|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
23.2.2009 18:12:49   
Urša T.
Muca83, drugih organov se z AS ne sliši.
slišiš lahko pretakanje plodovnice ter dojenčkove zvoke in srček.
Ne moreš zgrešit, ali je srčni utrip od dojenčka, ali tvoj, ker okrog 150X v minuti ti pa ne bije, pa če je še tako hitr user posted image .
Jaz ti priporočam, da 10 sekund šteješ utripe ter jih pomnožiš s 6, pa boš videla, če je to to.
Išči pa dojenčka tik nad sramno kostjo, lahko je levo ali desno, ali na sredini.

user posted image , mam eno vprašanje. V kateri višini se čutijo dojenčkovi gibi?Tik nad sramno kostjo?Ker sm malček zbegana glede tega.Včasih me nekaj notri žgečka, vendar malo pod popkom, včasih na sredini, včasih na levi, včasih pa na desni strani. Vendar nikoli ne nad sramno kostjo, vedno precej višje.Hmmm, pa ne vem, če je to to???
Pol si pa trebuška popraskamuser posted image , pa včasih še naprej žgečka, včasih pa neha.
Dajte mi prosim pomagat okrog tega.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
23.2.2009 18:32:01   
loveforever
user posted image user posted image user posted image pozdravljene avgustovke, pa sem vs le našla. no samo da vam sem čestitam, verjetno ste komaj čakale da se iz teme m ne pričakujemo... preselite sem, je boljše vzdušje a ne?????

no lepo spremljajte svoje nosečnost in veliko sreče vsemmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   junijka loveforever

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
23.2.2009 18:51:29   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Jaz ne uporabljam nobenih mehčalcev, sem iz tekstilne stroke in vem kaj počnejo, zato uporabljam samo prašek, pa še tega dvakrat izpiramo, ker bi bila drugače jaz že čisto spraskana.user posted image

A nam malo namigneš, kaj počnejo? Ali pa daš kak dober link.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
23.2.2009 18:58:42   
Anonimen
Hvala muca. Bom še možeka prosila da malo prisluhne, ker le mal bolj sliši kot jaz user posted image user posted image user posted image

Se še kaj oglasim.....

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
23.2.2009 19:10:35   
Anonimen
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Našla sem ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 156 udarcev na minutko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muca hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.2.2009 19:36:13   
Urša T.
No, vidiš, Živa25, da se da!user posted image

Superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
23.2.2009 19:36:38   
eee35
Kako ste danes? Pojedla sem tri krofe, pa požrešnost se ne splača grooozno se mi riga....user posted image  Ne bom jih več za zdaj imam čist dost.
Urša T.: jaz tudi včasih nekaj čutim in tudi povsod po trebuhu mi nekaj leta, tako, da sploh ne vem, a je to to, ali ne. Pa v bistvu včasih se mi zdi, da ko dam roke na trebuh čutim nekaj kot neko žgečkanje...Ampak ko jih dam stran ne čutim tega več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
23.2.2009 20:07:29   
Anonimen
sicer nisem strokovnjak, ampak nekatere so govorile, da se žgečkanje in metuljčki res čutijo tudi že prej pri nekaterih.... Tko da pupe, ja nekatere toook zgodi čutijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
23.2.2009 20:50:19   
kerala
Ojla,
kaka ste pa ve aktivne, vidim, da najbolj mžed službo, hi hiuser posted image .. Jaz imam pa toliko dela, da danes "domačega" računalnika do sploh vklopila nisem. Delala pa praktično do zdaj, o grooooza! Dost!

eee, mi smo AS plačali takoj s kartico. Res, da jo je založil moj brat, ker ima on tisto, ki je brez limita. Prodajalec, pri katerem smo naročili, je pa tudi imel dobre komentarje uporabnikov.
Menda se pa zdaj, ko je GBP slab, splača preveriti tudi angleški e-bay, zna bit poceni zaradi menjave.

