Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:13:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Dober dan vsem! Jaz sem danes po enem tednu spet sama doma, saj je tamali šel v vrtec. Letos nisem nič tašče okupirala in smo zap pusta kar kostum kupili, tako da je Tilen "tamajhen levček" kot sam reče. Vidim da kar nekaj otrok boleha. Naš je prejšnji teden, pa tudi v vrtcu jih je kar dosti manjkalo. Je očitno tak čas. Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham. dana, kaj pa če greš na en sprehod, da se malo premigaš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:16:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam še današnjo maškarco pokažem http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg pocka, zdajle glih Žurnal berem in imajo nagradno igro "Žurnalček išče prijatelje", iščejo najbolj prikupno fotografijo otrok. Če te slučajno zanima - zurnal24.si/zurnalcek, ker tale slikica, ki si nam jo danes pokazala, je pa res kar za objavit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:21:44
|
|
|
|
pondelak
|
joj kak sneži .od pol 10h ga je zapadlo že skoraj 10 cm...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:22:18
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam še današnjo maškarco pokažem http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg pocka, zdajle glih Žurnal berem in imajo nagradno igro "Žurnalček išče prijatelje", iščejo najbolj prikupno fotografijo otrok. Če te slučajno zanima - zurnal24.si/zurnalcek, ker tale slikica, ki si nam jo danes pokazala, je pa res kar za objavit s tem se pa popolnoma strinjam...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:30:09
|
|
|
|
janaja
|
OJ, joj kake lušte mi delate s temi nagajivčki čestitke jjasni za takega korenjaka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:32:27
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja OJ, joj kake lušte mi delate s temi nagajivčki čestitke jjasni za takega korenjaka pa veš da ne samo tebi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:33:12
|
|
|
|
janaja
|
Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:43:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:45:34
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:46:23
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! moj možiček pravi, da pred ned NIKAMOR!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:48:14
|
|
|
|
julam
|
kje se je pa grahec zgubila, a se je že kej zgodilo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:49:08
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu jaz tudi , in to samo do nedelje, potem pa rokavice dol
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:49:30
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam kje se je pa grahec zgubila, a se je že kej zgodilo? to sem se že tudi jaz spraševala da ni ki pozabla nog skup tiščat??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:51:15
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka da vam še današnjo maškarco pokažem http://www.shrani.si/f/C/TQ/3TrAG4KK/p2210123.jpg pocka, zdajle glih Žurnal berem in imajo nagradno igro "Žurnalček išče prijatelje", iščejo najbolj prikupno fotografijo otrok. Če te slučajno zanima - zurnal24.si/zurnalcek, ker tale slikica, ki si nam jo danes pokazala, je pa res kar za objavit se popolnoma strinjam Naš tavelik je pa danes Mojster Miha. Kostum je šele včeraj prišel po pošti in je bil tako vznemirjen, da je že ob 4.30 vstal, da se bo oblekel. Madonca, revčki tile naši škratki. Tamali je pa ena fletna žabica. No, on vsaj pretiraval ni z vnemirjenjem, kako se pozna razlika v letih, ne morš verjet, kako drugač dojemajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:53:42
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu jaz tudi , in to samo do nedelje, potem pa rokavice dol sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven ...sem blond
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:59:05
|
|
|
|
dana
|
felix saj bi šla na sprehod, sam čim začnem hodit, me krči grabjo v dimljah, tko da me kar skup potegne. Tako da s kakim sprehodom ne bo nič. julam kje pa si nabavla kostum? Ker naš je tud izrazu željo da bi bil MM pa nisem nikjer našla kostuma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:59:09
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu jaz tudi , in to samo do nedelje, potem pa rokavice dol sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven ...sem blond ne vem kak bi ti pojasnila žargon, reciva, da zdaj sem pazila se da pač ne pospešim poroda, počivam..., potem pa na puno, da bom čimprej.Kot da nekaj delaš v rokavicah, da se ne poškoduješ, Mogla bi reč potem pa štartam proti P
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 24.2.2009 13:00:13 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 12:59:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu ME TOO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:01:41
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana julam kje pa si nabavla kostum? Ker naš je tud izrazu željo da bi bil MM pa nisem nikjer našla kostuma. Preko neta, iz Amerike. So ga imel pa tud bližje nam, celo v Neckermannu sem ga zasledila. Samo mi smo se daleč prepozno spomnil in ga kar drago preplačal. Ampak je tako fleten, da bomo prebolel.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:04:18
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: dana julam kje pa si nabavla kostum? Ker naš je tud izrazu željo da bi bil MM pa nisem nikjer našla kostuma. Preko neta, iz Amerike. So ga imel pa tud bližje nam, celo v Neckermannu sem ga zasledila. Samo mi smo se daleč prepozno spomnil in ga kar drago preplačal. Ampak je tako fleten, da bomo prebolel. potem boš pa mogla kako slikico prilimat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:04:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady En pustni pozdravček... men se dans res ni treba nič šemit, ker dejansko zgledam kot en preveč shajan krof dans sem mela ctg, nič novega, vse je uredu, mali je skos veselo brcal pa razgrajal... ko sem na tehtnico stopla me je spet skor kap trofla, ker resnično ne vem kam ti kg letijo...šla sem še +2kg gor... za tist bakterijo streptokok sem negativna, naslednji ctg mam 3.3. in potem še 6.3. ... tak, pol pa upam da se že kej kam premakne ampak glede na moje počutje in počutje ter razgrajanje v trebuhu bomo kr krepko čez rok čakali... ampak upam da me kej preseneti tko, tok o tem...zdej morm it pa mal pospravit, pol pa vas mal preberem pa kej pokomentiram, papa čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:04:57
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... Te pa bo ziher kaj na tem..najprej prostovoljke! jaz vztrajam na marcu jaz tudi , in to samo do nedelje, potem pa rokavice dol sori, ampak kaj majo pa rokavice tuki zraven ...sem blond ne vem kak bi ti pojasnila žargon, reciva, da zdaj sem pazila se da pač ne pospešim poroda, počivam..., potem pa na puno, da bom čimprej.Kot da nekaj delaš v rokavicah, da se ne poškoduješ, Mogla bi reč potem pa štartam proti P Ja, sej to frazo poznam, sem misnla, da imaš kej konkretnega v mislih ... Jest bi že kar zdaj dala rokavice dol, pa mi možicelj ne pusti. Sem rekla, najboljš, da grem v trgovino, nakupim 10kg robe, trogam domov, še tečem 20x po stopnicah, potem pa ajde... Edino si ne upam, ker ne vem, kako je stem, če si odprt... kar itak ne vem, če sem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:05:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: julam kje se je pa grahec zgubila, a se je že kej zgodilo? to sem se že tudi jaz spraševala da ni ki pozabla nog skup tiščat?? nobeni ni dala svojega kontakta... jaz se tudi večkrat nanjo spomnim.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:05:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, predstavljam vam malega Leona joj, vas zdaj še bolj matra, a ne ooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 13:06:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: janaja Punce moje, jutr je pa luna, vas pa tiste k ste na vrsti zna kam popeljat - znosit Čakamo čakamo čakamo ... ampak prazna luna, zdej pa ne vem, a ma ta tudi tako močan vpliv? Ker polna bo 11. marca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?