|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
24.2.2009 14:47:38   
Dream
Hoj, hoj!

Ste se pa načvekale v tem času, ko naju ni bilo! Sva šla najprej k user posted image  v službo, da je medota pokazal sodelavkam in ga sploh niso hotle spustit iz rok user posted image  No, ko jih je končno prepričal, da morava še nekam it, so le popustile. Potem sva šla še k njegovi stari mami, pa je bil kar nekaj siten, potem pa se je tako pokakal, da je zasmradil celo kuhinjo user posted image  Sedaj ima pevske vaje, namesto da bi spal, pa očitno ne bo dolgo trajalo, ko ga bom vzela ven iz posteljice in bo lepo pri meni v kuhinji pomagal pri kosilu... Popoldne bomo imeli nekaj obiskov, ker ima naš user posted image  god, pa je tko luštno, ko sem malce skupaj usedemo in počvekamo user posted image

.100noga (alias LittledotMillepede user posted image ) ja, malo pa res delam na tem, da zbiram točke za 4. zvezdico user posted image user posted image user posted image

Mbd0411 za kakanje sem mu dajala otroški čaj, ki je mešanica različnih sestavin, samo malo bolj sem ga sladkala. Je pil da je blo joj in potem tudi kakal.

Dvigovanje ritke, rokic, nogic vse sorte počne, ja. Celo na boku dviguje glavo, potem pa postane pretežka in kar pade dol user posted image  K sreči sem vedno zraven, da ne bi ob kaj udaril. so kar akrobati tile naši lumpiji!

ajetam@ WB!!!

Valla. user posted image user posted image user posted image  za spanje, le takjo naprej, pa fena ne bo pottrebno več uporabljat!

Laknerš super šemice ste in user posted image user posted image user posted image  za user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
24.2.2009 14:48:31   
Dream
user posted image user posted image user posted image  meni, ker sem odprla novo stran user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
24.2.2009 14:56:13   
vianne
janja27 upam, da bodo tvoji princeski kmalu zdravi!!!user posted image user posted image

Sedaj pa glede hranjenja: Tibor je spil mojega mleka tudi do 180ml (ko smo imeli dobre čase). Sedaj AM pa kar nekaj štrajka. Po nočnem spancu spije cca 140ml bi rekla da dovolj, naslednje obroke pa tudi samo 80 - 100 ml ... ne vem ali mu ne gre v ritko ali pa mu je dovolj. Pa če niso non stop problemi s tem mlekom: najprej štrajk z mojim, sedaj še z AM ... jooooj
Drugače uvajam GH en obrok na dan: banano z otroškim rižem, jabolko z keksom brez glutena, tudi korenček smo probali vendar zapira ... še tako imamo probleme s kakanjem ... naslednjič bom poskusila z hruško, marelico .... krompirja pa noče.
Ker nas malo daje zaprtje sem mu ponudila tudi sladkano kamilico ... ni šla po grlu, sladkano vodo .. še manj ... bomo videli kako bo.
Drugače pa mu dam vsako jutro Bio Gaia kapljice pa se mi zdi da pomagajo tudi pri zaprtju.

Evo jok ... grem

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
24.2.2009 16:10:44   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

A pa ste že zmenjene za lokacijo?

Ne še, gremo na en sprehod pa pol kam še kej spit in počvekat. Sicer pa a bi bile raje zunaj al notri?

Ja jaz sem tud za to, da gremo an en sprehod, pa pol na pijačko ...kje se torej dobimo?

Ja parkirate lahko pri meni oz. pač pred kakšnim blokom pa bo user posted image a veste kje je vodovodni stolp?

Neposredna povezava do sporočila: 4404
24.2.2009 16:23:05   
PikicaStonoga
Jaz vem, kje je vodovodni stolp ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
24.2.2009 17:20:37   
jolly123
No tuki sem jaz doma. Sej najbolje, da tiste ki pridete da vam po ZS dam telefonsko, pa točno lokacijo, da ne boste iskale. 

Neposredna povezava do sporočila: 4406
24.2.2009 17:20:53   
afnica mala
tanja29 in janja 27- upam, da boste kmalu boljšuser posted image

da vam povem kolk se je moja punca zredila- 200g v 1 tednu- jupijeee, jupijeeeuser posted image

za nagrado so jo pa prvič cepiliuser posted image , jaz pa se nič pripravila, kaj naj delam oz. lajšam- je bla tko pridna- nič jokala, ko so jo cepiliuser posted image

bi vam dali midve za kavico v četrtek, pa niti slučajno ne ve, kje je vodni stolp?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
24.2.2009 17:36:11   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
da vam povem kolk se je moja punca zredila- 200g v 1 tednu- jupijeee, jupijeeeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
24.2.2009 17:45:48   
jana84
En lep pozdrav po doooolgeeem času...Mi nekako ne uspe zlest k računalniku, ker enostavno ni časa.

