Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:10:07
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: lananai Cveka30, jst na tvojem mestu ne bi še zganjala panike. Počakaj še danes, sigurno se ti bo kaj javil tekom dneva. ja jaz upam ker se mi ful čudno zdi ker je prejšnje dni tako razgrajav da me je že vse bolelo, zdaj pa kar naenkrat taka sprememba Ja, Cveka, če je bil tak športnik par dni zdej, mora imet kak dan tudi počitka.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:10:30
|
|
|
|
OliveOyl
|
Še ena... jutro! Naša tudi nekam švoh brca,mislim da je vreme krivo,če je zmeraj za vse krivo naj bo pa še za to. Jaz moram kupiti še kozmetiko,pa novo prevleko za previjalno...košek bo moj naredil,pa modrčke za dojenje,tiste podloge za noter,vložke... cunjic ne bom več kupovala,no mogoče... Ostalo pa mislim ,da imam. Včeraj sem en posnetek poroda gledala,mi je kar vroče ratalo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:10:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nič se ne sekiraj, boš videla kako bo hiter ven prišel
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:11:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
joj, včeri k sem bla z mojim pr zdravniku v LJ sem bla čist šokirana... že kr zvončki rastejo... trobentic pa še nisem vidla... k sem to vidla, sem se malo zavedala, da zdej pa res prihaja naš čas... naše današnje kosilo bo tud golaž... sem ga že postavla vn iz zmrzovalnika ok, o sexu ne bomo zaradi Cveke, da ne bo skominov... počakamo še teh par mesecev glede malega... malo počakaj... če pa nekje do popoldneva ne bo nič mrdal, potem pejt k zdravniku na pregled... jz zaenkrat še nisem mela teh problemov, ker je moja živahna k
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:12:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst o sexu tudi ne bi... Se mi zdi, kot da se mi je vse skupi zožalo - potem me pa drgne in me boli. Kako bo bogi dojenček ven prišel, če pa še lulek noter komaj pride? Se tolažim, da bo po porodu vse super oh in sploh in da bova vse nadoknadila. sej bo, sej bo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:12:35
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Včeraj sem en posnetek poroda gledala,mi je kar vroče ratalo... Jst sem tud gledala, ja... Kaj mi je tega treba bilo!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:12:36
|
|
|
|
petrazg
|
ojla babike... Mali je malo boljše volje in upam, da mi uspe kakšno rečit z vami... vas kar pogrešam, ko takole 3 dni ne morem sledit. Potem pa še naklofate tolko, da komaj v presledkih vse preberem Cveka... malemu je začelo zmanjkovati prostora, nič panike... Po 30.tednu tudi brce postanejo drugačne, bolj so to premiki ali nekakšno prerivanje sem in tja. Jst mojega fakina fajn čutim ampak sploh ne več tistih pravih brc... bolj se mi naguzi v kakšen del , potem se pa cel tam obrača... Počakaj še malo, al pa nekaj sladkega pojej... to jim bojda da energijo.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:12:40
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri nas sam teloh raste pa še tist bo pomrznil,je spet nekam mrzlo.Piha.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:13:42
|
|
|
|
Anonimen
|
bom počakala, in če ne bo nič bilo bom pa začela paniko zganjat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:14:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
no to sem pa tud jz zasledila na našmu koncu.. k bo še mal zrastu teloh, si ga bom šla nabrat.. mi tko lepo zgleda jz sem si tud zanč ogledovala en porod.. žal sem zraven glih jedla... tko da nisem vedla a je bil enostavno futr zanič al kej druzga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:14:47
|
|
|
|
OliveOyl
|
Ja zdaj naši drugače brcajo,men se v rebra našpona,me vse zaboli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:14:49
|
|
|
|
lananai
|
Aja, zdej sem se spomnila... En mi je rekel, da mu lahko malo s kakšno baterijo posvetiš, če se ne premika. Da ga zmoti svetloba in brcne. Nisem še probala, ni potrebe zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak jaz sem šele v 28tednu, no ja bom še mal počakala, mogoče res ni nič in me za brezveze skrbi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:16:34
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes no to sem pa tud jz zasledila na našmu koncu.. k bo še mal zrastu teloh, si ga bom šla nabrat.. mi tko lepo zgleda Moja mama ima telohe že sigurno kak mesec na balkonu... al pa še več... Jih je s korenino vzela in jih zdej lahko vsak dan gleda. Zvončke sem jst že parkrat šla nabirat, enkrat sem celo trobentice vidla.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:17:13
|
|
|
|
OliveOyl
|
Včeraj pa gledam tisto pa moj pride jaz pa vsa preč,on pa čist flegma pravi,da je on vse to že vidu,no edino tiste posteljice pa ni.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:17:19
|
|
|
|
petrazg
|
Ma sej v resnici spolh ni tko grozno... porod ... res ne... Ko si tam, v akciji , se vse tako hitro odvija... Fajn je pa, da imaš koga zraven , da nisi sam... tisto zna biti pa hudo. Ker sestre niso s tabo, ampak te pridejo vsake tolko malo pogledat... V ljubljani pa sonček sije ....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:17:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
o marija, vidim da tok čvekamo, da smo že aprilčice ujele glihkar je pr nas začell sonček sijat... nič ne piha (zaenkrat), tko da mislim da bo danes idealen dan za sprehod... sicer ne še zdej.. pol malo pred kosilom
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:19:05
|
|
|
|
OliveOyl
|
cveki al bo vse uredu,mal se umiri pa roko daj na trebuh,boš videla da se bo premaknu,tud naša nekam miruje zadnje dni,sam vsake toliko pa sporoči,da je še tam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:19:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
midva sva tud skup pogledala že porod... pa se mu ni nič obračalo al pa kej.. mu je blo prov zanimivo, pa prov spraševal me je... tko da sem bla čist šokirana... sm mislila da se bo raj stran obrnil... no se bom vsaj na njega lahko zanesla v porodnišnici ko bom rojevala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:19:35
|
|
|
|
petrazg
|
Cveki, če imaš koga v Lj, naj se oglasi do mene pa ti dam AngelSound, da se pomiriš...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:20:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja Cveki, to bi blo pa res najbolje... AS pa da slišiš svojga
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:20:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ma sej v resnici spolh ni tko grozno... porod ... res ne... Ko si tam, v akciji , se vse tako hitro odvija... Fajn je pa, da imaš koga zraven , da nisi sam... tisto zna biti pa hudo. Ker sestre niso s tabo, ampak te pridejo vsake tolko malo pogledat... V ljubljani pa sonček sije .... Ja tam tik tak mine,sam če pa gledaš... To je res fajn,da imaš nekoga zraven,je čisto drugače.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:21:37
|
|
|
|
petrazg
|
No, moj se sedaj tudi strinja za spinalni porod. Je rekel, če jaz mislim, da sem dovolj močna, da bom zdržala, bo tudi on zraven sedel Sicer mislim, da on vseeno verjame v to, da si bom zadnji trenutek premislila...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:21:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
a boste mele vse partnerje ali može zraven pri porodu?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 25.2.2009 8:22:22
|
|
|
|
lananai
|
Moj bo zraven.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?