|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
22.2.2009 11:11:55   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

Dobro jutro vse user posted image  ! Ker se skupaj odvajamo kavice, si jo bomo vsaj tukaj privoščile. Izvolite:
user posted image user posted image user posted image  za lepši dan user posted image

Nončika - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ker nisi prižgala niti enega! Upam da bo kmalu tudi meni to uspelo - javim user posted image

Bety11 in palegia30 - dobrodošle

Zdaj pa nazaj pod toplo koco user posted image

lp

od kavice se ne morem odvadit, pol mam tak nizki pritisk, da me samo zanaša. dozo sem že zmanjšala, a povsem je ukinila ne bom.

čiki so pa druga stvar. včeraj nisem pokadila niti enega, danes do sedaj tudi ne. bomo vidli popoldan, ko gremo na obisk, če me tam zgrabi. jutri pa v službi, sigurno bom kadila.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 701
22.2.2009 11:20:23   
Anonimna.f
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

Anoniman.f boga, kar tvojega vključi v kuhanje ti pa vseeno pojdi na sprehod, meni ful pomaga me zbristri, saj me taka utrujenost prime, pol gre s psom ven in se pol boljše počutim. Pa čim manj slabosti. Joj men pa tolk kakav paše. Kavo pa samo zjutraj spijem kot prej, ene pretiravajo, da kava škodi, nič ne škodi če spiješ eno na dan svaj po moje ne.
pa lepo nedeljo s čim manj težavami vsem!user posted image pa en kofi za vse oktoberke!

hvalauser posted image user posted image user posted image ja, smo šli vseeno na krajši sprehod, je mal pasalo, ko sem pa not prišla, pa spet user posted image sem popila malo soka, sem spet napihnjenauser posted image eh, kdo bi veduuser posted image user posted image

Glede user posted image pa - zakaj jo pa ne bi smeleuser posted image ne pretiravajte... 1 na dan sigurno ne škodi! Jaz sem jo v 1.user posted image vsak dan spila, babica mi je rekla da če sem tako navajena, tudi med dojenjem ne škodiuser posted image sicer jo takrat nisem, sem pila bolj brezkofeinski kapučino da sem se malo posladkalauser posted image tako da... če vam paše, skuhajte si jo in se posladkajteuser posted image jaz jo skuham vsako jutro za naju user posted image

Grem malo na kavč, potem pa kaj skuhatuser posted image
Lep dan!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 702
22.2.2009 11:28:21   
*chance*
Živjo.... Tudi jaz grem z vami v oktober...neuradno tam okoli 24.,... Upam, da se za vse nas srečno izteče...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 703
22.2.2009 12:08:04   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: *chance*

Živjo.... Tudi jaz grem z vami v oktober...neuradno tam okoli 24.,... Upam, da se za vse nas srečno izteče...user posted image user posted image user posted image

dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 704
22.2.2009 14:50:08   
Crystall
Punce en lep mrzel pozdravček iz Posavskega konca user posted image

Res, da je mrzel, ampak v srčku je tako toplo, ker vem, da raste v meni novo bitje :)  PDP nekje konec oktobra (23. 10.). Jutri se pa naročim na prvi pregled.

Kako se počutite? Mene spodnji del trebuha non stop boli, ampak bo že, sam da pikica lepo raste user posted image

Čim manj težav, čim lepših pregledov in čim manj nagajivih šefov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 705
22.2.2009 17:07:16   
hayabusa
hoj, naj se kar pohvalim da mi že kake 4 dni ni slabo, razen ko sem lačna- ampak to hitro popravim. Jem lahko skoraj vse, razen sladkarij. Tudi prsi ne bolijo več kot so. V glavnem zgleda da bo z  9. tednom vse lepše. Utrujena sem sicer še kar ampak mi je včeraj uspelo počistit celo hišo brez napora in se mi je kar fajn zdelo, sem si potem privoščla zaslužen počitek user posted image .
Kava, nikakor se ji ne bom odrekla, že prej je nisem pila v velikih količinah, sedaj sem se pa odločila, da če popijem 1 na dan ne bo nič narobe. Če se mi pa še kaka zalušta pa si naredim brezkofeinsko. Če se jaz zadovoljna bo tud baby user posted image .
Naj vam bo lepo, čuvajte se!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 706
22.2.2009 18:13:47   
Crystall
Hayabusa ... upam, da mi tudi čimprej priguramo do 9-ega tedna. Tako se veselim, da najina prva user posted image raste. Meni pa nič ni bilo slabo, ampak samo ta bolečina, utrujenost in zaspanost user posted image . Do sedaj sem vsak dan pojedla ogromne količine sladkarij, odkar sem pa noseča ... mi pa sploh več ne pašejo. No in sta se zgodila kar dva čudeža. Moj se kar smeji user posted image

< Sporočilo je popravil Crystall -- 22.2.2009 18:14:09 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
22.2.2009 19:43:30   
Nea_teja_
Čer punce evo se vam pridružim še tukaj ker mi vsakič drugače izračuna sedaj naj bi bil pdp 22.10. Točen datum bom vedla ko bom šla do moje G.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 708
22.2.2009 19:55:03   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Čer punce evo se vam pridružim še tukaj ker mi vsakič drugače izračuna sedaj naj bi bil pdp 22.10. Točen datum bom vedla ko bom šla do moje G.

nea, sma na istem. jaz sem samo okvirni datum povedala, kaj več in točnejši datum pa po pregledu pri G.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 709
22.2.2009 21:05:57   
Anonimna.f
Čer.