No, da vam malo povem kakšno je kaj stanje pri nas. Naš Jakob veselo raste, 16.februarja je imel posvetovalnico in cepljenje in je imel že 6450g, dolg pa je bil 64,5cm. Pravi korenjak. Naslednji sistematski in cepljenje imamo 30.3.

Drugače zdej ene par noči ne spi prav fajn ponoči: do sedaj je spal po 9ur, zdaj pa ga je očitno cepljene zmedlo al ne vem kaj in spi po 3 urce, pol pa celo noč več al manj po polč urce, pa dudo, pol urce pa dudo...Smo poskusli tudi da smo mu dali ponoči za jest, pa ni blo nič boljše. Ponoči ne je drugače že kar nekaj časa. Zdaj ga tudi dojim ne več, ker nimam mleka...V celem dnevu si načrpam celih 100ml...Tako, da zvečer dobi eno majceno dozico mojega mleka...user posted image  Drugače pa je 5x na dan, na 3 ure in poje okrog 150-180ml mleka in čajčka.

Sva pa že začela z uvajanjem goste hrane. Najprej smo posusli jabolko, nato hruško in breskev. Sedaj smo na zelenjavi: korenček je lepo jedel (tistega od Hippa, domačega ni hotel), cvetača mu gre tudi v ritko. Nismo še na tem, da bi en cel obrok imel po žlici...No, razen dopoldansko malico, ko dobi mlečno-žitno kašico (riževo)...Ampak tam je itak že mleko notri, tako da...
Zdaj bomo poskusli kako mu bo šla kaj bučka v ritko, potem pa ne vem...mogoče kakšen brokoli, špinača...Pa še kakšno sadje bomo poskusli...
Je pa zelooo zadovoljen ko dobi žlico v usta...Sploh ni važno kaj je gor, samo da je žlica...

Hvala bogu nismo nič bolani. Tisti dan ko je bil cepljen je imel zvečer vročino (38,1) in je dobil svečko Paracetamola, pa je blo čez slabo urco vredu...Prehlajeni tudi nismo nič..V glavnem zdarv kot mora bit, saj je res veliko na zraku...Če je le prilika švigneva na kakšen enourni sprehod, potem pa on odspi še kakšno urco v vozičku na sončku...

Tako...vas vse skupaj res lepo pozdravljam...Se bolj težko kaj oglasim tukaj gor, ker imam kar natrpan urnik...Nekaj se poskušam vmes še za izpite učit, pa mi kar ne gre...

pozdravček od mene in Jakoba... 

Neposredna povezava do sporočila: 4409
24.2.2009 18:26:19   
Lovely
Dan punce,

kok ste se pa načvekale ej user posted image

Inya pa ves dan zelo malo spi... Max 45 min... Pa ful je tečka, prav vidi se ji, da je zaspanka... Danes sva se ob 11h oblekli, zrihtali tipitop pa hočeva ven in ugotovim, da sva zaklenjeni, jaz pa ključa ne najdem. Tko da sva bili na terasi... Do 14.30h ko sta prišla moja stara dva. Za ****... 

Da še malo pokomentiram...  

Lovely

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
24.2.2009 18:28:52   
Lovely
Jolly, če je odpravnina po zakonu oz. po kolektivni pogodbi je to neto za neto. Če je pa višja od te (nekateri imajo pač pogodbeno določeno višjo od zakonske ali pa je taka višja dogovorjena s podjetniško KP), je del do zakonske neto, del nad je pa bruto. Ta del bruto ni tretiran kot plača ampak kot drug prejemek iz delovnega razmerja, sicer je pa to itak bolj aktualno za delodajalca pa še to več ne ko ni davka na plače.

Lučka1, glede na količine, ki jih Inya poje je 120 kar malo. Jaz se orientiram po škatli AM pa paparici.

