|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
19.2.2009 13:12:06   
mumu
Enkraten sprehod je za nama, zdej se pa veselo igramo, in sem čisto slučajno ugotovila da imamo pa že pet zobkov user posted image , tri š p i č ke  so že zunaj pa sem šele zde vidla, pa vsak dan ji drgnem zobkeuser posted image user posted image user posted image . Mislim da moram nujno k okulistu.

Drugač sem pa mnenja da imamo danes vse iste probleme in da so čustva prevladala. Men se je kar cmok v grlu zjutraj naredu, pa kar na wc me je prtisenlo ko sem tipkala viščilo z Lukita, še solzica mi je skorej ušla user posted image . Kaj se bo dogajalo z mano ko bomo imeli mi rojstni dan user posted image user posted image user posted image .

Danes pop gremo na obisk k prijateljici ki je januarja rodila, komej čakam.

Lep dan vam želim

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 276
19.2.2009 16:06:16   
Ursi2
Živjo, punce! Jz sem že doma. No sem bila že malo prej, pa smo se malo crtljali, še prej smo pa svečko pihali! zdej sem dala pa Lukija spat, nama sem pa kavico skuhala. Sam moj že spi na kavču, tk da sem kr mal na RR prišla.
Ja, je bil brat prijazen, sma bla kr hitro doma. Pa v Beltince sma šla, sem imela v glavi, da to se bo vleklo, da ne bom do jutri doma. Pa je minilo, pa še v MB v Leclercu sma se ustavila in je brat eno tortico za Lukija kupil, da bo lahko svečko pihal!!! Kaj je faca tale moj brat. sma se ful načvekala in je prav pasalo, ko v starih časih.

HVALA VSEM ŠE NENKRAT ZA LEPE ČESTITKE!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Sam sem pa cel dan čist na robu solz. Vidim, da nisem edina, ki ima zadnje dneve te prbleme. To so res MAMA HORMONI!user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa že včeri mi moj cel čas govoril, no lani sma bla pa tak čas na CTG-ju, no, zdej sma se pa že v bolnico peljala, aha, zdej so naju pa v porodno sprejeli,....
Sem se mu tk smejala pa jokala zraven.
Danes pa še toliko bolj stiskam mojega mišeka, ker mi je bilo lani tako grozno, ker ga nisem imela ob sebi, da sem danes skor celo noč bila ob njem in ga gledala in božala, pa zjutraj sem v službo zamudila, ker se kr nisem mogla od doma spravit, sma se kr po postelji valala pa crtlala in mazila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vam morem pa povedat, da si zdej vedno bolj želim spet  user posted image  bit.  Komi čakam, čeprav sem vesela tudi da je tako, da imam res 200% eneergije za moja dva moška. No, sej pol jo bom pa mela za moje tri moške!user posted image

Dinki, čestitke za varstvo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem bila ful vesela, ko sem prebrala. Sliši se res noro fajn, sem si kr zaželela bit na Titovem mestu. Sam njemu bo še boljš, ko bo frajer in osvajač med samimi puncami!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tI PA  verjamem, da ti je težko in ko si predstavljaš, da zdej si z njim skor 24/h na dan, potem pa kr naenkrat ne več. Meni se je mešalo, pa moj me sploh ni pošten zastopil. Pa ne gre za to, da ne bi zaupala. Meni je ful grozno, da ga morem zdej pustit drugje, če je pa najin. Pa vem, da je Lukiju ful fajn in da mu tudi paše, da je pri kom drugim, pa da itak uživa. Je meni težje. Najtežje mi je, da ni nujno, da bom zraven ob njegovih prvih korakih, prvi pravi besedi,... saj veste, takih prelomnicah, ko se ti spet vlijejo solze sreče, ponosa,....