Jaz pa še vedno nič ne čutim mojega user posted image . 16. teden je res še zelo zgodaj. V prvi nosečnosti pa se ga pa menda tako zgodaj sploh ne da čutit. Urša T., gibe sem jaz čutila, če sem položila dlan na trebušček med sramno kostjo in popkom. Se pa čutijo bolj spodaj, saj tudi naša maternica še ne sega do popka. Na začetku jih hitro zamenjaš s premikanjem črevesa, se čuti še kar podobno.

eee, tudi mene moti, če se ljudje dotikajo mojega trebuščka. Dopuščam to edino najbližjim, oz. pri njih mi je v veliko veselje. Drugače se mi pa zdi kot vdiranje v mojo intimo, verjetno jim moj izraz na obrazu to hitro pove. In tudi jaz se drugih trebuščkov nikoli ne dotikam. sams, glede poljubčkov dojenčku pa sploh - tistemu, ki ga ne dam v roke, ga tudi poljubljat nima kaj. se pa ne spomnim, da bi se mi to pogosto dogajalo.

Zdaj se grem pa s kokicami basat, jih je Živa pripravila! Blagor meniuser posted image

Lep večer vsem!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
23.2.2009 21:10:33   
Ayo
Ojla!

Jaz sem pa danes prvic za v sluzbo oblekla nosecniske hlace, sem si kupila v soboto nove in sem sla kar takoj v akcijo user posted image
Je bilo takoj bolj komot sedet in se gibat. user posted image

No, poleg tega sem si kupila tudi obleko za poroko. Je bila kar kriza, ker prav dosti casa vec nimam in sem vzela pac tisto kar sem nasla.
Pa ful me motijo prodajalke, kadar das kaj nase in te ful prehvalijo, po moznosti klicejo se sodelavke, da pogledat kolk dobr...to men sploh ni vsec user posted image ker ne ves ali ti res dobro stoji ali pac hocejo prodat za vsako ceno! user posted image
Na koncu sem zapravila ful enga denarja!!
Se bolj me je pa razjezilo, ker sem si najprej ogledala obleko, potem sem sla iskat za cevlje in sem nasla ene ful hude, ampak v tej trgovini niso imeli vec te stevilke in je rekla, da mi jih bo poslala iz ene druge. Ok. Grem kupit obleko, pridem nazaj narocit cevlje - in baba ugotovi, da tud v uni trgovini ni vec moje stevilke!!! user posted image user posted image user posted image
Tko da sem se brez cevljem! user posted image

Mi smo nastopili 18t - user posted image pa tudi jaz se ne cutim, ceprav sem ze 2. user posted image
Nekaj se mi je dozdevalo danes zjutraj sicer, ampak je bilo tako cudno visoko pod joskami...user posted image Pri Gabrielu so bili metuljcki cisto spodaj pri "teti"...user posted image

Srbenje: mene tudi ze vse srbi, po nogah je katastrofa!! In kadar se namazem z mandljevim oljem je se slabse!
Jaz sem tudi mislila v 1.user posted image najprej da je prasek, ampak nima to veze, ker me po porodu ni vec srbelo in zdaj je isto! user posted image

Vse slikice sem pogledala, vsi otrocki so super!! user posted image

Nic, sedaj grem pa pod tus in direkt v postlo, sem kuhana in pecena po dolgem in po cez! Lahko noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.2.2009 0:19:45   
modrasmotka
ka a vse delate v pisarnah?user posted image jst pa delam na 3 smene na normo no zj smo šefico prosl da me da 2 smene.upam da odobri.tudi mene vsaki toliko časa srbi po nogah,sm tudi jaz pomislila na mehčalec ki smo ga ravno zamenjali,ampak ko sem brala vaše težave na forumu,sem si hitro odgovorila zakaj srbenje.
mene tut dostkrat boli na levi strani tako kot bi me hotel jajčniki bolet,potem si pa z krožnim božanjem mirim bolečine da ponehajo.učeri me je tako zabolel da se je že moj ustrašu kaj mi je.a mislite da bi blo kaj narobe?no saj imam drug teden pregled pri g.in mu mislim omeniti moje težave.upam da bo vse ok.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.2.2009 6:20:24   
Alisa
Jutr,

