|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 20:07:28   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsekuser posted image user posted image user posted image

pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... user posted image

jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...heheuser posted image

pri meni gre tudi nekako tako, več jem, več me je skupaj, user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.2.2009 20:12:17   
pocka

moje otrdevanje se je HB umirilo, kar naj počaka še kak dan, nimam še torbe pripravljene user posted image , pa danes sem spet sama s Tajo, tako,da nebi bilo glih fajn,če me kaj zagrabi user posted image

mama_m - user posted image za pregled, vidva kar user posted image , če ti le paše user posted image

dana, hleimaša - tudi vama user posted image za preglede

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začneuser posted image user posted image user posted image Pa sej vem, da je čudno vprašanjeuser posted image

bodi pripravljena, imej torbo s sabo v avtu za vsak slučaj, kot si opisala se res zna zgoditi,da bo kmalu user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.2.2009 20:19:38   
KOKICA32

in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Lijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Persidino družinico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.2.2009 20:20:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

SLIKICE DOBITE JUTRI user posted image

gospa pupa čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

slikice pa le pokaži čimprej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.2.2009 20:42:43   
čebeica maja

TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.2.2009 20:44:10   
čebeica maja

čao!

jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.2.2009 20:48:39   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image

Evo, moj mali srček...user posted image ...

Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu...

user posted image za slikco...zelo je lepauser posted image

Slikca je ful lepa, kje pa ostale slike vidmo

Strah pred porodom je čedalje bol prisotn, mogoče glih ne sam porod, vse skupaj, kako nam bo zalaufalo, ker prvič smo bli trije, zdej pa šterje

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.2.2009 21:01:19   
MalaČebelica
ojla babike!

javljam se iz pregleda. + 18kg, naslednji pregled 2.3., cm bušija pa ostaja enak (ni se nič povečal, samo bolj južno se je pomaknil user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.2.2009 21:03:02   
MalaČebelica

ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsekuser posted image user posted image user posted image

pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... user posted image

jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...heheuser posted image

he he. jaz sem tudi bolj taki primerek...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.2.2009 21:09:35   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes...

user posted image

Takole so me oblekli po kopanju...

user posted image

In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku...

user posted image

Malo za lušteuser posted image user posted image user posted image ...

kakšna princeska! user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.2.2009 21:11:10   
novo

vprašanje-imate tudi ve občutek kot da vam bo trebuh "razneslo"??kot preveč napihnjen balon tik preden poči??user posted image saj me nič ne skrbi,ampak pač ni fajn...user posted image traja pa samo občasno...

ja, ta občutek mi je znan. user posted image Tišči, sej pol pa poneha, ampak res ni prijetno!user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.2.2009 21:11:41   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

gospa pupa čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image

slikice pa le pokaži čimprej user posted image

jutri na raport! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.2.2009 21:12:51   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla babike!

javljam se iz pregleda. + 18kg, naslednji pregled 2.3., cm bušija pa ostaja enak (ni se nič povečal, samo bolj južno se je pomaknil user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!!

user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.2.2009 21:14:07   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

čao!

jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.2.2009 21:15:34   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri user posted image  
Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov user posted image user posted image user posted image user posted image

za trio user posted image user posted image user posted image  je bil že čas.....

za Lijo pa user posted image user posted image user posted image

čim lepšo in čim hitrejšo vrnitev domov vsem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
23.2.2009 21:16:29   
novo

sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih

ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke user posted image user posted image user posted image

pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
23.2.2009 21:23:57   
KOKICA32
Lahko noč! user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
23.2.2009 21:26:21   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Lahko noč! user posted image

lepe sanje!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.2.2009 21:31:26   
felix7

Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začneuser posted image user posted image user posted image Pa sej vem, da je čudno vprašanjeuser posted image

potem pa počivaj še teh 5 dni do marca user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
23.2.2009 21:31:29   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih

ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke user posted image user posted image user posted image

pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo user posted image user posted image user posted image

Pa to je ena lepših naših lastnostiuser posted image user posted image user posted image mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostalauser posted image user posted image user posted image , boga pa tak nima cajta rodituser posted image user posted image user posted image

ma rekla je da se ima še za učit...da ni res šla v P user posted image user posted image user posted image

ma ne, bi zihr javila user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.2.2009 21:31:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojla babike!

čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.2.2009 21:31:44   
trinity22
hojla ...

zdaj sem brala tk eno uro ... pa vmes že vse pozabila kaj moram napisat ...

aha ... za vse, ki ste imele danes pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za persido in njena dva korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image

cita tvoji dve sta pravi princeski .... ti pa čim več govori, pa se bo depresija ustrašila, me smo s tabouser posted image user posted image
spps uspešno učenje ti želim, upam da ti nisi tako zmedena kot jaz, ko mi je zadnjič na izpitu moj računalnik v glavi vse zmešaluser posted image user posted image user posted image

tudi za taso in lijo držim pesti, da prideta čimprej domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GOSPA PUPA TEBI PA ISKRENE ČESTITKE IN IZKORISTI TOLE POROČNO NOČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pondelak tudi meni tako otrdeva trebuh in proti večeru imam občutek, da me bo razneslouser posted image user posted image user posted image  Poleg tega pa naša mala vztrajno neki vrta dol proti izhodu, tak ful boleč smešen občutek, kot bi bil zelo velik sveder, ki vrta, zraven pa boliuser posted image user posted image user posted image

Ti ginekologi so ful različni, men ni nič gledala materničnega vrata ali kaj podobnega tudi ctg-ja še nisem imelauser posted image user posted image user posted image sam UZ je naredila in je rekla da je še vsega dovolj (karkoli že naj to pomeni) in da se vidiva čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image  Zdaj pa sam čakam in sevsak dan sprašujem kaj je in kaj ni ... eh ko bo šlo zares bom že vedla ... upam.
Drugače sem pa danes celo kuhinjo spucala, jutri pa imam še neke malenkosti za pospravit (predale in to ...) pol pa lahk na novo začnem, če se ta prah tak hitro nabirauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še mal počivat, bodite lepo, nočka

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.2.2009 21:43:02   
felix7
trinity, pridna si, se bo doma vse svetilo user posted image

pocka, HB da se ti je otrdevanje umirilo, še kar malce počakaj na marec user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
23.2.2009 21:49:30   
felix7
danes pa niste tako zgovorne, včeraj smo bolj klepetale... a je kaj takega na TVju? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
23.2.2009 21:49:48   
felix7
Nove podatke za seznam bi morale javiti:

- Grahec
- sahary
- yassy
- mamica00
- sončica*
- dolči
- Irena83

Punce, prosim za nove podatke.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?