Ampak vem, da me ima moj sonček rad, da je srečen z mano in da se rad vrne nazaj kmeni in mi to veliko pomeni. Tako da, lahko ti rečem samo to, da si kar daj duška, zjoči se, pšojamri, ker tole te bo še najbrž neki časa držalo. Ampak, boš videla, da bo Titu lepo in se bo imel fajn in ti bo toplo pri srcu, ko boš videla, kkao se igra z drugimi, kako postaja samostojen, potem pa se boš počasi navadila in boš začudena in ponosna opazovala, kako napreduje in raste!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se bota imela lepo, pa kr uživajta in se crtljajta!!!!!!!! (oprosti, sem tudi sama čist pod vtisi, ki jih doživljaš in sem cela solzna in zmedena, tako da je tudi temu primerno napisano)user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede jokanja, ko je kera noseča ali rodi, smo pa zgleda vse na istem. No, pa jz sem dobila zdej prav radar za vse noseče unce okrog mene. Sem že za 2 ugotovila, da sta noseči, pa sta še skrivali, seveda nisem kaj povedala, sem se pa samo nasmejala, ko sta mi povedali, ker sem že vedela.

Mumu, čestitke za zobeke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jz sem tudi včeri ugotovila, da je 10. zobek ven pokukal!user posted image
Pa pridna, ker si tako lepo presenetila svojega user posted image !!!!!user posted image user posted image  In vse najboljše za njega za nazaj!!!!

Vilma, čestitke Juliji, da je že na 1x spanju čez dan. pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo začela ponoči bolje spat!!!!!

Lona76, čestitke Taji za pa-pa!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Pa super za vredu noč!!!!!!!user posted image

Meridaub, vav, punčka!Super!Fajn, da boš parček imela. user posted image  Pa dobra si, da boš Andreja imela doma! Pridna.
No, jz pa ne vem, kk bi se odločila, a bi dala v vrtec ali ne. Po eni strani bi ga dala in to sam zaradi tega, da bi imel družbo otrok, drgač pa bi ga raje doma imela.

Dinki, a praviš, da sta zadovoljna z Intelekto? Midva sma do zdej z Relaxompotovala, pa bi rada še prek kere druge, pa me je kr malo strah, kk je kaj, ker vse mogoče slišiš.
In brez skrbi, da vas ne bi dala na OFF!!!!! Mal bolj redko se res javljam, sam bom kr vztrajala z vami!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa strinjam glede vrtca, da se veliko naučijo in zelo samostojni postanejo. Pa še posebej, ker je edini otrok še trenutno in nima družbe, razen nas starih bukslnov!user posted image

Sta se pa z dragim fajn zmenla, da ga on vozi, ti pa hodiš po njega, maš ti ta lepše. user posted image user posted image

Misli, da kr vsi dobimo za otroške dodatke, ker če ne bi kr večina pomoje pozabla!!!user posted image

Tina50, upam, da je bilo včeraj dobro kosilo. Fajn, da ti enkrat ni bilo treba kuhat!!!!!!user posted image user posted image
Ful luškane slike.user posted image user posted image user posted image user posted image Kk sta Lan in Urban zaštekala. Mislim, da bi tale dva kr neki vragolij ušpičla, če bi jima pustli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK, upam, da ste uspeli dobit kako fajno varijanto za uživat!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke Eriki za prve samostojne korake!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tvoja abstinenčna kriza čimprej mine!!!!!!!!user posted image  Seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za Tajo, da bi ji šlo na bolje!!!!!!! Mislim, da je bruhnila res samo od smrkljev, se udi našmu kdaj zgodi.
Upam, da so ti uspela lepa vabila. Moj je tudi nardil taka ful luškana vabila, so vsi navdušeni nad njimi. Ga je še kr bratu v Ameriko poslal,čeprav ga ne bo!!!!user posted image user posted image

San, čestitke za apartma!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sem pa slišala, da naj bi bilo tam zlo lepo in da so fajn smučišča. Sej me je lahk kr mal sram, ker ni tako zelo daleč od mene, pa ne vem, kk je!user posted image
Čestitke za uspešen nakup čeveljčkov!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  In kk lepo, ko pride tako do tebe in te pokliče MAMA

