|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
23.2.2009 18:56:56   
rozilu
U, to je pa aktiven forum :)

Bravo Lenika83, zdaj šele vidim koliko nas je!

Aniiita, ne samo da imava enak datum (no, to je še vprašljivo, bo povedala G) ampak popolnoma iste težav(ic)e: čudni vonji; malenkost slabosti, če sem lačna; popoldan utrujena, ponoči pa ne morem spat in sanjam 100 na uro :) Danes sem celo jutro sanjala o tem kaj bom oblekla za v službo zjutraj... user posted image

Aja, glede športa: jaz sem na žalost že celo leto bolj zarjavela, nič tekla, malo hodila... Tako da si zdaj ne upam ravno teči, čeprav bi mi občasno pasalo - sprehodi me bolj malo utrudijo. Samo se bo treba česa bolj aktivnega lotit - ima katera kakšen predlog?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 751
23.2.2009 19:03:14   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

dan oktoberke!!!

jaz sem si danes nabavila Elevit. ga kera redno uporablja?

vidim, da marsikatero mučijo slabosti. pri meni jih zaenkrat ni, upam, da jih niti ne bo. v 1.nosečnosti jih nisem mela, res upam, da jih zdaj tudi ne bo.

Jaz ga jem sedaj 8mesecev (toliko je od začetka poizkušanja do danes) in pa namervam ga jesti še vsaj 2meseca (koristno ga je jesti vsaj do konca 3m nosečnosti).

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 752
23.2.2009 19:40:59   
Nončika
pika Zoja, na Madžarskem priporočajo Elevit celi čas nosečnosti in pa tudi v času dojenja. sem si šla danes iskat in je za 3€ cenejši kot pri nas. M mam pa cca 7km vstran.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 753
23.2.2009 19:43:39   
Pika Zoja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

pika Zoja, na Madžarskem priporočajo Elevit celi čas nosečnosti in pa tudi v času dojenja. sem si šla danes iskat in je za 3€ cenejši kot pri nas. M mam pa cca 7km vstran.

Nončika, sem tudi jaz že zasledila, da naj bi ga nosečnice, ki imajo premalo železa jemale celotno nosečnost, vsekakor pa škodit ne more. Moja ginekologinja ga priporoča vsaj do konca 3meseca, zato sem to omenila.

Je dobro vedeti user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 754
23.2.2009 20:13:08   
Crystall
Nončika jz tud jem elevit in sem zadovoljna z njimi user posted image user posted image user posted image  Sem ga pa jemala že en mesec pred nosečnostjo user posted image  Jz ga bom jemala zagotovo do konca nosečnosti in mogoče še kasneje. Mislim, da škodit ne more user posted image

Lenika83 hvala za seznam ter linke. Super si user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 755
23.2.2009 20:22:00   
lenika83
Se mi zdi fino, da ste vesele zarad seznama, ampak, da ne bo kake pomote, sem ga jaz samo kopirala in dopolnila. Tak da si ravno ne morem lastit zasluge za izgled seznama user posted image  (nimam pa pojma katera ga je v začetku sploh oblikovala).

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 756
23.2.2009 21:57:52   
Mona Liza
Punce, ko sem vam prejle govorila, da nič ne bruham. No, malo prej nazaj sem bruhala k vidra, obup user posted image  Ampak sploh ne vem, kaj sm bruhala, k cel dan nism skor nč jedla. Tko da tuhtam, da te slabosti niso samo od nosečnosti, ampak mogoče od trebušne viroze?! Kaj menite? Glede na to, da nimam popolnoma nobenega apetita. No sedaj, ko sem bruhala, so se slabosti mogoče en mičkeno umirile, ampak sem še vedno slaba. Strah me je za otročka user posted image , upam da je vse ok z njim!!!! Vročina pa med 36,9°C-37,1°C, samo je to pomoje nromalno povišana za nosečnost ane.

No bo dovolj, moram spat, ker sem čist izmučena.

Upam, da se vsaj ve dobro držite user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 757
23.2.2009 22:08:44   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

Rozilu welcome! Ti moraš tudi kar dolgo čakat na pregled, jaz ga imam tudi šele 10..3.2008, komaj čakam sem nestrpna. Koliko si imela betahcg?

Aja, šele zdaj videla to vprašanje....

Ma niti nisem še spoznala tega beta HCG-ja. Oz. najbrž posredno, v Clear-Bluju (in plusek je bil reeees velik ;). Prejšnji teden, ko sem se naročala pri G (oz. sestri) sem jo vprašala, da če ne bomo danes nardili še enega testa - pa je rekla, da oni kar verjamejo Clear-Blueju ??? in da se nosečnost potrdi na prvem pregledu. Očitno moram do takrat počakat... user posted image

A ostalim so takoj naredili še en test?

