Ursi2
|
Živjo, punce! Jz sem že doma. No sem bila že malo prej, pa smo se malo crtljali, še prej smo pa svečko pihali! zdej sem dala pa Lukija spat, nama sem pa kavico skuhala. Sam moj že spi na kavču, tk da sem kr mal na RR prišla. Ja, je bil brat prijazen, sma bla kr hitro doma. Pa v Beltince sma šla, sem imela v glavi, da to se bo vleklo, da ne bom do jutri doma. Pa je minilo, pa še v MB v Leclercu sma se ustavila in je brat eno tortico za Lukija kupil, da bo lahko svečko pihal!!! Kaj je faca tale moj brat. sma se ful načvekala in je prav pasalo, ko v starih časih. HVALA VSEM ŠE NENKRAT ZA LEPE ČESTITKE!!!!!!!!!! Sam sem pa cel dan čist na robu solz. Vidim, da nisem edina, ki ima zadnje dneve te prbleme. To so res MAMA HORMONI! Je pa že včeri mi moj cel čas govoril, no lani sma bla pa tak čas na CTG-ju, no, zdej sma se pa že v bolnico peljala, aha, zdej so naju pa v porodno sprejeli,.... Sem se mu tk smejala pa jokala zraven. Danes pa še toliko bolj stiskam mojega mišeka, ker mi je bilo lani tako grozno, ker ga nisem imela ob sebi, da sem danes skor celo noč bila ob njem in ga gledala in božala, pa zjutraj sem v službo zamudila, ker se kr nisem mogla od doma spravit, sma se kr po postelji valala pa crtlala in mazila. Vam morem pa povedat, da si zdej vedno bolj želim spet bit. Komi čakam, čeprav sem vesela tudi da je tako, da imam res 200% eneergije za moja dva moška. No, sej pol jo bom pa mela za moje tri moške! Dinki, čestitke za varstvo!!!!!! Sem bila ful vesela, ko sem prebrala. Sliši se res noro fajn, sem si kr zaželela bit na Titovem mestu. Sam njemu bo še boljš, ko bo frajer in osvajač med samimi puncami!!!!!!!!!!!!!! tI PA verjamem, da ti je težko in ko si predstavljaš, da zdej si z njim skor 24/h na dan, potem pa kr naenkrat ne več. Meni se je mešalo, pa moj me sploh ni pošten zastopil. Pa ne gre za to, da ne bi zaupala. Meni je ful grozno, da ga morem zdej pustit drugje, če je pa najin. Pa vem, da je Lukiju ful fajn in da mu tudi paše, da je pri kom drugim, pa da itak uživa. Je meni težje. Najtežje mi je, da ni nujno, da bom zraven ob njegovih prvih korakih, prvi pravi besedi,... saj veste, takih prelomnicah, ko se ti spet vlijejo solze sreče, ponosa,.... Ampak vem, da me ima moj sonček rad, da je srečen z mano in da se rad vrne nazaj kmeni in mi to veliko pomeni. Tako da, lahko ti rečem samo to, da si kar daj duška, zjoči se, pšojamri, ker tole te bo še najbrž neki časa držalo. Ampak, boš videla, da bo Titu lepo in se bo imel fajn in ti bo toplo pri srcu, ko boš videla, kkao se igra z drugimi, kako postaja samostojen, potem pa se boš počasi navadila in boš začudena in ponosna opazovala, kako napreduje in raste!!!!!!!!!!! , da se bota imela lepo, pa kr uživajta in se crtljajta!!!!!!!! (oprosti, sem tudi sama čist pod vtisi, ki jih doživljaš in sem cela solzna in zmedena, tako da je tudi temu primerno napisano) Glede jokanja, ko je kera noseča ali rodi, smo pa zgleda vse na istem. No, pa jz sem dobila zdej prav radar za vse noseče unce okrog mene. Sem že za 2 ugotovila, da sta noseči, pa sta še skrivali, seveda nisem kaj povedala, sem se pa samo nasmejala, ko sta mi povedali, ker sem že vedela. Mumu, čestitke za zobeke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jz sem tudi včeri ugotovila, da je 10. zobek ven