Joži79 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Juša, da bi bil zdrav in da vam uspe za vikend v Savinjsko prit!!!!!!! Sem se pa mogla prav nasmejat tvojemu opisu tašče in njenega mimoidočega user posted image user posted image  opazovanja vrtcev! Ja, znajo nas tašče kr pošten razkurit. Jz sem čist živčna ta teden, ko je skoz doma in so dopoldan skupi. Pa se potem lepo v roke vzamem in se malo okregam pa preguram dan.user posted image
Je pa naš tudi čist nor na dojenčka. Mi ga sicer nimamo, je pa pri mojih doma en velik dojenček, ki je vsaj tako velik kot Luka in je bil še moj, ko sem bila mala, in je ful nor na njega. Ga objema pa lubčka in kaže na učke, nos, usta,... Pa zlo rad ga v vozeku okrog vozi. Še rajši pa potem obrne voziček, z dojenčkom vred in pregleda kolesa in podvozje, če je vse ok!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa moja tašča tudi, hoče po vsej sili, da bi Luka neki pokazal. Pa je Luka sploh ne upošteva in se list drugo igra, ali pa je ali se stiska k nama. Ko je nam že vsem jasno, da mu ni in da ne bo pokazal, ona še kr, Luka pokaži to, Luka pokaži uno. In potem cela užaljena, ker jo mali ignorira!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK, tudi ANJI čestitke za uspešno večkratno ponavljanje samostojnih korakov!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Ja, pridne punce, kr hitro sledijo ta najbolj zagnanim fantom!!!!user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 277
19.2.2009 16:09:34   
Zofy
LUKA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ČISTO TAPRAVI ROJSTNI DAN!
Bodi zdrav, vesel in priden pobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......
Pa mamico ubogaj!!!user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 278
19.2.2009 19:15:31   
san
ursi, upam da ste lepo preživeli današnji danuser posted image . sem se kar ene parkrat spomnila nate. jaz kar še ne dojamem čisto, da je en od naših malih piškov že eno leto napolnil, marička, kako so šli hitro mimo tile meseci...

no, sam toliko, ker nimam več časa, prebrala vas bom pa ko bosta fantička spala.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
19.2.2009 19:28:56   
aleži
vse naj naj Lukcu za 1. svečkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 280
19.2.2009 20:36:33   
Lona76
Sem jezna k hudič. Sem že dvakrat vse napisala in obakrat me je ven vrglo Grrrrrrrrr

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 281
19.2.2009 20:38:13   
Lona76
Na to je pa objavilo user posted image .

Sam da se pohvalim. Končno smo ga dočakali. PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Š **** se že prav lepo čuti in seveda je mogel pogledati tudi Tilen in veselje je bilo nepopisno.

Zdej grem pa vsa surlasta v pižamo pa pred TV pajutri kej več napišem.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 282
19.2.2009 20:41:04   
lucalu
Luka, iskrene čestitke za tvoj prvi čisto pravi rojstni dan!!! Želim ti veliko zdravja, veselja, smeha... novih podvigov in navihanih trenutkov v katerih bosta uživala oba z mamico... in atijem, seveda!!! Pa vsekakor še en kup bratcev in sestric v prihodnosti... prvega pa po express liniji!!!
user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 283
19.2.2009 20:44:25   
lucalu
Jeeee!!! Čestitke Taji za prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image
To sem ravno opazila... več pa jutri...

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 284
19.2.2009 21:00:02   
tina50
no, pa sem le končno uspela priti na rr. sem bila cel dan leteča! zjutraj sva šla na sprehod k našim, pa še prejle smo bili enkrat tam, ker je moja mami tud dans praznovala RD. sem, danes cel dan trobila, da ma naš prvi marčevec rojstni dan. tako da Luka in Urša cel dan sem vaju imela v mislih!user posted image

