|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
24.2.2009 13:57:10   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

Sperma mehča maternični vrat!
Pol sploh ne rabiš user posted image , sam namažeš, pa je. user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha, a boš svojega z lončkom v kopalnico poslala? user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.2.2009 13:58:08   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Js pa imam končno novo frizuro user posted image user posted image  Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  
jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.2.2009 13:58:40   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: julam

POROČILO: moram objavit, da sva včeraj z možkom nakupila še vse nujne stvari za user posted image in mene, pripravila sem obe torbi (OK, toaletno bom tik pred) in sem ready. Gnezdenje zaključeno, danes je prišla ena gospa, ki mi 1x na mesec pomaga in je pomila okna, žaluzije, pospravila,... edino zavese dam še oprat. Dobro, da je moj dragi tako zverziran, točno ve, kaj bebica rabi na začetku. Jaz sem bila obakrat kar v nekem transu in je vse on štimal. Evo še dudko prekuham. V torbi me že čakajo novi češki copatki za 4€, slivov sok (za prebavo in kri), riževi vaflji za grickat, ena frutabela, blazinice za dojenje, vir 80 in nogavičke.

A sem pripravljena al ne???

ma ti si v polni pripravljenostiuser posted image uglavnem lačna v P. sigurno ne bošuser posted image js mam sam ene kekse pripravljene, za vsak slučaj če bo res krizauser posted image

js sm tudi kupila dudo in sem ravno razmišljala, če moraš pred prvo uporabo jo prekuhat!? user posted image

jap... js že mam pripravljene dude in flaške sam se vedno pozabim k temu spravit... user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.2.2009 13:58:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

K meni je pa prišla maškara čarovnica, pa jaz sploh nisem študirala, da bojo hodil pa da moram nekaj dat, tak da HB, za čokolade , ki mi jo še kar vsi nosijo.user posted image user posted image user posted image user posted image No sam če bi bila kaka starejša bi dobila pa kavo, ki je imam za izvoz.user posted image user posted image user posted image

ma, pri nas so razvajene, hočjo samo denar user posted image user posted image user posted image

Pri nas tudi. Je tašča rekla, da so lani, ko jim je dala krof pokazali  s prsti, kaj pa denar!? Kdo ga pa meni da!? user posted image Sej je grdo, sam pomen je popolnoma drug! user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.2.2009 13:59:38   
novo

Sperma mehča maternični vrat!
Pol sploh ne rabiš user posted image , sam namažeš, pa je. user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaha, a boš svojega z lončkom v kopalnico poslala? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, js bom pa tačas pripravila žličko za namazat!? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.2.2009 14:00:19   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Js pa imam končno novo frizuro user posted image user posted image  Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil user posted image user posted image

jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša

to pa res ni drago. Js dam sam za sebe 1x več!user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.2.2009 14:01:53   
felix7

Jest sem šla v prvo sredi noči, vsa zaspana, nepočesana, brezvezna, .... V drugo sredi dneva, namazana, s frišno frizuro,... Razlika mi je bila že samo v filingu, pa slikce v drugo so vsaj komu za pokazat. No, edino moj možek je imel potem mal dela, ker me je že v porodni po porodu s čistilnim mlekom čistil obraz...

Jest imam tudi novo frizurco, zdaj si pa vsak drugi dan preventivno perrem lase, ker vem, da potem bo to huda muka, .... Ja, sej vem, tole se bere kot "kakšna avša, s čim se ukvarja..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah dej no, zakaj pa porodnica ne bi bla urejena, meni se zdi pa to čist fajn, samo jaz sem bolj lena za kakšen make up, še za službo se redko napackam user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.2.2009 14:05:30   
trezika

mene je tut ena znanka postrigla...za 7 evrov user posted image user posted image  pa prav super fizuro mi je naredla user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
24.2.2009 14:08:55   
pondelak

mene je tut ena znanka postrigla...za 7 evrov user posted image user posted image  pa prav super fizuro mi je naredla user posted image

potem pa slikico prosim...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.2.2009 14:09:27   
čebeica maja

to gremo domov k nej, se moža poznata, nima privat zato je pocen

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
24.2.2009 14:10:34   
čebeica maja

Jest sem šla v prvo sredi noči, vsa zaspana, nepočesana, brezvezna, .... V drugo sredi dneva, namazana, s frišno frizuro,... Razlika mi je bila že samo v filingu, pa slikce v drugo so vsaj komu za pokazat. No, edino moj možek je imel potem mal dela, ker me je že v porodni po porodu s čistilnim mlekom čistil obraz...

