Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:07:28
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...hehe pri meni gre tudi nekako tako, več jem, več me je skupaj,
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:12:17
|
|
|
|
pocka
|
moje otrdevanje se je HB umirilo, kar naj počaka še kak dan, nimam še torbe pripravljene , pa danes sem spet sama s Tajo, tako,da nebi bilo glih fajn,če me kaj zagrabi mama_m - za pregled, vidva kar , če ti le paše dana, hleimaša - tudi vama za preglede IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začne Pa sej vem, da je čudno vprašanje bodi pripravljena, imej torbo s sabo v avtu za vsak slučaj, kot si opisala se res zna zgoditi,da bo kmalu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:19:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov Za Lijo Za Persidino družinico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:20:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI gospa pupa čestitke še enkrat slikice pa le pokaži čimprej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:42:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI ČESTITKE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:44:10
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao! jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 20:48:39
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Evo, moj mali srček... ... Strah pred porodom...tokrat me je strah edino tega, da bi bila na cesti gužva (kamioni) in da bi me kar fajn "tiščalo"...da bi rodila v avtu... za slikco...zelo je lepa Slikca je ful lepa, kje pa ostale slike vidmo Strah pred porodom je čedalje bol prisotn, mogoče glih ne sam porod, vse skupaj, kako nam bo zalaufalo, ker prvič smo bli trije, zdej pa šterje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:01:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ojla babike! javljam se iz pregleda. + 18kg, naslednji pregled 2.3., cm bušija pa ostaja enak (ni se nič povečal, samo bolj južno se je pomaknil ) IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI čestitke!!!!!
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:03:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: helimaša ISTE JA.......tud za deko se nism zredila......se vidi da bo hmau konc.....jem pa kot pujsek pišuka, kako ti rata??? jaz pa ne jem tako grozno veliko, kile pa kar letijo... jaz pa jem pa kile letijo,tak da se nimam kaj pritoževat...hehe he he. jaz sem tudi bolj taki primerek...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:09:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Tle vam pa pošiljam našo Lio ko se je prvič kopala danes... Takole so me oblekli po kopanju... In takole sta se včeraj cartali moji princeski ko smo bili na obisku... Malo za lušte ... kakšna princeska!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:11:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak vprašanje-imate tudi ve občutek kot da vam bo trebuh "razneslo"??kot preveč napihnjen balon tik preden poči?? saj me nič ne skrbi,ampak pač ni fajn... traja pa samo občasno... ja, ta občutek mi je znan. Tišči, sej pol pa poneha, ampak res ni prijetno!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:11:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI gospa pupa čestitke še enkrat slikice pa le pokaži čimprej jutri na raport!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:12:51
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla babike! javljam se iz pregleda. + 18kg, naslednji pregled 2.3., cm bušija pa ostaja enak (ni se nič povečal, samo bolj južno se je pomaknil ) IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 TAKO, JAVLJAM SE VAM KOT GOSPA, BILO JE ČUDOVITO, NEPOZABNO, ROMANTIČNO, GANLJIVO, SRČNO IN NEVERJETNO LEPO!!! SLIKICE DOBITE JUTRI čestitke!!!!! za pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:14:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: helimaša čao! jst sm iz pregleda.....zaenkrat vse ok.....delala mi je sam CTG......nič popadkov tko da me potem ni nč pogledala......zredila se nisem nič......naslednji pregled 2.3.2009
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:15:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in še zadnje novičke iz mariborske P: Taši naj bi šla danes domov, pa je Lija porumenela, tako da zaenkrat ostaja notri Dobra novička je pa ta, da trio Persida, Anže in Tomaž jutri odhaja domov za trio je bil že čas..... za Lijo pa čim lepšo in čim hitrejšo vrnitev domov vsem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:16:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:23:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:26:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lahko noč! lepe sanje!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:31:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Vprašanje men je G rekla, da sem že odprta, pa da je mala nizko, pa da imam vse razmehčano(po njeno naj ne bi dočakala naslednjega pregleda 4.3)?kaj pa ve mislite??Jaz bi še kam šla mal sej čakam na marec, sam me je strah kam it, pa potem se mi začne Pa sej vem, da je čudno vprašanje potem pa počivaj še teh 5 dni do marca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:31:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 sunčica pa res ni ostala v P, ker sem jo jaz prej zasledila, pa je pisala, da ima kontrolo še P čez nekaj dni mislim, da je bila na temi nekaj o dvojčkih ja, sem šla malo poškilit na temo o dvojčkih in je napisala, da ima kontrolo spet šele čez 10 dni in da so ji delali UZ, pa niso bili čist zihr, a nosi dvojčke ali celo trojčke pišuka, res smo firbčne babnice, vse zvohamo Pa to je ena lepših naših lastnosti mene firbec mantra, kje je spps, ki je tudi imela danes pregled, da ni kar not ostala , boga pa tak nima cajta rodit ma rekla je da se ima še za učit...da ni res šla v P ma ne, bi zihr javila
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:31:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ojla babike! javljam se iz pregleda. + 18kg, naslednji pregled 2.3., cm bušija pa ostaja enak (ni se nič povečal, samo bolj južno se je pomaknil ) čestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:31:44
|
|
|
|
trinity22
|
hojla ... zdaj sem brala tk eno uro ... pa vmes že vse pozabila kaj moram napisat ... aha ... za vse, ki ste imele danes pregled za persido in njena dva korenjaka cita tvoji dve sta pravi princeski .... ti pa čim več govori, pa se bo depresija ustrašila, me smo s tabo spps uspešno učenje ti želim, upam da ti nisi tako zmedena kot jaz, ko mi je zadnjič na izpitu moj računalnik v glavi vse zmešal tudi za taso in lijo držim pesti, da prideta čimprej domov GOSPA PUPA TEBI PA ISKRENE ČESTITKE IN IZKORISTI TOLE POROČNO NOČ pondelak tudi meni tako otrdeva trebuh in proti večeru imam občutek, da me bo razneslo Poleg tega pa naša mala vztrajno neki vrta dol proti izhodu, tak ful boleč smešen občutek, kot bi bil zelo velik sveder, ki vrta, zraven pa boli Ti ginekologi so ful različni, men ni nič gledala materničnega vrata ali kaj podobnega tudi ctg-ja še nisem imela sam UZ je naredila in je rekla da je še vsega dovolj (karkoli že naj to pomeni) in da se vidiva čez 14 dni Zdaj pa sam čakam in sevsak dan sprašujem kaj je in kaj ni ... eh ko bo šlo zares bom že vedla ... upam. Drugače sem pa danes celo kuhinjo spucala, jutri pa imam še neke malenkosti za pospravit (predale in to ...) pol pa lahk na novo začnem, če se ta prah tak hitro nabira Zdaj pa grem še mal počivat, bodite lepo, nočka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:43:02
|
|
|
|
felix7
|
trinity, pridna si, se bo doma vse svetilo pocka, HB da se ti je otrdevanje umirilo, še kar malce počakaj na marec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:49:30
|
|
|
|
felix7
|
danes pa niste tako zgovorne, včeraj smo bolj klepetale... a je kaj takega na TVju?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 23.2.2009 21:49:48
|
|
|
|
felix7
|
Nove podatke za seznam bi morale javiti: - Grahec - sahary - yassy - mamica00 - sončica* - dolči - Irena83 Punce, prosim za nove podatke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?