Jaz sem spet user posted image sem mela prejle spet ful rjavega izcedka na vložkuuser posted image user posted image jest ne vem... same skrbi... mogoče ker sem res cel dan več ali manj na nogah in se podim za tamalo, jo dvigujem...user posted image pa prejle sem koza se odločila pometat celo stanovanje in pomivat po tlehuser posted image user posted image pol sem šla pa na wc pa vidim to... ehuser posted image slabo mi je pa tako da ne vem če mi je blo v 1. takouser posted image user posted image karkoli popijem ali pojem, nič ne pomagauser posted image pa še prebava je v **** in me še trebuh boli, da ne omenjam, kakšnega mamuser posted image kot v 5.mesecuuser posted image ah, hvala ker me berete, grem raje spatuser posted image

Lepo nočko in dobrodošle vse noveuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 710
22.2.2009 21:52:40   
Nea_teja_
Če boš še imela izcedek pojdi takoj na urgenco nič čakat.Držim pesti  da bo vse ok pa POČIVAJ.

(odgovor članu Anonimna.f)
Neposredna povezava do sporočila: 711
22.2.2009 22:21:23   
frrrr
vse nove nosečke - dobrodošle!

lepo spite... pa uspešen teden vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 712
22.2.2009 22:46:31   
rozilu
Ojla dekleta,

še jaz se vam pridružim. 17.2. sem zvedela, da sem noseča (prvič), otroček naj bi prišel na svet tam okoli 22.10. Jupiii

Pri G sem naročena šele 26.3., kar se mi zdi grooozno daleč. No, saj zaenkrat je še vse čisto OK (vsaj z mano), komaj da vem da se nekaj dogaja (no ja - malo me po trebuhu črviči pa prsi bodo eksplodirale vsak čas :P). Drugače pa nič, slabosti (še) ni, upam da je tudi ne bo!!!!

Eno kavo na dan pa si vseeno privoščim, tako kot prej! user posted image Če ne bi lahko kr zaspala v službi... ;)
Srečno vsem!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 713
23.2.2009 7:20:55   
Nea_teja_
Dobro jutro kako ste spale mi user posted image bolj slabo pol pa še tamala auf ob 6.30.Ste za eno kavico pa malo zaposladkat.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 714
23.2.2009 7:34:33   
Pika Zoja
Sicer sem se pofočkala že en lep čas nazaj kot Pikapolonica_ , pa vendar se še ne najdem na seznamu, zato se fočkam še 1x.
Pdp 21.10 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 715
23.2.2009 7:52:24   
Nea_teja_
Evo punce pregled mam 23.3 ob 12

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 716
23.2.2009 7:53:35   
Crystall
Nea_Teja_ mi spimo tako tako. Ponoči se veliko prebujam, navadno zaradi kakih mor user posted image . Priznam, da me je strah in da bom delno pomirjena šele na 1. pregledu. Upam, da takrat zasijem.

Zdajle se pa hitim zrihtat in v šolo učit moje zmajčke in zmajčice.

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 717
23.2.2009 8:07:18   
Anonimen
Dobro jutro punce...no pa smo na začetku tedna user posted image  Tudi jaz sem danes zelo slabo spala, me skrbi jutrišnji pregled, mam skoz ene more...Upam, da se ne bo tako končalo. Drugače sem še kar vredu. Trebuh je malo napihnjen, sedaj sem v 8t, zredila sem se 0,5 kg, želodček občasno tiši tako čudno, z zgago je pa zdaj 2 dni mir in upam da tako tudi ostane. Zdaj sem 2 dni jedla elevit pa mislim, da je počutje bolše, danes pa jutri pa še Tifol vzamem tako, da porabim. Potem pa naprej verjetno z Elevitom tako, se bom jutri posvetovala z ginekologinjo.
Jutri upam, da bo moj dobil dopust, se je kar danes odločil pravi, da me ne more pustiti samo, ampak saj veste današnje službe...no upam, da ga bo lahko kdo za en dan nadomestil.