jutri si je pa moj vzel dopust in gremo mal na izlet v Lj. moj gre po neko mizico, da bova dala računalnik v dnevno.user posted image  pa v lecrelc grem mal pofirbcat, ker še nisem bila in komaj čakam, da pridem na oddelek igračuser posted image . pa v tivoji bomo šli na kavico(bo mogoče katera tam?). pa še v btc bomo šli na koncu v mullerja pa jest.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Mi bomo pa jutri nekam šli, za 1 nočitev ... kakšne toplice ali kaj, samo je vse polno, ker so počitnice, benetke so podražene, ker je pust, drugod je pa še zima .... sploh ne vem, kam bi šli na lušntno?? Ima katera kakšno idejo ... morda kakšne terme, ki imajo vsaj masažo in 1 toboganček?

upam, da si kaj luštnega našla in, da že uživateuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Aja jagoga, hvala za pohvalo, ma nisem taka mlada frajlica - bi me mogla v živo videt user posted image . Štejem jih dobrih 30, junija bom 31user posted image

meni jih ne zgledaš toliko. bi rekla da si kakšne 3 leta mlajša!

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za vabila. zaupaj nam kakšne si naredila!
user posted image user posted image  za Tajo!

Joži79 user posted image user posted image user posted image , upam, da je Juš že boljši in da pridete v Savinjsko. men je grozno k majo tako visoko vročino revčki. Kadar ima Lan vročino ima tudi tako visoko.
tašča pa,.....ja znajo bit takšne ja..
za dojenčka sem pa brala, da je dobra igrača, predvsem zato da spoznavajo dele telesa.

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Na hitrico, ker se mi kar medli od spanja ...

ANja je danes  naredila v enem kosu 6 korakov in to večkrat. user posted image Saj vem da pravijo, da je 7 korakov merilo ... ampak 5x6 je pa 30 user posted image  Tudi vstane iz sedečega položaja brez opore. Tako, da js mislim, da je to to. Anja je danes shodila!

Je pa neverjetno ... še včeraj sem si mislila, da vsaj še mesec ne bo samostojno hodila. Ti otroci so pa res en Rudi Carell šov (pomoje pojma nimate kateri šov mislim,user posted image )

nočko

user posted image user posted image user posted image  evo je marčevke!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
19.2.2009 21:38:45   
tina50
katj kr pridi še večkrat pogledat in kaj napisat.user posted image

Ursi2 user posted image  torta, čist Luku pisana na kožouser posted image , pa še dobra je.
ja hormoni ja. ti verjamem. sej še nas druge daje ko mamo prvega enoletnika, kaj da tebe ne bi.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Jaz iskreno doživljam rahle travme ko pomislim, da kmalu ne bom več s Titkom tako zjutraj vsak dan. Dejte me mal potolažit, prosim user posted image . Jaz mam kar filme kako bo on tam jokal pa kako mu bo hudo, da ne govorim kako bo meni user posted image ...ful sem smotana, vem, ampak moram dat ven iz sebe.

Dinki točno vem kako ti je. takole je mene stiskalo začetku jan, ko sem še mislila da bom šla na šiht, in vem, da ti ni lahko.
sej boš videla kako bo Tit užival med puncami, pa še kot sem ti včeraj napisala, dobro, da bo tvoj vozil Tita v varstvo, ker mu ne bo tako hudo, kot bi bilo tebi. Tit bo užival 100/h.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  da se učke čimprej pozdravjo.
user posted image user posted image user posted image  kaok vozi avto, res je faca.

Vilma user posted image user posted image user posted image  Juliji , da je prijela žličko in dala v usta.
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Enkraten sprehod je za nama, zdej se pa veselo igramo, in sem čisto slučajno ugotovila da imamo pa že pet zobkov user posted image , tri š p i č ke  so že zunaj pa sem šele zde vidla, pa vsak dan ji drgnem zobkeuser posted image user posted image user posted image . Mislim da moram nujno k okulistu.

user posted image user posted image user posted image  za zobeke. okulistuser posted image

Ursi2 je bilo lepo klepetat s svojim bratom, ne!user posted image user posted image user posted image

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 286
19.2.2009 21:42:32   
Joži79
Najprej vse najboljše Lukec user posted image user posted image . Zdaj pa tudi uradno nisi več dojenček user posted image . Čestitke pa tudi tvoji super mamici Ursi.