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 758
24.2.2009 7:22:20   
Pika Zoja
Jaz se tudi ubijam s tem datumom - 6.3.user posted image Še več kot teden dni. In potem NS -> čez kakšnih 14dni, 3 tedne. Potem pa mislim, da nima it več kaj narobeuser posted image (trdno držim pesti za vse nas!user posted image )

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 759
24.2.2009 7:37:51   
Bety11
MalaMravljica....Jaz čakam tvoje poročilo in verujem, da je vse OK.

Jaz sem včeraj naredila samoplačniški krvni test ßhcg, da vsaj vem, kaj lahko pričakujem jutri na pregledu....In njegova vrednost je 200.000,00 enot....Pogledala sem v razpredelnico in tam piše, da so te vrednosti v času od 7t nosečnosti pa do konca 12t najmanj 11.800,oo enot pa največ 289.000,oo enot....

In...user posted image user posted image user posted image ..jaz tako imam upanje, da je pri nas vse v najboljšem redu, saj sem šele v 8.t in nekaj dni......jesssssssssssss....Imam vsaj upanje...

In te slabosti so prisotne še zmeraj. Vem, da mleka ne smem piti....In vse drugo, kar jem, je priporočljivo, da je sveže in čimbolj vroče...In takrat ni zoprne kisline, ki se dviguje in bruhanja tudi...

Želim vama lep dan, čeprav bo danes mogoče zadnjič padal sneg v tej sezoni...

LP

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
24.2.2009 7:55:20   
Crystall
Tako ... tudi jaz imam datum za pregled 4.3. in komaj čakam naslednjo sredo, da zaslišim prvi utrip.

Vidim, da ste ene user posted image  res boge glede bruhanja. Držim pesti, da se to čimprej uredi in da boste srečne in vesele user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 761
24.2.2009 8:58:57   
SONČEK LARA
Dobro jutro vsem user posted image

Pa sem spet v službi, kar nekako nimam volje delat, tale slabost me utruja že, tak okus imam v ustih da potem skoz neki meljem, da bi ga popravila, pa me še ni izučilo da nič ne pomaga.

V četrtek pa pregled, joj kako si želim da je vse ok, da grem domov pomirjena.

Prelep dan vsem želim

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 762
24.2.2009 8:59:58   
palegia30
Tina V mi2 sva na istem, jaz sem tudi zveldela 16.2.2009, moj najbolj happy dan, tako da sem na meji ali bom imela tehtnico ali škorpiona, itak bom pa vse bolj natančno vedela 10 marca.
Drugače pa sem tako slabo spala i te sanje čisto v živo so mi kr grozne.
Nonička o teh tabletah se bom pozanimala in jih morda tudi jaz začela uporabljat.

Pa lep dan vsem nosečkam!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 763
24.2.2009 9:05:19   
Nea_teja_
Jutro punce evo jest sem odpelala tamalo v vrtec šla na čokolado.Kaj je novega ?

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 764
24.2.2009 9:15:36   
ninčy
Dobro jutro!
Kako ste kaj? jaz sem čist na trnih že, ker mam jutr pregled, danes ob 1h pa še izpit na faksu. Se šibam ša mal pripravljat ...

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 765
24.2.2009 9:17:09   
Aniiita
Pozdravljene so-nosečke

rozilu, a res imava iste znake? Super user posted image Mi je fajn ta občutek, ker potem lažje predvidevam, da je vse ok user posted image

Kdaj imaš pa pregled? Jaz 4.3 (ena se spominjam ga ima tudi na ta dan, samo nevem več katera user posted image ). SEdaj bo pa res kmalu..vem že skoraj dva tedna za datum in se mi je en čas tako vleklo vse skupaj..

Pika Zoja, jaz sem tudi bolj aktiven človek kot ne in rabim migat. Jaz sem brala v reviji nosečnost, da je vadba priporočljiva, tudi tek- le, da ne preizkušamo svojih zmožnosti in gremo do približno za tretjino nižje obremenitve. Sem izvedela za nekaj nosečk, ki so bile aktivne (tekle, celo plezale) tam do 3. meseca, nekatere tudi 7. in je bilo vse ok. Mislit so mi dale tudi besede so-nosečke, da če bi billi otročki tako občutljivi, da bi jim tek ali seks škodil, kako bi sploh preživeli kot rasa? Včasih so ženske delale na polju do 9.meseca in otroci so bili isto zdravi (če ni bilo potem kaj drugega, vendar to sedaj ne spada sem.
Jaz se držim tega- če mi paše, grem tudi tečt..Drugače pa sprehodi, pa stepper imam doma.. SE pa ful prej utrudim kot sicer, to pa vidim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 766
24.2.2009 9:18:29   
Aniiita
Pa tu vas je precej še študent dobivam občutek! Evo, dejmo se pofočkat- jaz sem že taka user posted image Četri letnik (še trije izpiti, kup seminarjev in diploma user posted image )

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 767
24.2.2009 9:43:07   
malaMravljica
Bety,

sem prav smotana, da nisem takoj povedala kako je bilo. Sam sem sla povedat sam puncam na ss, ker tam se tudi skupaj bodrimo, za tukaj sem bila pa ze tako utrujena pol. Mi je skor oprosceno a ne.

