malaMravljica
|
Bety, sem prav smotana, da nisem takoj povedala kako je bilo. Sam sem sla povedat sam puncam na ss, ker tam se tudi skupaj bodrimo, za tukaj sem bila pa ze tako utrujena pol. Mi je skor oprosceno a ne. Torej, pri meni vse ok! Vse se lepo razvija in raste kot po tabeli. Malcek je bil vceraj velik 1,6 cm, srcek pa tudi se naprej lepo bije. Naredil je uz, dobila 3 slikce, eno tudi barvano in te sploh ne znam razbrat kaj je gor drugace ko je delal uz sem vedela kje je trup in kje glava, drugo se pa ne razloci se. Naredil mi je pol se pregled, pa kri iz prsta dala, tlak precekiral, urin, tezo in dali so mi kar nekaj revij za starse in pac teh reklamnih zadev, ki pa mi utegnejo celo priti prav. Ja, pa ze prvic so mi vzeli kri in je sedaj rekel, da sem prebolela ze vse mogoce zadeve, da s te strani ni treba na nic pazit. Naslednji pregled 9.3. Ta moj me g me tako pogosto naroca, se vidi, da je dobro placan za vsak pregled Pri meni slabosti ni vec, le apetita enostavno nimam. Bi se pojedla kaksen navaden jogurt z belo zemljico ali pa kaksno salamo, kuhana hrana pa Se pa vsaj lahko prisilim, da pojem kaksno sadje. In v moji omari sta se ze znasla dva body-ja velikosti 62 in eni pleteni copatki, mi jih je prejle podarila tajnica In odlocila sem se, da imam fantka! Vas bom se mal prebrala, je pa tolk napisno, da si morem kar cas vzet, da pridem cez vse.
|