Še enkrat hvala za vse pikepoke. Juš še vedno večkrat na dan preseže 39°C. Upam da bo današnja noč mirnejša. Zbolel pa je tudi . Najbrž misli da ne sme zaostajat user posted image .

Tina super za izlet, midva bi z veseljem prišla v Tivoli, ampak ne moreva user posted image .

Za dojenčka pa tudi jaz vem, da je dobra igrača, samo bi bilo dobro, da bi bil tak, ki se ga lahko sleče. Ta je pa un, k ma roke in noge pršite na cunje... Tašča pravi da takih, k jih lahk čist slečeš ni... Očitno premal hodi po trgovinah user posted image (vsak dan šopingira...).

Dinki, glede uvajanja pa verjamem da je boljše če je krajše... Ampak pri meni je problem v vrtcu, ker imajo trenutno preveč novih otrok in vzgojiteljica ne zmore vsega. Še za hranjenje sem nesla prenosni stolček v vrtec (un k se na mizo pršraufa), da ji bo malo lažje. Mi je pa vzgojiteljica najprej predlagala, da bi ga uvajal user posted image , ker je Juš nanj manj navezan in zato zadeva hitreje steče. Ampak na žalost si tega zdaj zaradi službe ne more privoščiti.

Ursi, opis je bil čisto realen: vidi na en uč, pa velka je meter pedeset (če) user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 287
19.2.2009 21:45:59   
Zala.
LUKA

Od daleč se prepozna
fant, ki je pravi!
Po tem kako na orglice(bobenčke)user posted image igra,
pa po kuštravi glavi

Vse najboljše za 1. ROJSTNI DAN veliko sončkov, srčkovuser posted image user posted image user posted image   in vsega lepega ti želi Zala in vsi njeni, prav tako je treba čestitati skrbni in pridni mamici in očiju. Torej vsem trem vse naj naj naj zdaj je čas za veliko torto in veselo praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 288
20.2.2009 0:54:48   
Špela100
Ta virus mama hormoni je ful nalezljiv, zdaj je prišel že do mene in sem zdaj tudi jaz v klubu "PERO CMERO"  user posted image user posted image , ja in tudi jaz tako kot Vilma spet podoživljam porod, ampak ta prvi, danes ima namreč moja ta starejša rojstni dan in natanko čez 20 minut se bo " rodila"...ja zdaj je tistih zadnjih 6 ta močnih popadkov....user posted image user posted image user posted image  na en pa na drug bok....

Ja če mislite, da vas bodo ti občutki po tolikih letih zapustili, izveneli ali da boste morda celo pozabile, se motite...vsako leto so pri meni zelo prisotni in se spominjam vsake pol ure tudi po 13 letih.

Mama mia kaj se čudim, da je to leto šlo tako hitro okrog....ja kje je pa teh 13 let??? No morda so letos hormoni mama na kvadrat...priznam....
Zdaj pa gre Špela pero cmero naprej delat...user posted image

Dinki super za varstvo, še jaz sem vesela zate in Titka, za ostale emocije pa user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 289
20.2.2009 8:38:57   
Lona76
Dobro jutro!

Zunaj se dela spet en lep dan user posted image . Včeraj sva bili s Tajo zunaj 15 minut in danes bova tudi lahko šle user posted image .

Špela100 vse naj naj tvoji hčerki za RD. Naj bo zdrava, vesela, čimveč uspehov v plesu, pa seveda da bi se čimbolje razumela z mamico in jo poslušala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse najboljše Anisu, Jakcu in Kaji za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

Joži upam, da vam tale viroza čimprej mine. Še en kamijon user posted image

Tina tudi jaz sem žal obsojena na čisto kratke sprehode user posted image . Ampak bolje to kot nič.

