Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:57:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sperma mehča maternični vrat! Pol sploh ne rabiš , sam namažeš, pa je. hahaha, a boš svojega z lončkom v kopalnico poslala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:58:08
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:58:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: julam POROČILO: moram objavit, da sva včeraj z možkom nakupila še vse nujne stvari za in mene, pripravila sem obe torbi (OK, toaletno bom tik pred) in sem ready. Gnezdenje zaključeno, danes je prišla ena gospa, ki mi 1x na mesec pomaga in je pomila okna, žaluzije, pospravila,... edino zavese dam še oprat. Dobro, da je moj dragi tako zverziran, točno ve, kaj bebica rabi na začetku. Jaz sem bila obakrat kar v nekem transu in je vse on štimal. Evo še dudko prekuham. V torbi me že čakajo novi češki copatki za 4€, slivov sok (za prebavo in kri), riževi vaflji za grickat, ena frutabela, blazinice za dojenje, vir 80 in nogavičke. A sem pripravljena al ne??? ma ti si v polni pripravljenosti uglavnem lačna v P. sigurno ne boš js mam sam ene kekse pripravljene, za vsak slučaj če bo res kriza js sm tudi kupila dudo in sem ravno razmišljala, če moraš pred prvo uporabo jo prekuhat!? jap... js že mam pripravljene dude in flaške sam se vedno pozabim k temu spravit...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:58:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 K meni je pa prišla maškara čarovnica, pa jaz sploh nisem študirala, da bojo hodil pa da moram nekaj dat, tak da HB, za čokolade , ki mi jo še kar vsi nosijo. No sam če bi bila kaka starejša bi dobila pa kavo, ki je imam za izvoz. ma, pri nas so razvajene, hočjo samo denar Pri nas tudi. Je tašča rekla, da so lani, ko jim je dala krof pokazali s prsti, kaj pa denar!? Kdo ga pa meni da!? Sej je grdo, sam pomen je popolnoma drug!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:59:38
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Sperma mehča maternični vrat! Pol sploh ne rabiš , sam namažeš, pa je. hahaha, a boš svojega z lončkom v kopalnico poslala? ja, js bom pa tačas pripravila žličko za namazat!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:00:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša to pa res ni drago. Js dam sam za sebe 1x več!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:01:53
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil Jest sem šla v prvo sredi noči, vsa zaspana, nepočesana, brezvezna, .... V drugo sredi dneva, namazana, s frišno frizuro,... Razlika mi je bila že samo v filingu, pa slikce v drugo so vsaj komu za pokazat. No, edino moj možek je imel potem mal dela, ker me je že v porodni po porodu s čistilnim mlekom čistil obraz... Jest imam tudi novo frizurco, zdaj si pa vsak drugi dan preventivno perrem lase, ker vem, da potem bo to huda muka, .... Ja, sej vem, tole se bere kot "kakšna avša, s čim se ukvarja..." ah dej no, zakaj pa porodnica ne bi bla urejena, meni se zdi pa to čist fajn, samo jaz sem bolj lena za kakšen make up, še za službo se redko napackam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:05:30
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša to pa res ni drago. Js dam sam za sebe 1x več! mene je tut ena znanka postrigla...za 7 evrov pa prav super fizuro mi je naredla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:08:55
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša to pa res ni drago. Js dam sam za sebe 1x več! mene je tut ena znanka postrigla...za 7 evrov pa prav super fizuro mi je naredla potem pa slikico prosim...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:09:27
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil jaz sem si tudi že uredila, gremo kr vsi trije k eni znanki za 15e vse tri pošiša to pa res ni drago. Js dam sam za sebe 1x več! to gremo domov k nej, se moža poznata, nima privat zato je pocen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:10:34
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil Jest sem šla v prvo sredi noči, vsa zaspana, nepočesana, brezvezna, .... V drugo sredi dneva, namazana, s frišno frizuro,... Razlika mi je bila že samo v filingu, pa slikce v drugo so vsaj komu za pokazat. No, edino moj možek je imel potem mal dela, ker me je že v porodni po porodu s čistilnim mlekom čistil obraz... Jest imam tudi novo frizurco, zdaj si pa vsak drugi dan preventivno perrem lase, ker vem, da potem bo to huda muka, .... Ja, sej vem, tole se bere kot "kakšna avša, s čim se ukvarja..." ah dej no, zakaj pa porodnica ne bi bla urejena, meni se zdi pa to čist fajn, samo jaz sem bolj lena za kakšen make up, še za službo se redko napackam se podpišem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:21:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 pa po moje lahk , sam sem brala da ni bistvo v sexu, ampak spermi in da bi bilo najbolje jo oralno zaužit, ker je pride več v sistem.Zdej kateri to pride na misel ha ha, lolitko razganja Ko bi mel le lahk potem kdo potešil, tak pa mi je G odsvetovala, ker sem kao odprta, moj se mi ne približa, ker misli, da jo bo v glavo nabil, potem pa mu rečem, ej komaj čakam, da bova spet lahko, pa mi reče, a ona bo zraven v sobi? Potem mu pa razjasnem, da glede na to kak je veliko stanovanje, se bo že našel prostor