Nosečke ki nekaj čutite kot zgečkanje, to so rahle brcike vaših otrok, boste pa čez čas opazile še bolj ko bodo ti močnejši, boste bolj prepričane da je to to. Večinoma se začnejo tam v 16. tednu, vendar so tako rahli, da nismo čist ziher če je to to. Ker zaenkrat niso ti gibi večkrat na dan da bi opazile, ker je le trenutek ko te brcne tam dol nad sramno kostjo.

Glede špikanja, tudi mene je v nedeljo in včeraj parkrat tako špiknilo v desnem jajčniku al tam nekje da sem se kar skrčla, tudi jaz se zmeraj vstrašim, kaj je zdaj to. Ker pa ni to konstantno pa se ne obremenjujem toliko s tem, res pa je da malo pazim na gibe ki jih potem delam.

Zdaj pa spit kavo na hitr pa šibat na šiht. Jaz tud ne delam v pisarni, imam pa na srečo skoz dopoldanski šiht, tako da vsaj to.
lp,

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.2.2009 7:12:35   
Sulfinija
Jutro!

Punce kako ste kaj spale?Moja noč je bila spet katastrofalna sem se zbudila ob enih in premetavala do treh nato sem mojemu user posted image  potegnila v jedilnico in tam zaspala dokler ni šel v službo.

Ja punce,če ve tak opisujete prve gibe vaših otročkov vam jaz povem,da sem potemtakem tudi jaz že začutila najino user posted image  in to prvič ravno na pustno soboto zvečer v bovling centru.Sma sedela zraven muzike in,ko so začela prvo pesem igrati naglas sem mislila,da bom kar iz velikega stola padla doli mi je  bilo ful nekam čudno neko žgečkanje,ki je po nekaj sekundah minilo.In včeraj sme malce likala in gledam zraven čez okno in spet občutim nekaj čudnega spodaj neko brco ali žgečkanje,ki je spet kmalu minilo,torej tudi jaz čutim prve rahle gibe najine user posted image .Blazno lep občutek če je to to.

Takole moje punce sedaj pa grem kuhat kavo,si lase prat nato pa v metso na sprehod.

LP Mojcauser posted image 15t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.2.2009 7:41:20   
SAŠA77
oj oj še jutranji pozdravček od mene,
no tudi mene muči nespečnost ampak saj bo,
pri nas smo začutili metuljčke prejšnji teden in včeraj spet,
včeraj smo prvič slišali po as gibe oduser posted image ,bilo je nebeško,
včeraj smo tudi povedali velikemu bratcu da bo dobil družbo in je bil zelo vesel,
nismo si upali prej povedati ker je bilo rizično,
vsem skupaj želim prelep dan in veliko crklanja z svojimiuser posted image ,lp

upanje umre zadnje,uspelo nam bo skupaj

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.2.2009 8:31:57   
Flora2
Dobro jutro,
vidim, da vas kar nekaj muči nespečnost, pri meni pa je ravno obratno v posteljo padem ob 21h včasih že prej in spim kot ubita do budilke pa vsak dan mi je premalo user posted image .
Ko prebiram, da vas večina uporablja AS me je kar potegnilo, ampak bom še malo počakala, ker ga dobim od kolegice naslednji teden.