Že dva dni hodim popoldne s Tilnom na sprehod in mi je fino, ker sva malo sama. In tudi on uživa, ker ima mamica čas samo za njega user posted image . In potem mi škratek marsikaj pove. Ker drugače moram vse bezati iz njega, na sprehodu se pa kar odpre.

To je to za enkrat, zdej grem pa mal pospravljat, dokler Tajka spi svojo prvo rundo. Ja se je danes zbudila ko sem ji ob pol štirih ventulin dajala in žaba ni zaspala do petih. Zdej je bla pa tečka in seveda že spi.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 290
20.2.2009 9:10:58   
Dinki
Dan mamice,
noč za nami user posted image . Tit se je zbudil ob dveh, sem ga vzela k sebi, da ga bom podojila in potem ni in ni zaspal. Se je jokal, premetaval, če sem ga dvignila mu ni bilo prav. Po kaki uri in pol pa je bruhal in bruhal, da vam ne povem kakšno količino...po mojem povštru, rjuhi + jogi seveda, po sebi user posted image ...revček mali. In ker je bilo potem vse mokro smo se vsi trije preselili na kavč v dnevno. smo bli k romi - selitev narodov user posted image .
No, zdej mucek pančka 1. rundo in zaenkrat danes ne kaže nobenih podobnih znakov. Ni nič bruhal. Kaj bi to lahko bilo? viroza? user posted image

Punce, hvala vsem za prijazne besede glede varstva Tita. Res ste zlate, sem tako vesela, da vas imam user posted image . Upam, da bo to počasi izzvenelo ker če bom šla taka v službo ne bom mogla narediti niti ene stvari.

ooooo Taja.....čestitke za prvi težko pričakovani zobek user posted image user posted image user posted image . In Lona, verjamem, da je bilo veselje. jaz se še zdaj spomnim kako je cela bajta skakala od veselja ko je Tit dobil 1. zobek. Smo mi bili vsi tako smešni user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Špela100 vse naj naj tvoji hčerki za RD. Naj bo zdrava, vesela, čimveč uspehov v plesu, pa seveda da bi se čimbolje razumela z mamico in jo poslušala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vse najboljše Anisu, Jakcu in Kaji za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

se pridružujem vsem čestitkam! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Pa zlo rad ga v vozeku okrog vozi. Še rajši pa potem obrne voziček, z dojenčkom vred in pregleda kolesa in podvozje, če je vse ok!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  faca!!!

Ursi2, upam, da nisi včeraj cel dan kolcala ko smo vse tako nate mislile user posted image . Sem se pa spomnila včeraj, da si ti odprla sezono marčevk pri nas, jaz pa zaprla user posted image .

Mumu, čestitke za že 5 zobkov user posted image user posted image user posted image .....user posted image  okulistu, ja user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 291
20.2.2009 9:31:49   
san
samo čestitam anisu, jaki in kaji za zadnjo obmesečnico pred prvim rd. bodite pridkani še naprej in seveda prekipevajte od zdravjauser posted image user posted image user posted image

sm vas na hitro preletela, pa se vam kar takoj pridružujem v klubu pero cmerouser posted image . me veseli da nas je več takihuser posted image . jst sm sploh mega cmera, no ampak vidim, da včeraj nisem bila edina solznauser posted image .

dinki, sej so že druge napisale, pa ti še jst sm potrdim njihove besede. edino prav, da daš iz sebe in edino normalno da ti je hudo, ampak po tvojih besedah si našla super varuško in titek bo tam gotovo užival 100/h. in res bo najverjetneje tebi bolj hudo kot njemu, ker otroc se lepo prilagodijo. en user posted image zate. jst sm se tud presekirala, sploh zaizabelo, pol je pa tko uživala smrkla, da mi je blo hudo, k me sploh ni pogrešalauser posted image .

