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
25.2.2009 8:21:55   
Blueeyes
a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
25.2.2009 8:22:22   
lananai
Moj bo zraven. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?