|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
22.2.2009 13:40:14   
Urša
Petarda, kaj si dober dojenček! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.2.2009 15:15:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, kaj si dober dojenček! user posted image user posted image user posted image

Ja, največji dojenček na svetu user posted image user posted image user posted image ...in najgrši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.2.2009 15:22:37   
NinaŠ

user posted image user posted image user posted image samo res. Ma ste bili fletni user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.2.2009 17:45:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image samo res. Ma ste bili fletni user posted image  user posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.2.2009 20:08:12   
Urša
Kaj so vaši otroci tudi tako divji? Moja sta čisto podivjana od tega pusta!user posted image user posted image user posted image  Pa zdi se mi, da se jima je povišal holesterol od vseh pojedenih krofov! user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.2.2009 20:23:28   
NinaŠ
Kaj so vaši otroci tudi tako divji? Moja sta čisto podivjana od tega pusta!user posted image user posted image user posted image  Pa zdi se mi, da se jima je povišal holesterol od vseh pojedenih krofov! user posted image  

user posted image našima se razpoloženje ni nič spremenilo user posted image ...krofov se pa tudi nista preobjedla, saj jima ni, da bi večkrat dnevno ali vsak dan jedla eno in isto stvar (pa naj bo to karkoli) - tako da sva bila z user posted image uničevalca krofov user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.2.2009 20:24:26   
NinaŠ
(pa naj bo to karkoli)

aja no, mislim da bi tu lahko kake bonbone ali čokolado izvzela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.2.2009 20:31:14   
NinaŠ
Ah, zdaj se pa resno lotim urejanja fotk user posted image - sem ugotovila, da sem jih že pol leta user posted image zanemarjala user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.2.2009 21:13:07   
ada2
se javljam, da ne boste rekle, da se nisem...

pa lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.2.2009 22:00:42   
petarda
Še tri pustne...petardito pri izdelovanju krofov...ampak se je res angažiral, ker je vse hotel še on sam!...da ne govorim kaka je bila kuhinja user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.2.2009 22:17:29   
NinaŠ
Waw petarda, kakšni profesionalni krofi user posted image user posted image user posted image user posted image , da o good lookin' user posted image kuharčku sploh ne govorimo user posted image user posted image user posted image user posted image . Moralo je biti slastno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.2.2009 22:41:09   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Waw petarda, kakšni profesionalni krofi user posted image user posted image user posted image user posted image , da o good lookin' user posted image kuharčku sploh ne govorimo user posted image user posted image user posted image user posted image . Moralo je biti slastno user posted image user posted image user posted image

Hvala za pohvale user posted image ...so bili slastni ja... jih ni bilo dost za vse ...v torek ponovitev user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.2.2009 22:43:31   
petarda
No in še stari dolgovi...še moj user posted image  trebušček v 38 + 3 user posted image user posted image user posted image ...mimogrede...a ni bila ta user posted image  včasih v drugo stran obrnjena? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.2.2009 22:51:37   
petarda
No...nisem vam še povedala, da sem petardita prijavila na en tečaj user posted image ... in so ga izbrali...in objavili njegove fotografije  user posted image

user posted image

Aja...pa tiste strije na zgornji sliki trebuščka komot prezrite user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petarda -- 22.2.2009 23:06:23 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.2.2009 23:51:35   
petarda
Očitno ste šle že vse user posted image user posted image user posted image ...grem pa jaz tudi. Lahko noč.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.2.2009 7:17:19   
petarda
Javljam se in kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.2.2009 7:42:41   
Urša
Petarda, kakšni krofi! Pa ti bi komot slaščičarno odprla!user posted image user posted image user posted image
Kje je bil to Petardito objavljen? Da ni to fotomontaža?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.2.2009 8:07:51   
petarda

Petarda, kakšni krofi! Pa ti bi komot slaščičarno odprla!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ... V avli mestne galerije v Ljubljani user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj sem hotela do 1.aprila počakat, samo potem verjetno ne bo časa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.2.2009 8:17:22   
petarda

Aja...to sem pozabila dodat...partybrejkerca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.2.2009 8:24:28   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

No in še stari dolgovi...še moj user posted image  trebušček v 38 + 3 user posted image user posted image user posted image ...mimogrede...a ni bila ta user posted image  včasih v drugo stran obrnjena? user posted image user posted image user posted image

user posted image

ti se hecaš???? jaz imam tak trebušček ko grem v službi iz maliceuser posted image user posted image ....  38 teden???? no, pol pa ni čudno, da imaš voljo okrog hodit, ker jaz se s svojim slonjim vampo ne morem niti obrnit sama v posteljiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.2.2009 8:25:46   
ada2
aja, jaz sem pa zagrabila za petarditove slikeuser posted image user posted image  
itak, da je tak srček, da če bi ga prijavila na katerikoli natečaj, bi ga izbrali....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.2.2009 8:28:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

ti se hecaš???? jaz imam tak trebušček ko grem v službi iz maliceuser posted image user posted image ....  38 teden???? no, pol pa ni čudno, da imaš voljo okrog hodit, ker jaz se s svojim slonjim vampo ne morem niti obrnit sama v posteljiuser posted image

Saj ti pravim, da me je skor na rit vrglo, ko sem videla tvoj trebušček user posted image ... samo je to normalno...suhice imajo ponavadi res velik trebušček, pri nas bajsikah, pa se vse malo porazdeli user posted image ... Drugače pa imam tudi jaz probleme se obrnit v postelji...sploh, če se prepozno odpravim spat in me že vse dol tišči...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.2.2009 8:28:45   
ada2
ja, krofi so pa res videt odlični, ampak jaz jih v nosečnosti ne probam več.... sem včeraj 3 pojedla in imam na sumu, da me je zaradi tega celo noč kislina pekla... pa še neke krče sem imela, pa sem se že veselila, da grem v P, ampak kaj ko se je namesto stopnjevalo ustavljalo.... očitno bom res do roka še čakalauser posted image , sicer pa samo še 7 dniuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.2.2009 8:29:43   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ti se hecaš???? jaz imam tak trebušček ko grem v službi iz maliceuser posted image user posted image .... 

Ta je tudi prvoaprilska! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.2.2009 8:41:37   
ada2
petarda user posted image user posted image user posted image   jaz pa sem zdaj čisto v depresijo padla, da je z mano očitno nekaj krepko narobe, ko imam tak treeeebuh, pa da bom mogla na svet spravit enega ogromnega dojenčka.....

daj zdaj hitro še pravo sliko gor, realno, najboljše da kar današnjouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.