pa čestitke taji za težko pričakovani zobekuser posted image user posted image user posted image

tko, zdej moprm pa nabavit hrano za smučanje, pa spakirat, pa izabela popoldan pride, tko da danes ne bo časa... če se ne oglasim več, še

daši kar za jutri zaželim vse najboljše za njen 1. rojstni dan. pa veliko zdravja, pa dobro torto, pa koš poljubčkov in vse dobro in lepo ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in tudi nejcu, nevi sergeju in sari čestitam že vnaprej in vam želim veliko veliko sreče in lepega in pokajte od zdravja.user posted image user posted image user posted image

tko čestitam za naprej, pol ko se vrnemo bom pa še za nazaj, da bo res veljalo

pa seveda drage mame bodočih enoletnikov prihodnjega tedna, tudi vam čestitam in vam pošiljam user posted image user posted image
papa

< Sporočilo je popravil san -- 20.2.2009 9:33:22 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 292
20.2.2009 9:31:54   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Pa zadnje tri dni jo dojim samo zjutraj in zvečer, sem tud tega ful ful vesela! Jaz imam počasi poln kufer dojenja, vam povem da bi tko rada, da se mala sama odstavi. Zdaj sem ji zmanjšala, pa se ni pritoževala. Išče tudi ne joško, tako da bom verjetno kmalu ukinila tudi večerno dojenje in bova ostali samo še na jutranjem.

enako je pri nas in sem zelo zadovoljna. Sem mislila, da bo Tit kaj protestiral pa nič user posted image . Jaz bi tudi najraje videla, da bi se sam odstavil. No, naslednji korak je tudi pri nas ta, da ukinemo večerno dojenje, da ga bo lahko tudi očka dal kdaj spat. Nočno oz. jutranje bo pa zadnje na odpisu.
Čestitke Juliji za samostojno držanje žličke user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Bolj sem se nasmejala Dinki tvojemu izrazu Cmero Pero user posted image  Ta je pa dobra, a si to sama sestavla, al obstaja ta izraz?

joj, kaj pa vem od kje je ta izraz user posted image . Jaz ga kar uporabjam, tudi ko Tit joka mu rečem: kaj si tak cmero pero user posted image . Pa ko se pokaka je branko usranko user posted image .... Tit je tudi moj Mišek pišek user posted image ....niso pa te izpeljanke zrastle na mojem zeljniku user posted image .

iiii Lona76, a vidva s Tilnom se bosta pa krofe spravila pečt? mmmmm, si mi lušte naredila. A ni zanimivo kako nam zmeraj zapašejo krofi okoli pusta? jaz ga lahko celo leto ne jem, za pusta so mi pa njamiiii. to je tako kot kremšnita in Bled user posted image . Moram danes mojega dragega spomniti, da kupi kak krof. Sporoči kako so ti ratali ker iz pisanja sem zasledila, da si tudi ti bolj antipekačica slaščic tako kot jaz user posted image . Sej pojeve pa vse user posted image .

No, toliko zaenkrat,
grem še malo pospravit, predvsem moram spucat moj jogi. Bi šla pa najraje spat!
lepo se mejte in uživajte s svojimi sončki user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 293
20.2.2009 9:35:30   
san
hehe dinki, naš je poleg cmerkota perkota, ko se fajn dere, še sirenko. drugač pa mi tut te izraze uporabljamo velikouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 294
20.2.2009 9:35:47   
Dinki
san uživajte MAXIMALNO na smučanju!!!!!
pa nič bit pero cmero, prav? user posted image

potem pa upam, da se še dobimo kak dan za na rožnik v mesecu marcu še preden greva delat jaz in Zofy user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 295
20.2.2009 9:38:07   
san
iiii Lona76, a vidva s Tilnom se bosta pa krofe spravila pečt? mmmmm, si mi lušte naredila. A ni zanimivo kako nam zmeraj zapašejo krofi okoli pusta? jaz ga lahko celo leto ne jem, za pusta so mi pa njamiiii. to je tako kot kremšnita in Bled . Moram danes mojega dragega spomniti, da kupi kak krof. Sporoči kako so ti ratali ker iz pisanja sem zasledila, da si tudi ti bolj antipekačica slaščic tako kot jaz . Sej pojeve pa vse .