Ayo a ti si prvič nasploh oblekla nosečniške hlače ali samo za v službo, ker jaz jih nosim sigurno že dober mesec in pol, se mi zdi da imam kar ogromen trebuh user posted image ?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.2.2009 9:02:41   
simonalokar
jutro sonosečke

mene tudi dajejo nespečnosti zbudim se okoli 3 in ko končno nazaj zaspim pa moževa budilka. tako da se večkrat zbudim bolj utrujena kot grem spat.
včeraj sva z možem mal pospravljala okoli hiše in tamaluser posted image je ful skakal zunaj in se igral in žogal. nato smo šli notr je bila že kar pozna ura pol sedmih in se je najedel in šel spat. spal je kot angelček.

glede gibov jih tudi jaz čutim, večaraj sem dala radio naglas ko pospravljam in sem ga verjetno prestrašila je naredil zelo hitre gibe. čutim pa ga čist spodaj pod popkom.

zdajle pa moram pomiti okna in namazat sedežno joj to pa sovražim ker mi krema smrdi sam kaj čmo.

kaj boste kuhale danes???

simona

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.2.2009 9:17:41   
Anonimen
mašinca ene ste pa pridne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi ga še ne čutimo, smo ga pa včeraj slišali in meni to zadostuje user posted image user posted image user posted image   Me pa danes kar boli spodaj kjer sem včeraj AS pritiskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa jutri dobim pomivaaaalcaaaa user posted image user posted image Kok sem srečna, ker mi ne bo treba več posode pomivat user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mislim, da pri vas še nisem povedala, ampak midva sva v soboto kar voziček kupila. Sem si mislila, mah sej jedel in pil doma ne bo, tko da sva ga kar vzela user posted image user posted image   Pa še totalno dost sem imela, da sem samo vozičke non-stop gledala pa noben ni bil tak kot sem si ga zamislila, pol sva pa vzela takega, ki je bil najbolj enostaven, lep in uporaben. Tkole pa zgleda

user posted image
user posted image
No to je to. Danes pa moram kuhinjo pripravit, da bom jutri imela pomivalca kam dat user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 24.2.2009 9:18:57 >

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.2.2009 9:33:55   
Sulfinija
Živa25,a ti pa kar že voziček.Dobra si,jaz si tega še ne bi upala.Je noro dober barva podobna moji,ki ga imam nagledanega in bom maj ašla po njega.Kje sta ga pa kupila in kok je bila temu vozičku cena?Če dober vidim ma tri kolesa,kajne?

No jaz sme tudi malo nabavljala včeraj 10.bombažnih pleničk.eno majico ter dva kompleta noro dobri so bili pa še poceni,pa od prijateljice sem vsega ful dobila mam že v omari spravljeno.Pa 5 previjalnih pasekov sem vzela.Sedaj sem pa ugotovila da so avent dudice v akciji dve mali,in eno večjo bom vzela kar danes,dokler jih ne bo zmanjkalo.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.2.2009 9:37:43   
aprilčica07
Živjo,

mi danes praznujemo. Ima sodelavka 40 let in samo jemo, in to samo dobrote, ker je vse sama napekla in je tako dobro.......user posted image user posted image user posted image

nosečniške obleke: jst zaenkrat oblečem še vse svoje cote... mislim, da je temu krivo  tudi to, da nevem kako je z bejbijem in me posledično vse nazaj drži, pa živci delajo sto na uro in so kg zanekrat kr nekako isti...  trenušček je bolj majhen, tako, da niti ni še opazno, tako, da bom provala povlečt na tak način do ac pol bomo pa vidli kako dalje...

Lepo se mejte, grem spet v karte. Stranke kličejo.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.2.2009 9:41:55   
Anonimen
hehehe
Mah sulfinija nevem.... Jst se zanašam na dejstvo da ne bo šlo nič narobe. Če bi se s tem obremenjevala ne bi nikamor prišla... Sej veš kako je. user posted image   Sem ga kar kupila, pa ma da počaka na našega dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem včeraj z mami gledala po BC in sva tudi plenice gledali, ampak nisva še nič kupili. Sem si nekako zadala da se zdaj ustavim vsaj do 20. tedna in potem začnem nabavljati spet malo. Sicer pa sva do zdaj kupila en kompletek ko sva šla s prvega pregleda, en bodi in eno majčko pa ko sva šla z nuhalne. In to je vse.  Nekaj malega sva tudi že dobila, ogromno pa še pride, tko da ne bom kupovala prehitro user posted image

