timnala
|
Heja punce! Dans je blo tud pr nas ponoci pestro..neki ga je mucilo in itak smo jedli na 2 uri, od pol petih do petih pa sm vstala n-krat Tak da sm ze ponoci razmisljala, da je nase nocno spanje - !!! Pa bo ze! Glede srecanja..predlogi letijo..men je naceloma vseen, sam mislim pa, da ce ne bo enkrat ena rekla - dans, tukaj..se ne bomo nikol dobile.. Kopanje..jst tud mislim, da ga bomo mal namocili, ker mu je ze kopanje doma zdej tak vsec, da sva ga zadnjic prav snemala, k je tako cofotal, da je bla cela kopalnica mokra .100noga - moje odhajanje spat..uf..jst preden sm zacela z dragim sem hodla ful kmal..ob 9h, 10h..no to se je potem pomaknilo na 11h, zdej k mam pa pa se kasnej, ker mi takooooooo pase nocni cas, k je mir pol pa brkljam po domeku pa skacem po netu Zjutraj bi se pa spalaaaaaaaa..pa nas ne bi vec..oz. nerga tolk casa, da jst vstanem, on se lepo lezi kjer je bil in ne tecka vec..mi je prav hecno to, ker vedno dobim "ces, mami vstan pa bo" Pa tud pr nas je tak, da vecinoma jst tehnicne stvari rihtam..sploh kaksne aparate - vse preberem, prestudiram, pol pa mojmu "predocim" dejstva in se skup odlociva..ponavadi tak, kot sem se jst ze prej, ker mu povem vse prednosti in slabosti in se strinja Lezanje na boku..no vsaj v smeh sva vaju spravili z Lakners pr nas tud ma plesko na glavici, ker je v vozicku na hrbtu pa v igralnem centru..sam glavico ma pa lepo zaobljeno Povijalni pas..mami je namrec mene prav cudno gledala, k sm rekla, da nam nikjer niso pokazali tega in da tud v porodnisnici niso s tem povijali..je rekla, da so oni vcasih vse in to skor celo leto. Jst sm rekla, da bom ene 6 mesecev. Je blo pa res, da ko sem ga zagrabila brez tega pasu, je bil cist nestabilen prej se (zdaj je ze drugace), s povijalnim pasom pa se je cutila opora, da ima bolj fiksirano hrbtenico. Zgleda pa tkole - bom prilepila slikico (v glavnem tisti pas, ki ga das povrhu sirokega povijanja). Zdej grem pa delam..hm..se se morm odlocit Aja, pa poslusam nov CD od Mlakarja..zakon!