jaaa, me tud krofi sam okol pusta pašejo in to Slonovi, al pa iz Opčin kroštole, pa njihovi krofki. njama, njama. joj, da o kremšniti iz Bleda ne govorim. zdej sm pa lačnauser posted image

pa res grem tokrat
čaubau

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 296
20.2.2009 9:38:44   
san

hvala in sm prec zatouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

san uživajte MAXIMALNO na smučanju!!!!!
pa nič bit pero cmero, prav? user posted image

potem pa upam, da se še dobimo kak dan za na rožnik v mesecu marcu še preden greva delat jaz in Zofy user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 297
20.2.2009 10:27:42   
pomlad08
živjo,
mi smo se tudi začeli zavedat da bo kmalu konec očijeve porodniške, tako da vsak dan hodimo na izlete in uživamo še zadnje skupne dni user posted image  včeraj smo bili v tamarju, pa v kranjski gori, smo se sankal in je bilo pravljično! bom kakšne slike nalepila popoldne, ko pridem do ta pravga računalnika.

dinki, sam na hitro ti odgovarjam glede bruhanja, ker vidim da je revček Tit bruhal - če samo enkrat bruha, je verjetno kaj zaradii hrane (da je kej takega jedel, da mu ni pasalo), če bo pa še bruhal ali pa imel drisko, ima pa verjetno kakšno trebušno virozo. te zdaj cvetijo 100/h - Job jo je imel prejšnji vikend, midva z možem tud, vsi nečaki glih tako ... Upam, da bo Tit danes že ok ker so zoprne te trebušne zadeve. držim pesti.

zdej pa šibam klavir vadit!

SAN, uživajte na počitnicah!

LUKA, starina, vse najboljše!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 298
20.2.2009 10:50:35   
jagoga
Dobro jutro,
Špela100, pošiljam poljubčke za RD za tvojo najstnico, želim ji veliko uspehov, poslušnost in (prosim zamaši si ušesa, da ne boš kot mati slišala) eno tako najstniško ljubezen.
Lona, saj te nočem dražiti, ampak jaz sem pa včeraj kr ene 4 ure preživela na sončku. Sem vmes tamalega pustila za eno urco pri sestri in sem šla po tavelikega v vrtec z istim namenom, da sva malo sama in sva bila tudi na sprehodu.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 299
20.2.2009 11:01:21   
meridaub
dinki - o upam, da se tit pozdravi. Če je samo enkrat bruhal, mu mogoče kaj v hrani ni pasalo, če bo pa še parkrat, je pa mogoče kakšna virozica.  Važno je, da veliko pije, da ne izgublja tekočine, če pa ne bo bolje do jutri, pa se pojdita pokazat zdravnici.

ursi
- se mi zdi prav fino, da andreju še ni treba v vrtec, ker je itak še majhen, bosta pa drugo leto šla oba v vrtec in takrat bo za andreja idealno - bo že 2 letnik. Se mi zdi da takrat rabijo, kaj drugega kot starše, še malo družbe mu bo dobro delo. Prej pa če se le da seveda, se mi zdi, da je bolje, da so v privat varstvu, kjer je manj otrok ali doma, ali pri babici, tašči....Do takrat se mi pa zdi, da če bi bil v vrtcu, bi samo bolezni domov nosil. Otroci mislim, da nekje do 2 ali še bolje 3 let dobijo trdnejšo odpornost proti boleznim. Za punčko - julija ji bo imeuser posted image -  bo pa malo drugače, bo šla v vrtec ko bo še majhna. user posted image razen če jo bo mogoče še par mesecev tašča pazila, bomo videli...
Zato sočustvujem z vami, ki greste kmalu delat, ker se morate navaditi na lep kos dneva brez malih sončkov.....pa saj se boste kmalu navadile, v službi bo zanimivo, spet bo nekaj drugega dogajalo, možgani se bodo vklopili, popoldnevi in večeri pa bodo samo za malčke.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......