Iraira, itak da te v četrtek vzamemo s sabo

Afnica mala, jaz sem danes malo računala pa mi ni čisto jasno. Zanima me koliko mleka zamenja riževa kašica. In sem pogledala na škatlico in res kot si ti že enkrat napisala se mi zdi. Po mojih izračunih ima 30ml kašice (toliko je namreč Inyin 1 obrok – sva čisto na začetku in ji ne upam dat več. Ima 2 taka dnevno) kCal kot cca 200ml mleka… če gledaš pač samo energijsko vrednost… sam ne vem če se tko gleda za orientacijo…
BEBE imam eno neodprto vrečkico, pošlji koga mimo ali pa se oglasi, da ne boš kupovala… Ali pa ti v četrtek prinesem. Meni se ne zdi kaj preveč po vaniliji okus in Inyi tudi ni bil všeč. Poskusi, morda pa bo pri Neli šlo.
BTW, jaz sem tudi danes skuhala joto hi hi hi…
Upam, da v četrtek prideš, da še kako rečemo.
Bravo, 200g v 1 tednu – uau, super! Mah pa kaj če noče mleka, lej kako lepo napreduje user posted image

TinaV, welcome to the club

Janja27, hitro se pocajtajte! Bogice male

Jaz vem kje je vodovodni stolp.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
24.2.2009 19:07:47   
laknerš
Recimo da jest tut vem kje je vodn stolp!!!

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
24.2.2009 19:14:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya pa ves dan zelo malo spi... Max 45 min... Pa ful je tečka, prav vidi se ji, da je zaspanka... Danes sva se ob 11h oblekli, zrihtali tipitop pa hočeva ven in ugotovim, da sva zaklenjeni, jaz pa ključa ne najdem. Tko da sva bili na terasi... Do 14.30h ko sta prišla moja stara dva. Za ****... 

A dej nehi, da se ti zmeša!! Jst bi znorela user posted image No meni se je enkrat zgodilo, da so me zaklenili, ko sem bila od zunaj jaz pa brez ključev in nisem mogla not, pa še psa sem mela zraven, ker sva šla na sprehod ura pa pol 7 zjutraj. Pol pa k sosedu po lojtro pa plezat čez okno, pa odklenit, psa iskat, lojtro nazaj pospravit, pa v sedmem mesecu nosečnosti user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
24.2.2009 19:19:05   
jolly123
No OK pot do vodovodnega stolpa, če prideš iz LJ in greš na avtocesti ven smer Kranj vzhod na krožnem križišču levo proti Kranju, ko pridete v Kranj, naravnost mimo Merkatorja, Petrola, Istrabenza, podjetniškega centra ( to je vse na vaši desni ), ko pelješ mimo podjetniškega centra greš kmalu čez most, malo naprej od tega mosta se na levi vidi vodovodni stolp, tukaj notri zaviješ levo in samo naravnost do količkov, parkira se pred količki če je kaj placa, oz. malo nazaj ob cesti. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
24.2.2009 19:59:07   
afnica mala
vodovodni stolp-mi je zdajle mož razložil kje je to, no zdaj pa vem. A tam naj bi se dobile, kam pa potem? Pa kje se vi menite o tem, potem pa tukaj preberem samo končne sklepeuser posted image , jaz pa nič ne vem.
A ste vidle kakšno vreme se obeta- sončece!!!!!, pa 10 stopinj

lovely-zdajle je pa pojedla 120ml- tko, da bomo še nekaj časa to mleko furali, zraven pa GH, hvala ti user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
24.2.2009 20:08:08   
*talcy*
AFNICA MALA .... user posted image user posted image user posted image  za 200g ... super če ti je popapala 120ml tolko poje moj na obrok pa več ne gre in ne gre ... sicer bolje da ne ker se približujemo št. 8kg user posted image  no uglavnem bravo!!!!!!!!!!

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 4416
24.2.2009 20:43:35   
afnica mala
Neli je bila danes cepljena -prvič

Kolk časa ste ve dajale obkladke? Neli je bila cepljena ob 14h- a naj jo tud ponoči močim? Zdaj že spi. Pa čez kolk časa je predvidena reakcija? Do 20h ni bilo otekline, vročine, brca in skače kot vedno, ne boli na dotik. Kaj mislite?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
24.2.2009 20:54:43   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image    Č E T R T I     M E S E C     user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TIJANA od mamice   .100NOGA(user posted image user posted image user posted image user posted image )

AKASH od mamice STUNFEK

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
24.2.2009 21:02:07   
afnica mala
talcy- ja kako pa ste prišli na 8kg, če je po 120ml- kolkrat na dan pa? Men je zdaj kul, če poje 120ml,(to je 1 max 2x na dan) je pa pred 3 meseci jedla 140, tudi 160 ml na obrok. user posted image  se heca, kakšna bajska bi bila Neli, če bi ves čas jedla toliko- že zdaj ne zgleda glih suhcena.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
24.2.2009 21:12:15   
PikicaStonoga
user posted image  ni doma, user posted image  spi, jaz sem se pa mal s svojim nickom poigrala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100user posted image

.100user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
24.2.2009 21:23:44   
PikicaStonoga
Jaz pa pogrešam corti ...kje pa je ta ženska???

