|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
23.2.2009 8:52:12   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Waw petarda, kakšni profesionalni krofi user posted image user posted image user posted image user posted image , da o good lookin' user posted image kuharčku sploh ne govorimo user posted image user posted image user posted image user posted image . Moralo je biti slastno user posted image user posted image user posted image

tu pa se kar podpišem user posted image user posted image user posted image  Pa maske ste tudi bili ful dobre user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

No...nisem vam še povedala, da sem petardita prijavila na en tečaj user posted image ... in so ga izbrali...in objavili njegove fotografije  user posted image  

user posted image  user posted image  je itak, pa naj bo na elastiko al pa ne user posted image

Aja...pa tiste strije na zgornji sliki trebuščka komot prezrite user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

kakšne strije user posted image  user posted image  Krasen trebušček! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.2.2009 8:53:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda user posted image user posted image user posted image   jaz pa sem zdaj čisto v depresijo padla, da je z mano očitno nekaj krepko narobe, ko imam tak treeeebuh, pa da bom mogla na svet spravit enega ogromnega dojenčka.....

daj zdaj hitro še pravo sliko gor, realno, najboljše da kar današnjouser posted image

Ada, nič ni narobe s tabo. Trebuščki so različni user posted image  Moj tudi ni bil neki blazno velik user posted image  No, saj bubika tudi ne user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.2.2009 9:12:38   
Urša
Ada, ti si taka suhica, da moreš imet velik trebuh, a veš, nam se pa porazdeli kot je Petarda rekla, hehe!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.2.2009 9:17:06   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Ada, ti si taka suhica, da moreš imet velik trebuh, a veš, nam se pa porazdeli kot je Petarda rekla, hehe!user posted image

diskriminacija....user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.2.2009 10:49:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda user posted image user posted image user posted image   jaz pa sem zdaj čisto v depresijo padla, da je z mano očitno nekaj krepko narobe, ko imam tak treeeebuh, pa da bom mogla na svet spravit enega ogromnega dojenčka.....

daj zdaj hitro še pravo sliko gor, realno, najboljše da kar današnjouser posted image

Tista slikica je res 38+3, slikana predvčerajšnjim...res nimam nekega blaznega trebuha zdaj na koncu, če bi se pa sproti slikala bi bil pa moj v štartu ziher večji kot tvoj! user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se, da bo dojenček ogrooomen user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam pri tebi se res nima kam drugam raztegnit kakor v trebušček....jaz pa ga imam ziher pol v riti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.2.2009 10:51:43   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tebe pa nisem v našo kategorijo štela! user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.2.2009 12:02:31   
Urša
Petarda, sej tud tebe ni za tja za štet! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.2.2009 12:03:20   
Urša
Ima katera kakšen link, da se dol sname program za izdelavo vabil?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.2.2009 12:33:26   
petarda
Vabila boš pošiljala po pošti ali po mailu?

Za po pošti sem jaz izdelovala z Ulead photo express..., nimam linka, se pa da dol snet poskusna verzija brezplačno. user posted image  Če ne boš našla ti lahko potem jaz poiščem.user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.2.2009 14:47:40   
Urša
Sem že naložila. Hvala. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.2.2009 15:13:28   
petarda

Sem že naložila. Hvala. user posted image

No, super...a kimi si že tudi kaj sprobala? user posted image user posted image user posted image user posted image ....Jao, jao, jaz sem cel dan danes zabila za same neumnosti user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo kaj, ko je zabavno! user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Evo za kazen imam jutri spet dan brez računalnika user posted image ...zjutraj itak peljem petardita v vrtec, pa po mami, pa na CTG, pa potem v službo pogledat....

Se bom pa enkrat v dnevu javila, da vam povem, če je že kaj popadkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.2.2009 16:37:07   
NinaŠ
Sharpy vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.2.2009 17:01:48   
*bubi*

Sharpy vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
23.2.2009 17:23:39   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Se pridružujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.2.2009 20:19:44   
NinaŠ
Samo Petarda imaš pa res miniaturen trebušček user posted image   ...sploh če pomislim na Adinega user posted image   user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.2.2009 20:24:34   
NinaŠ
Danes mi je uspelo malo avto butnit user posted image user posted image user posted image . Sem vzvratno speljevala s parkirišča... ...jah res nisem opazila, da je nekdo pripeljal na parkirišče user posted image ... no saj ni hudega - eno zadnjo luč bo treba zamenjat, malo slabše pa je odnesla Lancia, ki ima za zamenjat celo levo stran user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image No naključje pa je hotelo, da sem ravno danes zjutraj obnovila zavarovanje, tako da bo malus obračunan šele prihodnje leto user posted image ... ...nakar popoldne dobim še SMS iz servisa, da upajo, da sem zadovoljna z njihovimi storitvami in v primeru težav z avtom vedno lahko pokličem XXXXXX user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma sem jih hotela kar takoj klicat, če se mogoče kdo heca z mano user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
23.2.2009 20:42:32   
*bubi*
nina, nina.....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.2.2009 20:43:17   
*bubi*
kaj zdaj, petarda, kaj je zdaj s tisto fotko.... je prava al ne?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.2.2009 20:48:42   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

kaj zdaj, petarda, kaj je zdaj s tisto fotko.... je prava al ne?

user posted image pomoje njen trebušček je, petarditova pa pravgotovo ni user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.2.2009 21:26:52   
NinaŠ
Uh, sem zdaj ugotovila, da sem fotografiranje zgleda mal zanemarila user posted image user posted image ... s slabe pol leta imam "le" 250 fotk za naročilo user posted image user posted image user posted image (drugače je bila ta norma na slabe 3 mesece user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.2.2009 7:44:33   
ada2
dobro jutro!

user posted image  in user posted image

a vaši otroci niso nič komplicirali glede maskiranja? adamu ni všeč pa pika, oblekel si je samo da smo ga slikali, pa takoj slekel, pa za vrtec je rekel, da ne bo imel, da ne rabi.... ampak všeč mu je pa kostimček, ker je mehekuser posted image user posted image
pa nič ne pomaga, da je nuša pa navdušena nad pustom in bi si verjetno 5 kostumov naenkrat oblekla, če bi se dalo....

ah, kako smo različni....user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.2.2009 7:45:12   
*bubi*
Dobro jutro!

Veselo pustovanje! user posted image

Petarda in Ada, danes ne raje it rodit. Kaj vesta, kaka maškara se v trebuhu skriva user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.2.2009 7:49:40   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image  

Kaj vesta, kaka maškara se v trebuhu skriva user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
24.2.2009 8:14:25   
amy26
dobro jutro

petarda se strinjam z Nino, trebušček imaš res majhnen, očitno se user posted image  skriva bolj zadaj

naše maškarce so šle tudi v vrtec, tudi namazala sem Aleksa je bil pa tako nemiren da sem ga komaj
Ele pa nisem oblekla, saj jih v vrtcu

krofov sem se pa tudi jaz te dni najedla, moje hujšanje trpiuser posted image  se bom morala jutri spraviti v red, ker danes bom težko podlegla spet krofom

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
24.2.2009 9:30:53   
Urša
Pa kaj pol, če je majhen tebušček! Saj punčke so ponavadi malo manjše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.