Jest imam tudi novo frizurco, zdaj si pa vsak drugi dan preventivno perrem lase, ker vem, da potem bo to huda muka, .... Ja, sej vem, tole se bere kot "kakšna avša, s čim se ukvarja..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah dej no, zakaj pa porodnica ne bi bla urejena, meni se zdi pa to čist fajn, samo jaz sem bolj lena za kakšen make up, še za službo se redko napackam user posted image

se podpišem

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.2.2009 14:21:59   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
pa po moje lahkuser posted image , sam sem brala da ni bistvo v sexu, ampak spermi in da bi bilo najbolje jo oralno zaužit, ker je pride več v sistem.Zdej kateri to pride na miseluser posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha, lolitko razganja user posted image

Ko bi mel le lahk potem kdo potešil, tak pa mi je G odsvetovala, ker sem kao odprta, moj se mi ne približa, ker misli, da jo bo v glavo nabil, potem pa mu rečem, ej komaj čakam, da bova spet lahko, pa mi reče, a ona bo zraven v sobi?user posted image user posted image user posted image user posted image Potem mu pa razjasnem, da glede na to kak je veliko stanovanje, se bo že našel prostoruser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 24.2.2009 14:23:19 >

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.2.2009 14:22:21   
julam
imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...?  Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla.

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.2.2009 14:24:19   
felix7

imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...?  Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla.

ja, midva imen nisva skrivala, spola pa itak ne veva user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.2.2009 14:24:36   
pondelak

mi2 sma pa vsem povedla kak ji bo ime...user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.2.2009 14:29:33   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

Na, pol sva sam mi2 tolk čudna,... user posted image no ja, vsak po svoje

Lolitka, evo si nas razsvetlia: če je MV že opdrt, potem sex odsvetujejo...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.2.2009 14:34:29   
pondelak

Lolitka, evo si nas razsvetlia: če je MV že opdrt, potem sex odsvetujejo...

eh zakaj bi bla čudna?mi2 tud prvo nisma mislila povedat,ampak so pač tak pritiskalo,da sma se vdala...user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.2.2009 14:35:15   
felix7

ma ne, jest jih veliko poznam, ko nočejo razkriti imen

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.2.2009 14:35:58   
KOKICA32

mislim da bo 11. marca bolj kritičnouser posted image user posted image

Sigurno, ker takrat se pa ne bomo več tako branile, ker bo že MAREC! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.2.2009 14:36:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Podatki iz današnjega pregleda :

+10 kg
naslednje pregled 3.3.09
obseg 100cm

CTG je ok
.

Izvid brisa, za streptokok in glivice : negativen
.

Ko mi je merila dolžino maternice, je bila malo premajhna in mi je posledično naredila UZ.
UZ ni pokazal nobenega odstopanja oz da bi bebica bila manjša.

Opozorila me je le, če sem bila do zdaj bolj aktivna - naj začnem bolj počivati in ležati na levem bogu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.2.2009 14:36:04   
KOKICA32

A ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.2.2009 14:36:06   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

POROČILO: moram objavit, da sva včeraj z možkom nakupila še vse nujne stvari za user posted image in mene, pripravila sem obe torbi (OK, toaletno bom tik pred) in sem ready. Gnezdenje zaključeno, danes je prišla ena gospa, ki mi 1x na mesec pomaga in je pomila okna, žaluzije, pospravila,... edino zavese dam še oprat. Dobro, da je moj dragi tako zverziran, točno ve, kaj bebica rabi na začetku. Jaz sem bila obakrat kar v nekem transu in je vse on štimal. Evo še dudko prekuham. V torbi me že čakajo novi češki copatki za 4€, slivov sok (za prebavo in kri), riževi vaflji za grickat, ena frutabela, blazinice za dojenje, vir 80 in nogavičke.

A sem pripravljena al ne???

ma ti si v polni pripravljenostiuser posted image uglavnem lačna v P. sigurno ne bošuser posted image js mam sam ene kekse pripravljene, za vsak slučaj če bo res krizauser posted image

js sm tudi kupila dudo in sem ravno razmišljala, če moraš pred prvo uporabo jo prekuhat!? user posted image

Baje, ja! user posted image Mene še tudi to čaka..jo imam pred torbo nastavljeno!user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
24.2.2009 14:36:09   
KOKICA32

Midva skrivava le IME! Kaj pa vem, to sem jaz tak določila, da vsega pa res ne rabijo vedeti že sedaj, naj bo vsaj nekaj presečenje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
24.2.2009 14:37:35   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

mislim da bo 11. marca bolj kritičnouser posted image user posted image

Sigurno, ker takrat se pa ne bomo več tako branile, ker bo že MAREC! user posted image user posted image user posted image user posted image

takrat se bomo bolj pogovarjale da bi že rade končno šle...user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
24.2.2009 14:38:00   
julam
dekleta, men bo rač crknu, pa še po fanta se moram počas odplazit v vrtec (res se le še stežka privlečem do tja, pa je sam cca 500m). lepo čvekajte!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?