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 24.2.2009 14:23:19 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:22:21
|
|
|
|
julam
|
imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:24:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. ja, midva imen nisva skrivala, spola pa itak ne veva
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:24:36
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. mi2 sma pa vsem povedla kak ji bo ime...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:29:33
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. mi2 sma pa vsem povedla kak ji bo ime... Na, pol sva sam mi2 tolk čudna,... no ja, vsak po svoje Lolitka, evo si nas razsvetlia: če je MV že opdrt, potem sex odsvetujejo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:34:29
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. mi2 sma pa vsem povedla kak ji bo ime... Na, pol sva sam mi2 tolk čudna,... no ja, vsak po svoje Lolitka, evo si nas razsvetlia: če je MV že opdrt, potem sex odsvetujejo... eh zakaj bi bla čudna?mi2 tud prvo nisma mislila povedat,ampak so pač tak pritiskalo,da sma se vdala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:35:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. mi2 sma pa vsem povedla kak ji bo ime... Na, pol sva sam mi2 tolk čudna,... no ja, vsak po svoje ma ne, jest jih veliko poznam, ko nočejo razkriti imen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:35:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mislim da bo 11. marca bolj kritično Sigurno, ker takrat se pa ne bomo več tako branile, ker bo že MAREC!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:36:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia Podatki iz današnjega pregleda : +10 kg naslednje pregled 3.3.09 obseg 100cm CTG je ok. Izvid brisa, za streptokok in glivice : negativen. Ko mi je merila dolžino maternice, je bila malo premajhna in mi je posledično naredila UZ. UZ ni pokazal nobenega odstopanja oz da bi bebica bila manjša. Opozorila me je le, če sem bila do zdaj bolj aktivna - naj začnem bolj počivati in ležati na levem bogu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:36:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Js pa imam končno novo frizuro Zdaj pa se me pikec ziher ne bo prestrašil A ti tudi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:36:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: julam POROČILO: moram objavit, da sva včeraj z možkom nakupila še vse nujne stvari za in mene, pripravila sem obe torbi (OK, toaletno bom tik pred) in sem ready. Gnezdenje zaključeno, danes je prišla ena gospa, ki mi 1x na mesec pomaga in je pomila okna, žaluzije, pospravila,... edino zavese dam še oprat. Dobro, da je moj dragi tako zverziran, točno ve, kaj bebica rabi na začetku. Jaz sem bila obakrat kar v nekem transu in je vse on štimal. Evo še dudko prekuham. V torbi me že čakajo novi češki copatki za 4€, slivov sok (za prebavo in kri), riževi vaflji za grickat, ena frutabela, blazinice za dojenje, vir 80 in nogavičke. A sem pripravljena al ne??? ma ti si v polni pripravljenosti uglavnem lačna v P. sigurno ne boš js mam sam ene kekse pripravljene, za vsak slučaj če bo res kriza js sm tudi kupila dudo in sem ravno razmišljala, če moraš pred prvo uporabo jo prekuhat!? Baje, ja! Mene še tudi to čaka..jo imam pred torbo nastavljeno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:36:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam imena: a ste jih že vse izdale svojim sorodnikom, znancem,...? Mi2 rada pustiva kakšen detajl za finale in imen nikol nisva govorila, no spola tud ne, če/ko sva ga vedla. Midva skrivava le IME! Kaj pa vem, to sem jaz tak določila, da vsega pa res ne rabijo vedeti že sedaj, naj bo vsaj nekaj presečenje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:37:35
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak mislim da bo 11. marca bolj kritično Sigurno, ker takrat se pa ne bomo več tako branile, ker bo že MAREC! takrat se bomo bolj pogovarjale da bi že rade končno šle...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 14:38:00
|
|
|
|
julam
|
dekleta, men bo rač crknu, pa še po fanta se moram počas odplazit v vrtec (res se le še stežka privlečem do tja, pa je sam cca 500m). lepo čvekajte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?