pokukal! Pa pridna, ker si tako lepo presenetila svojega !!!!! In vse najboljše za njega za nazaj!!!! Vilma, čestitke Juliji, da je že na 1x spanju čez dan. pa , da bo začela ponoči bolje spat!!!!! Lona76, čestitke Taji za pa-pa!!!!!! Pa super za vredu noč!!!!!!! Meridaub, vav, punčka!Super!Fajn, da boš parček imela. Pa dobra si, da boš Andreja imela doma! Pridna. No, jz pa ne vem, kk bi se odločila, a bi dala v vrtec ali ne. Po eni strani bi ga dala in to sam zaradi tega, da bi imel družbo otrok, drgač pa bi ga raje doma imela. Dinki, a praviš, da sta zadovoljna z Intelekto? Midva sma do zdej z Relaxompotovala, pa bi rada še prek kere druge, pa me je kr malo strah, kk je kaj, ker vse mogoče slišiš. In brez skrbi, da vas ne bi dala na OFF!!!!! Mal bolj redko se res javljam, sam bom kr vztrajala z vami!!!!!!!! Se pa strinjam glede vrtca, da se veliko naučijo in zelo samostojni postanejo. Pa še posebej, ker je edini otrok še trenutno in nima družbe, razen nas starih bukslnov! Sta se pa z dragim fajn zmenla, da ga on vozi, ti pa hodiš po njega, maš ti ta lepše. Misli, da kr vsi dobimo za otroške dodatke, ker če ne bi kr večina pomoje pozabla!!! Tina50, upam, da je bilo včeraj dobro kosilo. Fajn, da ti enkrat ni bilo treba kuhat!!!!!! Ful luškane slike. Kk sta Lan in Urban zaštekala. Mislim, da bi tale dva kr neki vragolij ušpičla, če bi jima pustli! NČK, upam, da ste uspeli dobit kako fajno varijanto za uživat!!!!!!!!!!! Čestitke Eriki za prve samostojne korake!!!!!!!!!!!!!!!!! Lona76 , da tvoja abstinenčna kriza čimprej mine!!!!!!!! Seveda tudi za Tajo, da bi ji šlo na bolje!!!!!!! Mislim, da je bruhnila res samo od smrkljev, se udi našmu kdaj zgodi. Upam, da so ti uspela lepa vabila. Moj je tudi nardil taka ful luškana vabila, so vsi navdušeni nad njimi. Ga je še kr bratu v Ameriko poslal,čeprav ga ne bo!!!! San, čestitke za apartma!!!!!!!!!! Sem pa slišala, da naj bi bilo tam zlo lepo in da so fajn smučišča. Sej me je lahk kr mal sram, ker ni tako zelo daleč od mene, pa ne vem, kk je! Čestitke za uspešen nakup čeveljčkov!!!!!!!! In kk lepo, ko pride tako do tebe in te pokliče MAMA Joži79 za Juša, da bi bil zdrav in da vam uspe za vikend v Savinjsko prit!!!!!!! Sem se pa mogla prav nasmejat tvojemu opisu tašče in njenega mimoidočega opazovanja vrtcev! Ja, znajo nas tašče kr pošten razkurit. Jz sem čist živčna ta teden, ko je skoz doma in so dopoldan skupi. Pa se potem lepo v roke vzamem in se malo okregam pa preguram dan. Je pa naš tudi čist nor na dojenčka. Mi ga sicer nimamo, je pa pri mojih doma en velik dojenček, ki je vsaj tako velik kot Luka in je bil še moj, ko sem bila mala, in je ful nor na njega. Ga objema pa lubčka in kaže na učke, nos, usta,... Pa zlo rad ga v vozeku okrog vozi. Še rajši pa potem obrne voziček, z dojenčkom vred in pregleda kolesa in podvozje, če je vse ok!!!!!! To pa moja tašča tudi, hoče po vsej sili, da bi Luka neki pokazal. Pa je Luka sploh ne upošteva in se list drugo igra, ali pa je ali se stiska k nama. Ko je nam že vsem jasno, da mu ni in da ne bo pokazal, ona še kr, Luka pokaži to, Luka pokaži uno. In potem cela užaljena, ker jo mali ignorira!!!!!! NČK, tudi ANJI čestitke za uspešno večkratno ponavljanje samostojnih korakov!!!!!!!!!!!!! Ja, pridne punce, kr hitro sledijo ta najbolj zagnanim fantom!!!!
|