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 4421
24.2.2009 21:32:03   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image  ni doma, user posted image  spi, jaz sem se pa mal s svojim nickom poigrala ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.100user posted image

.100user posted image

Kreativno ni kajuser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

Neposredna povezava do sporočila: 4422
24.2.2009 21:55:43   
Tejčika29
Hoj!

Eto mene zopet, ravno ko najbolj rabim net ga nimam. Smo montiral rutar pa se je en laptop malo sesipal in je šel rutar z njim na servis :-)). Sedaj imam jaz povezavo, moj pa ne, ampak glavno da imamo internet, ker to je pa štala za znoret če ne dela?!

TIMNALA - jaz se pofočkam, za petek ob 12. uri velja! Samo nekaj je, če bo slabše vreme in bo pihalo ali ne bo sončka bolj predlagam SPAR, ki ima notri kafič potegnjen še v hodnik spara, tak da je notri placa kolkr hočemo, tak da smo lahko noter ali pa zunaj z vozički. Torej smo zdaj sigurno tri - Timnala, Mandek in Jaz. MBD ne more, kaj pa Lena, Suzy in še katera okolica Celja??? Pridete???

Mi smo kar ok, noči malo bolje kot čez vikend, res pa sem skrajšala popoldanski spanček.

Res zavidam vsem ki že uvajate gosto hrano jaz še ne! Alina je kar majhna in občutljiva še na to kar jaz jem, zato ne upam začeti z GH, itak sem se odločila po 5 mesecu začet počasi počasi.

Plavanje - mi smo se kopali že pri 3 mesecu, sem vam poslala slike in je blo super. Kar pogumno punce, voda je naravno okolje za dojenčke, 9 mesecev so bili v vodi, boste videle kako nogice miga migajo. Izberite bazene ki niso obljudeni ne vem kako mi smo šli v topolšico, Alina samo v bazen za čisto majhne in je bila tam edina!

Vsem bolnim želim hitro okrevanje!!!

Mandek - nisem vedela da si v Žalcu, jaz sem tudi, no se bomo v petek spoznale, pol pa verjetno večkrat tudi videle. Se že veselim!!!

Mirno nočko vsem mamicam in dojenčkom!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
24.2.2009 22:38:11   
mbd0411
Kolk ste napisale,joj,joj,joj....Komaj mi uspe sproti prebrat.
V Žalcu je bilo super.Veliko več ljudi in karneval bolj številčen.Super je bilo,le malo mrzlo,nas je zeblo ko user posted image ,le Nika v vozičku ne,ker je bil čisto skrit.user posted image Sem si roke občasno grela pri njem,ker sem pozabila rokavice.
Kok lepo že vaši jejo po žlički.Ma,še kar ne vem, katero riževo kašico to jedo vaši.Jaz sem kupila od Milupe eno pa je grozen okus,vsaj meni.No,Nik itak ust ne odpre.
Smo danes sprobali,ker pač težko kaka in je moj stisnil pomarančo,pa kar dober posladkal in kako je mali usta odpiral,ko je ati z žličko dajal sok.On bi kar vse spil menda.Čez pol ure ga je pa tako nakidal..user posted image user posted image Pa nobenih krčev,ker pravijo,da pomaranče menda šele po 6 mesecu ali še kasneje.
Bo ati hranil po žlički,morda pa bo bolj uspešen.user posted image

Afnica mala,jaz sem tisti dan ko je bil cepljen menjala obkladke ves dan in še drugi dan,ker je bilo tako rdeče in na dotik vroče.

Aja,naš poje na en obrok 160 ml,pa je že več.Zdaj je obstal na tem ali še manj,pa več časa mine med enim in drugim obrokom.Pa pije tudi ne nevem koliko.
No,dovolj bo za danes.
Lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
24.2.2009 23:02:29   
Dream
Tanja29 in Janja 27 želim vam čim prejšnje okrevanje!!!

Afnica mala user posted image user posted image user posted image  sem držala pesti, da bo teža prava!!!

TinaV* dobrodošla med nami, čvekami user posted image user posted image user posted image

Obkladki po cepljenju mu jih nisem dajala, ker ni imel niti otekline, niti zatrdline, niti nič toplo.

PikicaStonoga 1. različica se mi zdi boljša, ker je nekak bolj morska user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?