jana84
|
En lep pozdrav po doooolgeeem času...Mi nekako ne uspe zlest k računalniku, ker enostavno ni časa. No, da vam malo povem kakšno je kaj stanje pri nas. Naš Jakob veselo raste, 16.februarja je imel posvetovalnico in cepljenje in je imel že 6450g, dolg pa je bil 64,5cm. Pravi korenjak. Naslednji sistematski in cepljenje imamo 30.3. Drugače zdej ene par noči ne spi prav fajn ponoči: do sedaj je spal po 9ur, zdaj pa ga je očitno cepljene zmedlo al ne vem kaj in spi po 3 urce, pol pa celo noč več al manj po polč urce, pa dudo, pol urce pa dudo...Smo poskusli tudi da smo mu dali ponoči za jest, pa ni blo nič boljše. Ponoči ne je drugače že kar nekaj časa. Zdaj ga tudi dojim ne več, ker nimam mleka...V celem dnevu si načrpam celih 100ml...Tako, da zvečer dobi eno majceno dozico mojega mleka... Drugače pa je 5x na dan, na 3 ure in poje okrog 150-180ml mleka in čajčka. Sva pa že začela z uvajanjem goste hrane. Najprej smo posusli jabolko, nato hruško in breskev. Sedaj smo na zelenjavi: korenček je lepo jedel (tistega od Hippa, domačega ni hotel), cvetača mu gre tudi v ritko. Nismo še na tem, da bi en cel obrok imel po žlici...No, razen dopoldansko malico, ko dobi mlečno-žitno kašico (riževo)...Ampak tam je itak že mleko notri, tako da... Zdaj bomo poskusli kako mu bo šla kaj bučka v ritko, potem pa ne vem...mogoče kakšen brokoli, špinača...Pa še kakšno sadje bomo poskusli... Je pa zelooo zadovoljen ko dobi žlico v usta...Sploh ni važno kaj je gor, samo da je žlica... Hvala bogu nismo nič bolani. Tisti dan ko je bil cepljen je imel zvečer vročino (38,1) in je dobil svečko Paracetamola, pa je blo čez slabo urco vredu...Prehlajeni tudi nismo nič..V glavnem zdarv kot mora bit, saj je res veliko na zraku...Če je le prilika švigneva na kakšen enourni sprehod, potem pa on odspi še kakšno urco v vozičku na sončku... Tako...vas vse skupaj res lepo pozdravljam...Se bolj težko kaj oglasim tukaj gor, ker imam kar natrpan urnik...Nekaj se poskušam vmes še za izpite učit, pa mi kar ne gre... pozdravček od mene in Jakoba...
|