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
23.2.2009 8:20:13   
Crystall
Pravoda jz tudi jemljem elevit in sem zelo zadovoljna z njim :)

Za jutri pa držim pesti, da je s pikico vse najlepše ... user posted image user posted image user posted image  Tudi sama komaj čakam, da bom imela pregled in da vidim srček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
23.2.2009 8:46:57   
bony
Zdravo punce... tukej je še ena ki naj bi rodila oktobra (2.10.), upam, da si bomo v pričakovanju izmenjale kake izkušnje in rešitve težavic na poti do male -velike sreče user posted image

p.s. je morda tudi katera iz goriškega konca?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 720
23.2.2009 8:47:44   
ninčy
Dobro jutro!
Kako ste? Pri meni vse po starem ... slabosti so še kar tu user posted image .
Sicer pa sem ta teden tud jaz na vrsti za pregled in danes ponoči sem že imela neke čudne sanje. Očitno podzavest dela 100/h.
Nč, šibam počivat, ker itak ne morem za računalnikom sedet!

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 721
23.2.2009 9:03:53   
maayaa
Dobro jutro tut v mojem imenu.   user posted image

Nea_teja hvala za kavico in rogljiček, super, res sta bla dobra.

Vse nekaj govorite o nekakšnih morah. Sama ful sanjam zadnje čase, ravno danes ponoči sem sanjala nekaj groznega,...   očitno je to kr normalno, saj nas vse nekaj skrbi    user posted image

Sicer pa, stopili smo v deveti teden in počutje je res boljše. Slabo mi niti ni več, prsa pa trebuh me pa tut ne bolita  več tako, razen občasnega špikanja.

Srečke user posted image  lep dan,   papa

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 722
23.2.2009 9:23:43   
palegia30
Chance dobrodošla!
Crystall to da te boli v spodnjem delu trebuha, mene tudi, baje se maternica razteza. Tko da nič bat.
Hayabusa, tudi jaz se kavici ne bom odrekla eno na dan me ne bo kap. baje ne škodi, najboljše je, da živimo tako približno kot prej brez kompliciranja, no ja čike pa v smeti vržt.
Anoniman f. pa pejt takoj zdravniku, jaz ne bi čakala, nikoli ne veš kaj je, lahko da je vse ok lahko pa ni tako, da ti svetujem da kr greš, pa pozitivno naprej! Zgodilo se bo kar se mora!
Rozilu welcome! Ti moraš tudi kar dolgo čakat na pregled, jaz ga imam tudi šele 10..3.2008, komaj čakam sem nestrpna. Koliko si imela betahcg?
Nea_teja_ mjami, zakaj nam skomine delaš? he he

Glede sanj pa sem jaz tudi imela grozne sanje,  kr neki, pa sem se zbudila prov more so me tlačile. Najbrž je to normalno če nas skoraj vse tlačijo more.
Moram se pohvalit da sem včeraj skadila samo 4 čike čez cel dan, bila sem pa tako zaspana, da ne znam opisat. Danes bom poizkusila skaditi 3, tako posotopoma bom čisto nehala. Mislim, da je ta zaspanost posledica nizkega pritiska, kaj pa vem. Punce a pijete actimel, meni ful pomaga za napet trebuh, vsak dan spijem zjutraj enega in potem imam manjše težave z napihnjenostjo ter normalnim odvajanjem.
Zanima me ali že katera uporablja kremo proti strijam? Jaz sem si kupila kar od Vichy prov za trebuh, ostali del telesa pa mažem z maslom ki diši po kokosu, saj ga obožujem. Tako lahko malo delimo izkušnje, pa lep dan vsem oktoberkam  in čim manj težav!

(odgovor članu maayaa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
23.2.2009 10:03:27   
Anonimen
Jaz sem še do četrtka na bolniški (viroza), pol pa delat, sem boljš nisem pa super. Sam bo treba fakture izstavit, jih drugi ne znajo, pa pokazat jim bo treba. No slabosti so se pri meni začele konkretno kot v prejšnji nosečnosti, bruhanje tudi. Kako to sovražim. Samo mi tokrat ne pomaga ne juha, ne mcdonalds.
Drugače dobrodošle vse nove nosečke. Anonimna.f pejt se rajš pokazat, če se bojo izcedki nadaljevali.
Krema proti strijam, imam le eno strijo, mazala sem se tako, tako kot je čas dopuščal, tako zgodaj še ne, strija se mi je naredila navzdol od šiva od slepiča. Tako da ni krize.
Anonimna 4

Neposredna povezava do sporočila: 724
23.2.2009 10:04:30   
lenika83
Lep pozdrav!
Da vas na hitro malo pozdravim iz sluzbe. Vidim, da ste govorile o kavi. Jaz se ji ne morem cisto odpovedati, se pa trudim, da spijem samo eno ali najvec dve. Ceprav je kar tezko, ker sem jih prej spila od tri do pet. Pa se vsem se ful cudno zdi, da na obiskih nocem kave pit. Saj jim bo pocasi jasno, zakaj...
Sem prav vesela, ko vidim, da nimam samo jaz tako pozno pregleda (16.3.), ampak ostale tudi.
A mogoce katera ve, kdo dela nuhalno svetlino na Ptuju, ker meni se tudi sanja ne?
A bo katera uredila seznam, ker je v zadnjih dneh kar nekaj novih?
Zelim vam prijeten delovni teden.
p.s. Vidim, da nisem samo na hitro pozdravila.

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?