Ja nevem... Meni se je tudi zdelo totalno prekmalu za voziček, ampak sem prov rekla: "Mah kupim in mam mir, ker mam dost vsega!"  Pa kamorkoli sem prišla so obljubljali podražitve in spremembe barv in nevem kaj še in sem rekla DOST MAM... Pa sem kupila user posted image user posted image

Sem hotla že prej tudi to napisat pa sem pozabila. Moje noči si sicer kar OK edino kar me moti je neprestano lulanje. Vsaj dvakrat moram ponoči na lulanje, kar je totaaalno utrujajoče. Pa nos imam skoz poln user posted image   Sicer pa kar gre. Počasi tudi na pol na trebuhu ne bom mogla več spat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
24.2.2009 9:47:30   
Sulfinija
Živa25,imaš prav tudi jaz nakupujem smao ne velikih stvari bodo do maje junija kar počakale potem pa gasa.
Daj mi rčei kok je stal tale voziček nisi mi tega povedala ker je noro lep.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
24.2.2009 9:49:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

XX.08.   
mamica9   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ) , ??
pearl_shell   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
bibyzan   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Roth   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), ??
mayathebee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??    

any83   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), 25.02., MF-16.03.

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-27.03.
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-28.03.          
ema82   -  ??, ?, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-24.03.

šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 10.03.

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), MF-23.03. 

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??                

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , 25.02.

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ?? 
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 26.02.                
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, 10.03. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), 02.03.
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), 09.03., AC-27.02., MF-06.04.

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-25.03. 
5ra83   -  25, P, MB, (1 user posted image ), ??

09.08.
Ayo   -  33, P=02.03.09, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), ?? 

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), ??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 06.03.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), 09.03.                              

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image ), ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 03.03.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), 12.03. 
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), 12.03.
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , 04.03.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), MF-30.03. 

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , 06.03.  

14.08.
lucy86   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
mognolija1984 
 -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), ??
katyy26   -  ??, ?, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), 02.03.

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), 12.03.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ?? 

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

19.08.

muca83   -  25, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ),user posted image , 09.03.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??              
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), 24.02. 
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), 13.03.  
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), 03.03.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), 09.03.  
kargo   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), 05.03.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ),user posted image , ??
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 03.03.
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), 17.03. 
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),-2, 10.03. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), 09.03. 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), AC-18.03.
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image  ), 05.03.

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image ), ??
Alisa
   -  28, ?, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) ,user posted image , ??

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.

Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), 16.03., AC-06.03. 
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), ??

24.08. 
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), 27.02., AC-24.03.

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ),-2, ?? 

26.08.   
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), 03.03. 

28.08.
altaya  -  27, ??, ??, (1 user posted image ), 06.03.  
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), 27.02.
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), user posted image , 03.03. 

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 85 

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2272
24.2.2009 9:49:55   
Anonimen
Ups sorry... Pozabila user posted image user posted image   Stal je 600 EUR, kupila sva ga v Rutarju, dobila pa sva zimsko vrečo, košaro in športni del. Voziček je fuul lahek in vodljiv. Športni del se obrača na obe strani in ravno tako ročaj. Kar želite lahko obrnete. Športni del pa se toook enostavno dol vzame da se ga ne splača zlagati skupaj z njim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
24.2.2009 9:53:45   
Sulfinija
Živa hvala za informacijo.Majo v rutarju še kake druge trikolesnike?

Punce kaj pri vas kaj sneži?Pri nas noro sneži bi mogla po žemljice pa se mi v tem vremenu ne ljubi.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
24.2.2009 9:55:19   
Anonimen
joj sulfinija samo snega ne prosiiiiiim user posted image user posted image user posted image   V LJ še nič ne sneži. Upam da niti ne začne user posted image user posted image user posted image
Sicer pa je voziček 4-kolesnik. Trikolesnike pa imajo, samo nevem kere točno...

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.