Torej, pri meni vse ok! Vse se lepo razvija in raste kot po tabeli. Malcek je bil vceraj velik 1,6 cm, srcek pa tudi se naprej lepo bije. Naredil je uz, dobila 3 slikce, eno tudi barvano in te sploh ne znam razbrat kaj je gor user posted image  drugace ko je delal uz sem vedela kje je trup in kje glava, drugo se pa ne razloci se. Naredil mi je pol se pregled, pa kri iz prsta dala, tlak precekiral, urin, tezo in dali so mi kar nekaj revij za starse in pac teh reklamnih zadev, ki pa mi utegnejo celo priti prav. Ja, pa ze prvic so mi vzeli kri in je sedaj rekel, da sem prebolela ze vse mogoce zadeve, da s te strani ni treba na nic pazit.
Naslednji pregled 9.3. Ta moj me g me tako pogosto naroca, se vidi, da je dobro placan za vsak pregled user posted image user posted image  

Pri meni slabosti ni vec, le apetita enostavno nimam. Bi se pojedla kaksen navaden jogurt z belo zemljico ali pa kaksno salamo, kuhana hrana pa user posted image   Se pa vsaj lahko prisilim, da pojem kaksno sadje.

In v moji omari sta se ze znasla dva body-ja velikosti 62 in eni pleteni copatki, mi jih je prejle podarila tajnica user posted image   In odlocila sem se, da imam fantka!

Vas bom se mal prebrala, je pa tolk napisno, da si morem kar cas vzet, da pridem cez vse.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 768
24.2.2009 10:06:29   
Poli_H
Pozdravljene souser posted image !
malaMravljica - hvala za obveščanje. res super da se ti je normaliziralo in da je vse ok. Držimo pesti da bo tak tudi dalje user posted image
Drugače pa sem opazila, da nas ima ta in naslednji teden kar veliko pregled. In da jih je že nekaj imelo, pa niso nič poročale... Apeliram na vse, da po možnosti poročate kako je bilo na pregledih, da bomo tudi druge vedela kak je z vami in vašimi user posted image , ter da bomo vedele kaj nas čaka. Ene smo pač 1. user posted image  in z velikim zanimanjem spremljamo vse, kjer se pojavi beseda nosečnost.
Zdaj pa nazaj delat, se od jutri dalje s firmo selimo na drugi lokaciji, tako da ne vem kdaj bom spet imela čas da se javim. Do takrat pa vsem želim čim manj slabosti, čim več apetita, dobre volje in optimizma.
Se beremo, lp

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.2.2009 10:08:10   
lunika
Dober dan oktoberke!
Se Vam pridružujem tudi jaz!
Tudi jaz sem tista, ki sem v veselem pričakovanju user posted image . včeraj sem imela prvi pregled pri ginekologu in sem videla našo pikico! Rok naj bi bil okrog
18. - 20.10 tu nekje! Vesel občutek! Upajmo, da bo user posted image  potekala brez zapletov! Vso srečo nam vsem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.2.2009 10:10:24   
malaMravljica
Poli, ce se selite te samo opomnim, da naj ti ne pride na pamet kaksen skatle prenasat!! To naj pocnejo drugi!

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.2.2009 10:12:32   
malaMravljica
Nea_Teja  a si bos naredila en ticker, da bom jaz videla kako dalec si, sem en mali firbcek user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 772
24.2.2009 10:12:33   
toba
Hallo punce,
vas vsake toliko malo čekiram. Pisati nimam kaj, se nič ne dogaja, sploh nimam občutka, da sem noseča. Še G. nisem klicala, se mi zdi, da je še prehitro. Kdaj ste ga ve klicale?
user posted image user posted image user posted image vsem, z željami, da vašeuser posted image  doživite čim lepše.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.2.2009 10:16:28   
malaMravljica
Toba, jaz sem bila prepricana, da bom poklicala g tam v devetem tednu, ker prej se ne vidi tako veliko in mozno je,da srcek se ne bije in bi jaz takoj imela paniko. Potem sem pa sla na pregled ze v sedmem tednu, samo to je bilo zaradi mene, sem hotela da mene pregleda, ker sem obupno omedlevala, pa sem se bala, da rabim infuzijo. Pa je na sreco na tistem pregledu srcek ze bil.
Dtugace pa, saj ginekolog te naceloma itak ne naroci prezgodaj imajo en sistem kdaj naj bi bil prvi pregled, prej te itak ne bo narocil.

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 774
24.2.2009 10:45:11   
ninčy
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Pa tu vas je precej še študent dobivam občutek! Evo, dejmo se pofočkat- jaz sem že taka user posted image Četri letnik (še trije izpiti, kup seminarjev in diploma user posted image )

Jaz sem sicer že diplomirala in hodim v službo. Ker pa nisem vedela, ali bom službo v svojem poklicu sploh kdaj dobila, sem se vpisala na magisterij ... in še kr traja. Še ta izpit pa še eden.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?